www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Filosofie
 Filosofie náboženství
 náboženství a půst
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 20/07/2009 :  08:23:24  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
ADC.
Chápu. I já mám chvilky, kdy je život černý, ale já je bůhví proč využívám k poznání. Třeba toho,že dojde li k prioritě mínus, člověk nedokáže jen tak aktivovat informace uložené v polaritě plus. Prostě to sleduji a hledám v tom zákonitosti a tím vlastně zničím tu prioritu mínus a dostanu se k polaritám plus. Prostě jsem takový a pokud jsem totéž poznal u druhých, skoumám to také a nacházím v tom ty zákonitosti také.Proto jsem tak zvědavý.Pochopíš li toto v souvislostech,čili že v tom platí určité nastavení mozku, kterého je to důsledkem, pak jsi pochopil opět částečku mozaiky Programové analýzy a můžeš tohoto poznání využít ve svůj prospěch. Depkám potom nebudeš podléhat a dokážeš se jich rychle zbavit. A to je jedna z cest ke krásnějšímu životu,který potom snáze zvládáš.

MB
Go to Top of Page

ADC
Aktivní uživatel

259 Posts

Posted - 28/07/2009 :  09:39:18  Show Profile  Reply with Quote
Drahý Slávo, děkuju za pilulku, ale polykat jí nebudu. Tahle medicína byla vynalezená v dobách nesvobody, kdy mít otevřené oči bylo největší utrpení, proto se lidé učili jak černé zaměňovat za bílé a věřit tomu, aby se úplně nezbláznili. Teď je jiná doba, svobodná, člověk může být takový jakým opravdu je, i kdyby to nebylo pro něj ani ostatní příjemné.
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 28/07/2009 :  14:29:02  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
ADC.
Kdybychom o tomtéž hovořili s očí do očí, viděl bys kde žertuji,nebo užívám nadsázky.Písmena se tvářit neumí a tak to chci mnohem více přemýšlet a odhadovat kdy mluvím naprosto vážně a kdy tak docela ne.Nekdy je lépe ukázat opak aby byl správně pochopený skutečný stav.

MB
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000