| Author |
Topic  |
|
|
Oldow
Grafoman

1125 Posts |
|
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 21/12/2009 : 16:11:10
|
Jdyby takto mlubili všichni opilci, pak se rád stanu notorikem.Jenže tenhle chlap to má v hlavě pěkně srovnané a dokonce i ten ležerní spůsob vyjadřování ukazuje že se nebojí ponížení svého já,že je silný.
MB |
 |
|
|
Rzwald
Grafoman

1522 Posts |
Posted - 22/12/2009 : 14:54:50
|
quote: Originally posted by Oldow
http://www.youtube.com/watch?v=G-xr-8B24RY
tak tak...má řeč
...škoda, že tyto věci nejsou diskutovány. To vždy nějakej odpůrce náboženství sestaví argumenty...a nikdo neodpoví. A pak zase nějakej zastánce náboženství sestaví jiné argumenty...a opět, nikdo neodpoví.
Chtělo by to prostě diskusi. Člověk pak totiž neví, zda si věřící tyto věci a) vůbec neuvědomují b) uvědomují a mají na ně odpověď (tohle by byla zvláště zajímavá varianta) c) považují tyto argumenty za výsledek dezinterpretace a nepochopení víry (v tom případě by měli vše uvést na pravou míru) d) ???
...tím pádem ani nevím, jaký mám k těm věřícím zaujmout postoj. Jsou to hlupci, nebo naopak lidé chytřejší než ateisti, lidé zmanipulovaní či jinak poznamenaní (nebo ateisti jsou zmanipulovaní a poznamenaní? ..dáblem ) a nebo prostě jen lidé s jiným nazíráním na svět (je otázka, jak vzniklo...) |
 |
|
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 22/12/2009 : 15:37:12
|
Pánové.
Udělal jsem chybu a podíval se na totéž znovu a ještě jednou. Je to hezké, ale mnoho tomu chybí. Pokud jsem se díval poprvé byl jsem nadšený a obdivoval jsem jej a vlastně jej stále jako řečníka obdivuji,ale s každé fráze je možno vyjít jako s otázky.//proč tomu tak je?" a odpovědi nikde.Prostě tomu tak je a dost. To je pro mne málo. Já chci vždy vědět proč tomu tak je.Právě nyní mne napadlo,že právě toto ten řečník chtěl dosáhnout.Vytvořil otázky tvrzením a nyní vy lidičkové hledejte odpovědi.To tvrzení je dobré, čili k němu musí vést ta správná cesta k těm odpovědím a tak vlastně vytvořil v krátkém čase více, než kdyby vše dlouze rozebíral. Pokud tomu tak bylo, pak jej obdivuji desetkrát tolik.Tohle bych chtěl umět.
MB |
 |
|
| |
Topic  |
|