Author |
Topic |
Miloslav Bažant
Ultragrafoman
Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 20/06/2009 : 11:08:40
|
Tomášova matka mně oznámila,že se Tomáš (neronis) ztratil,že je pohřešovaný. Proto jsem založil tento Topic s nadějí,že snad navštíví toto forum. Kdyby někdo z fora o Neronisovi věděl,nebo jej Tomáš kontaktoval oznamte to zde.
Tomáši. Je li to možné, ozvi se matce, nebo třeba i zde. Klidně můžeš i zavolat, moje číslo mobilu znáš.
MB |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman
Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 20/06/2009 : 11:12:51
|
Email Tomášovy matky.
Tomáš je pohřešovaný,naposledy mi telefonoval 25.5.ze Slovenska.Podívejte se na pohřešované osoby.Telefon má stále vypnutý,každý druhý den volám jeho operátora a posílám mu průběžně SMS, když dojde, to by byla známka, že zapl mobil, naposledy byl na Slovensku připojen 9.6. v 12.16 hod. přes mobil na internet, nabíječku na mobil taky nemá. Údajně jel na Slovensko pro služební auto, ale v té firmě co mi řekl, nikdy nepracoval. Není přihlášen zdravotně na VZP, od té doby co jej propustili z Elmaxu. Vše nechal doma,mám oněj starost, nechala jsem vyhlásit pátrání, policie ho hledá přes internet - podívejte se, a kdyby se třeba ozval Vám, napište mi tady na tu jeho adresu. Fojtíková-matka
MB |
|
|
okref
Velmi aktivní uživatel
672 Posts |
Posted - 20/06/2009 : 15:32:46
|
Co to tady zase rozjíždíš? |
|
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman
Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 20/06/2009 : 16:47:54
|
Okrefe. Chci pomoci jemu i jeho matce. Je to jeden z nás.Nic nerozjíždím špatného určitě ne. Kdyby se něco špatného stalo tobě, bylo by to stejné. Ona je filosofie pěkná věc,ale jakmile se nepřenese do života a jednání člověka, pak je to jen plané plácání.Cožpak to není povinné starat se o jiné?
MB |
|
|
Rzwald
Grafoman
1522 Posts |
Posted - 20/06/2009 : 17:30:26
|
já myslím, že okref nevěří, že neronis je pohřešovaný...
...jestli ale fakt je (třeba jen s mámou nechce mluvit -- od 25.5. do 9.6. je 15 dnů...proč mamce nezavolal to 9.6.?), tak teda pro neronisovo blaho doufám, že policie ho nehledá pouze přes internet... |
|
|
Evžen
Uživatel
Czech Republic
69 Posts |
Posted - 20/06/2009 : 22:33:57
|
quote: Originally posted by Rzwald pro neronisovo blaho doufám, že policie ho nehledá pouze přes internet...
Třeba policie zvolila tento obskurní vyšetřevací plán kvůli tomu, že se Neronis ztratil ve spleti Sítě, ze které není schopen úniku. Také se mi občas stává, že se v Síti ztratím, zabrouzdám do internetového undergroundu, kde jen poblikávají rozbité neóny a za oprýskaným rohem skinheadi mlátí černocha. Rád se v těchto místech kochám magalomalstvím Sítě, které je zcela neovladatelné až hrůzyplné. Ale vždy se dovedu vrátit zpět. Bohužel Neronisovi se to zřejmě nepovedlo - chudák. Moc bych policejní postupy, Rzwalde, nepodceňoval, jelikož sám nevíš, kde a jak se Neronis ztratil. Jen si můžem přát, aby se znova objevil mezi námi. |
|
|
okref
Velmi aktivní uživatel
672 Posts |
Posted - 21/06/2009 : 09:58:40
|
Jasně, že nevěřím, že je Neronis pohřešovaný. Miloslav vždycky vymyslí nějakou ptákovinu. Tohle pravděpodobně bude jeho další výplod fantasie. Tyhle tendence se v jeho řečech objevují pořád - jako, že by chtěl pomáhat někomu, kdo jeví známky alespoň malé potřeby pomoci. Prostě si vzpomněl na Neronise a jeho melancholické příspěvky a jeho fantasie se rozjela po svém. |
|
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman
Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 21/06/2009 : 11:35:22
|
Okrefe a ostatní.
Ani v nejmenším to není nějaký výmysl. Ty to však nevyřešíš,jedině bys věděl, kde je a co se s ním děje. Tento topic jsem založil proto,aby jej Tomáš (Neronis) našel,kdyby sem náhodou nahlédl a eventuelně se přihlásil. O víc zde nejde a nikdo z nás to nemůže vyřešit. Faktem je,že měl Tomáš dost blbé období a to jsem nevěděl, že jej propustili s práce (jak jistě víte, dost si na tom zaměstnání zakládal). Jen doufám, že jej nenapadla nějaká pitomost, která nejde vrátit. Opakuji. Není to výmysl a Email který mně poslala jako matka jsem pouze okopíroval. Byla to odpověď na můj Email ve kterém jsem se ptal, proč se nehlásí.(slíbil nějaké texty na písničky).
MB |
|
|
okref
Velmi aktivní uživatel
672 Posts |
Posted - 22/06/2009 : 10:59:46
|
quote:
...že jej nenapadla nějaká pitomost, která nejde vrátit.
Nic nejde vrátit. Všechno, co se stane, nedá se odestát. |
|
|
Maftík
Aktivní uživatel
Czech Republic
215 Posts |
Posted - 22/06/2009 : 11:51:10
|
quote: Originally posted by okref
quote:
...že jej nenapadla nějaká pitomost, která nejde vrátit.
Nic nejde vrátit. Všechno, co se stane, nedá se odestát.
Petr Damiani by nesouhlasil ... |
|
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman
Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 22/06/2009 : 11:54:36
|
Okrefe.
Dokud jsme naživu,dá se mnohé změnit.To co se stalo, to je minulost a tu změnit možné není,ale budoucnost ano,jsme li živí. Je li mnoho maličkostí pohromadě, mohou se jevit jako velký problém a ne každý je schopen jej unést. Proto mám o něj starost. Možná zbytečnou,ale to by bylo jen dobře.
MB |
|
|
axel01
Velmi aktivní uživatel
Czech Republic
785 Posts |
Posted - 24/06/2009 : 04:52:28
|
Také se mi občas stává, že se v Síti ztratím, zabrouzdám do internetového undergroundu, kde jen poblikávají rozbité neóny a za oprýskaným rohem skinheadi mlátí černocha. Rád se v těchto místech kochám magalomalstvím Sítě, které je zcela neovladatelné až hrůzyplné. Ale vždy se dovedu vrátit zpět. Bohužel Neronisovi se to zřejmě nepovedlo - chudák.
Ty bys mohl taky začít psát sci-fi. |
Edited by - axel01 on 24/06/2009 04:53:07 |
|
|
Skunkless
Aktivní uživatel
Czech Republic
216 Posts |
Posted - 25/06/2009 : 23:44:36
|
Ať je to jak chce, neronisovi jen to dobré
M.B. a jak jsi získal kontakt na jeho mámu?
Život je fascinující!
Skunkless.. |
|
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman
Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 26/06/2009 : 06:35:39
|
Skunkless.
Spolupracuji s Neronisem na písničkách,on píše texty , já muziku a měl jsem nějaké texty slíbené a tak jsem se připomněl. Na místo Neronise odpověděla jeho matka a to mailem,který jsem do fora skopíroval. Toť vše. Snad to vše dobře dopadne.Jinak toto téma není zde proto,abychom o něm diskutovali, ale proto,že by on mohl navštívit forum ,najít toto a přihlásit se.
MB |
|
|
Skunkless
Aktivní uživatel
Czech Republic
216 Posts |
Posted - 28/06/2009 : 13:01:03
|
Hmmm...
..já Ti nevím, ale pokud je Neronis v pohodě a z nějakého důvodu "zmizel" pak asi nebude mít potřebu psát nám na fórum, že je ok. A pokud by nedej Bože ok nebyl, tak mu fórum bude na prd. Chápu, že se snažíš udělat alespoň něco..
Takže jestli tomu dobře rozumím, Neronisova maminka Tě sama kontaktovala na email, který jsi uvedl tady v diskuzi?
Život je fascinující!
Skunkless.. |
|
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman
Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 28/06/2009 : 13:42:33
|
Skunkless.
Právě tak.Poslal jsem ´mail Neronisovi a dostal odpověď od jeho matky. Dostal jsem i další, ale ty zveřejňovat nebudu. Mohu jen říci,že má jeho matka dost velký strach o jeho život.Jinak dle vyjádření jeho matky mezi nimi žádný problém nebyl. S práce jej nevyhodili, ale on sám přestal do práce docházet a zmizel.Proč, to je otázka i pro jeho matku,která zjevně toto vůbec nechápe a nevidí žádný důvod pro jeho útěk. Já však vím,že se Neronis ošklivě porval a skončil v nemocnici,ale to bylo předtím a nevím, zda zde je nebo není nějaká souvislost. (Bránil se při přepadení) Jeho poslední E maily ukazují, že byl na tom celkově dost špatně a neviděl východiska. Proto si dělám ty starosti. S tím významem fora máš zcela pravdu. Je to však to jediné, co mohu udělat a kdyby se ozval, byl bych rád.
MB |
|
|
Topic |
|