www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 Filosofie života na bázi filosofského zvědomění
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Ondra
Aktivní uživatel

Czech Republic
278 Posts

Posted - 10/04/2019 :  20:22:54  Show Profile  Reply with Quote
Jedná se v tomto případě o pokus démonizovat slušné lidi, kteří netolerují diktaturu neschopných; filosofie má být zasvěcené pojednání o zkušenostech (tzv.) a faktech života, přičemž ja namístě hovořit o rozvoji kvalitních blogů a youtube kanálů; kdo má zájem mě oslovit, může pokud možno navštívit mé projekty a filosofické přednášky: https://www.pohar-pravdy-druhy-projekt-buddha.cz/; případně https://www.siegfried-wisser-buddha.cz/; prosím neblokovat "kvůli propagaci", neboť takovýto muž, který by tak chtěl činit, není sám sebou.

O.Š.

Sebastián Wortys
Uživatel

60 Posts

Posted - 14/04/2019 :  10:16:33  Show Profile  Visit Sebastián Wortys's Homepage  Reply with Quote
Záměr tvého vyjadřování se mi z antiskeptického hlediska jeví dobrý a sám občas hledám inspiraci i v buddhismu, ale způsob provedení záměru bych bohužel moc nepochválil.

Klidně bych přehlédl i ty nezvykle dlouhé názvy webů a to, že mnoho textů a videek je na jedné stránce bez stránkování obsahu, ale už nemohu přehlédnout, že třeba na první z uvedených stránek je (podle vyhledávání mého prohlížeče) 193 vykřičníků a namátkově přečtené texty tomu odpovídají. Ačkoliv se opíráš mj. o buddhismus, tvé texty podle mého postrádají mj. typický buddhistický nadhled, což je škoda.

Takže bych ti rád na tvé životní/ duchovní cestě doporučil pokusit se mj. o jakousi sebekritiku, reflexi svých absolutních pravd, vyjadřovat se mírumilovněji a s nadhledem. A budu rád, pokud odepíšeš, co si o tom myslíš a zkusíš to s tím klidným buddhistickým nadhledem. Povede-li se ti to, získal jsi část mého uznání.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000