www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
 All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 Filosofie života na bázi filosofského zvědomění

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Message:

* HTML is OFF
* Forum Code is ON
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
   

T O P I C    R E V I E W
Ondra Posted - 10/04/2019 : 20:22:54
Jedná se v tomto případě o pokus démonizovat slušné lidi, kteří netolerují diktaturu neschopných; filosofie má být zasvěcené pojednání o zkušenostech (tzv.) a faktech života, přičemž ja namístě hovořit o rozvoji kvalitních blogů a youtube kanálů; kdo má zájem mě oslovit, může pokud možno navštívit mé projekty a filosofické přednášky: https://www.pohar-pravdy-druhy-projekt-buddha.cz/; případně https://www.siegfried-wisser-buddha.cz/; prosím neblokovat "kvůli propagaci", neboť takovýto muž, který by tak chtěl činit, není sám sebou.

O.Š.
1   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Sebastián Wortys Posted - 14/04/2019 : 10:16:33
Záměr tvého vyjadřování se mi z antiskeptického hlediska jeví dobrý a sám občas hledám inspiraci i v buddhismu, ale způsob provedení záměru bych bohužel moc nepochválil.

Klidně bych přehlédl i ty nezvykle dlouhé názvy webů a to, že mnoho textů a videek je na jedné stránce bez stránkování obsahu, ale už nemohu přehlédnout, že třeba na první z uvedených stránek je (podle vyhledávání mého prohlížeče) 193 vykřičníků a namátkově přečtené texty tomu odpovídají. Ačkoliv se opíráš mj. o buddhismus, tvé texty podle mého postrádají mj. typický buddhistický nadhled, což je škoda.

Takže bych ti rád na tvé životní/ duchovní cestě doporučil pokusit se mj. o jakousi sebekritiku, reflexi svých absolutních pravd, vyjadřovat se mírumilovněji a s nadhledem. A budu rád, pokud odepíšeš, co si o tom myslíš a zkusíš to s tím klidným buddhistickým nadhledem. Povede-li se ti to, získal jsi část mého uznání.

www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000