| Author |
Topic  |
|
µ???????
Aktivní uživatel

Czech Republic
295 Posts |
|
|
Absolut
Aktivní uživatel

217 Posts |
Posted - 07/03/2012 : 21:23:47
|
quote: Originally posted by elx
Absolut: "nepředpokládám - vím" kde bereš tu jistotu?
V absolutním poznání...tedy ne v relativním, jak je tomu u tebe!!!
Zdá se Ti to nelogické?...rozumím!!!...
Absolut |
Edited by - Absolut on 07/03/2012 21:24:24 |
 |
|
|
elx
Aktivní uživatel

Czech Republic
155 Posts |
Posted - 08/03/2012 : 07:08:17
|
quote: Originally posted by Absolut
Absolut
v absolutním poznání, kterého nejde dosáhnout? rozumím.. právě jsem ztratil poslední chuť na tebe reagovat.. |
Edited by - elx on 08/03/2012 07:08:47 |
 |
|
|
Absolut
Aktivní uživatel

217 Posts |
Posted - 08/03/2012 : 11:32:06
|
quote: Originally posted by Absolut
Absolut
v absolutním poznání, kterého nejde dosáhnout? rozumím.. právě jsem ztratil poslední chuť na tebe reagovat..
Elx...
A kde bereš jistotu, že ho nelze dosáhnout?...ve svém relativním...atd...atd?...opět logické...opět rozumím!...
Poslední výkřik elxe na hranici kterou si sám zapálil, neboť kdo jinému jámu kopá...!!!...dne 8.3. 2012...zapsáno v knize smrti...
Absolut |
Edited by - Absolut on 08/03/2012 13:27:49 |
 |
|
|
pet_kroku
Aktivní uživatel

168 Posts |
Posted - 08/03/2012 : 12:40:21
|
to Absolut
Úsměv byl ne úplně zamýšlenou praktickou ukázkou toho, co jsem ukazoval na oné větě. Některé diskuze člověk nepotřebuje vyhrát, dokonce je ani nepotřebuje vést, stejně jako může nějaké ač pravdivé logické věty překročit, ignorovat, a to proto, že jsou druhotné, že nic neřeší a když řeší, řeší to jen ve svém úzkém kontextu, který se snažíš neustále až křečovitě zdůrazňovat a který spíš ukazuje tvou absolutní(=fanatickou) víru než mou. Máš pravdu, ale pravdu, která není podstatná a o to mi šlo.
Obvinění z negativních emocí a nakonec i absolutní víry je pro tohle snad až symptomatické, pro tohle do sebe uzavřené černobílé vnímání. Jakási zaměřenost života, kterou tu aplikuji a která právě určuje, jaká ať logická či jiná pravda je podstatnější než jiná, rozhodně není vypotřebovaná pojmem absolutní (ne)víra, který je spíš zavádějící, což dokazuje i skutečnost, že k bohu přistupuji, ač zcela odlišným způsobem. To asi k tvé bezchybné logice a když k tomu navíc přičtu to až dětinsky projevované vítězství, které jeví známky překvapení, ačkoliv jsi byl ještě před chvilkou velkohubým držitelem absolutní pravdy a bezchybným logikem, snad je třeba přihodit jen další úsměv.
:)
P. |
 |
|
|
Absolut
Aktivní uživatel

217 Posts |
Posted - 08/03/2012 : 13:24:44
|
quote: Originally posted by pet_kroku
to Absolut
Úsměv byl ne úplně zamýšlenou praktickou ukázkou toho, co jsem ukazoval na oné větě. Některé diskuze člověk nepotřebuje vyhrát, dokonce je ani nepotřebuje vést, stejně jako může nějaké ač pravdivé logické věty překročit, ignorovat, a to proto, že jsou druhotné, že nic neřeší a když řeší, řeší to jen ve svém úzkém kontextu, který se snažíš neustále až křečovitě zdůrazňovat a který spíš ukazuje tvou absolutní(=fanatickou) víru než mou. Máš pravdu, ale pravdu, která není podstatná a o to mi šlo.
Obvinění z negativních emocí a nakonec i absolutní víry je pro tohle snad až symptomatické, pro tohle do sebe uzavřené černobílé vnímání. Jakási zaměřenost života, kterou tu aplikuji a která právě určuje, jaká ať logická či jiná pravda je podstatnější než jiná, rozhodně není vypotřebovaná pojmem absolutní (ne)víra, který je spíš zavádějící, což dokazuje i skutečnost, že k bohu přistupuji, ač zcela odlišným způsobem. To asi k tvé bezchybné logice a když k tomu navíc přičtu to až dětinsky projevované vítězství, které jeví známky překvapení, ačkoliv jsi byl ještě před chvilkou velkohubým držitelem absolutní pravdy a bezchybným logikem, snad je třeba přihodit jen další úsměv.
P.

Absolut |
 |
|
|
Absolut
Aktivní uživatel

217 Posts |
Posted - 08/03/2012 : 13:32:12
|
to Absolut
P.
To P.
Přísloví 26, 11 !!!...
Absolut |
Edited by - Absolut on 08/03/2012 13:33:55 |
 |
|
|
pet_kroku
Aktivní uživatel

168 Posts |
Posted - 08/03/2012 : 13:59:02
|
to Absolut
chce to hodně přemáhání, že? Nechat něco být?
P. |
 |
|
|
Absolut
Aktivní uživatel

217 Posts |
Posted - 08/03/2012 : 14:05:22
|
to Absolut
chce to hodně přemáhání, že? Nechat něco být?
P.
Nápodobně...
Absolut |
 |
|
Topic  |
|
|
|