www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 Mit ci nemit..
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Skunkless
Aktivní uživatel

Czech Republic
216 Posts

Posted - 05/06/2006 :  11:38:10  Show Profile  Reply with Quote
..svuj nazor? Tedy, nejaky nazor koneckoncu mame vsichni, otazkou je, zda jej jsme ochotni prezentovat na verejnosti. Rada bych tu popremyslela nad tim, proc je vetsina 'new topic' prectena mnohokrat, zatimco komentare pridavaji (sem tam) jen nektere 'zname firmy'. Videla bych jednu z pricin v tom, ze kazdy, kdo chce prispet, byt jen jedinym komentarem, se musi prvne zaregistrovat - a to jiste mnoho lidi odradi. Nicmene neverim, ze je to jen a jen diky tomu. Urcite si mnoho z vas take rekne, ze k tematu bud nemaji co rici a nebo nevedi, jestli to, co by chteli rici, bude dobre prijmuto..jenze prave ta neochota, spolecne se zapremyslet, vede k tomum, ze tu sve nazory nemuzeme spolecne rozvijet. Pokud Vas zadne ze stavajicich temat neoslovilo, proc nenadhodit nejake nove?

Bude-li nekdo ochoten, sdelit mi svuj nazor na to, proc tak malo lidi pridava sve komentare, budu si toho moc vazit (obzvlaste, bude-li se muset zaregistrovat ;)

Skunkless..

Edited by - Skunkless on 05/06/2006 11:39:57

Reaper
Nový uživatel

6 Posts

Posted - 08/06/2006 :  11:14:01  Show Profile  Send Reaper an ICQ Message  Reply with Quote
Já ti svuj názor klidne sdelím, dokonce jsem se proto i zaregistroval . Abych rekl pravdu, tak si myslím, že tech duvodu, proc lidé neprispívají do fóra, je mnoho - lenost, nezájem o téma, možná strach z kritiky a další. U té kritiky bych se možná zastavil, protože je to velký problém v ceských diskuzích, spousta lidí si totiž zamenuje kritiku s urážením, a to mi dost vadí, protože nemám rád, když vidím, jak nekdo ve fóru prezentuje svuj názor a ostatní ho tam pak uráží a nadávají mu (mnohdy jsou to také príspevky s mizivou úrovní ceštiny apod.). Ale to, alespon podle toho, co jsem tady videl, není neduh tohoto fóra, to byl také jeden z duvod, proc jsem se zde zaregistroval. A abych ti odpovedel na tvoji prvotní otázku (mít ci nemít svuj názor), tak použiju to, co jsem nekde cetl a sice, že lidé, kterí nemají svuj vlastní názor, tvorí verejné mínení. Takže svuj vlastní názor urcite mít.

Edit: Uf, tak jsem poupravil svuj prispevek tak, aby byl bez diakritiky, kterou tohle forum spatne zobrazuje. Osobne nemam moc rad, kdyz musim psat bez nabodenicek, at uz z duvodu pozdejsi spatne interpretace nebo z prosteho zvyku.

“Tohle jsem získal od filozofie: delám takové veci bez prikazování, které jiní ciní pouze ze strachu pred zákonem.” - Aristoteles

Edited by - Reaper on 08/06/2006 11:56:14
Go to Top of Page

Tomáš Recht - blazni.cz
Nový uživatel

Czech Republic
7 Posts

Posted - 08/06/2006 :  18:16:19  Show Profile  Visit Tomáš Recht - blazni.cz's Homepage  Send Tomáš Recht - blazni.cz an ICQ Message  Reply with Quote
Takovýhle p#345;ísp#283;vek by asi byl h#345;ích nekomentovat, když si to sám vyžaduje...
Ale myslím, že není co dodat:)

Ted bez diakritiky - udelam si trochu reklamy: zalozil jsem forum, ve kterym diakritika funguje, navic ma kategorie, takze se tam nebude plest diskuze o Kantovi ve stejny sekci s nazorem na volby. To forum najdete na strance http://filosofove.blazni.cz
Vkladani zprav je mozne bez registrace a vase heslo a jmeno si server muze zapamatovat. Tesim se na Vas.

Prijde mi az neuveritelne, jaka laska k filosofii je, ze pres vsechen ten bordel tady je tu snaha o smysluplne diskuze.

VERITAS VINCIT
Go to Top of Page

rajis
Velmi aktivní uživatel

Czech Republic
517 Posts

Posted - 25/03/2007 :  15:21:25  Show Profile  Reply with Quote
Ahoj,

no moc lidí tu skutečně nepřispívá. Tohle fórum bylo dokonce několik dlouhých měsíců naprosto mrtvé, bez jediného příspěvku. Jednak to může být tím, že lidi z podobné genarace jako já, mají občas problém vyjádřit svůj názor, či se vůbec jakkoliv vyjádřit. Viděl jsem to ve škole. Ale to ještě není tak pozorohodné. Zvláštní je, když si někdo zaplatí 20 000 za anglický kurz a pak se v něm ,,bojí" promluvit, aby náhodou něco neřekl špatně. Možná ,,abych neřekl něco špatně" je častá obava a důvod, proč sem moc lidí nepřispívá. Taky internetové fórum je věc na kterou člověk často lehce zapomene. Na takto ,,úzkoprofilových" fórech, které nejsou na veřejnosti nějak ,,populární" většinou přispívá jen několik stálých uživatelů, což je tak 10% a zbytek odpadá.
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 25/03/2007 :  15:41:45  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Tomáši Recht, možná máš recht.

Byl jsem se na to tvé fórum podívat. Není to špatné,ale není to bohužel pro mne. Nejde o obsah, či formu,ale jde o to, že na tom hnědém pozadí ty černá písmenka dost dobře nevidím a čtení je pro mne obtížné. Byl jsem se podívat i na básně a budu to fórum navštěvovat protože bych zde mohl najít texty pro písničky. Některé jsou velmi dobré a překvapila mne nejvíc Harlejka. Zatím jsou však ty texty pro písničky příliš vážné. Trošku odlehčit, tohle by bylo spíše pro Hegerovou a schansony.Tak do toho. Brzy vás navštívím. Trošku života na místo smrti a bědování.Kdyby se našlo i trošku lásky?

MB
Go to Top of Page

Oldow
Grafoman

1125 Posts

Posted - 26/03/2007 :  02:32:05  Show Profile  Send Oldow an ICQ Message  Reply with Quote
Zadny spojenectvi! Budeme bojovat a konkurenci porazime! jedine filosoficke forum v cr je toto!
Navic ten bordel je tu schvalne. Vyjadruje nutnost diskutovat o dulezitych tematech, nebo zapadnou pod nanosy s*acek. Takove kazdodenni pouceni.

Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 26/03/2007 :  08:54:07  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Oldow.

Tohle fórum je bohužel nezabezpečené a tak než se vyjádříš k tomu důležitému tématu,odtlačí je ty sr..ky kamsi dozadu, že je pomalu nenajdeš. S tím se musí něco udělat, nebo zde budeme brzy je my skalní a nikdo jiný. Skus si představit, co si pomyslí náhodný návštěvník, když sem nahlédne. Třeba by to byl dobrá diskutující, ale on uteče a už se sem nevrátí. S konkurence nemusíš mít strach. Tady je ten správný chaos, kde můžeš hovořit svobodně a žádný moderátor tě necensuruje. Skrátka pořádek je pro blbce, inteligemt se v bordelu vyzná. Tady je to správně zafuněné a jsme tu doma.

MB
Go to Top of Page

noemus
Grafoman

Czech Republic
1149 Posts

Posted - 27/03/2007 :  00:48:03  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Miloslav Bažant

Oldow.

Tohle fórum je bohužel nezabezpečené a tak než se vyjádříš k tomu důležitému tématu,odtlačí je ty sr..ky kamsi dozadu, že je pomalu nenajdeš. S tím se musí něco udělat, nebo zde budeme brzy je my skalní a nikdo jiný. Skus si představit, co si pomyslí náhodný návštěvník, když sem nahlédne. Třeba by to byl dobrá diskutující, ale on uteče a už se sem nevrátí. S konkurence nemusíš mít strach. Tady je ten správný chaos, kde můžeš hovořit svobodně a žádný moderátor tě necensuruje. Skrátka pořádek je pro blbce, inteligemt se v bordelu vyzná. Tady je to správně zafuněné a jsme tu doma.

MB

Je otazka do jake miry je zabezpecene to druhe forum, zkusim vyzpovidat autora. Ze tam neni spam, muze byt jen proto, ze to pro spammery zatim neni atraktivni, nebo to ZATIM neobjevili. Barevne schema by jiste slo prizpusobit. Dokonce je mozne Slavku si ve svem vlastnim prohlizeci predefinovat barevne schema navstevovane stranky (resp. celeho webu). Alespon ve Firefoxu to jde udelat, v Exploreru nevim.
Go to Top of Page

Alistor
Nový uživatel

Czech Republic
35 Posts

Posted - 27/03/2007 :  10:14:59  Show Profile  Send Alistor an ICQ Message  Reply with Quote
Souhlasim s oldowem já osobně sem tohle forum našel náhodou kdyš sem hledal nějákou knižku která výjde až někdy v říjnu nebo co ,jen je divný že byla napsána v roce 1922 .
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 27/03/2007 :  12:25:28  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Zdar Noeme.

Richarde, jsem rád že ses k nám vrátil.
Skoušel jsem prohledat funkce v Exploeru,ale nikde jsem tam nenašel tu zmněnu pozadí a písma, pouze velikost písma a to už dávno používám (největší). Tentýž problém budu mít i já sám. Synovec převzal od kamaráda slovenský server a protože má dost práce se svým, nabídnul mně , abych ho od něj převzal. Byl jsem se tam podívat a opět jsem narazil na tmavé pozadí, na kterém při mém zraku písma téměř nevidět. Jinak se mně líbí,ale zatím nemám ani ponětí, co má takový správce serveru na práci. Prý mne to naučí,ale i tak s toho mám vítr. Při mých skušenostech??? Možná budu Richarede potřebovat tvé rady, pokud se do toho pustím a možná by nebylo od věci, spojit se a převzít ho spolu. Jak jsem se dozvěděl, je skutečně dobře zabezpečený proti spamu. Bylo mně vysvětlováno jak,ale zřejmě jsem natvrdlý, protože jsem to plně nepochopil. Je to cosi v ragistraci a schvalování registrace. Jestli chceš, můžeš do toho serveru nahlédnout. (i kdokoliv s ostatních)Adresa je http://boci00.forumup.sk
Mně se docela líbí i když bych tam ještě cosi přidal,třeba takové filosofické, jako je tohle. Co ty na to jako seniorprogrammer?

MB
Go to Top of Page

Oldow
Grafoman

1125 Posts

Posted - 02/04/2007 :  11:35:48  Show Profile  Send Oldow an ICQ Message  Reply with Quote
Miloslave
Nevim, ale koukal jsem na to forum a rekl bych, ze nema budoucnost, existuji jina, mnohem vetsi a tedy efektivnejsi. Srovnej treba s warforum.cz, funkce stejna, ucinnost velmi rozdilna, prirozeny monopol rekl bych, v obecnem zamereni tedy urcite. Osobne bych rekl, ze to neni nic nejak zajimaveho.
Na internetu vice nez kde jinde plati, ze dobry napad ma ohromnou cenu. Internet, ver tomu nebo ne, je porad ve stavu zrodu, desivou rychlosti se meni a dobry napad muze server ucinit velmi navstevovanym, a to se da pak uz ruzne vyuzit. Kdyz schrastis napad, mohla by byt sranda, ale to je jen teorie, s dobrymi napady to byva tak, ze az kdyz je realizuje nekdo jiny, divime se, jak je mozne, ze nas to nenapadlo.

Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 02/04/2007 :  11:40:53  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Oldow.

Toto téma již není aktuální. To fórum nepřevezmu a po mém upozornění na nelegálnost toho´serweru je opustil i bratranec, který mně je chtěl předat. Byl jsem na nelegálnost upozorněn Richardem a za to mu děkuji, neměl jsem o tom ani tušení a bratranec stejně tak.

MB
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000