Author |
Topic  |
Rzwald
Grafoman

1522 Posts |
Posted - 21/12/2008 : 10:35:55
|
napsal to Rob Grant a vydalo to Argo v roce 2008 ..ale jako ta knížka není celá o holkách :-)
...více méně je to humorné nahlédnutí do života třech lidí, kteří nějak mají problémy s váhou -- tlusťocha, anorektičky, a ten třetí je právě onen (normálně štíhlý) Jeremy, který se snaží zpopularizovat jeden takovej šílenej vládní návrh, jak s bezitou skoncovat jednou pro vždy.
Ta knížka je zvláštní v tom, že v jednu chvíli se řehtáte (přičemž opravdu řehtáte...ta ukázka, co jsem psal, byla pouze úsměvná) a hned za pár řádků (ještě jste se pořádně nedořehtali) vám začne být do breku... |
 |
|
Kurt
Uživatel

Czech Republic
75 Posts |
Posted - 22/12/2008 : 10:57:15
|
Ad axel01, 19.12.) Pardon, co to je slušné chování? Cizí ženy a muži si vesměs myslí, že mám slušné chování, manželka nikoliv. Oni si to myslí dokonce i když neskrývám vlastní myšlenky. Já nikomu ovšem nevidím do hlavy, ale mohu různě pátrat, leccos leckomu unikne. Asi to bude v něčem jiném. |
 |
|
Kurt
Uživatel

Czech Republic
75 Posts |
Posted - 25/12/2008 : 12:21:28
|
 Rzwalde, dostal jsem Špeky od syna pod stromeček, jak jsem si je také objednal (jinak už celkem nic, v listopadu a v prosinci do mně investovali nějakou tu elektroniku a křeslo k mému psacímu stolu, to bylo hrozné, na čem všem jsem seděl ) a už ten začátek! "Začalo to nenápadně, jak už to s podobnými věcmi chodí." Nepochybuji o tom, že nebudu zklamán. Navíc to má praktický kabelkový formát, jak říkala v 1. ročníku naše lektorka psychologie handicapu - kniha se musí vejít do kabelky, krom čtení v tramvaji se musí nechat číst také na WC. Tam ovšem mohou být nějaké stálé knihy.  |
 |
|
Rzwald
Grafoman

1522 Posts |
Posted - 25/12/2008 : 13:30:17
|
příjemnou zábavu |
 |
|
axel01
Velmi aktivní uživatel

Czech Republic
785 Posts |
Posted - 26/12/2008 : 04:20:58
|
Hezky řečeno. Osobně bych doplnila, že u všech prototypů požadujeme slušné chování, to jako fakt joo. A co jsem se tak ptala--je to většinové přání. Celkový efekt je nám celkem putna,když se to neumí chovat. To ovšem bude u chlapů nějaká genetická vada.
Myslela jsem tím základní slušné chování, tim mám na mysli jakékoliv chování, které nehraničí či nepřeroste v ,hrubiánství'... |
 |
|
Kurt
Uživatel

Czech Republic
75 Posts |
Posted - 26/12/2008 : 23:59:09
|
Rzwalde, už jsem si vzpomněl, Rob Grant je přece autor Červeného trpaslíka !!! Ve Špekách má stejný způsob vtipu, ale RedDwarf to není, sranda to ovšem je. Někdy lituji ty hlavní postavy ... |
 |
|
Topic  |
|
|
|