Author |
Topic  |
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 19:27:09
|
Miloslav...Chcel som ti odpovedať na jeden tvoj dlhší príspevok, určený mne, ale zmizol...Prečo?... |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 14/01/2007 : 09:02:04
|
Navi.
Nezmizel. Na konci bylo napsáno, že je rozepsán a protože mně napadla jiná formulace, tak jsem to přepsal celé. Když mám rozepsaný mail, pak ho můžu jako rozepsaný uložit. Zde to pokud vím možné není.
Oldow.
Do jaké škatulky bys zařadil ten můj styl sci fi? Alexej Pludek řekl, že je to nový styl, který tu ještě nebyl a pokud by jej musel zaadit,pak ke stylu Jacka Londna Tulák po hvězdách.Jak to vidíš ty?
MB |
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 14/01/2007 : 09:10:45
|
quote: Originally posted by Miloslav Bažant
Navi.
Nezmizel. Na konci bylo napsáno, že je rozepsán a protože mně napadla jiná formulace, tak jsem to přepsal celé. Když mám rozepsaný mail, pak ho můžu jako rozepsaný uložit. Zde to pokud vím možné není.
Oldow.
Do jaké škatulky bys zařadil ten můj styl sci fi? Alexej Pludek řekl, že je to nový styl, který tu ještě nebyl a pokud by jej musel zaadit,pak ke stylu Jacka Londna Tulák po hvězdách.Jak to vidíš ty?
MB
Nenašiel som ho...Jednalo sa tam o tvoju odpoveď na môj príspevok o tom, ako chápem umelé vytváranie talentov...Ak mi môžeš pomôcť to nájsť, tak mi prosím ťa pomôž...Dík... |
 |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 14/01/2007 : 09:56:47
|
Pánové.
Pokud se týká Pam, přestávám o tomto hovořit.Výjimkou jsou otázky, na které budu ze slušnosti odpovídat,ale jen tehdy, budou li skutečně k věci.Proč? Existuje li v této době cosi mnohem dokonalejšího, než to moje, ztrácí smysl o tom méně dokonalém hovořit. Ostatní zůstává,pokud bude zájem. Moje přítomnost zde již splnila svůj účel a pokud zde setrvávám, pak proto, že mne to baví a proto, že vás považuji za přátele se kterými se mně dobře povídá. Vaše starost o to zda si z vás dělám legraci, či lžu, vaše vyhledávání toho profesora a podobné aktivity GOOGLE,vyvolávají u mne úsměv a pobavení.Stejně tak snahy dostat se do mého počítače.To na čem mně záleží je vypáleno na RW a to je mimo počítač. Rezume: Osud pam v tomto fóru již není centrem mého zájmu a vůbec mně nebude vadit, když rozhovory na toto téma zmizí. Už to není aktuální.
MB |
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 14/01/2007 : 11:14:03
|
Pánové.
Pokud se týká Pam, přestávám o tomto hovořit.Výjimkou jsou otázky, na které budu ze slušnosti odpovídat,ale jen tehdy, budou li skutečně k věci.Proč? Existuje li v této době cosi mnohem dokonalejšího, než to moje, ztrácí smysl o tom méně dokonalém hovořit. Ostatní zůstává,pokud bude zájem. Moje přítomnost zde již splnila svůj účel a pokud zde setrvávám, pak proto, že mne to baví a proto, že vás považuji za přátele se kterými se mně dobře povídá. Vaše starost o to zda si z vás dělám legraci, či lžu, vaše vyhledávání toho profesora a podobné aktivity GOOGLE,vyvolávají u mne úsměv a pobavení.Stejně tak snahy dostat se do mého počítače.To na čem mně záleží je vypáleno na RW a to je mimo počítač. Rezume: Osud pam v tomto fóru již není centrem mého zájmu a vůbec mně nebude vadit, když rozhovory na toto téma zmizí. Už to není aktuální.
MB
Takže si to predsa zmazal...Len ma zmiatlo, keď si napísal, že si to nezmazal... |
 |
|
Oldow
Grafoman

1125 Posts |
Posted - 14/01/2007 : 11:40:41
|
Miloslave Skatulkovani je vzdy trochu problem. Neni mozne kvuli kazdemu trochu vyjimecnemu dilu zakladat novou. Skatulky slouzi spis mene znalemu publiku, idealni je povidat si s nekym, kdo problematice rozumi a komu proste reknes, ze to tulakovi podobne je. Jinak bych to zaradil do klasicke sci.fi bez rozliseni. Ja kdybych mel pravo se do toho pustit, to bys videl jak bych ty skatule prehazel. Oni totiz fantastice neprospivaji. Znas prava sci-fi dila, ktera te nuti se zamyslet a znas jejich silu. A ted se zamysli, co chodi v kinech. Jen ciste dobrodruzne pribehy. To same u fantasy. Pro me je fantasy ze znamejsich predevsim Poe, Martanska kronika (ze tam jsou vesmirne lode? A co?) A pak mene znami - Lovecraft, z dnesnich Miéville, Gaiman, Barker, Le Guinova a mnoho dalsich. Tak jako sci-fi ma svuj filosoficky rozmer, nejvetsi sila fantasy je v motivu neznama, v bezbrehe nekonecne imaginaci. Filmova tvorba si ale vybira veci ktere tuto podstatu maji dost zakrnelou a to tvori i verejny nazor na Zanr. Mas zkusenosti, zeptej se sam sebe, videls v televizi nejake dobre sci-fi? Asi ne. I z ja robot (myslim ze se to tak jmenovalo, je to od Asimova a povidka se jmenovala myslim stolety clovek) udelali sentimentalni cajdak a uplne se vytratila podstata. A Hvezdne valky? Co je na tom sci-fi? Maximalne rakety. Mluvili jsme o zanrech. Z toho co jsem rikal by se mohlo zdat, ze tyto dobrodruzne pribehy zavrhuji. Neni tomu tak. Ale nezda se mi vhodne, aby reprezentovali zanr, jehoz nejvetsi poklady se ukryvaji hluboko uvnitr.
|
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 14/01/2007 : 19:40:04
|
quote: Originally posted by navi
Pánové.
MB
Takže si to predsa zmazal...Len ma zmiatlo, keď si napísal, že si to nezmazal...
Našiel som ho... |
 |
|
Topic  |
|
|
|