www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 Jsou zde.
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 16/02/2008 :  16:43:23  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Pánové.

Je na čase probudit se s ospalosti a trošku rozvířit hladinu tohoto bahňáku.
Nevím kolik z vás četlo mou sci fi povídku.Psal jsem zde o lidech, kteří navštívili planetu Zemi před mnoha tisíci lety a lidé jim říkali bohové s nabe. Jeden s těchto bohů se provinil proti řádu platnému ve spojeném vesmíru a vložil mezi lidi Země velké pravdy, čím lidi rozdělil a vyplynulo s toho velké utrpení,které trvá dodnes.Psal jsem o čtyřech mladých lidech, kteří se nešťastnou náhodou dostali do základny která je hluboko pod povrchem Země a které se říká peklo. Ptali ste se mně, zda je výmysl, nebo pravda a já jsem odpověděl, že to nikdo z vás nikdy nebude vědět.Řekl jsem i to, že k naší planetě směřuje kosmická loď spojeného vesmíru aby její posádka pomohla životu Země v kritické době, kdy lidé našli dostatek schopností ke zničení všeho živého na planetě při současné platnosti sporu pravd a zneužití schopností v jejich prospěch. Nyní přichází tvrzení nové i když vše ostatní zůstává. Jsou zde v naší sluneční soustavě a je otázkou velmi krátkého času, kdy nepozorovaně přistanou zde u nás. Přistanou hluboko pod hladinou oceánu a vstoupí do prostor základny. Nebezpečí které Zemi doposud hrozilo tím bude o maličko menší,protože dokáží zablokovat počítače ovládající reketové systémy.Sami však budou čekat až my lidé Země sami najdeme cestu k tomu, čemu oni říkají dům květ,čili instituci spojení cest k životu zástupci všech pravd světa. Teprve potom smí vystoupit na povrch a nastane nový věk. Tehdy dostanou lidé Země darem všechny schopnosti spojeného vesmíru,protože už nebude hrozit jejich zneužití ve prospěch pravd. Tehdy budou létat lidé ze Země daleko do kosmu a budou navštěvovat planety spojeného vesmíru jako jejich občané, čili s plnými právy.

A nyní mně řekněte.Je tohle prostý i když možná neuvěřitelný fakt, nebo jsem si to vymyslel a posunul děj sci fi do budoucnosti? Pravděpodobnější je to druhé,ale to první se velmi brzy může ukázat jako skutečnost, pokud jsem si to nevymyslel. Přemýšlejte a nezapomeňte se podívat do historie planety.Mnohé co se zdálo být zázrakem se může brzy ukázat jako dílo těchto "bohů" a jejich znalostí jevů, které my zatím ještě neznáme.

MB

Dalibor Grůza
Grafoman

Czech Republic
1678 Posts

Posted - 16/02/2008 :  18:40:42  Show Profile  Visit Dalibor Grůza's Homepage  Reply with Quote
Miloslave,

věřím pouze tomu, co mohu vidět, ukaž mi mimozemšťana a uvěřím v něj. Zároveň věřím tomu, že evoluce přírody směřuje k tomu, abychom v budoucnu mohli vidět všechny případně dosud neviditelné avšak skutečné věci (např. možné mimozemšťany, Boha, nebe apod.) na vlastní oči.

Evoluce přírody podle mne (jde o hypotézu) směřuje k dokonalému souladu a shodě modelu světa, obsaženému v naší duši, resp. mozku, a skutečného světa, který je podle mne tvořen výlučně pohybem mikročástic z pohledu fyziky mikrosvěta, a to jak, co se týká duše (tj. subjektivní skutečnosti), tak, co se týká předmětné (objektivní) skutečnosti. (Teorii podstaty evoluce z hlediska pohybu mikročástic z hlediska fyziky mikrosvěta obsahuje např. můj text viz.: http://www.filosofie.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51&whichpage=6 )

Edited by - Dalibor Grůza on 16/02/2008 19:16:38
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000