Author |
Topic  |
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 07:22:35
|
Nespokojnosť pramení z negatívneho stavu...Spokojnosť z pozitívneho stavu...činnosť je možná z obidvoch stavov... |
 |
|
Oldow
Grafoman

1125 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 12:11:33
|
Navi Tak tohle treba je naprosto absurdni tvrzeni. Podivej se na arogantni lidi. Opravdu hodne arogantni clovek je se sebou absolutne spokojen a to do te doby, nez mu to da nekdo poradne sezrat. Coz se drive nebo pozdeji stane. Pak prestava byt arogantnim, zacina premyslet o pocitech druhych a ackoli se ohromne zlepsil, pocituje vycitky za sve jednani. Takze jak vidis, muze to byt i obracene.
|
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 12:41:55
|
quote: Originally posted by Oldow
Navi Tak tohle treba je naprosto absurdni tvrzeni. Podivej se na arogantni lidi. Opravdu hodne arogantni clovek je se sebou absolutne spokojen a to do te doby, nez mu to da nekdo poradne sezrat. Coz se drive nebo pozdeji stane. Pak prestava byt arogantnim, zacina premyslet o pocitech druhych a ackoli se ohromne zlepsil, pocituje vycitky za sve jednani. Takze jak vidis, muze to byt i obracene.
Ja som nehovoril so sebou, ale so životom...Nabubrený spokojný samoľúbec, je síce spokojný sám so sebou, ale určite nieje spokojný s druhými, alebo so svojím majetkom... |
 |
|
Oldow
Grafoman

1125 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 12:48:48
|
Navi Sakra, v tomhle mas pravdu, ale co znamena jedna bitva. Ona vubec stala spokojenost je dost ridkym stavem. Jo, vis kdo ji jeste ma? Lide absolutne presvedceni o sve pravde a o spravnosti sveho konani. Treba takovi krizaci museli byt nadseni, ze mohou slouzit bohu i jinak, nez nudnym modlenim.
|
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 18:18:02
|
quote: Originally posted by Oldow
Navi Sakra, v tomhle mas pravdu, ale co znamena jedna bitva. Ona vubec stala spokojenost je dost ridkym stavem. Jo, vis kdo ji jeste ma? Lide absolutne presvedceni o sve pravde a o spravnosti sveho konani. Treba takovi krizaci museli byt nadseni, ze mohou slouzit bohu i jinak, nez nudnym modlenim.
Križiaci neboli spokojný s nikým, kto sa im nepodriadil... |
 |
|
Topic  |
|