Author |
Topic  |
noemus
Grafoman

Czech Republic
1149 Posts |
Posted - 09/10/2008 : 12:20:03
|
Dobře tedy Čas bude 16:00, datum 18.října
Podívám se po nějakém pěkném místě, prioritní bude dobré spojení a taky aby se to dalo snadno najít - hodím sem pak odkaz do mapy a návod jak se tam dostat. Udělám to dnes odpoledne po práci, teď na to nemám čas
Už se těším
|
 |
|
neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts |
Posted - 09/10/2008 : 18:40:09
|
Hlavně se nesmím opít ať trefím zpátky |
 |
|
noemus
Grafoman

Czech Republic
1149 Posts |
Posted - 09/10/2008 : 21:55:47
|
Uvažuji o restauraci "Dobrá myšlenka" nedaleko Karlova náměstí nebo restauraci "Vosí hnízdo" nedaleko Letenského náměstí v obou se dá posedět a popít i něco sníst za rozumnou cenu (rozumnou pražskou cenu :o)).
Dále dávám k uvážení "něco" kolem Palmovky - je to blízko toho Exit Klubu Chmelnice (pár zastávek tramvají) a je to takový dobrý dopravní uzel. Nicméně bych se tam raději musel vypravit osobně a vyzkoušet nějaký podnik (byl jsem tam jen v jedné kavárně, ale je to už nějaká doba, takže se to mohlo změnit).
Uvítal bych kdybyste se vyjádřili zda by vám více vyhovovala - co se týče dopravního spojení - ta Palmovka, nebo to Vosí hnízdo (tam se dá snadno dostat z Hradčanské a dá se odtud jet tramvají bez přestupu i na tu Chmelnici). Karlák je pro mimopražské trochu hůře dostupný, ale to je věc názoru.
Já osobně hlasuji pro "Vosí hnízdo", Palmovku dávám k uvážení hlavně kvůli mimopražským a Maftíkovi a Dobrá myšlenka má zase nekuřáckou místnost a dobré kafe (a taky výborný mátový čaj z čerstvé máty), zase je o fous dražší a pro mimopražské více z ruky. (Pokud vyhraje Dobrá myšlenka tak budu rád, ale někomu může připadat moc drahá)
Tady je odkaz na mapu s vyznačeným Vosím hnízdem (ta červená ikona v pravém horním rohu), dá se tam dostat z Hradčanské autobusem X1, což je náhradní doprava za tramvaj 1, jméno zastávky je Letenské náměstí, stanice metra Hradčanská je vidět zase vlevo. http://www.mapy.cz/#x=133055776@y=135997984@z=15@mm=ZP@ax=133075712@ay=136000672@at=Vos%C3%AD%20hn%C3%ADzdo@ad=Tady%20na%20tom%20rohu%20to%20je%20:o
Tady dávám ještě odkaz na stránky dobré myšlenky:www.dobramyslenka.cz Vosí hnízdo bohužel takové stránky nemá |
Edited by - noemus on 09/10/2008 21:59:59 |
 |
|
Maftík
Aktivní uživatel

Czech Republic
215 Posts |
Posted - 10/10/2008 : 08:42:37
|
Oprava příspěvku: vzhledem k náhlé změně situace bych uvítal asi tu Dobrou myšlenku v blízkosti Karlova náměstí, jelikož se mi neplánovaně posunul program a díky tomu příjdu i pozděj a můj pobyt na srazu se zkrátí :(
(stará verze příspěvku) Noemus: vzhledem k tomu, že kolem Karlova náměstí (kostel sv.Ignáce je přímo na něm?) se budu pohybovat dopoledne, tak by mi ani ta Dobrá myšlenka vůbec nevadila. Takže se nakonec přizpůsobím :) Jen k mému pobytu na srazu, zdržím se předpokládám tak cca do 18:00, potom již budu fičet směr Chmelnice. (/stará verze příspěvku) |
Edited by - Maftík on 10/10/2008 09:52:29 |
 |
|
neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts |
Posted - 10/10/2008 : 11:02:54
|
Místo určete podle toho jak to vyhovuje vám, mě stačí adresa (nebo odkaz na mapě) a ve stanovený termín se dostavím. Pravděpodobně tento meeting spojím s návštěvou nevlastního bratra a potom půjdeme pařit *YAHOO*. Takže jsem časově pružný. |
Edited by - neronis on 10/10/2008 11:03:28 |
 |
|
noemus
Grafoman

Czech Republic
1149 Posts |
Posted - 12/10/2008 : 01:00:36
|
quote: Originally posted by neronis
Místo určete podle toho jak to vyhovuje vám, mě stačí adresa (nebo odkaz na mapě) a ve stanovený termín se dostavím. Pravděpodobně tento meeting spojím s návštěvou nevlastního bratra a potom půjdeme pařit *YAHOO*. Takže jsem časově pružný.
Dobrá tedy, zatím tedy asi vyhrává "Dobrá myšlenka", na jejich stránkách je i mapka, kde je najdete. Na Karlovo náměstí, či Palackého náměstí se dostanete snadno, stanice metra B "Karlovo náměstí", vystoupit směrem na Palackého náměstí, pak podle mapky na stránkách Dobré myšlenky.
Ještě počkám, tak do čtvrtka kolik lidí se ještě ozve, že přijde, a pak zarezervuji stůl, aby se nám nestalo, že bude plno a my si nesedneme.
|
 |
|
Skunkless
Aktivní uživatel

Czech Republic
216 Posts |
Posted - 14/10/2008 : 17:53:59
|
No tak OK, v 16:00 tuto sobotu v Dobré myšlence..to jsem teda zvědavá... hele tak si dáme nějaký znamení, třeba růži do klopy nebo žábu na hlavu, co Vy na to?   
Život je fascinující!
Skunkless.. |
 |
|
neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts |
Posted - 14/10/2008 : 22:43:32
|
Nebo šnečí tykadlo do kapsy. Možná by mohlo být na stole "F" z pivních tácků, co ty na to? |
 |
|
Maftík
Aktivní uživatel

Czech Republic
215 Posts |
Posted - 15/10/2008 : 12:46:09
|
Nebo šnečí tykadlo do kapsy. Možná by mohlo být na stole "F" z pivních tácků, co ty na to?
Hlavně prosím ať tam nějaké to znamení, třeba cedulka s nápisem filosofie.czm je :) |
 |
|
noemus
Grafoman

Czech Republic
1149 Posts |
Posted - 15/10/2008 : 13:33:46
|
quote: Originally posted by Maftík
Nebo šnečí tykadlo do kapsy. Možná by mohlo být na stole "F" z pivních tácků, co ty na to?
Hlavně prosím ať tam nějaké to znamení, třeba cedulka s nápisem filosofie.czm je :)
Zarezervuji stul a domluvim se s obsluhou aby to bylo na jmeno "noemus", pak bude stacit se zeptat obsluhy, OK? |
 |
|
neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts |
Posted - 15/10/2008 : 13:43:42
|
Dobrý nápad. Our group leader is Noemus. |
 |
|
Skunkless
Aktivní uživatel

Czech Republic
216 Posts |
Posted - 16/10/2008 : 10:13:37
|
Když to už postrádá komičnost situace, kdy se cizí lidi diví, proč máš na sobě tu divnou věc..taky bych mohla přinést takový popelník designu velkého penisu, je fakt moc krásnej, ale taky těžkej, takže se s nim nebudu tahat 
Tak teda dream-team-leader to vyřešil, všichni se před barem rozhlídnem nejprv vlevo a pak vpravo a pak strašně tajemně na barmana zahuhláme: "heslo noemus" a budeme se tvářit nenápadně! Já teda asi nebudu moci zůstat moc dlouho anžto mám velemoc práce zrovinka na tento víkend, ale jsem na Vás fakt zvědavá!
Život je fascinující!
Skunkless.. |
 |
|
neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts |
Posted - 16/10/2008 : 11:00:22
|
Kdybych potom někomu vyprávěl, že sraz skupiny intelektuálů z filozofického fóra byl pod znamením velkého keramického penisu, považovali by mě za skrytého homosexuála.
Don Noemus to domluví tím způsobem, že bude stačit na barmana kývnout, objednat si tureckou kávu s mátovým chlebíčkem a ten nás odvede přes dlouhý systém podsklepení do tajné místnosti, která bude provoněna jako ve fabrice na žvýkačky. |
Edited by - neronis on 16/10/2008 11:01:34 |
 |
|
noemus
Grafoman

Czech Republic
1149 Posts |
Posted - 16/10/2008 : 14:09:57
|
Kdybych potom někomu vyprávěl, že sraz skupiny intelektuálů z filozofického fóra byl pod znamením velkého keramického penisu, považovali by mě za skrytého homosexuála.
Don Noemus to domluví tím způsobem, že bude stačit na barmana kývnout, objednat si tureckou kávu s mátovým chlebíčkem a ten nás odvede přes dlouhý systém podsklepení do tajné místnosti, která bude provoněna jako ve fabrice na žvýkačky.
Stul uz je domluven, kdyz vejdete do restaurace tak jdete vpravo, je to rohovy stul vzadu, rezervace je na me jmeno, ale barman(ka) bude vedet ze se budete ptat na noema |
 |
|
rajis
Velmi aktivní uživatel

Czech Republic
517 Posts |
Posted - 16/10/2008 : 14:53:10
|
hm škoda, že nebudu o víkendu v Praze, každopádně vám přeji příjemné posezení |
 |
|
Topic  |