www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 FR k sex.úchylkám i homosexualitě a jejich léčbě
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Dalibor Grůza
Grafoman

Czech Republic
1678 Posts

Posted - 16/12/2014 :  21:59:26  Show Profile  Visit Dalibor Grůza's Homepage  Reply with Quote
K sexuálním úchylkám i homosexualitě a jejich léčbě dle Filosofie rovnováhy


quote:
Originally posted by Dalibor Grůza

K homosexualitě se vyjadřuji na více místech v mé knize Filosofie rovnováhy viz www.spvzt.cz/FilosofieRovnovahyKniha.htm , mj. zde o tom píši:

Jsem katolík, ale uznávám evoluční teorii, podle které existovaly v prvohorách z živých tvorů pouze živé buňky. Jak víme tyto živé buňky se až na pohlavní buňky, které zřejmě v prvohorách neexistovaly, množí dělením. To znamená, že se tato buňka rozdělí a z každé buněčné organely vzniknou dvě organely dvou nových buněk, např. z jádra buňky vzniknou dvě nová buněčná jádra apod.

Tyto buňky byly tudíž hermafroditní čili oboupohlavní, bylo v nich předurčeno jak budoucí mužské, tak i ženské pohlaví. S evolučním vývojem se dle současné evoluční teorie vyvinuly z těchto buněk pozdější samčí, samičí jedinci, kteří pak byli heterosexuální, homosexuální, popř. transsexuální či pedofilní. Výše uvedené sexuální úchylky jsou tak dle mého názoru evolučním pozůstatkem výše uvedených oboupohlavních buněk.

Lidově řečeno to, že dnes člověku není jasné, jakou má sexuální orientaci, je důsledkem toho, že jeho evoluční předchůdci byly oboupohlavní buňky. Postupem evoluce, tj. vývoje se z těchto obou pohlavních buněk utvářeli samčí a samičí jedinci, kteří zřejmě byli zpočátku více bisexuální než heterosexuální. K dnešním 4% homosexuálů ve společnosti tak zřejmě v průběhu vývoje musela vést cesta od 100% bisexuálních živých buněk v prvohorách, po 99%,98%,97%,96% bisexuálních živé tvory atd. až po 4% homosexuálních jedinců v dnešní lidské společnosti.

Lze uzavřít tedy, že homosexualita je dle mého názoru dějinným pozůstatkem (reliktem) evolučního vývoje života na Zemi. Říká, že když příroda někde ubere např. v evoluční zpozdilosti jedince v jeho homosexualitě tak jinde zase živému tvorovi přidá, např. v jeho evoluční předvyvinutosti v citlivosti k ostatním živým tvorům, v jeho rozumu, či učenlivosti či snaze něco v životě dosáhnout. Z toho tedy plyne můj vztah k sexuálním úchylkám, jestliže je homosexuální člověk v něčem pozadu, v jiných vlastnostech může být daleko přede mnou.

Z výše uvedeného plyne, že sexuální úchylky jsou podle mne důsledkem evoluční nedokonalosti člověka a jiných živých tvorů. Abychom je odstranili je tudíž nutno urychlit evoluci, tedy vývoj u tohoto živého tvora. Dle určitého názorového proudů vědců-evolucionistů se vyvinul člověk z opice a odlišil od ostatních opic nikoliv, protože by byl nějak lepší, ale protože jedl to, co jedl. Správnou stravou člověka trpícího nějakou sexuální úchylkou je tak teoreticky možno urychlit evoluci u jakéhokoliv živého tvora.

Podle mého názoru touto správnou stravou, urychlující evoluci sexuálně úchylného člověka a zbavující ho tak jeho sexuální úchylky jako evolučního pozůstatku prvohorních oboupohlavních buněk množících se pouze dělením, je jedení ze všech živých tvorů pouze rostlinných plodů a rostlinných semen. Jde o neověřenou vědeckou teorii, kterou je třeba v praxi teprve ověřit.

Když se mne zeptáte, proč jsem zveřejnil touto šíleně odvážnou vědeckou teorii, odpovím Vám, když mohu zachránit život jediného živého tvora na této planetě, učiním tak.

Není vůbec jisté, zda jedením rostlinných plodů a rostlinných semen spolu s přípustným množstvím minerálů, např. soli a vody se stane z homosexuála heterosexuál níže uvedeným urychlením opožděné evoluce, což je pouze má nepotvrzená exaktní teorie. Je však zcela jisté, že se zachrání mnoho životů živočichů a rostlin, hub (jedení rostlinných plodů a rostlinných semen je totiž přirozeným způsobem rozmnožování těchto živých organismů, přičemž nedochází k jejich usmrcení), kteří by byli jinak zabiti a snědeni, a tak přispějeme k laskavějšímu světu, ve kterém všichni žijeme. Tento laskavější a milosrdnější svět by měl být cílem jak pro heterosexuály, kterým z Vašeho pohledu zdánlivě nic nechybí, tak i pro homosexuály, kteří jsou spolu s těmito živočichy a rostlinami či houbami sice méně avšak také v dějinách terčem neustálých útoků a zabíjení ze strany silnější části společnosti.

Homosexualita, pedofilie aj. sexuální úchylky dle Filosofie rovnováhy jsou způsobeny nedokonalým, resp. zpozdilým mozkem, zásadně jde o trest za působení zbytečné (tj. větší než co možná nejmenší) smrti a bolesti živým jedincem a jeho předky, náprava je dle Filosofie rovnováhy možná dlouhodobým nepůsobením zbytečné smrti a bolesti tímto sexuálně úchylným živým jedincem. (blíže viz má Filosofie rovnováhy, I. kniha, kapitola t) Otázka sexu ) Sexuálně úchylní lidé, pokud neporušují základní lidská práva, by dle Filosofie rovnováhy měli být ve společnosti znevýhodňováni, nikoliv však pronásledováni, cílem tohoto přístupu je výše uvedeným nenásilně donutit k nápravě tyto sexuálně úchylné lidi a zdokonalit jejich mozek evolučním vývojem na heterosexuály, což si ve skutečnosti velmi přejí sami tito sexuálně úchylní lidé, jejich rodiče, kteří chtějí děti, i celá společnost. Toto znevýhodňování sexuálně úchylných lidí je spravedlivé jen za podmínky, že výše uvedená náprava je možná, jak předpokládá má Filosofie rovnováhy.

Citováno z http://forum.filosofie.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1748



Podle Filosofie rovnováhy: "Všichni živí tvorové ve skutečnosti nejvíc chtějí žít ve světě, kde se budou mít všichni rádi, proto je každý stále povinen působit co možná nejméně smrti a bolesti." Vše ostatní jsou více názory (spekulace).

Tudíž téměř všechny zla ve světě by měla být dle Filosofie rovnováhy důsledkem trestu za porušení povinnosti nepůsobit o mnoho více než co možná nejméně smrti a bolesti živým tvorem a jeho předky z důvodu nenávisti tímto postižených živých tvorů a jejich příbuzných živých tvorů. K těmto zlům by měla patřit rovněž homosexualita.

V literatuře níže uvádím názor katolického kněze Tomáše Halíka, který mě připravoval k prvnímu přijímání a měl mě opravdu rád, komentovaný ultrakonzervativními katolíky. Jeho názor: „Něco jiného je homosexuální orientace daná vrozenou biologickou dispozicí. Tu samu o sobě nelze kvalifikovat jako hříšnou a církev učí, že k těmto lidem je třeba přistupovat s pochopením.“ ... "křesťanští fundamentalisté, kteří nevědí nic o tom, co soudobá genetika a sexuologie zjistila o původu homosexuální orientace, nejsou schopni rozlišit mezi geneticky danou sexuální orientací ..."

V případě, že neplatí má Filosofie rovnováhy, že dlouhodobým (maximálně 7 letým, kdy se podle exaktní vědy obmění všechny živé buňky v těle člověka, vyjma nervových buněk) dodržováním výše uvedené povinnosti dle mé Filosofie rovnováhy nepůsobit o mnoho větší než co možná nejmenší smrt a bolest se homosexuál vyléčí na heterosexuála, a že platí výše uvedený současný názor exaktní vědy, že homosexualita je vrozená a nelze vyléčit, tak rovněž i já v souladu s Filosofií rovnováhy souhlasím s výše uvedeným názorem Tomáše Halíka.


Pozn.: pojem sexuální úchylka používám ve smyslu odchýlit se od většiny

Literatura: www.community.org.ua/dwnld/czhalikandhomosexualism.doc , www.narodnisjednoceni.cz/archiv/20130220.htm , http://hejnic.webnode.cz/jara/hlava/uceni/biologie-cloveka/ , http://knihovna.orgfree.com/kafka/5.html

Edited by - Dalibor Grůza on 14/02/2015 09:08:51

Sebastián Wortys
Uživatel

60 Posts

Posted - 20/12/2014 :  22:01:09  Show Profile  Visit Sebastián Wortys's Homepage  Reply with Quote
Četl-li si to někdo, doporučuji mou kritickou reakci z "20/12/2014 : 19:12:05" na již výše uvedené stránce, : http://filosofie.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1748
Go to Top of Page

Dalibor Grůza
Grafoman

Czech Republic
1678 Posts

Posted - 26/12/2014 :  18:22:30  Show Profile  Visit Dalibor Grůza's Homepage  Reply with Quote
Jím i něco jiného, pouze rostlinná semínka a rostlinné plody netvoří kompletní dostatečnou stravu pro člověka, vždy se však snažím působit co možná nejméně smrti a bolesti. (viz níže)

quote:
Originally posted by Dalibor Grůza

7. Rozhovor s Hare Krišna-významnou hinduistickou organizací a hinduisty o jedení masa a masožravcích


On 18. May 2013, at 6:48 PM, JUDr. Dalibor Grůza Ph.D.-advokát <ak-gruza@seznam.cz> wrote:

Vážený hinduisto,

... Dělal jsem na sobě pokus (viz má kniha Filosofie rovnováhy www.spvzt.cz nebo www.spvzt.sweb.cz ) s dlouhodobou ovo-lakto vegetariánskou stravou (pro nezasvěcené jedl jsem dlouho rostlinnou stravu, z živočišných potravin pouze mléko a vejce), přičemž jsem si hlídal složení svých potravin, aby tam nebyla žádná případná živočišná složka z poražených zvířat, např. éčka, dále jsem nejedl žádné doplňky stravy ani vitamíny, které by mohli být vyrobeny z poražených zvířat.

Výsledkem této mé dlouhodobé ovo-lakto vegetariánské stravy byly následující zdravotní problémy: bolest břicha, nadýmání, průjmy, zvracení, vředy na sliznici, loupání kůže, alergický šok (svědění a vyrážka po celém těle), bolest kloubů a kloubní chrupavky, vyčerpanost či únava při jakékoliv větší námaze, tyto problémy mě zmizí vždy, když sním maso z mých mršin zvířat. Kvůli Vašim morálním zábranám jíst mršiny nehodlám umřít na výživovou nedostatečnost, ani proto nemusím, ani proto nehodlám zase ze svých morálních zábran úmyslně zabít ani nechat zabít nějaké zvíře za účelem své potravy a budu i nadále jíst při svých výše uvedených zdravotních příznacích minimální potřebné množství mršin zvířat.

Odpověď za SPVŽT:
Autor: Dalibor Grůza
Posted on: 09-12/12/2012

Strana za práva všech živých tvorů chce spojit a bojovat za práva všech živých tvorů, živými tvory myslím jak lidi tak i zvířata, a to včetně masožravých zvířat, a dále rostliny a ostatní živé tvory.

Nechci tříštit síly, proto chci dnes bojovat pouze proti našemu současnému nejhoršímu zlu ve vztahu ke zvířatům, tedy porážkovým průmyslovým velkochovům. K tomu jsou nutné peníze na transformaci našeho zemědělství na milosrdnější způsoby živočišného hospodaření, k čemuž má sloužit porážková daň. Podle mne jde o první v současnosti nejdůležitější krok SPVŽT dobrým směrem, podle připravenosti společnosti budou následovat další.

Já sám výrobky z poražených zvířat ani můj pes nejíme, z živočišných potravin jím pouze vejce z domácího chovu, kde neporáží ani nedávají porážet žádné slepice ani žádné kohouty, kozí mléko z chovu, kde neporáží ani nedávají porážet žádné kozy ani žádné kozly, a brojlery z mého útulku pro brojlery, kteří nebyli zabiti úmyslně žádným člověkem, zemřelí zásadně na stáří. Těmito přirozeně uhynulými brojlery krmím rovněž svého psa vedle těchto vajec a tohoto mléka a vegetariánského krmiva ami dog. Já sám bych zřejmě podle mé zkušenosti nepřežil zdravý pouze na ovo-lakto vegetariánské stravě bez tohoto masa a zcela jistě by podle mé zkušenosti bez tohoto masa nepřežil zdravý můj pes, který je masožravec.

Mé stanovisko o zdravotní nutnosti jíst toto maso v mém případě a v případě mého psa vychází z mé zkušenosti, resp. mnou uskutečněného dlouhodobého vědeckého pokusu s pouhou dlouhodobou lakto-ovo vegetariánskou stravou v mém případě a v případě mého psa (viz má kniha Filosofie rovnováhy k dispozici na www.spvzt.cz ). Mimochodem v Indii nechovají zřejmě téměř vůbec masožravé psy a kočky, aby jim nemuseli dávat maso. A co se týká zdravotní nutnosti jíst maso pro člověka žijícího dlouhodobě v Indii, jehož předci byli po generace uvyklí jíst maso, uvádím příklad současného dalajlámy, který, ač chce být vegetarián, musel z vážných zdravotních důvodů začít jíst maso (viz http://mysticbanana.com/why-isnt-the-dalai-lama-a-vegetarian.html ).

Jedení přirozeně uhynulých zvířat člověkem není nová myšlenka, nýbrž tato myšlenka je tisíce let stará a pochází z Indie. Přežila u starých Romů (někdy také cikánů), kteří pocházejí a přišli ve středověku do Evropy z Vaší Indie. "Podle starých Romů jsou zdechliny čistší maso, protože zvíře nezemřelo násilnou smrtí", a Romové vymysleli také geniální recept, jak jíst zdechliny, "zdechliny se vyvářely ve více vodách" (viz www.mills.cz/assets/Absol_prace/AP2010-SP_denni/Rosecka-SP2010.pdf ), a to před minimálně tisíci lety, kdy přišli do Evropy a kdy ještě nikdo neslyšel o sterilizaci chirurgických nástrojů. Blíže viz má kniha Filosofie rovnováhy na www.spvzt.cz .

Po naší diskusi s Trilokátma dása dne 11.12.2012 jsem poštou obdržel aktuální příručku nazvanou GÓRAKŠJA a vegetariánství vydávanou, resp. distribuovanou Krišnův dvůr, farma hnutí Hare Krišna v České republice, kde na str. 5 se uvádí:

"Pokud lidé, kteří navzdory všem protiargumentům trvají na zachování živočišného zdroje potravy, budou jíst pouze zvířata, která zajdou přirozeným způsobem, vyhnou se požívání "jedů strachu". Zvířata budou produkovat více potomstva a po přechodném období pochopitelného nedostatku bude k dostání více masa než dříve."

Podle Vámi citované holandské politické strany přeloženo z angličtiny, viz www.partyfortheanimals.nl/content/view/308//faq/view/50/14 :

Je strana za zvířata proti jedení masa nebo ryb?

Zvířatům nejpříznivější strava je bez jakýchkoliv zvířecích produktů. Velký počet členů Strany za zvířata jsou vegetariáni nebo vegani. Avšak máme také členy, kteří jedí maso nebo ryby. To není volba, kterou bychom se pokusili nutit ostatním. Nicméně silně obhajujeme, aby spotřebitelé (jak členové strany, tak i nečlenové strany), kteří jedí výrobky ze zvířat, si vybrali maso, vejce nebo mléčné výrobky, které nepocházejí z průmyslových zemědělských velkochovů, a nikoliv z ohrožených druhů ryb. příručka Politická Strana za práva všech živých tvorů s. 32-34 ...

Stanovy obč. sdružení Společnost přátel


Preambule:
Hlavním účelem obč. sdružení Společnost přátel (dále též sdružení) je dosažení souladu všech a všeho, to znamená, aby všichni živí tvorové (všichni živočichové, rostliny, houby, živé buňky, bakterie, viry, stroje uvědomující si sami sebe apod.) se mohli v budoucnu (evolučně) stát přáteli na život a na smrt.

čl. I.
Věčná povinnost všech živých tvorů
(1) Základní povinností všech živých tvorů je působit co možná nejméně smrti a bolesti. Dokonalý živý tvor jí tedy ze všech živých tvorů pouze rostlinné plody a rostlinná semena. (dále též věčná povinnost členů)
(2) Změna této věčné povinnosti všech živých tvorů, kteří jsou členy tohoto sdružení (dále též členové), je nepřípustná. V případě změny či zrušení této věčné povinnosti členů nastává zánik sdružení.
(3) Výkladem těchto stanov nelze oprávnit odstranění nebo ohrožení této věčné povinnosti členů.
(4) Člen je oprávněn také jíst pouze postupně v krajní nouzi (zejména z vážných zdravotních důvodů) vejce, v krajní nouzi chcípliny živých tvorů zemřelými přirozenou smrtí, zásadně na stáří, případně v krajní nouzi odebranou krev neporažených zvířat a lidí a mléko, případně v krajní nouzi rostliny, vše vždy co možná nejmilosrdněji chovanými a zabitými, a výrobky výhradně z nich. příručka Politická Strana za práva všech živých tvorů s. 18-19

Proto ideální živočich v současnosti jí ze všech živých tvorů pouze rostlinná semena a rostlinné plody, u kterých předpokládám splnění shora uvedených třech podmínek. Tedy, že působím co nejméně bolesti a strachu snězených rostlinných semen a rostlinných plodů. Zároveň nevzniká mezi námi, tedy mezi mnou člověkem a rostlinným semínkem či plodem nenávist, nemilujeme se, ale snášíme se, protože to tak musí být (Pomáhám jím se rozmnožovat, protože utrhnu-li rostlinný plod s rostlinným semenem, sním ho a přenesu jej dále, tak semena mají větší možnost vyrůst, protože nespadnou všechna pod jednu rostlinu, kde by se vzájemně udusila. Zároveň všechna semena nemohou vyrůst, protože není dostatek půdy, kterou tvoří uhynulé živé organismy, když z jednoho semínka vyroste např. klas o stu rostlinných semen atd. Průchod zažívacím ústrojím je u některých rostlinných semen zároveň podmínkou, aby mohla vyrůst), je to nejmenší možné zlo ve shora uvedeném koloběhu života. Při trávení, popř. již dříve při vaření rostlinných plodů a rostlinných semen dochází k jejich usmrcení, i rostlinné plody a semena jsou totiž tvořeny živými buňkami, které zřejmě cítí nějakou podobu bolesti při jejich předčasné smrti, avšak protože se jedná evolučně o nejjednodušší možné druhy organismů, (resp. o zárodky nových rostlin), které mohou sloužit člověku jako přirozená potrava, jde zde o nejmenší možnou způsobenou bolest člověkem. S klesající evoluční vyspělostí živého organismu totiž klesá bolest vnímaná při poškození či smrti tohoto organismu. Filosofie rovnováhy s. 115-116

Znevýhodňováni, nebude-li exaktní (tj. měřitelnou) vědou prokázáno, že jde o vrozenou a nevyléčitelnou úchylku, nikoliv pronásledováni by měli být zásadně pouze praktikující výše uvedení sexuálně úchylní lidé i homosexuálové, nikoliv ti, co se snaží o výše uvedenou nápravu, kteří představují naději společnosti na budoucí řešení tohoto problému. Příklady takového znevýhodňování by se měli týkat omezení působení i nepraktikujících homosexuálů ve školství při výchově malých dětí a mladistvých, působení praktikujících homosexuálů na vysokých školách je sporné, dále omezení praktikujících homosexuálů v armádě či při darování krve apod. Prvořadým cílem tohoto znevýhodňování není ochrana společnosti před sexuálně úchylnými lidmi i homosexuály, protože, jak uvádím výše, v případě sexuálních úchylek i homosexuality jde dle Filosofie rovnováhy zřejmě o dobré zlo čili trest za působení o hodně větší než co možná nejmenší smrti a bolesti tímto člověkem a jeho předky čili důvodem vzniku sexuální úchylky u člověka by nemělo být jeho nakažení jiným sexuálně úchylným člověkem, ale tímto prvořadým cílem je ochrana samotných sexuálně úchylných lidí před jejich sexuální úchylkou a jejich donucení hledat příčiny a nápravu tohoto trestu, tedy jejich donucení k všemožnému hledání skutečných cest k vyléčení jejich sexuální úchylky a nikoliv k jejímu akceptování, je-li její vyléčení možné.

citováno z http://forum.filosofie.cz/forum/topic.asp?whichpage=0.6&TOPIC_ID=1748#26467

Edited by - Dalibor Grůza on 14/02/2015 09:09:27
Go to Top of Page

Dalibor Grůza
Grafoman

Czech Republic
1678 Posts

Posted - 11/01/2015 :  15:25:48  Show Profile  Visit Dalibor Grůza's Homepage  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dalibor Grůza

Údiv ochránců lidských práv vyvolal v Rusku nový zákon, který zakazuje lidem postiženým sexuální úchylkou řídit motorová vozidla. Nový seznam diagnóz, které řízení vylučují, se ve čtvrtek objevil na webových stránkách premiéra Dmitrije Medveděva. Dosud podle moskevského rozhlasu obsahoval jen slepotu, schizofrenii, epilepsii a další podobně závažná onemocnění. Napříště podle vládního dekretu nesmějí zasednout za volant ani exhibicionisté, voyeuři, fetišisté, transvestité, pedofilové, nekrofilové a vyznavači sadomasochistických praktik.

Zdroj: http://www.lidovky.cz/dalsi-podivny-zakon-v-rusku-exhibicioniste-ci-tranvestite-nesmi-za-volant-1un-/zpravy-svet.aspx?c=A150109_104529_ln_zahranici_ele


V Rusku neposkytují téměř žádné dávky v hmotné nouzi, je zde diskriminována ruská i zahraniční péče o bezdomovce (viz http://countrystudies.us/russia/54.htm ). Zakázat řídit motorová vozidla lidem trpícím výše uvedenými sexuálními úchylkami, což je ještě více vedle této jejich sexuální úchylky znevýhodňuje na pracovním trhu, by bylo možné chápat léčebně jako v krajní nouzi s respektováním zásady subsidiarity, tedy neodvratitelnosti, a proporcionality, tedy menšího než hrozícího zla, přípustnou jejich vlastní ochranu před těmito jejich sexuálními úchylkami či v této krajní nouzi přípustnou ochranu společnosti před nimi, zejména ochranu dětí před pedofily pouze v případě rozvinutého sociálního systému dávek lidem v hmotné nouzi, který Rusko zřejmě nemá. Proto tento zákaz v Rusku lze hodnotit jako pronásledování a sociální likvidaci lidí trpících výše uvedenými sexuálními úchylkami, nikoliv jejich léčebné znevýhodňování. Proto je tento zákaz v Rusku z hlediska Filosofie rovnováhy nepřípustný a dle Filosofie rovnováhy příslušným ruským politikům, kteří přijali tento zákaz, by se mělo toto působení o hodně větší než co možná nejmenší smrti a bolesti vrátit v podobě pomsty zabitých a jejich příbuzných živých buněk těl lidí trpících výše uvedenými sexuálními úchylkami a těl jejich příbuzných.

Edited by - Dalibor Grůza on 13/02/2015 13:37:38
Go to Top of Page

Dalibor Grůza
Grafoman

Czech Republic
1678 Posts

Posted - 24/01/2015 :  19:55:28  Show Profile  Visit Dalibor Grůza's Homepage  Reply with Quote
„v prvohorách [...] buňky [...] hermafroditní [...] evolučním vývojem [...] heterosexuální [...] pozůstatkem [...] homosexuální“ – Homosexualita (dál už jen HS) není porucha. Kdyby ano, evoluce už by jí dávno vyřadila (až tak pomalá fakt není). Je to dar. ... „Homosexualitu stále považuji za evoluční nedokonalost“ – A máš k tomu jiný/lepší důvod, než slepou víru? Věříš snad na jakousi karmu vědomě řízenou inteligencí Boha ve spojení s nějakým křesťanským absurdismem či co? ... 2)Se pokoušíš udržet blud, že svět je absolutně spravedlivý (a přitom možná jsi ukřižovaný na paradigmatu dědičného trestu).

Homosexualita se principiálně neliší od jiných sexuálních úchylek, které jsou dle Filosofie rovnováhy rovněž trestem, resp. pomstou, případně evoluční nedokonalostí z důvodu nenávisti a pomsty zabitých živých buněk a jejich příbuzných živých buněk, které jsou schopny dle Filosofie rovnováhy rozeznat a zapamatovat si přítele a nepřítele a jeho příbuzné, to vše na základě úplné totožnosti genetického kódu každé živé buňky těla každého živého organismu či částečné totožnosti genetického kódu každé živé buňky těl každého příbuzného živého organismu (jde zde o jakousi exaktní vědeckou hypotézu odůvodňující pojetí karmy a absolutní spravedlivost světa s převažující pravděpodobností, blíže viz má Filosofie rovnováhy). Při přijetí tvého pojetí bych musel tvrdit, že i jiné sexuální úchylky, jako např. pedofilie jsou dar a nemají se léčit a v budoucnu zcela vyléčit, jsou-li léčitelné.

„Sexuálně úchylní lidé [...] měli být ve společnosti znevýhodňováni [...] ve školství při výchově malých [...] na vysokých školách je sporné [...] při darování krve apod“ – Co se týče výchovy dětí homosexuálami, v tom článku ( www.osel.cz/index.php?clanek=4867 ) se píše, že je to prospěšné.

Je-li sexuální úchylka v budoucnu vyléčitelná nemoc (viz výše), pak učitel praktikující homosexuál není dobrý příklad pro děti, učitel nepraktikující homosexuál je sice dobrý příklad pro děti, avšak nemusel by ovládnout svůj sexuální pud při své sexuální abstinenci a mohl by nějaké dítě zneužít, proto je nutné působení nepraktikujících homosexuálů při výchově dětí omezovat či velmi hlídat a působení praktikujících homosexuálů při výchově dětí téměř vyloučit, učitel na vysoké škole praktikující homosexuál není dobrý příklad ani pro vysokoškoláky, avšak vysokoškolák je již zásadně téměř dospělý člověk, proto je působení praktikujících homosexuálů na vysokých školách dle Filosofie rovnováhy sporné, nepraktikující homosexuál dle Filosofie rovnováhy může působit na vysoké škole.

Citováno z: http://forum.filosofie.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1748

Edited by - Dalibor Grůza on 14/02/2015 09:10:07
Go to Top of Page

Dalibor Grůza
Grafoman

Czech Republic
1678 Posts

Posted - 09/02/2015 :  19:54:08  Show Profile  Visit Dalibor Grůza's Homepage  Reply with Quote
„v Rusku nový zákon, který zakazuje lidem postiženým sexuální úchylkou řídit [...] chápat léčebně [...] pouze v případě rozvinutého sociálního systému dávek“ – Vysvětli prosím, jak by případné rozvinutí sociálních dávek mohlo ospravedlnit zákaz řízení lidmi se sexuální odlišností (chápu-li to správně), xD?

Dříve odsouzený sexuálně úchylný pachatel za to, že někoho v minulosti znásilnil či vůči někomu v souvislosti se svou sexuální úchylkou spáchal nějaký závažnější tr. čin:

-odsouzený pedofil může použít motorové vozidlo k dalšímu ublížení dítěti,
-či jiný odsouzený sexuálně úchylný člověk, může použít motorové vozidlo k dalšímu znásilnění či k další závažnější sexuální tr. činnosti,

jen v takovýchto případech za splnění právních podmínek krajní nouze (mám na mysli zásady subsidiarity, tedy neodvratitelnosti, a proporcionality, tedy menšího než hrozícího zla) by příslušné sociální dávky bránící sociální likvidaci takového člověka odůvodňovali u takovýchto lidí zákaz řízení motorových vozidel.

Citováno z: http://forum.filosofie.cz/forum/topic.asp?whichpage=0.866666666666667&TOPIC_ID=1748#26489

Edited by - Dalibor Grůza on 10/02/2015 09:20:10
Go to Top of Page

Dalibor Grůza
Grafoman

Czech Republic
1678 Posts

Posted - 22/07/2015 :  05:55:52  Show Profile  Visit Dalibor Grůza's Homepage  Reply with Quote
Když ho nepostaví (rozuměj žena mužův pohlavní úd), tak si ho ani nezaslouží (rozuměj tato žena tento mužův pohlavní úd, příp. i tohoto muže).


quote:
Originally posted by Dalibor Grůza

Proč nejen dospělým, ale i dětem více vadí homosexuálně orientovaní chlapci než dívky, vysvětluje Zdeněk Sloboda, jednatel organizace PROUD, zlepšující životní podmínky sexuálních menšin, jež semináře iniciuje.

„Sociologická odpověď je vcelku jednoduchá. Je to tím, jak je v západním světě konstruováno mužství – typicky šovinisticky. V něm se neguje vše holčičí, například kluci nepláčou. Chlapci jsou vychováváni, aby hlavně nebyli zženštilí. Zatímco u dívek je výchova vede k tomu, aby byly krásné a staly se matkami,“ vysvětluje rozdílný postoj výchovy chlapců a dívek Sloboda.

„Jakmile přijde do třídy homosexuální spolužák, vzniknou ze strany ostatních kluků tři problémy. Za prvé svou orientací ohrožuje maskulinitu, oslabuje je. Vzhledem k tomu, jak sexuálně je homosexualita komunikována oproti heterosexualitě, se kluci bojí, že po nich všech hned vyjede a bude je sexuálně obtěžovat. A za třetí si s ním nemají o čem povídat, protože chlapecké party v pubertálním věku řeší sporty, technologie a holky, což podle nich gaye nezajímá,“ popsal modelovou situaci Sloboda.

Naopak dívky jako sexuálně pasivní v očích svých spolužáků nikoho ohrozit nemůžou.

http://www.novinky.cz/domaci/375564-lesby-ve-tride-nevadi-gayove-ano.html



Mně skutečně nezajímá sport, protože jej považuji za městskou deformaci (viz původně zřejmě starověké řecké městské státy, zejména Sparta, která dala pojmenování celému odvětví sportu) pravěkého zemědělství a lesnictví, tedy původně pravěkých pastevců, oráčů a lovců, které představovaly původní fyzicky namáhavou, avšak smysluplnou práci mužů, která zvyšuje hladinu testosteronu u mužů, a to na rozdíl od sportu, který představuje městsky deformované velké nesmysluplné, proto většinou krátkodobé, vynakládání energie. Kromě toho k pravěkému zemědělství a lesnictví patřilo rovněž sběračství, které pro svou fyzickou nenáročnost bylo především výsadou žen. Ani mne nezajímají moc technologie, ve kterých nevidím cíl, ale prostředek dosažení určitého cíle, počítačové hry pak považuje v případě gamblerských počítačových her za deformovaný sport, kdy hráč např. místo fyzicky namáhavého ježdění s tankem sedí za stolem a supluje tak původní sport a ještě původnější zemědělství a lesnictví počítačovou hrou ježdění s tankem. Jediné co mne zajímá z výše uvedené trojice jsou ženy, které podle mne svou vůlí uschopňují muže k pohlavnímu styku (podle starého českého přísloví: Když ho nepostaví (rozuměj žena mužův pohlavní úd), tak si ho ani nezaslouží (rozuměj tato žena tento mužův pohlavní úd, příp. i tohoto muže).) Deformovaný pohlavní výběr v soudobé společnosti, který se posunul z původního pravěkého zemědělství a lesnictví k městským sportu a technologiím, podle mne má vinu na řadě deformacích soudobé společnosti, mimo jiné velkou vinu rovněž na zženštilosti mužů a mužskosti žen v soudobě Západní společnosti. Proto doporučuji ve své Filosofii rovnováhy budovat kromě školních hřišť rovněž školní zemědělské farmy budované na principu milosrdnosti, a to již od základních škol.

(viz www.spvzt.cz , www.filosofierovnovahy.sweb.cz , www.spvzt.sweb.cz )

Edited by - Dalibor Grůza on 29/07/2015 18:45:32
Go to Top of Page

Dalibor Grůza
Grafoman

Czech Republic
1678 Posts

Posted - 26/07/2015 :  08:18:56  Show Profile  Visit Dalibor Grůza's Homepage  Reply with Quote
O masturbaci


quote:
Originally posted by Dalibor Grůza

FILOSOFIE ROVNOVÁHY
FILOSOFIE LÁSKY ANEB ŘÁD VÍTĚZNÉ ARMÁDY:
"Všichni živí tvorové ve skutečnosti nejvíc chtějí žít ve světě, kde se budou mít všichni rádi, proto je každý stále povinen působit co možná nejméně smrti a bolesti." Vše ostatní jsou více názory(spekulace).

Dále bych se chtěl věnovat případu krajní nouze:
- kdy jde užít chráněný sex (např. různé druhy antikoncepce či kondom) nebo
- masturbovat,
tedy se chovat v rozporu s výše uvedeným pravidlem č.2.), tedy zabít pohlavní buňky před jejich přirozenou smrtí. Je tomu tak tehdy nejsme-li již schopni vydržet psychický či fyzický tlak, který na nás vyvíjí naše tělo, případně prostřednictvím našeho okolí. Dochází tak k obětování pohlavních buněk za účelem záchrany jiných buněk našeho těla (např. mozkových buněk) a tím i našeho psychického zdraví, resp. našeho života. Filosofie rovnováhy s. 122-123

Mělo by jít a sledovat se krásné heterosexuální porno ... Toto porno by mělo být jedincem sledováno, resp. konsumováno pouze v případě, že je to nezbytné k zplození potomků, nemělo by jít o zbytečnou masturbaci, resp. onanii, resp. o zbytečné zabíjení mužových spermií. Přednost dle výše uvedené vůdčí zásady mé Filosofie rovnováhy nezabíjení zbytečně při natáčení porna před výše uvedeným osobním účinkováním živých tvorů a nikoliv úmyslným zabíjením spermií při onanii, resp. masturbaci pornoherců v něm by samozřejmě měla mít s vývojem dokonalosti techniky možné výše uvedený plodící účel splňující kreslené porno. ...

Spermie určitého jedince jako živí tvorové se zřejmě vyznačují jak velkou soutěživostí při tom, aby ta nejkvalitnější oplodnila ženino vajíčko, zároveň však také, zřejmě vzhledem ke své příbuznosti a podobnosti, velkou sounáležitostí, kdy téměř všechnny spermie jsou ochotny zemřít, aby jedna z nich se mohla vyvinout v potomka či potomky partnerů. Filosofie rovnováhy s. 367

16. Muž, z něhož by vyšlo símě scházení, zmyje vodou všecko tělo své, a bude nečistý až do večera. Leviticus 15, viz www.etf.cuni.cz/~rovnanim/bible/k/Lv15.php , www.biblenet.cz/b/Lev/15

Literatura: www.extra.cz/panove-pozor-nedostatek-spanku-zpusobuje-neplodnost , www.jewfaq.org/sex.htm , https://en.wikipedia.org/wiki/Religious_views_on_masturbation , https://en.wikipedia.org/wiki/Homosexuality_and_Judaism , https://en.wikipedia.org/wiki/Abomination_(Bible) , https://en.wikipedia.org/wiki/Forbidden_relationships_in_Judaism , http://xman.idnes.cz/dejiny-masturbace-od-a-do-z-dc6-/xman-sex.aspx?c=A080422_213921_xman-sex_fro , https://cs.wikipedia.org/wiki/Masturbace , https://en.wikipedia.org/wiki/Judaism_and_masturbation , https://en.wikipedia.org/wiki/Posek , www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/371193-sexuolog-jaroslav-zverina-prostituci-provozuji-lide-stejne-jako-zvirata.html , http://revue.idnes.cz/muzeme-odolat-nevere-0rw-/lidicky.aspx?c=2001M041V01A , http://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny-laska-a-vztahy-laska-a-vztahy/160843/nechci-byt-neverna-ale-jak-odolat-pokuseni.html , www.zenska-neplodnost.cz/produkce-spermii" target="_blank">http://www.zenska-neplodnost.cz/produkce-spermii , http://hudba.zoznam.sk/elan/piesen/zanedbany-sex/ , http://ona.idnes.cz/vse-o-penisu-cya-/zdravi.aspx?c=A141126_094422_zdravi_pet , www.super.cz/376495-zpevak-slavne-skupiny-promluvil-za-mou-rakovinu-krku-muze-oralni-sex.html" target="_blank">http://www.super.cz/376495-zpevak-slavne-skupiny-promluvil-za-mou-rakovinu-krku-muze-oralni-sex.html

(viz www.spvzt.cz , www.filosofierovnovahy.sweb.cz , www.spvzt.sweb.cz )


Edited by - Dalibor Grůza on 11/09/2015 23:27:33
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000