www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 Pozitívny a negatívny svet...
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 02/01/2007 :  16:24:21  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oldow

Navi
Deti jsou jen deti, na tech nic nestav. Ja si vazne nemyslim, ze dospely clovek bude potesen zpusobenim nestesti cizimu ktery mu nic neudelal. Pokud radi koname zle, tak cloveku, ktereho nemame radi a to ma duvody.
Je mi jasne, ze si myslis, ze pomahas ty nam. Jsi presvedcen o tom, ze tva pravda pochazi od boha, ale ve skutecnosti je od demonu. Umysl je tedy spravny, ale bez rozlisovani bychom nemeli jen tak prijimat presvedceni, muze se stat, ze prichazi z druhe strany.

To čo čo sa týka mojich detí, tak to poznám u dospelých v rafinovanejšej podobe...Členovia Ku klux klanu nemali radosť z toho, keď mohli zmasakrovať černocha?...Skíni...Nemajú radosť z toho, keď môžu zmasakrovať araba?...

Chápem aj logiku toho, prečo si myslíš, že moje poznanie prichádza od démonov...
Uvedomuješ si, že keď budeš konať zle človeku, ktorého nemáš rád, tak to je večný kolotoč zla, pretože ak je taký istý ako ty, tak ti to vráti...

Vieš čo?...Nemyslím si, že pomáham ja vám...Myslím si, že si pomáhame vzájomne...Už len tým, že si píšeme...Ja sa dozviem veľa vecí o vás a vy zas o mne...

Edited by - navi on 02/01/2007 22:58:17
Go to Top of Page

Oldow
Grafoman

1125 Posts

Posted - 02/01/2007 :  17:15:15  Show Profile  Send Oldow an ICQ Message  Reply with Quote
Navi
I clenove ku-klux klanu i skini jsou presvedceni, ze jednaji pro dobro sve zeme, obce, rasy... Nakonec je to jen hloupost s dalekosahlymi nasledky.
A ano, jsem presvedcen o tom, ze tve poznani pochazi od demonu. Uvazuj o jednom slove, ktere samo o sobe znamena buh. Pokora.

Go to Top of Page

Ace Rimmer
Aktivní uživatel

318 Posts

Posted - 02/01/2007 :  18:07:27  Show Profile  Reply with Quote
Jsem asi pozadu ,ale jediného démona , kterého znám je démon alkohol :))) .
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 02/01/2007 :  23:06:08  Show Profile  Reply with Quote
quote:

Navi
I clenove ku-klux klanu i skini jsou presvedceni, ze jednaji pro dobro sve zeme, obce, rasy... Nakonec je to jen hloupost s dalekosahlymi nasledky.
A ano, jsem presvedcen o tom, ze tve poznani pochazi od demonu. Uvazuj o jednom slove, ktere samo o sobe znamena buh. Pokora.

Ak pokora nevychádza z pozitívneho stavu úprimného srdca, je falošná...To je to, čo som nikdy u seba nechcel...Aj o Ježišovi Kristovi hovorili, že slúži démonom...

Edited by - navi on 02/01/2007 23:08:55
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 02/01/2007 :  23:13:44  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ace Rimmer

Jsem asi pozadu ,ale jediného démona , kterého znám je démon alkohol :))) .

Alkohol je hmotný démon, preto som si aj na Silvestra pripil džúsom...Alkohol otvára dvere do sveta démonov...Rovnako ako cigarety a drogy...
Go to Top of Page

Oldow
Grafoman

1125 Posts

Posted - 03/01/2007 :  05:51:46  Show Profile  Send Oldow an ICQ Message  Reply with Quote
Navi
jdi se uz zahrabat s takovejma teoriema. Mel by ses nad sebou zamyslet. Podivej se sam, jakej je clovek, ke kteremu promlouva buh:

Ma absulutni pravdu a ostatnim co se snazi veci pochopit z nadhledu rika ze nemaji sanci, pokud se snazi proniknout jeho teorii, neustale uhyba, aby nemusel priznat, ze pohled ducha je proste vira.

Vsechny bezpodminecne miluje. Takze je automaticky lepsi clovek

veri, ze zlo neni zakotveno v lidske povaze. Zli jsou pouze ti druzi, coz jak vsichni vime je blbost. Rikal jsi, ze tva dcera rada ublizuje tvemu synovi. Jiste jsou to jenom deti, ale tvuj puvodni argument mel tedy znamenat, ze jsou agenty zla?

Nepije, nekouri, nefetuje. Lidske slabosti jsou mu cizi a nechape ty, kteri nejake maji. Ti musi citit automaticky pocit podrirenosti tvari v tvar jeho odsudku. K zaricimu trunu uz ma jen tri kroky

Snazi se stvorit lepsi svet. Svet miru a porozumeni, lasky a radosti, svet, kde by nikdo netrpel. To je prece od nej krasne, ze? Kdo by mohl nesouhlasit.

Navi, to co tady predvadis je prosta masturbace ega. Bud se zamysli nad tim, jestli by tohle chtel buh, jestli by chtel aby ty ses choval takhle a nebo bez proste pryc, tohle nema cenu.

Ano, je to pouze pravda z pohledu hmoty. Pokud veris, ze je to vse hloupost a svou viru nehodlas konsolidovat, je mi te trochu lito. Vrati se ti to. Ne po smrti, ne v moznem pekle. Vrati ti to lide. To je jedna z funkci spolecnosti kdy celek je vic, nez soucet casti

Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 04/01/2007 :  00:42:02  Show Profile  Reply with Quote
quote:

Navi
jdi se uz zahrabat s takovejma teoriema. Mel by ses nad sebou zamyslet. Podivej se sam, jakej je clovek, ke kteremu promlouva buh:

Ma absulutni pravdu a ostatnim co se snazi veci pochopit z nadhledu rika ze nemaji sanci, pokud se snazi proniknout jeho teorii, neustale uhyba, aby nemusel priznat, ze pohled ducha je proste vira.

Vsechny bezpodminecne miluje. Takze je automaticky lepsi clovek

veri, ze zlo neni zakotveno v lidske povaze. Zli jsou pouze ti druzi, coz jak vsichni vime je blbost. Rikal jsi, ze tva dcera rada ublizuje tvemu synovi. Jiste jsou to jenom deti, ale tvuj puvodni argument mel tedy znamenat, ze jsou agenty zla?

Nepije, nekouri, nefetuje. Lidske slabosti jsou mu cizi a nechape ty, kteri nejake maji. Ti musi citit automaticky pocit podrirenosti tvari v tvar jeho odsudku. K zaricimu trunu uz ma jen tri kroky

Snazi se stvorit lepsi svet. Svet miru a porozumeni, lasky a radosti, svet, kde by nikdo netrpel. To je prece od nej krasne, ze? Kdo by mohl nesouhlasit.

Navi, to co tady predvadis je prosta masturbace ega. Bud se zamysli nad tim, jestli by tohle chtel buh, jestli by chtel aby ty ses choval takhle a nebo bez proste pryc, tohle nema cenu.

Ano, je to pouze pravda z pohledu hmoty. Pokud veris, ze je to vse hloupost a svou viru nehodlas konsolidovat, je mi te trochu lito. Vrati se ti to. Ne po smrti, ne v moznem pekle. Vrati ti to lide. To je jedna z funkci spolecnosti kdy celek je vic, nez soucet casti

Boh nevytvára teórie...Nepotrebuje to, keďže všetko pozná...Ak ku mne hovorí Boh, musí mať Absolutnú pravdu, keď všetko pozná...Ja len tlmočím, čo vnímam cez ducha...Ak by som hovoril sám za seba, odpojený od svojho ducha, tak by som hovoril úplne niečo iné...Ak by som uvažoval z priority hmoty, tak by moje myslenie bolo veľmi podobné Miloslavovmu...Ale ja som si slobodne vybral...
Pohľad ducha je realita, nie viera...Ak by som tento pohľad uzavrel, neprúdili by mi odtiaľ myšlienky, ktoré tu prezentujem, ale by boli úplne iné...
Niesom lepší človek ako vy...To, že dokážem bezpodmienečne milovať je spôsobené duchom...Keby som sa od neho odpojil, už by som to nedokázal...
Zlo je zakotvené odtrhnutím sa od ducha, ktorého má každý v sebe...
Nikto z vás nieje zlý, pretože každý z vás má ducha...Ak sa chcete zbaviť zla, stačí sa k nemu pripojiť...
Moje deti prišli z negatívneho stavu, ale tiež majú v sebe ducha, takže ak sa naňho pripoja, zbavia sa zla...
Ľudské slabosti mi niesú cudzie...Tiež som fajčil, aj alkohol pil, akorát som nefetoval a nebral drogy...
Nikoho z vás nesúdim, pretože bezpodmienečná láska nič také neumožňuje...Preto je bezpodmienečná, lebo si nekladie podmienky...A keď si nekladie podmienky, nemôže ani nikoho súdiť...Nemá za čo...
Toto je podoba lásky Boha...Nikoho z vás nebude súdiť a ani nesúdi...Pretože Jeho láska je bezpodmienečná...
Každý človek sa súdi sám v Božích princípoch Života...
Skús si predstaviť, že všetko, čo tu hovorím je bez ega...
Nedorozumenie je v tom, že vy ma stále vnímate z pohľadu ľudského ega...Skús sa na to čo hovorím pozerať bez ega, či sa zmení zmysel toho, čo hovorím...
Našťastie sa mi môj duchovný pohľad na svet spoločensky vracia, a to veľmi pozitívne...Možno by nebolo na škodu, aby si ma spoznal osobne...
Go to Top of Page

Oldow
Grafoman

1125 Posts

Posted - 04/01/2007 :  07:25:26  Show Profile  Send Oldow an ICQ Message  Reply with Quote
Navi
No, je pravda, ze co tu mluvime, koneckoncu nic neznamena. Pokud se chovas k ostatnim tak, aby si se pred vlastni teorii nemusel stydet, tak je to v poradku.
Ale porad mi vadi jedno - rikal jsi, ze jsi driv videl svet jako my. Nemohl bys tedy na chvili prijmout roli diskutera uzavreneho do materialniho pohledu a vysvetlit svou realitu z teto pozice? Uvedom si, ze to co nam ted predkladas je pro nas naprosto nepochopitelne a neprijatelne a navic se to vazne z pohledu hmoty jevi jako vyvysovani, coz neni prave bozske.
Proste si myslim, ze jsi zvolil spatne misto nebo zpusob nebo cas. Ted tady a takovymto zpusobem zustavaji tve texty jen nepochopitelnymi blaboly.

Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 04/01/2007 :  08:57:49  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Ak by som hovoril sám za seba, odpojený od svojho ducha, tak by som hovoril úplne niečo iné...

Ježíš Maria Navi, tak to udělej. Hovoř sám za sebe a možná poznáme ze tvé moudrosti, že k tobě hovoří bůh.Skus to alespoň na chvíli, třeba jen jeden jediný den.

MB
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000