www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 SPAM NA FÓRU
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Oldow
Grafoman

1125 Posts

Posted - 28/03/2007 :  23:11:36  Show Profile  Send Oldow an ICQ Message  Reply with Quote
Panove
Nevim, jestli je rozumne se stehovat. Dokud mame tuto domenu, aspon cas od casu sem zabloudi nekdo novy, jakmile ale budeme na necem takovem, jak jste rikali, AI Na tezko nekdo najde. My co uz se zname, bychom tam mohli diskutovat bez problemu, ale z dlouhodobeho hlediska to neni stastne reseni, rekl bych. jedine, ceho musime dosahnout je ziskat pro nekoho z nas moderatorska prava a pokud mozno upravit system prihlasovani. Nekdo z vas rikal, ze je mozne, ze server nalezi univerzite? Pokud je to masarycka v Brne, tak tady studuju, ale nerekl bych. Univerzity maji tendenci se se svou praci dost chlubit a myslim, ze kdyby forum skutecne patrilo vysoke skole, ze bychom to poznali.

Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 29/03/2007 :  07:46:19  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Oldow.
Já nevím, co je možné a co ne.Jestli je možné server přesunout,či ne. Já jsem myslel, že server je někomu přidělený a nic víc nevyžaduje. Jak jsem pochopil ze slov Richarda, vyžaduje nějaký přístroj. Dále jsem si myslel, že je možné prostě jen vymazat nelegálně nabízený software a vše je v pořádku. Jak vidět, tak jsem se mýlil. Tak nevím. Mohli bychom se přesunout do serveru Jarda plus Ondra. Ten je snad v pořádku. Jarda se přádně vylekal, když jsem mu řekl, že ten Slovenský server je nelegální a prohlásil, že se ho okamžitě zbaví. Souhlasil by se založením filosofického fóra ne svém serveru,ale musím se domluvit s Ondrou, který tomu dává podobu. Je i možné, že by potřeboval Richardovy rady,jak na to. Nevím. Jsem v této problematice zelenáč.

MB
Go to Top of Page

noemus
Grafoman

Czech Republic
1149 Posts

Posted - 29/03/2007 :  09:05:08  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Alistor

noemus
Znáš Fedora core 6 ?Měl bych jen něco málo otázek .

Mam ji nainstalovanou doma - ale jestli chces diskutovat o linuxu, tak na to radeji zaloz nove tema (i diskuze linux vs. bimbous je tak trochu filozoficka :o)))
Go to Top of Page

noemus
Grafoman

Czech Republic
1149 Posts

Posted - 29/03/2007 :  10:13:27  Show Profile  Reply with Quote
Omylem jsem smazal svoji predchozi odpoved, ale to nevadi.

Zjistil jsem majitele domeny.

(Smazáno: Zákon o ochraně osobních údajů č. 256/1992 Sb. - webmaster)

Domena je registrovana od ledna 2003 a platnost registrace mu vyprsi v lednu 2008

To ze je majitel vsak neznamena, ze provozuje toto forum. Je mozne ze si domenu registroval do budoucna a ted na ni ze setrvacnosti bezi web predchoziho majitele.

Jinak je tento web hostovan u active24.cz, takze na universite to neni

Zkusime ho nejdrive kontaktovat na emailu, kdyz neodpovi, tak napiseme dopis nebo za nim zajdu

Edited by - noemus on 29/03/2007 10:16:54
Go to Top of Page

webmaster
Forum Admin

17 Posts

Posted - 30/03/2007 :  08:11:15  Show Profile  Visit webmaster's Homepage  Reply with Quote
1) Upravil jsem podminky pro registraci novych uzivatelu - nyni je nutno zadat funkcni email adpovedet na zaslanou zpravu. To by melo spam omezit.

2) Az budu mit cas, smazu existujici spamove accounty (povetsinou s jednim prispevkem, bez vyplnene zeme puvodu). Muze se stat, ze smazu pritom realny ucet s podobnymi charakteristikami.

2) Prispevky na tomto foru se musi ridit zakony Ceske Republiky.
Go to Top of Page

noemus
Grafoman

Czech Republic
1149 Posts

Posted - 30/03/2007 :  09:30:39  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by webmaster

1) Upravil jsem podminky pro registraci novych uzivatelu - nyni je nutno zadat funkcni email adpovedet na zaslanou zpravu. To by melo spam omezit.

2) Az budu mit cas, smazu existujici spamove accounty (povetsinou s jednim prispevkem, bez vyplnene zeme puvodu). Muze se stat, ze smazu pritom realny ucet s podobnymi charakteristikami.

2) Prispevky na tomto foru se musi ridit zakony Ceske Republiky.

Dekujeme
Za uvedeni vasich udaju se omlouvám, neuvědomil jsem si, že tím porušuji zákon.
Vaše údaje jsem zjistil z veřejně přístupných zdrojů na internetu, takže jsem se domníval, že je mohu uvést.
Richard Kureš
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 31/03/2007 :  12:37:11  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Pánové.

Provolávám Webmasterovi hurá a sláva mu. Díky už se tady lépe dýchá a člověk si zde nepřipadá jako hnojišti.

MB
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000