| Author |
Topic  |
|
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 13/11/2006 : 05:42:18
|
| Chceli by ste sa niekedy stretnúť trebárs v Brne?... |
|
|
harleyka
Aktivní uživatel

Czech Republic
292 Posts |
Posted - 14/11/2006 : 03:31:50
|
To vubec neni blby napad! Jen je pro me Brno kousicek dal - i kdyz bych asi mela pomlcet, pro Tebe je urcite jeste dal, vid... Tak se nekdy muzem dohodnout, na vikend. Ale nevim, jak to prekousnou mi rodice, nemaji pro me moc pochopeni a svoboda je pro ne docela neznamy pojem... No uvidime, za zkousku clovek nic neda...  |
 |
|
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 14/11/2006 : 06:01:19
|
| Možeme počkať až ti bude osemnásť...To už ti hádam nebudú brániť... |
 |
|
|
harleyka
Aktivní uživatel

Czech Republic
292 Posts |
Posted - 14/11/2006 : 11:36:21
|
Oni mi budou branit do te doby, co budu s nimi bydlet, takze to mas fuk nak to vymyslime, treba pristi rok... |
 |
|
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 14/11/2006 : 14:03:42
|
Harlejko.
Já si myslím, že tě dají svobodu tehdy až tvá revolta vůdči nim skončí. Tehdy poznají, že jsi dospělá a budou to respektovat. Zatím jsi pro ně pískle, které může naletět a skazit si život. Nezlob se proto na ně, neboť oni tím plní roli rodičů a je to jejich zodpovědnost vůdči tobě. I když se tě to nelíbí a chtěla bys té svobody víc, dělají to ve tvůj prospěch a ty to jednou pochopíš. Nyní mne jistě vidíš na jejich straně a trošku se na mne zlobíš,ale to je dáno věkem a třeba tím, že jsem tím sám prošel. Skus se kolem sebe rozhlédnout a možná uvidíš kamarádky s kočárkem a uslyšíš od nich, že nejsou šťastné a že jejich rodiče cosi zanedbali a oni mají skažený život. Třeba by se nic nestalo, kdyby tě dali více svobody,ale to oni neví a nevíš to ani ty. Oni jinak nemohou, pokud jsou zodpovědní a mají tě rádi.Na tobě je toto respektovat a podřídit se tomu i když se tě to nelíbí,nebo revoltovat a ukazovat tím, že jsi ještě dítě,které musí zatím ještě chránit.
Doufám, že jsem tě s "těma dospělejma řečma" neotrávil
MB |
 |
|
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 14/11/2006 : 14:26:59
|
| Harleyko...Ja budem mať 44 a som na opačnej strane ako Miloslav...Takže nebude to vekom... |
 |
|
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 14/11/2006 : 14:31:03
|
| Dajú ti slobodu až ju stratíš...To nieje vábna perspektíva?...Zaujímavé je, že mne rodičia slobodu nebrali, a nezneužil som to... |
 |
|
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 14/11/2006 : 14:35:28
|
| Myslím si, že Harleyka je dosť zodpovedná osoba, aby si dala na seba pozor, čo sa týka otehotnenia...To nie je až taká ťažká matematika...Alebo je Harleyko? |
 |
|
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 14/11/2006 : 14:41:39
|
| Minule mi hovorila susedka...Prišiel mi domov syn zo školy a povedal, že dostal päťku...Ja mu na to, nič si z toho nerob, stávajú sa aj horšie veci...Za chvíľu vidí, ako chlapec plače, tak sa ho spýta, prečo plače...A on jej na to...Mami, ty si nespravodlivá, pretože všetcia spolužiaci, keď dostanú päťky, tak dostanú doma bitku, a ty si ma nezbila...Ostané si vydedukujte sami... |
 |
|
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 14/11/2006 : 14:46:58
|
Navi.
Ty jsi to nezneužil, ale možná toho zneužili jiní. Někdy se stává,že takového svobodného člověka objeví lidé kteří mají určitý záměr. Brzy takového člověka zcela ovládnou a dokonale mu vymývají mozek. Takový člověk se potom dostává do určité izolace,ale je šťastný.Byl jsem se podívat na stránky "Andělů světla". To jsou skuteční vymývači mozků. Já vím, že se mnou nemůžeš ani nechceš souhlasit, ale nic na tom nezmněníš.
Jo a můžeš mně opět oslovovat Bažante a třeba i zatracenej.
MB |
 |
|
| |
Topic  |
|