www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Filosofie
 Filosofie náboženství
 Eduard Tomáš *
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

romik2
Uživatel

Slovakia
96 Posts

Posted - 21/12/2009 :  02:02:53  Show Profile  Reply with Quote
chcem poukazat na vinikajuceho mistika a cloveka, ktory za svojho zivota spravil tolko dobreho, tolko lasky dal kazdemu kto len trochu nacuval a otvoril si srdce. tolko mudrosti co dokazal krasnou formou predavat kazdemu kto mal zaujem. tolko uprimnosti, tolkej hlbky, s pokorou, laskou, ktora ziarila s jeho osoby. dokazal si ziskat moju dvoveru, moju najhlbsiu uctu, moje dakujem za vsetko co pre nas ktory mali to stastie, sa nejak dostat k jeho pritomnosti, jeho uceniu, rozpravaniu, jeho zivotu, jeho manzelke Míle, ktorej rovnako sklaniam poklonu a nekonecne dakujem za vsetko, i ked malo poznam, aka krasna je to zena a nestretnem sa na vlastne oci, ani s manzelom, co by som neskutocne rad, som ststny a za vsetko co som mal moznost od vas prijat, pochopit a este verim ze nieje koniec, za to vsetko vam dakujem. dakujem vam za vasho syna Miloša, s ktoreho citim ako vas miluje, kolko lasky ste mu daly, kolko sily ma,ze mudrost a lasku rozdava dalej a uči nas pokore najhlbsej a tym nam dava sancu nazriet od vlasntej sebeckosti, pychi a nenasilne nas vedie k najvissiemu ludskemu vrcholu, bez toho aby za to nieco chcel.verim ze vsetky vase umysli su tie najcistsie a ze vas prinos je skutocne nesmierne cenny, tazko s niecim srovnatelny. dakujeme za vase zivoty, za vase zivotne dielo

romik2
Uživatel

Slovakia
96 Posts

Posted - 21/12/2009 :  02:12:02  Show Profile  Reply with Quote
kto rad cita, doporucujem akukolvek knizku ci nahravku so seminara
inak podla nazvu, co vas oslovy
moja najoblubenejsia je knizka ¨joga poznania¨
prave citam od syna Miloša Tomaša ¨O rozpusteni ega¨ a cita sa mi dobre
este sa tesim na ostatne, co som necital. verim ze ma nesklamu
este spomeniem rozpravkovy, krasny, uprimny usmev Eduarda Tomaša.
nezapomenutelne
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000