www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 Ženy
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 13

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 18/10/2008 :  19:19:46  Show Profile  Reply with Quote
Kacpo, vítam Ťa.
Go to Top of Page

neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts

Posted - 19/10/2008 :  20:27:54  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kacpo

souhlasím s Rzwaldem.. u žen by to vedlo k dlouhodobějšímu problému..přece i ted, když se podíváte na nějaké 2 pohádané kamarádky, tak spolu kvůli té hádce(i kvůli blbosti) spolu nemluví třeba i několik týdnů...za to kluci se jen poperou, ponadávají a problém je vyřešen během půl hodiny (pokud nejde o něco vážného)
to si myslím já..navíc neznám moc kluků, kteří by se vyloženě neměli rádi..za to holek rivalek je spousta..neustále si něco závidí (kluka, oblečení, vlasy a jakoukoliv blbost) a to je jen krok od nesympatií,,

Je velmi produktivní, když se nad tím člověk zamyslí podobným způsobem. Vy jako ženy si budete muset samy vytvořit způsob jak takové chování eliminovat.
V opačném případě se tak dostáváte například do situace, kdy vás muži generalizují jako "slepice".
Bohužel vám s tím nikdo nepomůže, jenom vy samy, respektive ty vnímavější z vás.

Edited by - neronis on 19/10/2008 20:29:10
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 20/10/2008 :  07:23:12  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Kacpo.
Marně se snažím poznat,zda jsi muž, nebo žena.Nikde to nemáš udáno a nicku to není poznat. Neronis užil výrazu "vy ženy".Jsi tedy žena,či dívka?
Jinak si myslím,že muž ženu nikdy zcela pochopit nemůže, leda by se stal ženou. A tak je dobré že se vzájemně doplňují.

MB
Go to Top of Page

neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts

Posted - 20/10/2008 :  09:15:01  Show Profile  Reply with Quote
No jo, máš pravdu, ale v profilu myslím bylo "žena" a už to tam není. Nebo jsem se nějak přehlídnul a kecám?
Go to Top of Page

Rzwald
Grafoman

1522 Posts

Posted - 20/10/2008 :  19:01:27  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by neronis

No jo, máš pravdu, ale v profilu myslím bylo "žena" a už to tam není. Nebo jsem se nějak přehlídnul a kecám?

jako kdyby to nebylo jedno :-)
no..ale v tématu o vážnosti píše "řekla bych" ..takže...

Edited by - Rzwald on 20/10/2008 19:02:51
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 21/10/2008 :  08:59:10  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Rzwalde.

To je právě to. Někdy mně to připadá,jako by Kacpo byli dva lidé.Někdy mluví a myslí jako muž a někdy jako žena.Skutečně nejde o nic,ale pouze o oslovení v rodu mužském, nebo ženském.
Muže můžeš poslat kamsi,ale vzhledem k ženě je to netaktní.

MB
Go to Top of Page

kacpo
Nový uživatel

Czech Republic
8 Posts

Posted - 21/10/2008 :  14:27:06  Show Profile  Reply with Quote
jsem žena...no spíš ještě dívka,pokud ze sebe nechcu dělat kdovíjak dospělou, když nejsem...ještě si to musím trochu upravit v profilu..
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 21/10/2008 :  15:13:54  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Tak Tě ještě jednou mezi námi vítám Katko. Děvčat je zde jako šafránu.Co kdybys nám něco řekla o sobě, nemyslím nějaké soukromnosti,ale spíše zájmy a tak.

MB
Go to Top of Page

kacpo
Nový uživatel

Czech Republic
8 Posts

Posted - 21/10/2008 :  19:44:30  Show Profile  Reply with Quote
no tak co se týče filozofie, tak jsem spíš jen na začátku poznávání hlubších významů těch největších myslitelů a jejich myšlenek..je to opravdu zajímavé a taky to často souvisí s psychologií, které se chcu po střední škole věnovat na výšce..no ještě mám téměř 2 roky čas na rozmyšlenou, tak to se ještě uvidí, jestli si to nerozmyslím..
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 21/10/2008 :  21:27:08  Show Profile  Reply with Quote
Kacpo, poznáš túto metódu? http://www.deprese-lecba.cz/ Vieš ako funguje?
Go to Top of Page

kacpo
Nový uživatel

Czech Republic
8 Posts

Posted - 22/10/2008 :  12:59:34  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by navi

Kacpo, poznáš túto metódu? http://www.deprese-lecba.cz/ Vieš ako funguje?

no nevím, co tím máš na mysli..ale depresemi nijak netrpím..jen někdy mám chmurné myšlenky, ale tak to snad každý..ale pokud bych snad depresemi trpěla, určitě bych si nic takového neobjednala..smrdí to po penězích, které tahají z lidí postižených touto chodorbou..deprese dokáže vyléčit každý psycholog nebo terapeut a těch je v každém kraji určitě dostatek..
Go to Top of Page

neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts

Posted - 22/10/2008 :  13:29:16  Show Profile  Reply with Quote
Pokud člověk dokáže svůj momentální stav definovat jako depresi a dělá to často, může se stát, že pouhým konstatováním takového stavu v sobě ony negativní příznaky podpoří nebo vyvolá.

Edited by - neronis on 22/10/2008 13:29:55
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 25/10/2008 :  16:10:39  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Neronisi.

Budu asi vypadat jako blbec,ale já vlastně vůbec nevím, jak taková deprese vypadá,co při ní člověk cítí. Nejspíše to bude tím,že si většinou ze všeho vážného dělám srandu.Manželka říká,že si budu dělat srandu i na smrtelné posteli,protože neumím nc brát vážně a ve středu jsem zjistil, že má asi pravdu. Hrál jsem doktorům na srazu a primář tam vyprávěl hostinskému jak mne resuscitoval loni v Lednu a vyprávěl, že už to vzdávali a prý ve chvíli,kdy už chtěl označit čas úmrtí jsem se z ničeho nic probudil a dělal si znich legraci. Jenže o tom já vůbec nevím.Takže už jsem byl po smrti čtyřřikrát a asi mne budou muset zastřelit, abych se pořád neprobouzel. Když chdím na kontroly,potkávám paní,která vedle mne ležela na JIPce a ta se směje pokaždé, když mne vidí. Říká že přežila jen proto,že jsem je rozesmával a docela při tom zapomněla na strach a vážnost svého stavu.On asi smích skutečně léčí a zvláště od té deprese.

MB
Go to Top of Page

neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts

Posted - 04/12/2008 :  07:49:44  Show Profile  Reply with Quote
Jak vypadá?

Sakra, už mi to leze na mozek, já bych šukal.
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 04/12/2008 :  08:03:13  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Neronisi.

To je snad inprese nééé?? In jako uvnitř a prese jako tlak.Dej mu za uši, ono to přejde, nebo jdi do bordelu. Není na depresi náhodou nejlepším lékem humor a dělání si srandy se všeho? Jestli ano,pak chápu proč je pro mne deprese neznámým pojmem.Prostě dělám prevenci.

MB
Go to Top of Page
Page: of 13 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000