Author |
Topic  |
Alistor
Nový uživatel
Czech Republic
35 Posts |
Posted - 10/03/2007 : 10:06:48
|
Roswell New Mexico - 1947 - something crashed - or was shot down - causing more controversy as to what really happened than most other UFO events in current history. We do know that something happened
Upozorňuju že je to pořád pitva ať už fiktyvní nebo skutečná,pokuď máte slabou povahu tak se na to nekoukejte ale zas tak děsný to není tak si myslim že to každej snese.
stačí kliknout na odkaz http://www.youtube.com/watch?v=QzmmlaZ9b9I |
|
Oldow
Grafoman

1125 Posts |
Posted - 10/03/2007 : 10:32:50
|
Ja vim presne jak to bylo. Vysvetleni je v jednom serialu, SE Lain (http://www.realitylapse.com/videos/selain.php - volne k stazeni) Ale porad premyslim, jestli to bylo nepochopitelny schvalne, nebo jestli na to nejsem dost chytrej. Je to takovej David Lynch, ale podivnejsi.
|
 |
|
Alistor
Nový uživatel
Czech Republic
35 Posts |
Posted - 11/03/2007 : 21:42:20
|
Oldowe Bohužel to nemůžu stáhnou mám moc pomalí připojení k internetu tak se k tomu nemám jak vyjádřit. |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 12/03/2007 : 08:04:51
|
Alistore. Myslím, že bych tě mohl pomoci. Jedu na dvou Giga a mohl bych to zazipovat a poslat tě to do Emailové schránky,ale je otázkou, zda má tvoje schránka dost místa, aby se to tam vešlo. Nemá li, pak si udělej schránku v Seznamu cz a rozšiř si ji na 2Gb. Až budeš připravený, dej mně to vědět třeba Emailem. Jen jedno je otázkou a to, jestli je to vůbec možné stáhnout. To jsem zatím nezkoušel. Je li možné stáhnout, je zde ještě jedna možnost a to, že bych tě to vypálil na DVD a poslal na tvou adresu poštou.
MB |
Edited by - Miloslav Bažant on 12/03/2007 08:09:11 |
 |
|
Oldow
Grafoman

1125 Posts |
Posted - 12/03/2007 : 08:41:54
|
Miloslave Myslim, ze s tou schrankou to nepujde. Stejne by to musel z toho mailu stahovat do pocitace. Ale vysvetli mi jednu vec, jak je mozne, ze mas tak rychly internet a jeste jsi to nevidel? Naprosto neodpustitelne! Ne, vazne, stoji to za to, aspon mrkni na prvni epizodu a jestli ti to nebude stylem uplne proti srsti, tak to skoukni. Jen mam ted dojem, ze budes muset stahnout titulky a navic mam dojem, ze je budes muset posunout v case, ze se predbihaj. No, hodne stesti...
|
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 12/03/2007 : 13:10:41
|
Oldow. Byl jsem se na to podívat už včera,ale nemám k tomu co říci. Je to podvod, ale nemám jak to dokázat. Pokud vím,žádní mimozemšťané zde nebyli zhruba od první světové války a já nemám proč tomu nevěřit.Jenže dokázat to také nemohu a tak se k tomu nebudu vyjadřovat, čili "no koment". Ptáš se jak mohu mít rychlý internet? Mám normální O2 internet s rychlostí 2Mb/sec a na paušál mohu být na internetu 24 hodin denně. Jinak jsem se byl na to ještě podívat a abych se přiznal, nevím jak to stáhnout, takže asi bude problém. Kdyby se to přece jen podařilo, bylo by asi výhodnější vypálit to na DVD a poslat mu to poštou,aby opět nenarazil na pomalost internetu, či malou kapacitu schránky. Tak nevím. Zatím ani neprojevil zájem.
Byl jsem se tam znovu podívat. Chtěl jsem to stáhnout, ale je to za dolary, takže s toho bohužel sešlo. Jestli někdo víte, jak to stáhnout zadara, tak mně dejte vědět,ale takto? Bohužel.
MB |
Edited by - Miloslav Bažant on 12/03/2007 13:26:22 |
 |
|
Oldow
Grafoman

1125 Posts |
Posted - 12/03/2007 : 13:29:18
|
Miloslave Alistor reagoval na muj link na lain, ze nema dostatecne rychly net na stahovani, tys reagoval na toto, takze pocitam ze se porad bavime o ni (Lain). Ja se jen ptam, jak je mozne, ze jsi to jeste nevidel, kdyz je to tak dobry? A ted vazne, pokud budes mit trochu volnyho casu, je to proste doporuceni. Mohl by byt trochu problem s titulkama, nez se clovek nauci s tim delat, vyplytva trochu trpelivosti. Jde jen o to, ze v tom serialu se o ufo mluvi, ale ja tu cast presne nepochopil. Je to proste na tobe.
|
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 12/03/2007 : 13:59:54
|
Oldow.
Asi je zde nějaké nedorozumění. Myslel jsem, že mluvíme o filmu, čili pitvě mimozemšťana. To slovo link, nebo lain neznám a nevím oč jde. Takže sorry.
MB |
 |
|
Oldow
Grafoman

1125 Posts |
Posted - 12/03/2007 : 14:25:09
|
Miloslave Tak si precti ten topic od shora a pak se podivej na ten link, co jsem tam daval. Jestli budes mit cas, tak si to sosni a kdyztak to checkni a dej vedet. Nebud linej, pouzivej mozek.
|
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 12/03/2007 : 15:16:21
|
Oldow. Ten tvůj vstup jsem nějak přehlédnul. Nyní stahuji,ale více méně nevím co s tím. Stáhnout všechno a instalovat? A co tam vlastně je? Omlouvám se za omyl. Spletl jsem si giga s mega, takže správně je 2MBMb/sec ale nyní stahuje na 13,1,což je nezvyklé .Obvykle stahuje kolem 120. |
Edited by - Miloslav Bažant on 12/03/2007 16:44:40 |
 |
|
Alistor
Nový uživatel
Czech Republic
35 Posts |
Posted - 12/03/2007 : 20:21:55
|
Miloslave Já se stím něják poperu sice budu stahovat asi 3hodiny každej díl ale něják to zvládnu ,naštěstí mám firefoxe a ten umí stahovat přerušovaně.Myslím že internet explorer tuhle možnost nemá. |
 |
|
Oldow
Grafoman

1125 Posts |
Posted - 13/03/2007 : 06:00:21
|
Alistore No, tak doufam, ze kdyz kvuli tomu projdes takovyma problemama, ze se ti to nakonec bude libit. Nastesti ty dily jsou pomerne male, maji jen 80Mb, a ted mi doslo neco, co by mohl byt trochu problem, do rvmb je sileny problem dostat titulky. Jsou tam anglicke, no, tak si to rozmyslete a kdyztak na to kaslete, me tohle predtim vubec nedoslo, omlouvam se.
|
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 13/03/2007 : 08:16:46
|
Oldow.
Jak jsi jistě pochopil, mám problém s názvy a s internetovou hantýrkou vůbec.Nějaké to sosni a podobně mně nic neříká. Jak jistě chápeš, nežiji mezi mladými a tak nemám možnost nasosnout tu hantýrku.Na internetu jsem celkem krátce a navíc neumím anglicky. Najít tyhle adresy , které si vy mladí mezi sebou sdělíte, jsou pro mne neznámou zemí, kde jsou lvy.Navíc má tak trošku strach s placených stránek, do kterých bych mohl nevědomky zabrousit a potom mít problémy. A tak bych tě byl vděčný, kdybys , když už použiješ hantýrku,řekl, co znamená. Učím se rychle.
MB |
 |
|
Alistor
Nový uživatel
Czech Republic
35 Posts |
Posted - 13/03/2007 : 09:10:55
|
Miloslave Sosni znamená ať si to stáhneš na disk stačí tam kliknout na modře zvírazněnej text Serial Experiments Lain - 01 to je první díl potom už jen na Download from the Alpha server a začne samotný stahování .
Placený stránky po tobě budou chtít tvojí kreditku nebo číslo účtu jinak tě nepustěj na svůj opsah takže strach mít nemusíš, v internetovejch shopech (obchodech) zas musíš bejt většinou zaregistrovanej na nákup. |
 |
|
Oldow
Grafoman

1125 Posts |
Posted - 13/03/2007 : 12:24:18
|
Miloslave Jsi inteligentni clovek. Me taky nikdo nic nevysvetloval, proste to chce zkouset, i kdyz je fakt, ze neznalost aj je obrovsky handicap. Ale jak jsem rekl, nevim, jestli se do tohohle daji dostat titulky. Takze asi tak no.
|
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 14/03/2007 : 10:28:50
|
Oldow. Tak jsem to stáhnul a stáhnul jsem i Real Player a zase jsem to smazal. cekal jsem cosi jiného,
MB |
 |
|
Topic  |
|