www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Filosofie
 Filosofie náboženství
 Hitchens
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Oldow
Grafoman

1125 Posts

Posted - 21/12/2009 :  04:55:06  Show Profile  Send Oldow an ICQ Message  Reply with Quote
http://www.youtube.com/watch?v=G-xr-8B24RY
je sice asi nejakej nastydlej nebo napitej, prijde mi nesoustredenej, ale jako vzdycky zajimavej.

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 21/12/2009 :  16:11:10  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Jdyby takto mlubili všichni opilci, pak se rád stanu notorikem.Jenže tenhle chlap to má v hlavě pěkně srovnané a dokonce i ten ležerní spůsob vyjadřování ukazuje že se nebojí ponížení svého já,že je silný.

MB
Go to Top of Page

Rzwald
Grafoman

1522 Posts

Posted - 22/12/2009 :  14:54:50  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oldow

http://www.youtube.com/watch?v=G-xr-8B24RY

tak tak...má řeč

...škoda, že tyto věci nejsou diskutovány. To vždy nějakej odpůrce náboženství sestaví argumenty...a nikdo neodpoví. A pak zase nějakej zastánce náboženství sestaví jiné argumenty...a opět, nikdo neodpoví.

Chtělo by to prostě diskusi. Člověk pak totiž neví, zda si věřící tyto věci
a) vůbec neuvědomují
b) uvědomují a mají na ně odpověď (tohle by byla zvláště zajímavá varianta)
c) považují tyto argumenty za výsledek dezinterpretace a nepochopení víry (v tom případě by měli vše uvést na pravou míru)
d) ???

...tím pádem ani nevím, jaký mám k těm věřícím zaujmout postoj. Jsou to hlupci, nebo naopak lidé chytřejší než ateisti, lidé zmanipulovaní či jinak poznamenaní (nebo ateisti jsou zmanipulovaní a poznamenaní? ..dáblem ) a nebo prostě jen lidé s jiným nazíráním na svět (je otázka, jak vzniklo...)
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 22/12/2009 :  15:37:12  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Pánové.

Udělal jsem chybu a podíval se na totéž znovu a ještě jednou. Je to hezké, ale mnoho tomu chybí. Pokud jsem se díval poprvé byl jsem nadšený a obdivoval jsem jej a vlastně jej stále jako řečníka obdivuji,ale s každé fráze je možno vyjít jako s otázky.//proč tomu tak je?" a odpovědi nikde.Prostě tomu tak je a dost. To je pro mne málo. Já chci vždy vědět proč tomu tak je.Právě nyní mne napadlo,že právě toto ten řečník chtěl dosáhnout.Vytvořil otázky tvrzením a nyní vy lidičkové hledejte odpovědi.To tvrzení je dobré, čili k němu musí vést ta správná cesta k těm odpovědím a tak vlastně vytvořil v krátkém čase více, než kdyby vše dlouze rozebíral. Pokud tomu tak bylo, pak jej obdivuji desetkrát tolik.Tohle bych chtěl umět.

MB
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000