Author |
Topic  |
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 15/12/2009 : 15:58:51
|
Mno. Ona ta jejich věčná podrážděnost může být spůsobená právě tím adrenalinem. Takže kdyby se snížila hladina toho adrenalinu,pak bys s nimi mohl komunikovat, ale zase by bylo jejich myšlení pomalejším, takže by tě to bylo prd platné. Ad senioři. Arteriosleroza vede k omeznému zásobování nadledvinek kde se tvoří adrenalin a díky tomu je funkce omezena, klesá hladina a Myšlení se zpomaluje, čili čas jim běží rychleji.Jenže se nejedná jen o adrenalin,ale celý komplex. Zvýšíš li jim hladinu adrenalinu, dojde k ohrožení srdce a dalších orgánů, třeba mozku, takže je klepne pepka, dostanou infarkt, nebo mrtvici. Kdyby bylo možné krevní oběh vyčistit,pak by cosi bylo možné. Tréning je na houby a rozčilování stejně tak.Nápoj mládí by byl třeba a pak by jim zase běžel čas pomaleji.
MB |
 |
|
neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts |
Posted - 15/12/2009 : 16:42:55
|
Myslím, že při té komunikaci stačí jinak reagovat. Jak se podíváš na člověka, který na tebe očividně sere? Budeš se bránit mechanismem, který jsi získal zkušeností při interakci s jinými lidmi a v tom je problém. Možná si to stačí představit tak, že reakce, které znám od druhých, vlastně neexistují.
K těm seniorům - možná nejde o příčinu, ale následek. Možná se dá ta degenerace tímhle tréninkem zastavit anebo alespoň zpomalit. Přece není zapotřebí produkovat něco, co nemá žádné využití. Lidské tělo v tomhle podle mě postupuje celkem logicky. |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 16/12/2009 : 08:41:11
|
Lidské tělo je ve všem logické,vše co se dějej je čehosi důsledkem a současně příčinou dalších jevů, ale problém je v tom, že my lidé tu logiku většinou vůbec nepochopíme.Pokud bychom tu logiku pochopili, pak ji můžeme ovládat a měnit. Ještě větší problém je, že tu logiku neznáme a objevíme li její částečku, hned se snažíme to využít ke změnám.Průšvih bývá důsledekm a je to podobné jako s ekologií.Zkrátka tato problematika obsahuje tolik navzájem propojených informací,že jnení v možnostech člověka celou tu logiku poznat a pochopit. A tak lidé skouší to i ono, hledají živou vodu, provádí jogu, dlabou semínka a plody,stávají se vegetariány, masožravci a hlavně věřícími. Bůh je pro věřící tím, kdo tu logiku zná a dokáže jim ten věčný život dát. Přesto poznání té logiky stále pokračuje a ty souvislosti příčin a následků jsou čím dále tím víc zvládnuté a jednou lidé k poznání té celkové provázanosti logiky dojdou a pak ztratí i bůh a posmrtný život svúj význam.Tehdy se člověk stane bohem. Chceš dlouhý život a trvalé zdraví? Vypij každé ráno deci šťávy s Aloe,ale pokud bys chtěl opravdu dlouhý život, pak bys to musel dělat od najranějšího věku. Tím bys zachytil tu nejpodstatnější část té vnitřní logiky, čili měl bys neustále čistý krevní oběh a to by umožňovalo jeho samoregeneraci.To však není ze mne,ale jak jsem koupil tak prodávám. Toto dělala babička lékařky sama také lékařka a dožila se 106 let a ve stovce ještě jezdila na kole. Jak mně vyprávěla ta lékařka,babička je nutila o prázdninách dělat totéž,až si na to zvylkli a pokračovali v tom. Bylo jí už přes šedesát, když mně o tom vyprávěla,ale nehádal bych jí víc než čtyřicet. Bohužel zahynula vinou opilce při autonehodě a jiného tak dobrého doktora na hlasivky jsem již nenašel.Problémem je, že ta aloe má ty účinky až po pěti letech a je málo k sehnání.A tak jsem začal tu rostlinu pěstovat trošku pozdě a než získala účinky uběhla další léta a tak už je pro mne trošku pozdě. Člověk by měl věřit starším včas a nikoliv až tehdy, když začíná být pozdě.A tak s tím nemám úspěch ani v rodině i když částečně ano. Jakmile mají problémy, sáhnou po aloe a mají kam sáhnout,protože kam se podívám tam je květináč s Aloe. Je to jediná květina o kterou mám zájem.
MB |
 |
|
neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts |
Posted - 16/12/2009 : 10:40:41
|
Člověk se stane Bohem v jakémsi negativním slova smyslu tím, když nebude akceptovat věci, které nemůže ovlivnit a naopak bude smířený s tím, co ovlivnit třeba i lze.
No jestli je 15 let navíc taková výhra abych se musel celý život starat o pěstování nějakých kytek, tak to nevím. Když tě to baví, tak to samozřejmě chápu. |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 16/12/2009 : 11:21:22
|
Ani padesát let navíc není výhra,pokud nevíš kdy jsi měl natáhnout bačkory. Kdybys to věděl a získal jsi rok navíc, výhra by to byla.Po smrti však stejně nebudeš vědět jak dlouho jsi žil, protože nebudeš vědet vůbec nic.Ty kytky nepěstuji proto abych si prodloužil život, ani proto, že mne to baví,ale proto, že léčí a třeba tě dokáží zbavit bolesti. Když se spálíš a bude tě to léčit doktor,pak počítej s dlouhou dobou ,ale přiložíš li na tu spáleninu dužinu aloe, máš to vyléčené během krátké doby a brzy to přestane bolet.Až jednou dostaneš parontozu a budou se ti kývat zuby, lékař tě je vytrhá a máš to na totální protézu. Když si budeš na dásně dávat obklady s aloe, dásně se vyčistí, zuby usadí a máš je zase v pořádku. A podobně.Tchýni jsem tím vyléčil růži se kterou marodila dlouho a zmizelo to během dvou dnů.
MB |
 |
|
neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts |
Posted - 16/12/2009 : 12:51:10
|
Jo takhle, to je potom užitečné. |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 16/12/2009 : 15:52:53
|
To bych řekl, že ano a ostatní s rodiny a mnozí přátelé by tě to podepsali.Kdysi mně ukápnula kapka roztaveného železa do boty a mohe noha doslova hořela , než jsem stačil botu zout. Výsledkem byla díra pod kotníkem vypálená do hloubky víc než centimetru.Odvezli mne k lékaři a ten mně na to nastříkal chlorofil a překryl tu ránu nějakou mastnou gázou. Marodil jsem víc než tři týdny a stále byla ta rána horší a horší. Spálená tkáň odumírala vše hnisalo. A tak lékař rozhodl, že pokud se to nezlepší do týdne, bude nutné tu postiženou tkáň chirurgicky odstranit. Když jsem přišel domů, odstranil jsem obvaz, ten chlorofyl aa tu mastnotu jsem umyl teplou vodou a mýdlem (syčel jsem bolestí jako starej had)a nakladl přes ránu dužinu s několika listů aloe- Zalehnul jsem na gauč a nechal nohu volně položenou a bez obvazu. Po chvíli jsem cítitl teplo, jako by mně na nohu sálalo teplo a uztatila se bolest.Večer již byla rána naprosto čistá a překrytá slabou blankou. Barva již nebyla žlutá,ale pěkně růžová. Ta blanka sílila a když jsem šel na kontrolu byla rána zcela uzavřená a k lékaři jsem přišel sice bez ponožky,ale v botách. Když to doktor uviděl, nechtěl věřit vlastním očím. Když jsem mu řekl, že toto dokázala aloe a popsal mu léčení, zamumlal, že si o té kytce bude muset něco přečíst.Jestli to udělal, to nevím.Proto tu kytku pěstuji stále, jak se říká čert nikdy nespí a já jsem připraven. Když se manželka či dcera spálí při vaření, jejich první cesta vede ke květináči.Když selžou hlasivky, piji šťávu z listů a druhý den jsou v naprostém pořádku.
MB |
 |
|
neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts |
Posted - 16/12/2009 : 18:25:16
|
A co ta šťáva obsahuje, nějaký organický antioxidant nebo co? |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 17/12/2009 : 09:13:14
|
Já to nevím.Říkám tomu aloin a poznal jsem že ta látka dokáže rozpustit určité organické látky a na jiné vůbec nepůsobí.Dokáže rozpustit hnis,ale tkáně se nedotkne a tak tkáň vyčistí tím zničí podmínky pro vznik zánětu (zničí zánět) a tkáň je lépe prokrvená a sama se regeneruje. Jenže ony jsou tam ty podobné látky dvě a mají k sobě opačné vlastnosti. Jsou v určitém poměru a té lepší je tam více.Ta špatná však snižuje účinky té dobré. Já tomu říkám aloin A a aloin B. Destilací není možné je od sebe oddělit,protože mají téměř stejné teploty při kterých se odpařují a navíc se ten aloin A teplem ničí. Skoušel jsem je od sebe oddělit ve vacuu,ale nepovedlo se. Při pokusu (v policejní laboratoři) se podařilo ty látky od sebe oddělit v centrifuze. Aloin B je těžší. Získal jsem tak velmi malé množství čistějšího aloinu A,ale účinky jsou téměř zázračné a takřka bych řekl,že jde o elixír mládí.Dokáže to vyčistit krevní oběh a organismus se regeneruje sám. Jenže je zde problém.Není to pro dědky kteří mají oběhový systém příliš zaneřáděný,protože to dokáže uvolnit tromby v cévách a výsledkem by mohla být embolie.(ucpání tepen k plicím, srdci nebo mozku.Mohlo by to možná sloužit jako prevence stárnutí a to v malých pravidelných dávkách od mládí. Získal jsem toho maličko a skoušet to na někom jiném než na sobě si nedovolím, takže mně to vlastně k ničemu jinému než určitému poznání není. Já nehledám pro slávu,ani pro delší život,ale jen ze zvědavosti a to platí pro všechna moje poznání.Hledat ospovědi na otázky je nějaká moje manie a snad ani nemohu jinak.
MB |
 |
|
neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts |
Posted - 17/12/2009 : 10:58:02
|
Nemůžeš jinak, protože jsi čuně. |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 17/12/2009 : 11:16:00
|
TAK NĚJAK TO ASI BUDE.A čuně jsem, proto, že moje hlava musí stále něco šrotovat,jako žaludek čuněte.Výsledným produktem e totéž jako u čuněte hovno,protože nic nedotáhnu do konce a stačí mně když zaženu hlad po odpovědi na otázky. Jediný rozdíl mezi čunětem a mnou je ten, že to čuně nechává ten produkt bez povšimnutí za sebou a já jej ukazuji druhým.
MB |
 |
|
neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts |
Posted - 17/12/2009 : 12:37:55
|
Budiž ti ku prospěchu, že to jako hovno dokážeš nazvat. Nejhorší jsou ti, kteří ti ukáží hovno, ale lákají tě na dort. |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 17/12/2009 : 12:47:24
|
Nojo, no? Jenže hovno může být v rukách dobrého sedláka hnojivem a hnojivo může mít pro něj cenu zlata. Kdybych byl sedlákem a dokázal to hovno dovést do finále,pak by to byly koláče, co bych nabízel.Takže já ukazuji to hovno a hledám tím sedláka.Jsou sedláci, kteří to dokáží dotáhnour do konce a zase jim chybí to hovno.
MB |
 |
|
neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts |
Posted - 17/12/2009 : 13:31:47
|
To je pravda, jíst se to nedá, ale vypěstovat z toho něco ano. Potom nechápu, proč to někdo žere ještě předtím než se z toho něco vypěstuje . |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 17/12/2009 : 13:58:00
|
Protože v tom vidí tu cestu úrodě a zdá se mu být reálná.Každý, kdo je schopen poznat že to hovno může být cestou k úrodě, je potencionálním sedlákem zvláště dokáže li s toho hovna vypěstovat plody. Ten kdo v tom tu cestu nevidí ten to jak říkáš "nesežere".
MB |
 |
|
Topic  |
|
|
|