www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 Zen a umění údržby motocyklu
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Oldow
Grafoman

1125 Posts

Posted - 02/08/2009 :  03:16:44  Show Profile  Send Oldow an ICQ Message  Reply with Quote
ne, ne, to neni vubec rozhorceni. Jsem v podstate presvedcen o tom, ze je to lepsi udelat nekde na vzduchu a kdyz clovek vi, ze to bude stat za to, par dni dovoleny pochopitelne neni problem. Ale takhle naraz, kdyz clovek nevi co vlastne cekat, nemuzes se zlobit, ze do toho nebudu investovat.
Mivate neco pravidelneji a casteji? A co nejaka informativni dokumentace, to by me docela zajimalo.

Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 02/08/2009 :  08:08:58  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Evžene.

Abych pravdu řekl, také je to pro mne tak trochu z ruky. Jedná se jistě o Vitíněves poblíž Jičína? To by bylo pro mne dost daleko. Pokud uvážím náklady na cestu a postavím vedle toho dané téma,které mne příliš nezaujalo ani zde,pak mně je jasné,že taková cesta pro mne nemá význam. Pokud však uděláte záznam přednášek a diskuse a uložíte jej kamsi na internet (dnes jsou k mání i stránky zadarmo) pak mohu poznat,že jsem uvažoval špatně a cesta by nebyla zbytečná. Skrátka, že bych tam nejel proto, abych se tam nehorázně nudil. Na to natočení by stačil notebook a webová kamera.Navíc by to mohlo přilákat další lidi zajímající se o filosofii. Pokud bych s takové vaší stránky poznal, že to za to stojí, třeba bych na příští akci přijel a třeba i s aparaturou a po akci udělal zábavu.

MB
Go to Top of Page

Evžen
Uživatel

Czech Republic
69 Posts

Posted - 02/08/2009 :  22:36:19  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oldow
Mivate neco pravidelneji a casteji? A co nejaka informativni dokumentace, to by me docela zajimalo.

Oldow,

máme pravidelné filosofické debaty s místním klubem filosofů ve vitíniveské hospodě (každý lichý týden v sobotu od 18 hodin). A jednou za čas, pokud někdo sežene fundované diskutující, pořádáme neformální konferenci, na kterou zveme pouze známé filosofy z okolí. Takže se nemluví o žádné oficiální akci, ze které by filosofická obec produkovala publikace s hodnocením kvality diskutovaných tématů. Prostě se sejdeme a živě, a především na úrovni, diskutujeme.

quote:
Originally posted by Oldow
Jedná se jistě o Vitíněves poblíž Jičína?

Miloslave,

už jsem zde na jiném vlákně psal a opravoval Rzwalda, že pocházím z Vitíněvsi u Starého Města pod Landštejnem. To zase od Plzně není tak daleko. Jak už jsem psal Oldowovi, naše akce má spíše takový domácký charakter. Nemáme v úmyslu, aby k nám přijeli filosofovat lidé z celé republiky, ale pouze se našimi blízkými a prodiskutovat aktuální thémata. Právě ze zdejšího fóra jsem získal mnoho inspirace, kterou chci prodiskutovat. Jinak pokud byste chtěl přijet i s aparaturou, inovaci a iniciaci se meze nekladou. Na naši skromnou konferenci vás (rozuměj vás všechny) zvu, jelikož cítím nutkání vás neopomenout.

Jinak Oldowovi i Miloslavovi děkuji za tipy ohledně zlepšení propagace naší akce a příští roky se z nich určitě poučíme.

Evžen
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 05/08/2009 :  17:35:32  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Evžene.

Tak jsem se díval do mapy a zjistil, že je to od Plzně ještě dál, než ta Vitíněves u Jičína. Škoda. Docela by mne to zajímalo.Ješě jsem na takové filosofické sešlosti nikdy nebyl a neskusil diskutovat přímo. Možná je to dobře. V mluveném projevu nejsem zdatný a nejspíš by si udělal ostudu.Ale co takhle přilákat alespoň některé do fora zde. Víc názorů není nikdy na škodu.Kdyby se ti dokonce podařilo přilákat do diskuse ve foru nějakou tu filosofickou kapacitu, bylo by to super a diskuse by mohla získat na kvalitě.Je to na tobě a přeji ti aby se tě to povedlo.

MB
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000