www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 Kecárna.
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 96

Milan.Miló
Velmi aktivní uživatel

671 Posts

Posted - 01/10/2008 :  11:38:04  Show Profile  Reply with Quote

Navi máš pravdu.
Že člověk musí se svobodně rozhodnout.
I já tu šanci měl.
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 02/10/2008 :  09:49:49  Show Profile  Reply with Quote
Asi si dám urobiť test, či nemám alergiu na ortuť:

Ortuť pôsobí na proteíny o.i. ako bunkový jed, preto sú rozpustné väzby ortute jedovaté. Pri izbovej teplote sa to stáva pri tekutom stave, ale v dôsledku jej vysokého tlaku pary postupne prechádza do plynného stavu. Tieto ortuťové pary sa do tela dostanú napr. sliznicami a pľúcami a ukladajú sa v centrálnom nervovom systéme ako aj v obličkách, kde rozvíjajú svoje toxické pôsobenie. Pri chronickej ortuťovej expozícii dochádza k malátnosti, závratom, nespavosti, strate pamäti, úbytku schopnosti koncentrácie, predráždenosti, bolestiam hlavy, nervovým bolestiam, triaške, vypadávaniu vlasov a depresiám.

Pri vložení výplne, neskôr aj odieraním pri žuvaní sa ortuť v amalgáme trochu uvoľňuje, čo sa dá dokázať zvýšenými hodnotami v slinách. V poslednej dobe mnohostranne prevedené skúmanie však ukazuje, že miera tejto záťaže je v každom ohľade porovnateľná s výživou bohatou na ryby a leží ďaleko pod uznávanými hraničnými hodnotami.

O zdravotnom poškodení možno hovoriť len vo výnimočných prípadoch. Častosť použitia je však z týchto dôvodov retrogénna. Používanie amalgámu sa odhaduje za možno škodlivú len u tehotných, malých detí a pacientov s obmedzenou funkciou obličiek, a samozrejme aj pri alergii na ortuť. Alergie však z globálneho pohľadu boli diagnostikované extrémne zriedkavo.
Zdroj: http://primar.sme.sk/Page.aspx?ID=12
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 02/10/2008 :  11:00:11  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Navi.
Vše je možné,ale řekl bych že na to jdeš příliš komplikovanou cestou. Já jsem si přečetl pouze o tom, že se jedná o chorobu kterou medicina nedokáže léčit a tak jsem se o vyléčení vlastn ěani nezajímal a snažil se jen potlačit projevy. A vždy jsem vycházel s toho, co je nejjednodušší a nejméně zasahující do organismu. A tak jsem skoušel masti proti bolesti, skoušel jsem masáže (mimochodem zde docházelo k mírné úlevě) a zcela náhodou jsem došel k těm obkladům.A tak jsem šel od toho jednoduchého a teprve potom když by byly ty jednoduché metody vyčerpány,skoušel bych hledat mezi těmi složitějšími. Ty na to jdeš právě obráceně od těch složitých a někdy i nebezpečných.Ono i vyřazení lepku může vyvolat negativní reakci,pokud jej tělo potřebuje a žádá. Pokusy se rtutí jsou už na samé hranici ohrožení života.Pokus při kterém bys skoušel zda se nemoc nezhorší při vyšší hladině rtuti,by tě mohl stát život. To složité bych já osobně přenechal odborníkům a vůbec bych se do toho nemotal.Skoušel bych to neškodné a bezpečné a třeba bych se snažil vzpomenout na to co předcházelo prvním projevům nemoci,pokud je to ještě možné a můžeš si na něco vzpomenout.Tam bys mohl najít cosi, co nemoc vyvolalo, či jí aktivovalo a vyvodit s toho jakýsi závěr,který by tě k nějaké metodě přivedl.Může to být třeba nějaké nachlazení, nějaká přechozená chřipka,či angina která zanechala po sobě stopu, která se projevila při zvýšeném výkonu (tréning)Přechozená angina může vést k poškození nervů a dokonce i centrálního nervového systému,zvláště když dojde k přechodnému zvýšení hladiny cukru.Potom by mohlo vlastně dojít k čemusi podobnému jako neuropatii,jen s postižením jié nervové oblasti. To jsou však jen dohady a ukazuji tě na tom, jak dobré by mohlo být vzpomenout si na to, co nemoci předcházelo.Ovšem vzpomenout si na to co bylo ve dvanácti letech je strašně těžké, to chápu.V každém případě bych však začínal od toho jednoduchého a bezpečného a nikoliv od toho nejsložitějšího a nebezpečného.

MB
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 02/10/2008 :  18:00:53  Show Profile  Reply with Quote
Miloslave, Ty si ma nepochopil. Dám si spraviť laboratórnu analýzu, či sa vo mne nehromadí viac ortuti, než je zdravé. Tráviť sa ortuťou, to by ma ani vo sne nenapadlo. Nechystam sa na žiadnu diétu, pokiaľ sa jej opodstatnenie nezistí laboratornou analýzou.
To, čo mi radíš, som už skúšal, bez výsledku. Nedávno sa mi stalo, že sa mi stav zlepšil možno o 50%. Snažil som sa zistiť, či sú pri tom nejaké faktory, ktoré by na to mohli mať vplyv. Žiadne neboli. všetko som robil tak, ako pred tým. Žiadna zmena v životospráve, napriek tomu nastalo zlepšenie. Potom sa to zasa zhoršilo, a zasa žiadna zmena v životospráve. Je to úplne bez indícií.

Edited by - navi on 02/10/2008 18:09:10
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 02/10/2008 :  18:09:35  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Navi.
Nuž dobře.Držím tě palce.

MB
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 02/10/2008 :  20:23:38  Show Profile  Reply with Quote
Informácie o očkovaní:
http://fakty.wgz.cz/z-uvodu-ku-knihe-doktora-massima/unnamed-2.html
http://fakty.wgz.cz/fakty-o-ockovani-ktore-by-ste/unnamed.html

Edited by - navi on 02/10/2008 21:24:35
Go to Top of Page

Milan.Miló
Velmi aktivní uživatel

671 Posts

Posted - 02/10/2008 :  20:48:45  Show Profile  Reply with Quote
JE OČKOVANIE BEZPEČNÉ A ÚČINNÉ ?
Historické trendy naznačujú, že očkovacie látky majú slabý pozitívny účinok: ukazujú, že úmrtia spôsobené detskými chorobami, poklesli až o 98% ešte predtým, ako sa vôbec začalo s očkovaním. Záznamy ukazujú, že na pokles chorôb mali pozitívny vplyv najmä: dostupnosť čerstvej stravy, zlepšený životný štandard a nie vakcíny.

---------------------------------------------------------------------
Já jsi myslím, že očkovaní a vpravování různých protilátek do těla způsobují různé reakce, které u každého jednotlivce- vyvolávají různé akce.
Které jsou opakem našich mechanismů v tom smyslu že co do těla vpravíme to se nám také vrátí v jiné podobě.
Proč na náš vliv má právě blahodárný vliv čerstvá strava a stadartný životní styl.
Proto že to je v souladu s přírodou od které jsme se tak vytrhli a vykořenily.Protože to co je člověku lidské a s čím je pevně z pjat to odvrhl až na druhé místo a vše začal nahrazovat různými náhražkami a chemikáliemi.
To je jenom můj osobní názor.

Edited by - Milan.Miló on 02/10/2008 20:51:37
Go to Top of Page

Milan.Miló
Velmi aktivní uživatel

671 Posts

Posted - 02/10/2008 :  21:32:38  Show Profile  Reply with Quote
Navi.

Objavil som veľké množstvo medicínskych publikácií, ktoré dokumen-
tujú poškodenia po očkovaní. Spoznal som Giorgia Tremante, otca dvoch
detí, ktoré umreli po očkovaní a tretieho Alberta napojeného sedem rokov
permanentne na dýchací prístroj. Je to príbeh, ktorý si Taliansko musí
pamätať ako hanbu Talianska.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Člověk který opravdu hledá a není mu lhostejný jeho úděl tak přichází v různých knihách a tématech na škodlivost či spíše na vedlejší účinky psychofarmak..
Proč poslední dobou se dostávají na titulní stránky knih a časopisů tak jako do médií i provokativní obrázky či věci která tu byli mnohem dříve než přišel věk chemie.
Je to jako, když se znovu vracíme k podstatě vlastního bytí.Homeopatie a různé bylinkářské odvětví opět dostávají zelenou.
Ale tím by jsme neměli zatracovat a znevažovat samotnou medicínu ta udělala též ve svém odvětví velkou a mnohdy až mravenčí práci k zdokonalení a uzdravení těla při níž ovšem mnohdy pozapomínala na Duši člověka.
A zdali se skloubí a zcela prostoupí moderní medicína třeba s onou homeopatií tak teprve začnou býti viditelné a znatelné pokroky.
Opět upozorňuji na to že to je jen můj osobní názor na danou problematiku.

Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 02/10/2008 :  22:04:58  Show Profile  Reply with Quote
Niečo o zubných výplniach: http://heylottka.blog.cz/0806/nase-plomby-casovane-bomby-1-cas
http://heylottka.blog.cz/0806/nase-plomby-casovane-bomby-2-cast

Edited by - navi on 02/10/2008 22:14:34
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 03/10/2008 :  08:08:14  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Navi.
Povídej mně něco o očkování.Koncem Listopadu loňského roku mně vzkázala obvodní doktorka,že si mám přijít píchnout injekci proti chřipce,že ji mám jako diabetik zadarmo a chřipka by mohla být pro mne hodně nebezpečná. Já jsem o tom očkování neměl žádné informace,ale říkal jsem si proč ne? Předtím jsem neměl chřipku nejméně patnáct let,ale co kdyby? A tak jsem si zašel na středisko.Doktorka se na nic neptala, vůbec mne nevyšetřila a rovnou mně ji píchla a napočítala si osumdesát korun za aplikaci injekce.Již druhý den jsem se začal cítit needobře a stále se to zhoršovalo. Výsledkem byla těžká chřipka trvající tři neděle.Potom byl nějaké dva nebo tři dny klid a zčal jsem se dusit.Tak jsem se nechal odvést na internu ke svému kardiologovi a ten mne poslal okammžitě na rentgen. Výsledek byl jasný. Těžký zápal plic. A tak nasadil silná antibiotika a během dvou týdnů jsem se dal trošku dohromady,ale stále jsem pocit dušnosti.Doktor říkal, že bych měl být v pořádku, že snímky i další vyštření ukazují, že zápal plic už není. Tak jsem si udělal s toho legraci a říkal jsem." Doktore,je to zvláštní.Čím je mně hůř, tím víc tloustnu." On se na mne podíval tak nějak divně, asi si myslel že jsem cvok a potom mně ošmakal tváře a nohy.POtom řekl." Nojo,ale to není tloušťka, to je voda a ta musí ven.A tak mně zvýšil dávku Furonu a já shodil za jeden den šest kilo a celkově se mně ulevilo.Takže od poloviny února se cítím jako dvacetiletý,čili bez problémů a zatím to trvá. Závěr? Zvláštní. Ta obvodní lékařka měla vědět, že tu vakcinu mně nesmí aplikovat,když mám třeba jen rýmu, nebo kašel a zcela to ignorovala snad kvůli těm osumdesáti korunám a dostala mne tím málem do hrobu.Jenže díky tomu se více projevily ty skryté problémy s vodou, mohly být diagnostikovány a zlikvidovány. Stejné problémy s dýcháním a pocit tlaku nad žaludkem jsem měl dříve, než jsem měl první zástavy srdce a trvaly tyto problémy vlastně stále.Odd té doby tyto problémy nemám a srdce se dává rychle dohromady. Kdyby té injekce nebylo, na toto by se vůbec nepřišlo a já bych měl ty problémy stále. Takže byla ta injekce kladem, nebo záporem?
Říkal jsem doktorovi ." Nejsem lékař a nevyznám se v tom, ale myslím si,že se mně udělalo ložisko vody,které utlačovalo plíce a srdce a s toho vzešly všechny ty problémy."Pokrčil rameny a řekl. "To je docela i možné."

MB
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 03/10/2008 :  11:27:36  Show Profile  Reply with Quote
Nojo, Miloslave, to sa potom ľahko doktorom machruje, keď im povieš svoju diagnózu a oni už len nasadia lieky. Myslím si, že lekári majú často problém s určením správnej diagnózy. Čím to asi bude.
Go to Top of Page

neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts

Posted - 03/10/2008 :  12:17:50  Show Profile  Reply with Quote
Bude to tím, že je každý organismus individuální a co platí u jednoho, nemusí platit u druhého. Diagnostické přístroje dávají pouze specifický výstup a je na vyhodnocení lékaře jak s tímto výstupem naloží. Většinou se drží osvědčených postupů, ale i ty bývají chybné, protože neplatí pro každého.
Psycholog taky pouze vyhodnocuje stylem "diagnostikuj se sám". Každý člověk je individualita a je třeba říct co mě trápí a spolupracovat. Až budeme mít na všechno diagnostické přístroje, programy a systémy, bude to samozřejmě vypadat jinak. Nehledě na to, že lékař není za všech okolností profesionál a pracuje podle toho jak se vyspí. Jsme jen lidé a každý tomu podlehne. A tím častěji, čím časteji se takový profesionál setká s vyčítáním nebo kritickou reakcí tam, kde je mu vyčítáno neprávem, pak je jediná omluva pro vedení argumentace ergo náchylnost k osvědčeným postupům.
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 03/10/2008 :  12:39:33  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Neronisi a Navi.

Kdysi jsme měli starého obvodního lékaře.Jmenoval se Dobrý a ten s oblibou říkal.Řekněte lékaři vše i kdyby to byly blbosti,protože vy nevíte co blbost je a co je důležitá informace. On si s toho vybere.
Já to dělám a občas na mne koukají jako na blbce a toho co jim říkám si vůbec nevšímají.Občas napíší do lékařské zprávy úplné pitomosti a pak vypadají jako blbci oni.Mne se ptali na sourozence. Já měl čtyři sestry a ty dvě nejstarší už jsou po smrti. Do zprávy bylo napsáno,že dvě sestry jsou po smrti a dva bratři doposud žijí.Neoroložce jsem popisoval ty obklady)Priznicův zábal) a co myslíte že napsala do zprávy. Pacient udává, že pomáhá studené a teplé. Možná, že k nim mluvíme nějakým jiným jazykem a oni nám nerozumí.Kdo ví? Cosi jim říkáte, oni vás koukají jako by se jich to netýkalo a potom se zeptají na to co jste jim půl hodiny líčili.Snad toho je na ně moc, mají příliš pacientů a jsou tak unaveni, že vlastně nevnímají, co jim pacient říká.Jiný pacient jim položí na stůl tisícovku a ihned jej slyší.Třeba ta tisícovka na ně působí jako zesilovač i reprobedny dohromady.Někteří již jsou tak hluší,že tisícovka nestačí a jako zesilovač se musí užít jedna nebo dvě pětitisícovky, jinak neslyší.

MB
Go to Top of Page

neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts

Posted - 03/10/2008 :  12:51:12  Show Profile  Reply with Quote
Pozornost nebo zájem se dá získat i penězi.
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 03/10/2008 :  16:07:46  Show Profile  Reply with Quote
Miloslave, poslednými vetami si ma rozosmial
Go to Top of Page
Page: of 96 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To: