Author |
Topic |
Dalibor Grůza
Grafoman
Czech Republic
1678 Posts |
Posted - 14/03/2010 : 13:09:58
|
Tloušťka je způsobena zejména nadměrným příjmem vepřového, hovězího masa a sádla, tedy masa savců, nám nejpříbuznějších hospodářských zvířat, chovaných na porážku a sociálně velmi slabých, nejpodřízenějších zvířat (viz http://www.aerobics.cz/vyziva.asp?id=34 ).
Levicoví politici zastupující a pocházející z většinové společnosti podřízených osob mají sklon k tloušťce obdobně jako nedravá, býložravá zvířata, vzhledem ke své malé energičnosti, která není schopna spálit nadměrný příjem zejména masité, hovězí a vepřové potravy a sádla (viz výše).
Proto je třeba volit hubené přesvědčené levicové, altruistické politiky-představitele, tedy nedravce, kteří nezlenivěli a nestali se tudíž příživníky, kteří chtějí žít na dluh.
Pravicoví politici zastupující a pocházející z menšinové společnosti řídících osob mají sklon k hubenosti a hladovosti obdobně jako dravá, masožravá zvířata, vzhledem ke své velké energičnosti, která je schopna spálit i nadměrný příjem případně i masité, hovězí, vepřové potravy a sádla, nedochází u nich tedy v tomto případě k tloušťce (viz výše).
Proto je třeba volit nehubené přesvědčené pravicové, egoistické politiky-představitele, tedy dravce, kteří jsou sytí a nemají hlad a nebudou tudíž krást.
Z toho plyne, že v současnosti je možné volit jak levicové, tak pravicové politické strany a preferenčními hlasy vybírat ty politické představitele, kteří splňují shora uvedená hlediska.
Cílem takovéto volby je zamezit ve společnosti zbytečnému zabíjení a bolesti zejména lidí a zvířat, zejména savců, ale i jiných živých tvorů v souladu s mojí Filosofii rovnováhy.
(viz též www.filosofierovnovahy.sweb.cz ) |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman
Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 15/03/2010 : 08:18:30
|
Dalibore.
Díky za to, že jsi mne opět rozesmál.Myslím, že jsem tě konečně pochopil. Ty si děláš s vážnou tváří nehoráznou srandu a my dobráčci tě na to skočíme a snažíme se tě vážně oponovat i když by nám mělo dávno dojít, že takové nesmysly nemohou být myšleny vážně a pokud je vysloví inteligentní člověk,pak toto může být pouze žert. Ty se prostě nehorázně bavíš naší snahou takovým nesmyslům oponovat.A tak tě budu odpovídat stejně,čili žertem. Takže ten, kdo je bohatej a tlustej již nepotřebuje krást? To máš pravdu,ale ten kdo krade bude krást dál a nikdy nebude mít dost a třeba je tlustej a bohatej jen díky tomu, že krade. Je třeba volit hubené levicové? To máš pravdu, potřebují trošku přibrat na váze a naučit se krást aby byli tlustí a bohatí. Vidíš jak jsem se mýlil, když jsem myslel, že bychom měli volit spíše ty chytré a schopné. Ať jsou tlustí, či hubení, ať jsou masožravci, nebo vegetariritáni, hlavně aby jim to myslelo a nejen na sebe a svou stranu. Nu což mýlit se mohu. Když se tak zamyslím nad sebou, dle tvé teorie bych byl vhodným kandidátem vlastně stále. Protože jsem nevěděl o diabetu, byl jsem hubený a měl jsem pouhých 62 kilo. Čili jako hubený levičák bych byl vhodným kandidátem. Potom jsem dostal inzulín a začal přibírat na váze. Takže nyní bych mohl být vhodným kandidátem za pravici. Je zajímavé, že jsou považovány za klady tloušťka ,či hubenost,ale o rozumu a moudrosti jsi vůbec nemluvil. Zřejmě nejsou pro tebe podstatné. Hlavně aby měl člověk nakradeno a neměl už takovou potřebu krást. Takže vlastně a to jsem netušil, je nejlepším kandidátem profesionální zloděj a to buďto tlustej, nebo hubenej.
Jsi skutečný šprýmař a dokonce jsi svými slovy pobavil i mne nevzdělaného.
MB |
|
|
Dalibor Grůza
Grafoman
Czech Republic
1678 Posts |
Posted - 15/03/2010 : 10:51:34
|
quote: Originally posted by Miloslav Bažant
Dalibore.
Díky za to, že jsi mne opět rozesmál.Myslím, že jsem tě konečně pochopil. Ty si děláš s vážnou tváří nehoráznou srandu a my dobráčci tě na to skočíme a snažíme se tě vážně oponovat i když by nám mělo dávno dojít, že takové nesmysly nemohou být myšleny vážně a pokud je vysloví inteligentní člověk,pak toto může být pouze žert. Ty se prostě nehorázně bavíš naší snahou takovým nesmyslům oponovat.A tak tě budu odpovídat stejně,čili žertem. Takže ten, kdo je bohatej a tlustej již nepotřebuje krást? To máš pravdu,ale ten kdo krade bude krást dál a nikdy nebude mít dost a třeba je tlustej a bohatej jen díky tomu, že krade. Je třeba volit hubené levicové? To máš pravdu, potřebují trošku přibrat na váze a naučit se krást aby byli tlustí a bohatí. Vidíš jak jsem se mýlil, když jsem myslel, že bychom měli volit spíše ty chytré a schopné. Ať jsou tlustí, či hubení, ať jsou masožravci, nebo vegetariritáni, hlavně aby jim to myslelo a nejen na sebe a svou stranu. Nu což mýlit se mohu. Když se tak zamyslím nad sebou, dle tvé teorie bych byl vhodným kandidátem vlastně stále. Protože jsem nevěděl o diabetu, byl jsem hubený a měl jsem pouhých 62 kilo. Čili jako hubený levičák bych byl vhodným kandidátem. Potom jsem dostal inzulín a začal přibírat na váze. Takže nyní bych mohl být vhodným kandidátem za pravici. Je zajímavé, že jsou považovány za klady tloušťka ,či hubenost,ale o rozumu a moudrosti jsi vůbec nemluvil. Zřejmě nejsou pro tebe podstatné. Hlavně aby měl člověk nakradeno a neměl už takovou potřebu krást. Takže vlastně a to jsem netušil, je nejlepším kandidátem profesionální zloděj a to buďto tlustej, nebo hubenej.
Jsi skutečný šprýmař a dokonce jsi svými slovy pobavil i mne nevzdělaného.
MB
Miloslave,
jestliže jsi tlustý a z tvých příspěvků dovozuji, že jsi pořád levičak, tak nejsi podle mne pro společnost prospěšným kandidátem na politika. Člověk snáze ztloustne, než se z levičáka stane pravičak a opačně, tedy z mírumilovného člověka dravec a opačně.
( viz též www.filosofierovnovahy.sweb.cz ) |
Edited by - Dalibor Grůza on 15/03/2010 10:52:20 |
|
|
axel01
Velmi aktivní uživatel
Czech Republic
785 Posts |
Posted - 15/03/2010 : 14:26:46
|
No, ale je to teda opravdu černej humor. Takovej ten ,,Šla babka po poušti a uschla" |
|
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman
Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 15/03/2010 : 14:48:31
|
Dalibore. Já nejsem pravičák ani levičák.Kdyby byla strana zdravého rozumu, která by přijmula to dobré s levice i pravice, možná nych se mi zajímal.Kdyby se to bralo dle předků, nejspíše bych byl monarchista,protože děda byl německý šlechtic. Rodiče měli před válkou tři obchody, jenže v Sudetech a tak jim je jako čechům nejdříve sebrali němci a pak je odevzdali dobrovolně státu v 48. Takže ses opěj trefil vedle. Já nepatřím do žádného chleva, já svobodně vybírám ze všech názorů a i když jsem nevěřící, třeba i s křesťanství.
Exel. Chudák babka, ale měla kliku. Mohla si také vzít provaz a jít se zastřelit do rybníka. Je to zajímavé. Když u Dalibora předpokládáš moudrost, tak se směješ od rána do veřera. Pokud se chceš zasmát ještě víc, představ si že takové srandy říká někde v soudní síni. To bych tam chtěl být filmařem a točit komedie.
MB |
|
|
jrf
Aktivní uživatel
Czech Republic
278 Posts |
Posted - 15/03/2010 : 18:01:35
|
Dalibore, tak teď už ti to ale nevěřím. Dosud jsem si přirozeně myslel, že jsi blázen, ale tenhle příspěvek, ten tomu nasadil takovou korunu, že jsem došel k názoru, že si z nás jen děláš srandu. |
|
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman
Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 16/03/2010 : 08:29:57
|
jestliže jsi tlustý a z tvých příspěvků dovozuji, že jsi pořád levičak, tak nejsi podle mne pro společnost prospěšným kandidátem na politika. Člověk snáze ztloustne, než se z levičáka stane pravičak a opačně, tedy z mírumilovného člověka dravec a opačně. Dalibore. Chtěl jsem tě pouze ukázat, že hubenost nebo tloušťka mohou mít úplně jiné příčiny, než předpokládáš.Volíš li dle tak povrchních měřítek, ukazješ tím svou primitivnost. Pokud je to žert,pak nám tím říkáš,že mnoho lidí volí dle naprosto primitivních měřítek, třeba dle tloušťky , hubenosti, vnějšího vzhledu, či dle bankovního konta, počtu milenek a podobně a jeho názory a schopnosti lidi nezajímají. V tom bych tě musel dát za pravdu. Skutečně tak tomu je a sdělovací prostředky tomu pilně napomáhají. Pokud budu považovat tvojí teorii za žert,pak tím můžeš říkat, že lidé staví logiku na úplných pitomstech jako třeba srážky mikročástic ve vacuu,či třeba vůli neexistujícího boha a podobně. Pokud je to žert, pak mohu souhlasit.Je tomu tak. Jenže není li to vše žert, je to příklad lidské blbosti par exelence. A tak bych byl rád aby ses konečně trošku odhalil a chvilku mluvil vážně. Jsem totiž stále na vážkách, zda nám iroií a žertem neříkáš cosi podstatného, nebo jsi skutečně takový a vše myslíš vážně. Pokud to myslíš vážně hraničí to s Bohnicemi.POkud žertuješ, je to téměř geniální.
MB |
|
|
neronis
Ultragrafoman
Czech Republic
2110 Posts |
Posted - 16/03/2010 : 12:21:41
|
Myslím, že se Dalibor jen snaží najít tělesný předpoklad pro určitý druh vystupování, protože se v jeho očích lidé prezentují velmi nepřirozeně, a tak se na detaily, které je charakterizují, silně soustředí.
Proto zdůrazňuje slova jako "ego", "dravec", "tloušťka". Je to syntéza přemýšlení nad způsobem, jakým lidé uvažují a za předpokladu nulových znalostí lidské psychiky nutně musí být logickým závěrem, že jsou lidé takoví nebo takoví, protože jsou dobře nebo špatně živení a svým konáním působí tohle nebo tamto, což je podle něj ovlivňuje. |
|
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman
Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 16/03/2010 : 14:44:04
|
Neronisi.
Možná ano, ale já bych raději předpokládal, že žertuje.protože jinak by to byla tragedie.
MB |
|
|
neronis
Ultragrafoman
Czech Republic
2110 Posts |
Posted - 16/03/2010 : 15:39:06
|
Proč myslíš? |
|
|
jrf
Aktivní uživatel
Czech Republic
278 Posts |
Posted - 16/03/2010 : 17:10:03
|
"Tloušťka je způsobena zejména nadměrným příjmem vepřového, hovězího masa a sádla, tedy masa savců, nám nejpříbuznějších hospodářských zvířat, chovaných na porážku a sociálně velmi slabých, nejpodřízenějších zvířat"
nesmysl, je tam hromada dalších aspektů, genetikou počínaje, životním stylem a sportem konče
"Proto je třeba volit hubené přesvědčené levicové, altruistické politiky-představitele, tedy nedravce, kteří nezlenivěli a nestali se tudíž příživníky, kteří chtějí žít na dluh."
Ale přece se určitě nedá říct tlustý -> líný, každý si na to najde hromadu příkladů.
Abych k Daliborovi napsal i něco pozitivního, myslím si, že je to morálně daleko hodnotnější člověk než většina politiků, nicméně jeho příspěvek je pouze srandovní a nemá žádný logický základ. |
|
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman
Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 16/03/2010 : 17:13:34
|
Neronisi.
Nemohu na tuto otázku odpovědět aniž bych někoho urazil.Pokud by totéž tvrdil někdo s nízkým IQ ,tak by mně to vůbec nevadilo.
MB |
|
|
neronis
Ultragrafoman
Czech Republic
2110 Posts |
Posted - 16/03/2010 : 17:52:02
|
Slávo, já si to vysvětluju spíš tak, že pokud je IQ takového člověka v pořádku (což je), prochází vlnou stejných informací, které jsou k dispozici všem ostatním, a i přesto jeho vnímání chybí něco zásadního, co normálně nazýváme třeba "chytrost", musí tam zákonitě být někde něco, co pracuje podobně, jen to vypadá úplně jinak.
Kdybych se na to koukal standardníma očima, řekl bych, že jde o silnou tendenci k chování, kterému říkáme "morálka", protože člověku s podobným chováním se takový postoj automaticky asociuje. Nicméně o morálku jde pouze v případě, pokud jde o jakýsi naučený postoj. V momentě kdy dokážeme rozpoznat rozdíl mezi postojem a přirozeností, otevře se nám brána do úplně nové dimenze. Protože můžeme přijít na to, že může jít o svět, kde jsou jakékoli postoje vnímány tak, jakoby by pramenily z přirozenosti toho druhého. |
|
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman
Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 17/03/2010 : 08:00:34
|
Neronisi.
Zajímavé,ale myslím, že je to daleko prostější. Já v tom vidím touhu po slávě za každou cenu. To co buduje má dle něj logickou provázanost a protože to vychází s neuchopitelna, není možné toto popřít i když může být každému jasné, že je to navzájem nesouvisející a tím pádem nesmyslné. Pro jeho vnitřní pocit to naprosto dostačuje a on má pocit vlastní vyjímečnosti,čili pocit povýšení vlastního já.Je to pro něj droga a on si v tom libuje.Protože to ostatní neberou, zvyšuje intenzitu až k militantnímu přístupu, jehož příkladem je snaha o prosatení masné daně a podobné snahy o omezení druhých. To jsou amorální snahy. IQ zde je,ale je omezené ztrátou soudnosti v zájmu kýženého výsledku, kterého však dosáhnout nemůže, protože o čem hovoří nemá svázané souvislosti mezi příčinami a následky. Je to vše již na úrovni duševní poruchy a moudrost říká, duševbě chorým neodporovat. Měl jsem dojem, že na tom ještě není tak zle a bylo by možno jej přivést k tomu aby pochopil tu vzájemnou nesouvislost,ale tímto posledním příspěvkem ukázal, že se jeho stav prudce zhoršil, což se často stává u nemocných na jaře a na podzim. Chtěl jsem mu dát možnost ze všeho elegantně vycouvat, tím, že to vše prohlásí za žert, který užil proto,abychom si uvědomili cosi podstatnějšího. Někteří lidé vybudují takové podivné konstrukce a ač si tu nesmyslnost již uvědomují, neví jak od toho odejít bez ztráty cti a tak jsem se snažil mu takovou cestu ukázat. Myslím, že zbytečně.
MB |
|
|
neronis
Ultragrafoman
Czech Republic
2110 Posts |
Posted - 17/03/2010 : 15:10:54
|
Nemít svázané souvislosti mezi příčinami a následky je zcela běžný jev. Pointa bude spíš v tom, že jakmile dojde k ignorování některých skutečností, dá se taková vlastnost vyhodnotit jako snížená inteligence. Pokud tuto skutečnost hodnotíš způsobem, jakým se ti prezentuje, musíš nutně dojít k závěru, že je v ní nějaký záměr, protože člověk za normálních okolností záměrně neignoruje tak očividné nesrovnalosti. Nicméně to nemusí nic vypovídat o skutečnosti, a ta před tebou může právě kvůli takovému komplexnímu náhledu, zůstat ukrytá.
Z toho co jsem zatím vypozoroval já mj. vyplývá, že jde především o silnou neochotu akceptovat násilí. Pokud jde o dominantní prvek ve vidění takového člověka, musí nutně vidět v násilí také něco, co omezuje nějaký důležitý potenciál člověka způsobem, který je za daných podmínek nepřekonatelný. Osobně bych taky preferoval cestu, kde si může každý užít aspoň trochu srandy, nicméně ne vždy si člověk umí vybrat cestu takovou, která mu bude příjemná. Tato až bizardně vypadající forma, kterou se snaží vytlačit násilí pokud možno masově, sama o sobě dokazuje, že nejde o výtvor, který byl sepsán v dobré náladě nebo při uspokojování nějaké šovinistické potřeby. Výsledek by totiž více upozorňoval na detaily, které zdůrazňují promyšlenost. |
Edited by - neronis on 17/03/2010 15:16:39 |
|
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman
Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 17/03/2010 : 16:34:08
|
Z toho co jsem zatím vypozoroval já mj. vyplývá, že jde především o silnou neochotu akceptovat násilí.
Neronisi. Já také nemám rád násilí a nepovažuji je za řešení,přesto je musím akceptovat jako běžný přirozený projev lidského jednání.Mohu se snažit ukázat výhodnost cesty bez násilí,ale musím při tom vycházet s toho, čeho je důsledkem. Odůvodňovat vznik násilí nějakými srážkami částic je pořádně mimo.Dle mého názoru není normální,pokud jsou spojovány příčiny s důsledky, kterré k sobě nepřináleží,protože to pak ztrácí logiku. Je to častý jev, to ano.Víry obsahují takových logických nesouvislostí mnoho,ale normální to není,protože je to chybné. Myšlenka, že lidé přijmou cestu k chybění násilí jen proto aby se částice nesrážely,či vegetariánstvím mně připadá nesmírně primitivní a naivní. Navíc je to vlastně i logicky naprosto chybné. Stejně tak by bylo možno říci,že násilí není možno zabránit, protože je důsledkem neovlivnitelného srážení částic. Prostě ať se na to podívám s kteréhokoliv pohledu, vždy je logika nesouvislá a nesouvisející. Zde není čeho se zachytit a někdy mně to připadá, jako by se Dalibor snažil vyjmenovat příčiny, které nesouvisí s danými důsledky a dělá to tak, abychom pochopili, že tudy cesta logiky nevede.Čili že si z nás dělá srandu. Jednou jsme se bavili o kamarádovi s psychiatrem (přítelem) a já jsem nechápal,jak se mohl tak inteligentní člověk jako kamarád zbláznit a ztratit soudnost. On mně odpověděl,že se zblázní většinou lidé s vyšším intelektem, než primitivové. Časem jsem poznal, že měl nejspíše pravdu.Když se tak stane, je to škoda.
MB |
|
|
Topic |
|
|
|