www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 Existence mimozemského života
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 03/05/2007 :  13:16:15  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Richarde.

Myslím, že tě rozumím,ale bylo by to zajímavé,kdyby tomu bylo tak jak jsem napsal a mnohé by to vysvětlovalo. To s tou povrchovou rychlostí, eventuelně rozdílnou rychlostí v závislosti na poloměru jsem si uvědomoval,ale myšlenkami jsem byl spíše u atomu a rychlosti elektronů. Ten kruh, nebo koule byly pouze pomůckou. Ta podobnost mikro a makrokosmu mnohému napovídají a je celkem logické, že mne toto napadlo. Pokud to přeženu, ukazovalo by to i princip funkce toho, co jsem "chybně" nazval gravitačním motorem a řadu dalších věcí. Tvrdíš tedy, že je toto zcela vyloučené, nebo pouze neprozkoumané? Nemysli nyní na kruh, nebo kouli,ale na atom, či třeba sluneční soustavu. Ber to ode mne spíše jako fantazii laika s spisovatele. (jestli může být nazván spisovatelem ten, kdo přišel o dílo a proto je nejspíš nikdy nevydá.)

MB
Go to Top of Page

Oldow
Grafoman

1125 Posts

Posted - 04/05/2007 :  13:24:29  Show Profile  Send Oldow an ICQ Message  Reply with Quote
Miloslave
Nemam s forem problem a Navi mi nechybi. Mel jsem problem s pripojenim. Jestli znel muj post podrazdene, tak se omlouvam, nemyslel jsem to tak. Jenom uz posledni dobou nejak nemam naladu vyjadrovat se ke vsemu, zajimaji me jen nektere problemy a docela casto se mi stava, ze rozepisu reakci, ale nepripada mi dost dobra a tak to necham na jindy.

Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 05/05/2007 :  08:17:58  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Oldow.Zdravím tě.

Jsem na tom podobně. Nějak se to tady "zašprclo", nejspíš je v tom nějaká jarní únava, či co. Chtělo by to nějaké zajímavé téma, ale mne bohužel nic nenapadá. Vše s čím jsem přišel už bylo spochybněno, či popřeno, jak to má být a nic nového zřejmě nevymyslím. A tak čekám, že někdo z vás přijde s něčím zajímavým, co bych mohl také spochybnit.

MB
Go to Top of Page

harleyka
Aktivní uživatel

Czech Republic
292 Posts

Posted - 22/05/2007 :  22:37:48  Show Profile  Send harleyka an ICQ Message  Reply with Quote
Slávku,

tak já budu vymýšlet I když to vaše zpochybňování mě - ne nebaví, ale netuším, jak vám rozumně podat své argumenty. Ale tak chybami se člověk učí a třeba i já dospěju někdy do stadia, že se naučím rozumně vyjadřovat tak, aby to člověk pochopil a třeba i tomu uvěřil
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 23/05/2007 :  08:01:22  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Dobře Martinko.

Vymýšlej.Docela tě to jde a možná to zde i trošku probudíš. Mne to zpochybňování také moc nebaví, ale co se dá dělat. Já to řeším tak, že nebojuji za svoje názory. Je názor napaden a vím, že je správný? Pak couvnu a čekám. Nikdy to netvá dlouho a někdo se k témuž znovu vrátí a ejhle je mnohem blíže mému názoru a tak ho podpořím. Když jsem si zpětně přečetl příspěvky, poznal jsem, že mnohé odmítnuté se stalo součástí myšlení ostatních.že to bylo odmítnuto pouze slovy,ale časem se to ukázalo v jejich myšlenkách. I u mne je tomu podobně, jinak řečeno. Jeden ovlivňujeme myšlení druhého k všeobecnému prospěchu a tak to má být. A tak je dobré nechat každé ovoce uzrát.

MB
Go to Top of Page

harleyka
Aktivní uživatel

Czech Republic
292 Posts

Posted - 23/05/2007 :  12:48:09  Show Profile  Send harleyka an ICQ Message  Reply with Quote
Slávku,
s ovocem souhlasím. Ale někdy je to náročné, číst třeba 95 příspěvků jako u tohoto tématu... Snad se k tomu dostanu...
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000