www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 Spokojnosť...
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 16/01/2007 :  07:22:35  Show Profile  Reply with Quote
Nespokojnosť pramení z negatívneho stavu...Spokojnosť z pozitívneho stavu...činnosť je možná z obidvoch stavov...
Go to Top of Page

Oldow
Grafoman

1125 Posts

Posted - 16/01/2007 :  12:11:33  Show Profile  Send Oldow an ICQ Message  Reply with Quote
Navi
Tak tohle treba je naprosto absurdni tvrzeni. Podivej se na arogantni lidi. Opravdu hodne arogantni clovek je se sebou absolutne spokojen a to do te doby, nez mu to da nekdo poradne sezrat. Coz se drive nebo pozdeji stane. Pak prestava byt arogantnim, zacina premyslet o pocitech druhych a ackoli se ohromne zlepsil, pocituje vycitky za sve jednani. Takze jak vidis, muze to byt i obracene.

Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 16/01/2007 :  12:41:55  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oldow

Navi
Tak tohle treba je naprosto absurdni tvrzeni. Podivej se na arogantni lidi. Opravdu hodne arogantni clovek je se sebou absolutne spokojen a to do te doby, nez mu to da nekdo poradne sezrat. Coz se drive nebo pozdeji stane. Pak prestava byt arogantnim, zacina premyslet o pocitech druhych a ackoli se ohromne zlepsil, pocituje vycitky za sve jednani. Takze jak vidis, muze to byt i obracene.

Ja som nehovoril so sebou, ale so životom...Nabubrený spokojný samoľúbec, je síce spokojný sám so sebou, ale určite nieje spokojný s druhými, alebo so svojím majetkom...
Go to Top of Page

Oldow
Grafoman

1125 Posts

Posted - 16/01/2007 :  12:48:48  Show Profile  Send Oldow an ICQ Message  Reply with Quote
Navi
Sakra, v tomhle mas pravdu, ale co znamena jedna bitva. Ona vubec stala spokojenost je dost ridkym stavem. Jo, vis kdo ji jeste ma? Lide absolutne presvedceni o sve pravde a o spravnosti sveho konani.
Treba takovi krizaci museli byt nadseni, ze mohou slouzit bohu i jinak, nez nudnym modlenim.

Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 16/01/2007 :  18:18:02  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oldow

Navi
Sakra, v tomhle mas pravdu, ale co znamena jedna bitva. Ona vubec stala spokojenost je dost ridkym stavem. Jo, vis kdo ji jeste ma? Lide absolutne presvedceni o sve pravde a o spravnosti sveho konani.
Treba takovi krizaci museli byt nadseni, ze mohou slouzit bohu i jinak, nez nudnym modlenim.

Križiaci neboli spokojný s nikým, kto sa im nepodriadil...
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000