www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 Filozofia zdravia.
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 28/12/2008 :  11:08:55  Show Profile  Reply with Quote
Tak čo nového Miloslav v oblasti liečenia http://www.quark.sk/archiv_data.php?month=06&year=2005&num=7 v Plzeňskej nemocnici?

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 28/12/2008 :  17:14:08  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Navi.
%Rekl bych, že je ještě brzy.Jediné co vím, je fakt že si pacienti na kterých je to skoušené pochvalují,že se mohou konečně klidně vyspat.Léčrní je dlouhodobější záležitost. Jinak ty informace na nabízeném webu znám. Snad tam ještě chybí,že je to také spůsobené nedostatkem vitaminu skupiny B hlavně B12. Faktem také je,že držím diabetes na uzdě a ´mám cukr pod kontrolou. Ono to vše mohlo přispět k tomu léčení spolu s těmi zábaly.

MB
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 02/01/2009 :  13:15:24  Show Profile  Reply with Quote
Ste si istý, že máte candidu pod kontrolou?
http://zdravi.doktorka.cz/candidozou-trpi-kazdy-ctvrty/
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 11/01/2009 :  12:18:33  Show Profile  Reply with Quote
Dětský organismus je velmi citlivý na vnější vlivy a předpokládá se, že právě u dětí se nežádoucí účinky přídatných látek mohou projevit nejvíce. Děti v poměru ke své váze spořádají daleko více jídla než dospělí a jejich vnitřní orgány se tedy musí vyrovnat s relativně vyššími látkami přídatných látek. Především oblíbené dětské pochoutky obsahují celé spektrum kontroverzních přídatných látek a sladkosti se obarvují syntetickými barvivy, aby dítě zaujalo např. bonbony Haribo obsahují chinolinovou žluť E 104, ponceau 4R E 124, patentní modř V E 131 a indigotin E 132. Několik studií se zabývalo vlivem přídatných látek na chování a studijní výsledky dětí. Autoři došli k závěru, že téměř všechny děti dosahovaly lepších výsledků, když byly na dietě neobsahující přídatné látky. Někteří lékaři se domnívají, že potravinářská aditiva, zejména barviva, konzervační činidla a aromata jsou v určitých případech příčinou hyperaktivity dětí. Hyperaktivní děti jsou příliš čilé a dělá jim problémy soustředit. Jejich chování je nepředvídatelné, jsou náladové, snadno se rozruší, často pláčí a nejsou schopny být v klidu déle než několik minut. Pohyby očí a rukou nejsou zcela koordinované. Jejich chování je rušivé jak ve škole tak doma. Tyto děti mají často problémy s učivem, špatně spí, některé mají problémy se správnou řečí a mohou být nemotorné. Hyperaktivní děti mohou trpět také dalšími obtížemi – astmatem, ekzémy, katary, bolestmi hlavy, bolestmi břicha, nočním pomočováním a nenormální žízní. Chlapci jsou častěji postižení než dívky, přičemž hyperaktivita často není vůbec diagnostikována – okolí věří, že chování dítěte je přirozené nebo že z toho dítě vyroste. Pokud se upraví stravovací režim pro tyto děti, může se to pozitivně projevit na snížení jejich hyperaktivity.
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 11/01/2009 :  13:28:34  Show Profile  Reply with Quote
Keď sa medicína fláka. Skúsenosť iného človeka, ale aj moja:

V roce 1995 se vědci v Severní Karolíně zeptali více než stovky kožních lékařů na to, jak léčí atopický ekzém. Všichni používali standardní léčbu v podobě zvlhčujících a kortikosteroidních krémů, ale jen 14% z nich se rodičům postižených dětí zmínilo o možné úloze potravin. Kožní lékaři v této studii každoročně léčili asi 17 000 dětí s atopickým ekzémem. Obecně přijaté odhady přecitlivělosti na potraviny při atopickém ekzému lze spočítat, že podle této studie (38% ekzematických dětí je přecitlivělých na potraviny) mohlo více než pěti tisícům dětí pomoci, kdyby se vyhýbaly problémovým potravinám. Avšak jejich rodiče se o této léčebné možnosti nikdy nedozvěděli. Jinde na světě i u nás je situace naprosto stejná. U některých dětí s atopickým ekzémem jsou reakce doprovázené příznaky skutečné potravinové alergie, což je v těchto případech vyvolané protilátkami IgE. Atopický ekzém je jev, který hodně napovídá tomu, že je dotyčná osoba náchylná k alergiím. Proč ale lékaři zapomínají na potraviny?

Taktéž bych se ráda zmínila o kuriozitě, se kterou jsem se nedávno setkala když jsem byla na všeobecném preventivním vyšetření v nadstandardním lékařském zařízení. Lékař zjistil z mého krevního obrazu zvýšenou hladinu cholesterolu a následně mi byl zaslán jídelníček (podotýkám, že to bylo tentýž den a tentýž den jsem lékaři oznámila, že trpím potravinovou alergií), který obsahoval z 90% potraviny, které již pár let díky potížím nekonzumuji a nesmím konzumovat. Je pravda, že jsem se odchýlila od přesného pojmu, jelikož trpím potravinovou nesnášenlivostí, jak jsem již v průběhu práce popisovala rozdíl nebezpečnosti alergie a nesnášenlivostí. Ale právě proto by se měl lékař více zamyslet nad tím jaký jídelníček pacientovi posílá. Nehledě na to, že mám své BMI 20, tak mi bylo sděleno s vykřičníkem, že mé BMI musí být do 25 a je nutné redukovat hmotnost. Svou váhu, výšku jsem tentýž den také uváděla a lékař mne viděl na vlastní oči. Tady bych se přiklonila k názoru, že cholesterol není možné snížit stravou, nýbrž především pohybem. Dr. Dr.med. Claus Muss se tématem cholesterolu zabývá již dlouhou dobu a zpracoval několik vědeckých studií. Proč např. u štíhlého člověka je cholesterol zvýšený? Nelze to říci jednoznačně, pouze kombinace vyšetření (genetický test, test homocysteinu, míra vitaminu C , test arteriosklerozy apod.) může na tuhle otázku odpovědět. Také velmi nízký cholesterol může způsobit potíže jako je deprese, která se od určitého věku může stupňovat a docházet ke špatnému vývoji mozkových buněk.

Spousta lékařů nemá zájem o nový pohled na medicínu v oblasti výživy a zejména orthomolekulární medicíny, ani o další vzdělávání. Vždyť medicína by měla být oborem inovativním, spousta našich lékařů staví na jednou naučených vědomostech a všeobecných doporučeních bez konkrétního přístupu k individuálnímu člověku.
Go to Top of Page

Rzwald
Grafoman

1522 Posts

Posted - 11/01/2009 :  17:35:30  Show Profile  Reply with Quote
navi...jen dvě poznámky:

ad první příklad --- pokud vím, tak v současnoti se souvislost ekzémů a přecitlivělostí na určité potraviny velmi dobře ví...
...mám dojem, jako by někteří využívali poznatky současnosti a používali je ke kritice postupů minulosti...to je iracionální počínání (když mluvíš o roku 1995, mluvíš o něčem, co je 14 let pasé..)

k druhému příkladu
...cholesterol není totéž co tuk...proto nijak nemusí souviset tvá tloušťka a hladina cholesterolu. Když budu jíst hodně vajíčka a jinak normálně, pak má hladina cholesterolu (toho špatného) bude hodně zvýšená, ale tlustý nebudu.

Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 26/01/2009 :  07:43:47  Show Profile  Reply with Quote
Miloslave, vieš čo je zaujímavé? Prišiel som na to, že najúčinnejším detoxikátorom ortuti a olova z mozgu je alfa lipoová kyselina, ktorá sa používa aj pri liečbe diabetickej neuropatie. Používam rovnakú dávku ako neuropati, a mám skvelé výsledky. Pražský ústav pre výskum depersonalizácie a derealizácie sa mi práve posťažoval, že nemajú dosť financií na zisťovanie vplyvu ortuti a olova na vznik derealizácie. Tak som im poslal lacný, krátkodobý a bezpečný recept, ako si to overiť. Uvidím, ako zareagujú. Aké sú zatiaľ výsledky so zábalmi?
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 26/01/2009 :  09:04:10  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Navi.

Tak vidíš? Nakonec budeš slavný v medicině. S těmi zábaly je to celkem jednoduché. Již dlouho jsem žádný neaplikoval.Proč? Protože nemám s neuropatií ani ty nejmenší problémy.Prostě na ni začínám zapomínat. Důsledky zde však jsou a někdy až dojemné. Lidi který to pomáhá mně prostřednictvím E mailů děkují a mnozí mne zapojili do svých E mailových aktivit a posílají mně vše možné i nemožné, aby mně udělali radost. A tak mám dvoumegovou schránku stále plnou.Jedna starší paní nafotlila svoje nohy před první aplikací a současné době. K tomu mně připsala je toto. "Beze slov.Díky a bůh vás opatruj."
Tam skutečně nebylo třeba slov. Na těch nohách se snad ani nedalo chodit. Oteklé ,téměř černé prsty, no hrůza. Nyní má nohy zcela normální. Již jsem dostal maily i od řady doktorů,kteří se o tom dozvěděli od pacientů a když viděli výsledky, doporučují to dalším a chtějí ode mne maximum informací. Já však mám pouze svou skušenost a skušenosti těch,kteří se mou zůstali v kontaktu a popisují mně průběh léčení.
Navi kurňa,propásl jsem cestu k bohatství. Kdybych věděl, že to zabírá až tam moc,pak bych řekl, že se mně nad studní objevila panenka Maria, mohl bych ty obklady aplikovat a ještě si postavit lázně a vybítat od poutníků. Lidi by věděli prd o tom, že k tomu tu odu s mójí studně nepořebují a tak by platili jako mourovatí.Možná bych dostal i dotaci s Vatikánu. Hehehe hihihi.

MB
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 26/01/2009 :  17:59:27  Show Profile  Reply with Quote
Vidím, že humor ťa neopúšťa. To je dobre
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 04/02/2009 :  23:54:43  Show Profile  Reply with Quote
Pozrite si tieto tri príspevky:

http://derealizacia.wgz.cz/nazory/nazor-na-amalgam.html

http://derealizacia.wgz.cz/postrehy/suvislost.html

http://derealizacia.wgz.cz/postrehy/zdravotne-problemy.html

Edited by - navi on 05/02/2009 00:10:21
Go to Top of Page

Rzwald
Grafoman

1522 Posts

Posted - 05/02/2009 :  00:05:00  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by navi

Pozrite
navi, pozři:
http://ifile.it/5qx0v6s

(posílal mi to před časem kamarád, co studuje medicínu)
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 05/02/2009 :  00:25:57  Show Profile  Reply with Quote
Detoxikácia mi vracia zdravie po 35 rokoch, a nie so jediný: http://herballure.com/Products/ItsAllInYourHead/index.html
Go to Top of Page

Rzwald
Grafoman

1522 Posts

Posted - 05/02/2009 :  02:20:06  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by navi

Detoxikácia mi vracia zdravie po 35 rokoch, a nie so jediný: http://herballure.com/Products/ItsAllInYourHead/index.html

navi, já tě nechci popřít ;-)

...ostatně v té přednášce, co jsem poslal bylo napsáno, že alternativní medicína slaví jisté úspěchy na poli psychosomatických obtíží...tj. takových tělesných zdravotních obtíží, který mají nějaký vztah k psychice.
....a taky hodně doktorů ji aplikuje. Jde však o to ji aplikovat na to, kde může pomoci a lidem, kterým může pomoci (tj. např. mně by nepomohla). Avšak mnozí by alternativní medicínou léčili vše a všechny. A teprve to je chyba (ostatně tohle taky bylo v té přednášce uvedeno).
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 05/02/2009 :  08:52:10  Show Profile  Reply with Quote
Rzwalde, to čo tu píšeš je chápanie problému dole hlavou. Preto nedokáže klasická medicína určiť ani správnu diagnozu, nieto ju ešte liečiť. Nedá sa s úspechom liečiť niečo, čo sa diagnostikuje z opačnej strany, než je skutočný problém. A to je práve problém klasickej medicíny. Pohľad z opačnej strany. Ak som nebol dosť zrozumiteľný, pýtajte sa.
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 05/02/2009 :  08:53:44  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Navi.
Poraď mi jak provést detoxikaci,když mne otravuje sousedka. Nosí mně na ochutnání koláče a buchty a manželka si potom myslí, že s ní něco mám. Já jsem s ní něco skutečně měl,ale to mně bylo 17 let.A tak jsem s toho otrávený,ale nerad bych ji nějak urazil.Ona má ty buchty skutečně dobrý.

MB
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 05/02/2009 :  09:57:27  Show Profile  Reply with Quote
Miloslave, teší ma Tvoj zmysel pre humor. Želám Ti, aby Ťa nikdy neopustil.
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000