www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 Všem.
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 21/12/2007 :  19:13:55  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Přeji vám šťastné a veselé vánoce a vše nejlepší k Novému roku. Hodně zdraví a štěstí, hlavně štěstí, protože kdo má štěstí má i zdraví. Na Titaniku byli zdraví,ale chybělo jim štěstí a tak ať vám to štěstí nechybí.

MB

noemus
Grafoman

Czech Republic
1149 Posts

Posted - 21/12/2007 :  21:04:55  Show Profile  Reply with Quote
Přidávám se ke Slávkovi a přeji rovněž šťastné prožití Vánoc, navíc přidávám výzvu:

Méně Santy více Ježíška!!

Go to Top of Page

Ondra
Aktivní uživatel

Czech Republic
278 Posts

Posted - 22/12/2007 :  09:53:09  Show Profile  Reply with Quote
Totéž Vám přeji, Slávku a noeme, i já. A stejně tak i všem ostatním účastníkům tohoto fóra, kteří se nebojí zamýšlet se nad věcmi ohledně života.
Go to Top of Page

Gato
Velmi aktivní uživatel

631 Posts

Posted - 22/12/2007 :  16:30:31  Show Profile  Reply with Quote
Vám všem,
více Krista a jeho moudrosti, protože o tom ta filosofie je!
Go to Top of Page

neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts

Posted - 02/12/2008 :  20:29:22  Show Profile  Reply with Quote
rofl

Podle mě jsou vánoce moc fajn, protože je všechno vyzdobené, veselejší a lidé se více soustředí na své okolí.
Go to Top of Page

Rzwald
Grafoman

1522 Posts

Posted - 02/12/2008 :  20:45:19  Show Profile  Reply with Quote
jj, hezký Vánoce :-)

...btw --- máte už dárky? :-)
co budete kupovat? (já zatím netuším...)
Go to Top of Page

neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts

Posted - 02/12/2008 :  20:55:48  Show Profile  Reply with Quote
Já jsem zase rozházel všechny prachy, ale udělal jsem v práci dojem, tak snad budou prémie a bohatý ježíšek. Loni to bylo tak bídné, že jsem musel vydat do spotřeby (kancelářský žargon) jeden přístroj (pšššt) aby bylo pod stromečkem aspoň něco.
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 03/12/2008 :  09:48:48  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Sakra. Kde jste ten topic vyhrabali? Samozřejmě vám opět přeji vše nejlepší a aby k vám přišel Ježíšek bohatý a odešl chudý.
Jinak s dárky je to jako každý rok. Obvykle přijdu s vystoupení a než se převléknu, tak vyklopím peníze na stůl. V prosinci to jedenkrát udělat nemusím a tak mám na dárky. Co koupím nevím, to se rozhodne až někde v obchoďáku. Určitě to bude nějaká blbost pro každého. On je vlastně problém vybrat,když člověk neví co. Skouším zatím sondovat po čem kdo touží,ale asi se to stejně nedozvím. Nemám rád vánoce a nemám rád Prosinec.Nejkrásnějším měsícem je pro mne Leden. To jsou lidi vydaní s peněz, takže je nejméně akcí a já si mohu trochu odpočinout. Nyní a platí to pro celý prosinec mám akci téměř každý druhý den a ke konci roku mám obsazený dokonce celý týden, takže si říkám."Hlavně ten prosinec a vánoce přežít a potom již bude zase dobře."

MB
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000