www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 Filosof samouk.
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 17/03/2009 :  15:37:04  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Rzwalde.

Na tvoje otázky by měl odpovídat Evžen,ale ten již dříve na ně odpověděl. Pokud tedy vím od něj,zabývá se speciální pedagogikou,kterou právě studuje,čili učí děti postižené .Snad právě proto má s námi tolik trpělivosti a tolerance. Grubky od překlepů poznáš, když se podíváš na klávesnici .Slovo hrubky se lehce změní man grubky, protože g je vedle h. Pokud Se jedná i y a i jsou daleko od sebe, čili to je hrubka. Překlepy se u mne nyní stále množí,protože mne zlobí oči i klávesnice a u tebe se jich také najde dostatek a tak bych ty jeho nesoudil,abych nebyl souzen.Měl jsem přítele,který řediteloval ve zvláštní škole, chodili jsme spolu malovat do pleneru(dnes již je po smrti) a když porovnám styl jeho vyjadřování se stylem Evžena, je to jako by on vrátil jak jsou si vyjadřováním podobní. Ten když člověk pochválil, člověk poznal, že šlo o kritiku třeba až druhý den a naopak.Mně se ten Evženův styl libí.Nutí člověka skoumat zda se jedná o ironii, nebo to tak skutečně myslí,čili je to styl nutící k sebereflexi.

MB
Go to Top of Page

Rzwald
Grafoman

1522 Posts

Posted - 17/03/2009 :  16:53:06  Show Profile  Reply with Quote
nepleteš si ho s Kurtem? Kurt dělá do spec. pedagogiky, Evžen pokud vím, stále zatvrzele tvrdí, že je vrtařem a nedokáže pochopit, že vrtařem není...což nechápu, proč to nechápe :-) A stejně tak nechápu, proč nechápe, že pochází odkudkoliv, ale z Vitíněvse nepochází :-) A dokonce i vím to, že se Evžen nejmenuje příjmením Stradinský a prohlašuji to zde za neoddiskutovatelný fakt, neboť takové příjmení neexistuje ;) :-PPP Na "Strad" začínají pouze příjmení: Strada, Stráda, Strádal, Straděj a Stradiot ...jak se lze přesvědčit letmým pohledem do on-line materiálů ministerstva vnitra.

Triumfálně příkládám link: http://web.mvcr.cz/archiv2008/sprava/informat/cetnost/2007/prijmeni_zeny_muzi/cet_vsech_prijm_muzi.xls
(řešení by bylo, že je mrtvý a nebo že nemá platný pobyt v ČR)

jinak hrubky má i v i/y nebo s/z (ty jsou taky daleko)...třeba:

a na takovéto pseudovýzkumi zdejší přispivatelé odkazují své citace, ze kterých čerpaly své myšlenky

avšak mé myšlenky se nelíbili examinátorům

A také s mýmy spolupracovníku při vrtání filozofujeme¨

Tykáním bych se snadno mohl psychycky sblížit

no a ze s/z třeba:
Přijímám vaše chápání etiky v této oblasti, avšak já se s ní nestotožňuji

samozřejmě na poměry tohoto fóra píše celkem hezky (určitě líp než třeba já...často když mám tu čest po sobě něco číst, tak upadám do mdlob), na druhé straně lidi, kteří jsou humanitně zaměření prostě hrubky nedělají prakticky vůbec...a kór né ve shodě. Evžen píše hezky na člověka, který moc nepíše...

Edited by - Rzwald on 17/03/2009 16:58:26
Go to Top of Page

Evžen
Uživatel

Czech Republic
69 Posts

Posted - 17/03/2009 :  17:26:36  Show Profile  Reply with Quote
Miloslav Bažant:
Jak jsi přišel na to, že jsem učitel, to doopravdy netuším. Nikde jsem to o sobě nepsal. Jinak souhlasím s tím, co jsi napsal o vykání a tykání, a svůj rezultát jsem už psal 16/03/2009 : 23:20:18 a 16/03/2009 : 21:13:16.

Rzwald:
Vaše promyšelnená a zcela logická dedukce mého zaměstnání mě potěšila, avšak budu vás muset zklamat, jelikož jste se netrefil. Pracuji jako vrtař v jedné vrtařské dílně (viz můj profil). A jak jsem se k této práci dostal? Odpověď jsem již jednou psal (viz Kecárna strana 60). Toliko vědních oborů ovládám jen kvůli tomu, že jsem před vrtařinou pilně studoval filozofii na vysoké škole v Praze (avšak neúspěšně) - neúspěch zřejmě také tkví v tom, že jsem často dobrovoně chodil na přednášky do Viničné, na konzultace na právnickou fakultu a dokonce jsem se i velmi okrajově zajímal základy matematické analýzy. To vysvětluje můj technický jazyk a uvažování. V současné době pracuji s ostatními vrtaři, z nichž někteří mají podobný osud jako já, a navzájem diskutujeme o globálních problémech světa, hypotetickém dopadu nejnovějších výzkumů na stabilitu lidské společnosti až po analýzu a řešení různorodých zdravotních obtíží. Bohužel toto se nelíbí našemu zaměstnavateli. Když se k tomu přidá vliv ekonomické krize (průmysl upadá a není co vrtat), je docela pravděpodobné, že nás brzy všechny "filozofující" a méně manuálně pracující vrtaře propustí. Což bych nerad, jelikož dobří vrtaři jsou v dvešní Evropě s prominujícím terciálním sektorem dobře placení. A hlavně pracuji s lidmi, se kterými si rozumím. Kdyby se tomu tak stalo, možná bych i přemýšlel o kariéře učitele, jak mě vidí MB.

Jen tak mimomochem - Rzwalde - a vy se zabýváte čím? (studujete, pracujete?) Ve svém profilu nemáte napsané vůbec nic. Jelikož někde jste mi psal, že nemůžete prodat svou "kolejní" postel - takže musíte studovat.
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 17/03/2009 :  17:33:35  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Pardon pánové. Skutečně jsem si jej spletl s Kurtem. Takže se omlouvám za omyl. Nejspíše vznikl tím,že znám dvojčata se jmény Kurt a Evžen.Také si je neustále pletu.
Jinak Rzwalde. Ty S a Z si pletu také
i když vím,kde co psát.Dokonce se mně stává, že na místo Z stisknu Y. Nejhorší chyby se stávají,když zadrhne klávesa,což se stává velmi často.Nejspíše klávesnici neprospívá popel s cigaret. A tak toleruji toto u ostatních protože to tolerují ostatní u mne.
MB

Edited by - Miloslav Bažant on 17/03/2009 17:50:45
Go to Top of Page

Rzwald
Grafoman

1522 Posts

Posted - 17/03/2009 :  19:19:00  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Evžen
Pracuji jako vrtař v jedné vrtařské dílně (viz můj profil). A jak jsem se k této práci dostal? Odpověď jsem již jednou psal (viz Kecárna strana 60). Toliko vědních oborů ovládám jen kvůli tomu, že jsem před vrtařinou pilně studoval filozofii na vysoké škole v Praze (avšak neúspěšně) - neúspěch zřejmě také tkví v tom, že jsem často dobrovoně chodil na přednášky do Viničné, na konzultace na právnickou fakultu a dokonce jsem se i velmi okrajově zajímal základy matematické analýzy. To vysvětluje můj technický jazyk a uvažování. V současné době pracuji s ostatními vrtaři, z nichž někteří mají podobný osud jako já, a navzájem diskutujeme

hmmm..ok, tak to jsi mne překvapil...skoro to i vypadá, že jsem byl příliš podezřívavý...a že jsi skutečně vrtař

quote:
Originally posted by Evžen
Jen tak mimomochem - Rzwalde - a vy se zabýváte čím? (studujete, pracujete?) Ve svém profilu nemáte napsané vůbec nic. Jelikož někde jste mi psal, že nemůžete prodat svou "kolejní" postel - takže musíte studovat

jj, bydlím na koleji...no a zatím "studuji" fyziku, nicméně v reálu se hlavně dívám na hloupé televizní seriály a jím hodně čokoládové zmrzliny a spím ..takže asi tak :-)
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000