Author |
Topic  |
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 05/11/2009 : 09:40:22
|
Milane.
Mne již Daliborova slušnost celkem nezajímá. To je jeho problém a platí zde, že komu není rady, tomu není pomoci.Zajímá mne však tvůj projev a stále nechápu, proř jednoduché říkáš tak složitě, krouceně a samá kudrlinka.V poezii by to tolik nevadilo,ale v normálním projevu??? V mnohém mně připomínáš mého dědu s tátovy strany. Byl horník a to čemu se říkalo písmák.Snažil se psát a mluvit naprosto spisovně a přeháněl to až do stavu ve kterém to bylo směšné.V životě jsem jej neslyšel říci slengové slovo a ani to nedokázal tolerovat druhým. On musel mluviti jako kniha vázaná a jinak tomu nesměti býti. Bylo mně pět let a on byl u mne, protože naši byli v práci a já měl nějakou anginu, či co. A tak jsem mu řekl s dětskou prostotou."Dědo, já jsem se naučil ve školce básničku o dědečkovi." "tak mně ji řekni." vybídnul mne a nejspíše očekával nějakou chválu všech dědečků. Já jsem se uklonil jako ve školce a přenášel." Dedku dědku dědku, máš v prdeli štětku." Mno naučil jsem se tomu od kamarádů ve školce a bylo mně pět.On však se zvedl, odešel a šest let se mnou nepromluvil. Zkrátka nic se nemá přehánět, ani to tititi a překombinované projevy s básnicky prohozeným slovosledem.V básních je to někdy třeba aby byl dodržený rým,ale v proze to zní nepřirozeně.Doufám, že se na mne nebudeš zlobit pro tuto kritiku.Je to ve tvém zájmu a když budeš mluviti (psáti) obvyklým spůsobem, lidé tě budou víc rozuměti a uznávati. Tímto si tak trošku škodíš.
MB |
 |
|
Milan.Miló
Velmi aktivní uživatel

671 Posts |
Posted - 05/11/2009 : 12:10:14
|
--------------------------------------------------------------------- Byl horník a to čemu se říkalo písmák.Snažil se psát a mluvit naprosto spisovně a přeháněl to až do stavu ve kterém to bylo směšné.V životě jsem jej neslyšel říci slengové slovo a ani to nedokázal tolerovat druhým. On musel mluviti jako kniha vázaná a jinak tomu nesměti býti. Bylo mně pět let a on byl u mne, protože naši byli v práci a já měl nějakou anginu, či co. A tak jsem mu řekl s dětskou prostotou."Dědo, já jsem se naučil ve školce básničku o dědečkovi." "tak mně ji řekni." vybídnul mne a nejspíše očekával nějakou chválu všech dědečků. ------------------------------------------------------------
Milý Příteli Miloslave.
Nevím jest-li jak píši je směšné či nikoli to já bohužel nedokážu posoudit. Ale jak píšeš tak bych se určitě nad tím měl zamyslet a něco s tím udělat. A však to co člověk píše je jeho daným projevem toho co chce vzdělit. Já bych byl nerad abych mluvil jako kniha vázaná a už bych nerad byl Aby tomu tak muselo být.
---------------------------------------------------- Doufám, že se na mne nebudeš zlobit pro tuto kritiku.Je to ve tvém zájmu a když budeš mluviti (psáti) obvyklým spůsobem, lidé tě budou víc rozuměti a uznávati. Tímto si tak trošku škodíš. ----------------------------------------------
Mohu tě ujistit, že se na tebe vůbec nezlobím a už vůbec se neurazím. Pro něčí názor, který se mne snaží usměrnit a pochopit mě jako celek. Jsem moc rád za tvou, kritiku a budu se snažit polepšit.
Tvůj přítel.Milan.Miló.
|
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 05/11/2009 : 13:54:56
|
Milane. Já tě chápu velmi dobře a chápu i tvoje pohnutky, které tě k tomu přezdobenému stylu vyjadřovvání vedou.Chceš ukázat vše to dobré, co v sobě máš a chceš aby si tě lidé vážili.A tak máš dojem, že to musíš nějak zvýraznit,že to lidi bez toho zvýraznění nepoznají.To je ale podceňování ostatních a to právě ti ostatní velmi dobře poznají. Věř lidem a věř tomu,že ti kteří sami to v sobě mají, to u tebe poznají i když to na ně nebude křičet a ti kterým je to cizí se tomu budou smát, protože cenu toho neznají. O ty tě nemusí jít a kdybys to na ně křičel sebehlasitěji, nemají čím to přijmout. Křičí li to na lidi schopné slyšet,pak tě nevěří,že je to upřímné. Takže ztratíš i je.A o tom to je.
MB |
 |
|
Milan.Miló
Velmi aktivní uživatel

671 Posts |
Posted - 05/11/2009 : 14:36:36
|
-------------------------------------------------------
Milane. Já tě chápu velmi dobře a chápu i tvoje pohnutky, které tě k tomu přezdobenému stylu vyjadřovvání vedou.Chceš ukázat vše to dobré, co v sobě máš a chceš aby si tě lidé vážili.A tak máš dojem, že to musíš nějak zvýraznit,že to lidi bez toho zvýraznění nepoznají.To je ale podceňování ostatních a to právě ti ostatní velmi dobře poznají. Věř lidem a věř tomu,že ti kteří sami to v sobě mají, to u tebe poznají i když to na ně nebude křičet a ti kterým je to cizí se tomu budou smát, protože cenu toho neznají. O ty tě nemusí jít a kdybys to na ně křičel sebehlasitěji, nemají čím to přijmout. Křičí li to na lidi schopné slyšet,pak tě nevěří,že je to upřímné. Takže ztratíš i je.A o tom to je.
MB
----------------------------------------------------------------
Milý příteli Miloslave.
Ne Miloslave tady není ani tak na místě slovo vážily spíš jako slovo pochopili či porozuměli.Jak už jsem uvedl ve stylu vyjadřování každého člověka je cosi osobitého a každý člověk tak chce vyjádřit to co doopravdy cítí a jak to vnímá. A opět chci říci, že se nechci opět ani tak zvýraznit či upoutat na sebe pozornost. To by byla chyba rovna bláznovství. Nikoho nechci podceňovat a ani přeceňovat, protože každý člověk v tom svém srdci jak už jsi podotkl ač nepřímo má cit plný empatií ( vciťování se do druhých). Já vím, že člověk který chce to pochopí a však mne jde i o ty co to pochopit chtějí a zatím nemohou, protože jim to nedává smysl.A já se asi především možná jinak asi vyjadřovat neumím, ale věřím, že mne k tomu časem nasměruješ. Ono je to těžké přejít ihned z nějakého vyjadřování k jinému, když spousty let se člověk vyjadřuje tak jak se vyjadřuje.
Tvůj Přítel Milan.Miló.
|
 |
|
Sokrates
Aktivní uživatel

Czech Republic
237 Posts |
Posted - 05/11/2009 : 15:28:58
|
Milane Nikdo ti nebere tvoje city či vnímání světa. Jen působíš,alespon na mě, dojmem faráře, který si chce odvykládat to svoje a konec. My nechceme faráře. My chceme diskutovat jako sobě rovní lidé. A z toho důvodu se snažíme psát ve srozumitelném jazyce. Ty však zjevně jen chceš, aby tě lidé chápali, nikoliv rozuměli. |
 |
|
Milan.Miló
Velmi aktivní uživatel

671 Posts |
Posted - 05/11/2009 : 16:14:34
|
----------------------------------------------------------- Milane Nikdo ti nebere tvoje city či vnímání světa. Jen působíš,alespon na mě, dojmem faráře, který si chce odvykládat to svoje a konec. My nechceme faráře. My chceme diskutovat jako sobě rovní lidé. A z toho důvodu se snažíme psát ve srozumitelném jazyce. Ty však zjevně jen chceš, aby tě lidé chápali, nikoliv rozuměli. -----------------------------------------------------------
Milý příteli Sokrate.
Ano budu se snažit psát jak nejsrozuměnitelnněji to půjde. I když se třeba zapomenu a napíšu to zase v tom mém jazyce tak mi to předem prosím promiňte. Já chci aby mi lidé rozuměli a k tomu se i já musím přiblížit. A přizpůsobit k tomu tak můj jazyk. Já vás beru všechny rovnocenně a nedělám rozdílů. A za faráře se tedy vůbec nepokládám.
Přítel.Milan.Miló.
|
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 05/11/2009 : 16:47:09
|
Milane
Já to beru.
MB |
 |
|
Milan.Miló
Velmi aktivní uživatel

671 Posts |
Posted - 05/11/2009 : 17:01:03
|
-------------------------- Milane
Já to beru.
MB ------------------------
Milý příteli Miloslave.
To jsem moc rád, ani nevíš jak.
Přítel Milan.Miló.
|
 |
|
Milan.Miló
Velmi aktivní uživatel

671 Posts |
Posted - 05/11/2009 : 19:30:38
|
Kecárna.
----------------------------------------------------------- A je tady zase ticho. Kam se podívám je nějakej Bažant s tím se bavit nechci, protože je hrozně ukecanej a musí mít vždycky poslední slovo.Asi se budu muset přihlásit pod jiným nickem a pořádně se do toho Bažanta pustit aby řeč nestála.
MB ----------------------------------------------------------
Milý Příteli Miloslave.
Tak nadhoďme společně nějaké téma. Třeba tam kde jsme skončily. A to u samotného třetího psychického oka neboli známého jako Adžna Astrální projekce. Nebo u čeho budeš chtít třeba u toho, že člověk musí uzavřít Všech 9.tělesných otvorů aby mohl vstoupit do vlastního nitra. Nebo třeba u toho Leknínu, který jsme Analyzovali. Začni kde budeš chtít třeba u toho proč Bonaparte Napoleon šel Se svými vojsky až do Egypta na Gýzkou náhorní plošinu Ke Svinze a k Cheopsově (Chu chu fově ) Pyramidě. Začni tam kde uvážíš za nejlepší a snad se i ostatní připojí.
Tvůj Přítel Milan.Miló.
|
Edited by - Milan.Miló on 05/11/2009 19:44:23 |
 |
|
Milan.Miló
Velmi aktivní uživatel

671 Posts |
Posted - 05/11/2009 : 20:40:43
|
Milý Příteli Miloslave.
Jen tě chci říci že ať začneš kde koly S jakým koly témat, které si vybereš Tak tě mohu ujistit, že všechny mají společného Jmenovatele a všechno ač se budeš pídit Po čemkoli z různých témat tak ta tě nakonec V závěru dovedou k jediné a uznané pravdě. Ač začneš čímkoli tak vždy se ti zobrazí A vyobrazí jediná pravda. Pravda o tom jak to kdysi začalo a jak Se to utvářelo po tisíci letí. Fragmenty, které lidstvo posbíralo A které dalo do jediné ucelené pravdy. Jsou roztroušeny ve všech náboženstvích Světa.
A zase ten můj jazyk já vím omlouvám se Ale toto opravdu nešlo jinak vystihnout.
Tvůj přítel.Milan.Miló.
|
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 06/11/2009 : 08:10:06
|
http://youtube.com/watch?v=v1XK8Yw2LD8 Milane, Ty čakry nebo tělesné otvory mne ař tak moc nezajímají, spíš vůbec ne.Podstatu té šesté čakry znám takovou jaká skutečně je a tak nepotřebuji náhradní primitivní vysvětlení náboženské. A tak aby ses nenudil, můžeš si poslechnout pěkné povídání.Je sice v angličtině,ale jsou tam české titulky.
MB |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
|
Milan.Miló
Velmi aktivní uživatel

671 Posts |
Posted - 06/11/2009 : 11:14:34
|
Milane a ostatní.
Često jsem hovořil o tom,že jsou podobenství popisem algoritmů. Zde to máte krásně ukázáno.
MB
Milý Příteli Miloslave.
Ano koukal jsem na to. A bylo tam spousty věcných a stále se opakujících prvků. Třeba číslo dvanáct či číslo tři. Nebo to, že slunce bylo uctíváno jako bohem života. Či snad boj světla proti temnotě. Ono to má mnohdy spojitosti a mnohdy až mystické příznaky.
Proč zrovna 12. dvanáct učedníků, 12 dvanáct měsíců v roce. Proč Jákob měl 12.synů tedy dvanáct národů Izraelských Z nichž byl Josef nejmladší syn prodán svými bratry do Egypta. Protože předpovídal že je čím jsi uprostřed a jemu se klaní všechny Hvězdy kolem ty hvězdy se rozumělo všechny Izraelské národy. Josef pak v Egyptě byl po různých útrapách a nešvárech druhým Nejvlivnějším mužem po Faraonovi. A přec na konec se mu v době krize a hladomoru na který Josef Dobře přichystal Egypt svým zjevením o kravách. Přišlo do Egypta klanět zbytek Izraele. Ač by o tom věděli.
Proč ten věčný boj světla s temnotou popisovaný ve starém Egyptě jako Boj Osirise a Seta. Osiris byl bůh světla který každé ráno vycházel na obloze byl to Převtělením bůh života který s prvním rozbřeskem dával život. Kdež to Set byl popisován jako opak jako satan neboli negativní energie. Jeho místem byla poušť. Protože poušť v Egyptě byla nelítostná a drsná. A když se někdo vydal do lůna pouště tak ne vždy přišel živ a zdráv.
Nemám moc času milý příteli Miloslave. A tak nemohu napsati vše co bych chtěl, protože by to bylo na sáhodléhé Popisování.
Jen se zamysli nad smyslem 3.z mrtvých stání. Proč třeba svatá trojice Duch, Syn a Otec. To samé je i v Buddhismu Sangha, Dharma, A Buddha.
Tvůj Přítel Milan.Miló.
|
Edited by - Milan.Miló on 06/11/2009 11:59:55 |
 |
|
Milan.Miló
Velmi aktivní uživatel

671 Posts |
Posted - 06/11/2009 : 12:12:06
|
Milý příteli.Miloslave.
Nebo se třeba zamysli nad tím proč Josef Arymetejský Když Ježíše Nazaretského křižovali tak jako svatý grál Použil kalich do kterého dal tři jeho kapky krve.
Nebo proč se v lidových pohádkách a pověrách Většinou vyskytuje též troj jedinečnost. Většinou v pohádkách od Bratří Grymů, které Analyzoval Carl.Gustav.Jung. se všude objevila trojedinečnost tří kapek krve. Které měli onu dotyčnou osobu ač princeznu nebo husopasku Chránit na cestě do nevědomí zpátky do temnoty. Měli ji vyvést právě z nevědomí do vědomého života. Tak aby našla své pravé uplatnění a vymanila se tak s područí Negací. Ty tři kapky krve, které jsou v těch pohádkách zmiňovány Jsou právě celostí a vzpomínkou na Grál jako Kalich do kterého Dal Josef Arimetejský po probodenní Ježíšova boku kopím ony tři kapky Jeho krve.
Tvůj Přítel. Milan.Miló.
|
 |
|
Milan.Miló
Velmi aktivní uživatel

671 Posts |
Posted - 06/11/2009 : 13:10:49
|
-------------------------- Milane, Ty čakry nebo tělesné otvory mne ař tak moc nezajímají, spíš vůbec ne.Podstatu té šesté čakry znám takovou jaká skutečně je a tak nepotřebuji náhradní primitivní vysvětlení náboženské. A tak aby ses nenudil, můžeš si poslechnout pěkné povídání.Je sice v angličtině,ale jsou tam české titulky.
MB ---------------------- Milý Příteli Miloslave.
Teď jsem shlédl ono první video. Které jsi tu uveřejnil. A mohu říci to co už jsem kdysi před lety říkal. Můžeš jsi to vyhledat zde v tom to Topicu je to tam popsáno. Mojžíš tedy abychom pochopili byl kacířský Faraón Achnaton. Který chtěl v Egyptě svrhnout dosavadní náboženskou nauku A nastolil tam Uctívání Boha Slunce. Neboli Slunečního Disku. A proto po čase musel utéci aby se po 40.letech vyhnanství mohl vrátit A Nárokovat tak svůj Titul na Trůn Faraóna se svým bratrem. A však v té době už se k moci dostávala nová Dinastie a to Ramses I. Který jsi toto nechtěl nechat vzíti. A tak musel prchnout ze země a, protože v Egyptě tak jako v Izraeli a Irsku se krevní linie dědila po matce s toho vystupují další nová Fakta. Achnaton (Mojžíš) Kacířský Faraón měl několik dětí a dceru. Se kterou se domluvil aby jejich sémě a pokrevní linie nezanikne tak se vydají ve dvou Vlnách po sobě pryč z Egypta. Jedna vlna Faraóna Achnatona (Mojžíše) se vydala pouští pronásledována Ramsesem I. A druhá vlna jeho dcery Scoot a muže Gáje. Se vydala po moři k tenkrát neobydleným Břehům Irska.O tom promlouvá Kelstká Kniha Mrtvých.od Holser Kalwet. A tak se začala utvářet nová linie Keltů, Židů a Egypťanů. Kteří měli shodnou i krevní skupinu O.
Tvůj přítel.Milan.Miló.
|
Edited by - Milan.Miló on 06/11/2009 13:12:02 |
 |
|
Topic  |
|