| Author |
Topic  |
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 20/07/2009 : 08:23:24
|
ADC. Chápu. I já mám chvilky, kdy je život černý, ale já je bůhví proč využívám k poznání. Třeba toho,že dojde li k prioritě mínus, člověk nedokáže jen tak aktivovat informace uložené v polaritě plus. Prostě to sleduji a hledám v tom zákonitosti a tím vlastně zničím tu prioritu mínus a dostanu se k polaritám plus. Prostě jsem takový a pokud jsem totéž poznal u druhých, skoumám to také a nacházím v tom ty zákonitosti také.Proto jsem tak zvědavý.Pochopíš li toto v souvislostech,čili že v tom platí určité nastavení mozku, kterého je to důsledkem, pak jsi pochopil opět částečku mozaiky Programové analýzy a můžeš tohoto poznání využít ve svůj prospěch. Depkám potom nebudeš podléhat a dokážeš se jich rychle zbavit. A to je jedna z cest ke krásnějšímu životu,který potom snáze zvládáš.
MB |
 |
|
|
ADC
Aktivní uživatel

259 Posts |
Posted - 28/07/2009 : 09:39:18
|
| Drahý Slávo, děkuju za pilulku, ale polykat jí nebudu. Tahle medicína byla vynalezená v dobách nesvobody, kdy mít otevřené oči bylo největší utrpení, proto se lidé učili jak černé zaměňovat za bílé a věřit tomu, aby se úplně nezbláznili. Teď je jiná doba, svobodná, člověk může být takový jakým opravdu je, i kdyby to nebylo pro něj ani ostatní příjemné. |
 |
|
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 28/07/2009 : 14:29:02
|
ADC. Kdybychom o tomtéž hovořili s očí do očí, viděl bys kde žertuji,nebo užívám nadsázky.Písmena se tvářit neumí a tak to chci mnohem více přemýšlet a odhadovat kdy mluvím naprosto vážně a kdy tak docela ne.Nekdy je lépe ukázat opak aby byl správně pochopený skutečný stav.
MB |
 |
|
Topic  |
|
|
|