Sokrates2915
Nový uživatel
31 Posts |
Posted - 12/03/2016 : 00:37:36
|
O Ničem
Bylo jedno nic, a toto nic mělo hlad. Naráz z toho bylo víc, což nic považovalo za klad.
Naráz nic o trochu teď víc potkal ještě větší ni, a ten nic o trochu teď víc se ptal ještě většíjo nic, koho je víc. Ještě větší nic se zamyslel a řekl, z čeho jsi své jídlo upekl?
Nic o trochu teď víc řekl, z ničeho, ještě větší nic řekl ničemu o trochu teď víc, že je jenom jedno velké nic. (nerýmuje se)
Na to řeklo nic o trochu teď víc, že ještě větší nic je ještě větší nic. S tím ještě větší nic souhlasí a říká, že je ještě větší nic, S tím nic o trochu teď víc souhlasí a říká, že ještě větší nic je ještě větší nic, tedy pod nic.
Ještě větší nic oponuje a říká, že je ještě větší nic, tedy nad nic. (chyba bez rýmů)
V tom přijde nikdo a ptá se těchto dvou, kdo, že jsou? Nic o trochu víc řekne, že je nic o trochu víc, a ještě větší nic řekne, že je ještě větší nic.
Nikdo se zeptá: „Takže jste oba nic“? „Říká kdo?“ „Nikdo.“ Obě nic řeknou: „Jdeme, to je na nic.“
Bylo jedno něco, a toto něco mělo něco navíc. A něco, co mělo něco navíc potkalo nic o trochu teď víc, nic o trochu teď víc se ptalo něčeho, co mělo něco navíc, na co to má navíc? Na co?
Něco, co mělo něco navíc říká něčemu o trochu víc, na co nic mělo hlad? Na to nic o trochu víc říká, že to považuje za klad. A na co je něčemu něco navíc? Na to něco, co mělo něco navíc říká: „Na nic.“
Na to se nic o trochu teď víc zeptá: „Protože už jsi něco?“ Na to něco, co mělo něco navíc řekne: „Ne, prostě na nic.“ Na to nic o trochu víc řekne: „Ale dříve jsem byl já nic.“ „Takže jsi to měla na mě, Něco?“
„Ano.“, odpovědělo něco, co mělo něco navíc, nic o trochu teď víc se vylekalo. „A proč jsi měla něco navíc na nic?“, zeptalo se nic o trochu teď víc, něco, co mělo něco navíc odpovědělo: „Aby Tě to vylekalo.“
„Aha.“, odpovědělo nic o trochu víc, „Aby mě to vylekalo.“ „Ano, aby Tě to vylekalo“, nic o trochu teď víc řeklo: „Takže v tom nebylo nic víc?“
„Ne“, odpovědělo něco, co mělo něco navíc, nic o trochu teď víc se ale chtělo něčeho, co mělo něco navíc zeptat na jednu otázku, „Stálo Ti to za to, Ty, něco, co mělo něco navíc?“ „Ano, stálo. Myslíš si snad, že šlo o sázku?“
„A šlo?“ „Šlo.“ „Vsadil jsem se s ještě větším nic, že Tě vylekám.“ „Sice jsem tomu dříve nerozuměl, ale teď se zalykám.“
Rozzlobený nic o trochu teď ještě víc, šel za ještě větším nic, aby mu řekl, že je ještě větší větší nic. Ještě větší větší nic se zaradoval kvůli povýšení na ještě větší větší nic, nic o trochu teď ještě víc si začal myslet, že ještě větší větší nic je šíblej o trochu víc.
V tom přijde nikdo a ptá se, kdo je kdo. Nic o trochu teď ještě víc řekne, že je nic o trochu teď ještě víc. Ještě větší větší nic řekne, že je ještě větší větší nic, a něco, co mělo něco navíc řekne, že je něco, co mělo něco navíc, tomu Nikdo.
„Takže Vy dva jste nic a Ty jsi něco, co mělo něco navíc.“ Oba nic se ptají: „Říká kdo?“ „Nikdo.“ Obě nic řeknou: „Jdeme, to je na nic.“
Nikdo se ptá něčeho, co mělo naví: „Cos mělo navíc?“ něco, co mělo něco navíc řekne: „Abych Ti odpověděl na otázku…“ S nyní ještě větším větším nic jsem uzavřel sázku, že vylekám nic nyní o trochu teď ještě víc.
„Proč sázku?“, ptal se Nikdo, protože přišel za mnou Někdo. Někdo, kdo měl něco navíc, Nikdo se ptal něčeho, co mělo něco navíc: „Co měl navíc?“
„Uzavřel sázku s nic o trochu víc.“, „O jakou šlo sázku?“ „Nešlo o to dát mu přes oči pásku.“, „Šlo o to, že nic o trochu ještě víc se vsadil, že ještě větší větší nic připraví na něj šarádu, tím chtěl nic o trochu ještě víc ještě víc.“
„A proč jsi něco, co mělo něco navíc vylekala nic o trochu ještě víc?“ „Protože nic o trochu ještě víc uhodl šarádu od ještě větší větší nic.“ „A protože ještě větší větší nic dokázal, že vylekám nic o trochu ještě víc, který jej urazí a řekne mu, že je ještě větší větší nic.“ „Tím oba jsou vlastně o něco víc.“
„Stejně jsou oba jedno velké nic.“ „A co chceš od nich víc?“ „Nic.“
To jsem napsal tuto báseň :-) |
|