Author |
Topic |
Miloslav Bažant
Ultragrafoman
Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 21/02/2009 : 15:54:55
|
Reynevane.
Myslel jsem,že takové falešné povyšování rasy přináleží zakomplexovaným národům. Když si někdo přestane uvědomovat svou skutečnou cenu, uchýlí se k povyšování,ale vždy je to trapné. A tak mně napadá slogan s pohádky o silném kováři."A nepoučí se nepoučí." Historie je zde proto ab se z ní lidé poučili a neopakovali stejné chyby.
MB |
|
|
Reynevan
Nový uživatel
Czech Republic
9 Posts |
Posted - 21/02/2009 : 20:04:39
|
quote: Originally posted by Miloslav Bažant
Reynevane.
Myslel jsem,že takové falešné povyšování rasy přináleží zakomplexovaným národům. Když si někdo přestane uvědomovat svou skutečnou cenu, uchýlí se k povyšování,ale vždy je to trapné. A tak mně napadá slogan s pohádky o silném kováři."A nepoučí se nepoučí." Historie je zde proto ab se z ní lidé poučili a neopakovali stejné chyby.
MB
Samozřejmě nemůžu nesouhlasit. Jen v tomto případě pana Horáka mě to nechává klidným. Jde spíše o neškodného blázna, který to nemyslí nijak zle, ale je prostě o své pravdě přesvědčen a vše tomu podřizuje. Ačkoli podobné rysy s nacismem by se tam našly. Například ostatní historické národy na našem území považuje za krvelačné bestie (třeba Kelty) a staví je do úplně nesmyslného protikladu ke "kulturnímu a mírumilovnému národu slovanskému"...
Konec konců spor o rukopisy za první republiky a i upřednosťování slovanské historie za komunistického režimu bylo to samé... |
|
|
af17
Nový uživatel
21 Posts |
Posted - 21/02/2009 : 21:18:09
|
fašistům,jejich potomkům i předkům se nikdy nelíbila dokázaná pravda,proto se jí dodnes snaží převrátit naruby popíráním tisíciletého SLOVANSKÉHO písma,tak jak pálili knihy za války a zakazovali a ničili SLOVANSKÉ písmo již stovky let |
|
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman
Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 22/02/2009 : 07:56:43
|
Af17.
Slovanské písmo? Nechěl bych se o tom přít,ale pokud si pamatuji ještě ze základky, zavedli je věrozvěstové Ciril a Metoděj a ti slovany nebyli.(přišli ze Soluně)Aby je mohli k nám přinést, muselo někde existovat a tedy o něm můžeš najít doklady jinde než na slovanském území a tyto doklady mohou být o mnoho starší než znalost písma slovanů.Jde o to správně vyhodnotit informace. Já myslím,že slované a třeba Češi dali světu mnnohé, cenné a není třeba k tomu uměle přidávat to co vzešlo odjinud. Navíc si myslím, že dělení na slovany germány a podobně je v dnešní době zcela nepodstatné ,protože čistého slovana, či germána asi těžko najdeš. Třeba já jsem čech a tím i slovan,ale můj děda s matčiny strany se jmenoval Henrich von Hoke a byl to německý šlechtic,čili germán. Jsem germán, nebo slovan? A tak podobně je tomu u mnoha lidí, dokonce bych řekl většiny a k takovému míchání "ras" dochází zvláště v této době čím dále, tím více. Proto neříkám slovan, či germán, ale člověk.
Jen tak mimochodem.Cirilicí což bylo slovanské písmo se dodnes píše v Řecku,takže slovanské písmo pochází z Řecka.Latinka k nám byla rozšířena mnohem později. To jen abys nepokládal automaticky řecké písma za slovanské.
MB |
Edited by - Miloslav Bažant on 22/02/2009 10:26:05 |
|
|
af17
Nový uživatel
21 Posts |
Posted - 22/02/2009 : 22:47:02
|
mne učili na základce že lenin vytvořil civilizaci a proto nepokládám Slovanské písmo za řecké nebo české.Proto je třeba se zbavit rtuti,neboť to v člověku oddělí případnou germánskou vesmírnou zrůdnost od Slovanské lidské přirozenosti,což v důsledku zastaví parazitování lidí na jiných lidech při skrývání se za zákonama.Ať každý ukáže co umí.Jednoduše řečeno lidé budou mít čisté buňky k lásce a nikdo ty mutanty nebude chtít jestliže jsou zkaženi více jak z 50% a pokud tam je kousek té zelené vesmírné ještěrky,tak ten kousek prostě a jen vyteče.Zkrátka chce to síru |
|
|
Pepeeeee
Aktivní uživatel
Czech Republic
155 Posts |
Posted - 23/02/2009 : 19:26:19
|
XDD a sme zpět u té PROKLATÉ, všemi NENÁVIDĚNÉ a za vše MOHOUCÍ rtuti pokaždé když af17 nemá argumenty, začne o ní hovořit, a to mu nikdo z nás nevyvrátí, ale ani nepodloží, takže vždycky zústanem na mrtvém bodě, zajímalo by mě af17, co tě vede k domněnce, že ty máš ,,hladinu rtuti" na minimu, eistuje nějaký měřič, nebo stačí jen to, že nejíš rýži? Jak se dá té podle tebe škodlivé rtuti v mozku zbavit, pomatuju, že si tu něco povidal o injekční stříkačce.... |
|
|
Rzwald
Grafoman
1522 Posts |
Posted - 23/02/2009 : 22:29:52
|
quote: Originally posted by Pepeeeee
XDD a sme zpět u té PROKLATÉ, všemi NENÁVIDĚNÉ a za vše MOHOUCÍ rtuti pokaždé když af17 nemá argumenty, začne o ní hovořit, a to mu nikdo z nás nevyvrátí, ale ani nepodloží, takže vždycky zústanem na mrtvém bodě, zajímalo by mě af17, co tě vede k domněnce, že ty máš ,,hladinu rtuti" na minimu, eistuje nějaký měřič, nebo stačí jen to, že nejíš rýži? Jak se dá té podle tebe škodlivé rtuti v mozku zbavit, pomatuju, že si tu něco povidal o injekční stříkačce....
podle mě si z nás ňaf dělá šoufky a ač byl již odhalen, zatvrzele předstírá vážnost, kterou mu ale nikdo nežere.
..ňaf nás totiž podceňuje. Například, ňafe...zvaž tohle: co když je nejen pravda, že si skutečně z nás děláš srandu, ale co když my to všichni víme...(jen já to říkám otevřeně)...a ostatní si dělají z tebe srandu -- jejich sranda vzniká z toho, že nevíš, že ostatní prohlédli tvou snahu dělat si z nich srandu...a tak ostatní tě berou vážně, ale jen na oko...Potom tvůj experiment nikdy nedosáhne kýženého konce -- předpokládám, že zkoušíš, kolik strašlivin musíš tady spříst (nebo spřást? ...jako spřást ve smyslu zhotovit..), aby tě ostatní začali ignorovat. To se nikdy nestane, neboť oni reagují proto, abys ty dál reagoval a aby mohli oni to přečíst. Tím pádem však nikdy nedojdeš kýženého cíle a zestárneš tu s námi a zemřeš.
-> Pokud tedy nechceš zemřít, přiznej se, jak to s tebou je. |
Edited by - Rzwald on 23/02/2009 22:48:47 |
|
|
af17
Nový uživatel
21 Posts |
Posted - 23/02/2009 : 22:52:21
|
řvalde ty už jsi zase vylezl z boudy?no aspoň tě už nehoní křečci |
|
|
af17
Nový uživatel
21 Posts |
Posted - 23/02/2009 : 22:54:10
|
argumenty jsem již uvedl proto je nepotřebuju neustále opakovat a to jak vyloučit rtuť z mozku jsem taky již psal a to velice detailně,dokonce i to jak dostat rtuť z receptorů buněčných stěn |
|
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman
Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 24/02/2009 : 07:32:53
|
af17.
Vzal jsem tě vážně. Tvrdíš, že po vyločení rtuti se funkce zlepší.A tak jsem vyloučil rtuť s teploměru.Funkce teploměru se však zhoršila natolik,že chci li poznat jaká je venku teplota, musím vystrčit ven vlastní nos. Ale dost legrace. Píšeš,že jsi dokázal ze svých buněk vyloučit rtuť. Následkem tohy bys měl teoreticky lépe myslet a to bychom měli ze tvých slov poznat. To by nás potom vedlo ke stejnému činu a bylo by to nejlepší propagací tvé myšlenky. Jenže děje se tak? Spíš naopak.Lezou s tebe takové nesmysly,že nát tím od snahy vyloučit rtuť odrazuješ,protože bychom nechtěli dopadnout jako ty.Chceš li tedy propagovat správnost vyloučení rtuti s organismu,pak mluv moudře a s těmi nesmysly musíš li je vyslovit, počkej až si vyloučíme tu rtuť a ty pitomosti nám přestabou vadit. Obojí najednou totiž nejde.
MB |
|
|
Rzwald
Grafoman
1522 Posts |
Posted - 24/02/2009 : 09:10:33
|
quote: Originally posted by af17
řvalde ty už jsi zase vylezl z boudy?no aspoň tě už nehoní křečci
:-D
prej řvald...tak když už tak Řvald, ok? Prej křečci :-D ...no to sem to dopadl :-D |
|
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman
Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 24/02/2009 : 13:18:44
|
Rzwalde.
Tak tohle je jeho styl.Vytrhnou věci s kontextu a dávat jim tím jiný smysl. Mluví zřejmě o tom křečkovi ve válci,čím jsi chtěl cosi vyjádřit. On to užil proti tobě. Mně dělal naprosto totéž.Asi nic jiného nedovede a myslí si,že když poníží druhé sám bude vypadat větší. To je komplex malých lidí.
MB |
|
|
af17
Nový uživatel
21 Posts |
Posted - 25/02/2009 : 11:48:51
|
už zde na filosofii.cz víckrát nenapíšu,tady to prostě nemá úroveň,je tu jeden který se chce za každou cenu hádat(viz. tisíce nesouhlasných příspěvků),protože je to jeho smysl života,vůbec neví co mluví,když znáš argumenty,tak se musíš jeho výmyslům smát,"spadl do slov",míchá polopravdy,aby měl vždy "pravdu",vymýšlí a překrucuje pravdy,kterými pak argumentuje,slovům přidává opačné výrazy,viz.satan-odpůrce,souvislosti považuje za věci vytržené z kontextu,no a v nejhorším případě když už neví kudy kam,tak vkládá lidem slova do úst,pomíchala se mu jak on sám říká "funkce slova v procesu myšlení",slovo je jenom zvuk,nic neznamená,jde o to jak se ten zvuk vysloví,jedním správným zamňoukáním nebo pohledem člověk vyjádří více než celou knihou,nejde o to jakou mám představu o slově,protože pouhými slovy se lidé nedomluví,to prostě nestačí,když se na mě cizinka,které nerozumím ani slovo usmějě a dotkne se mě na ruce a začne se přibližovat,tak ji rozumím jako hrom,lidé se musí vidět slyšet,pro skutečné porozumění je třeba velké množství vjemů a většinou naštěstí neobjevených,všimni si že slovně napadá vše a všechny a napadá mně pouhým prázdným tvrzení,že tvrdím pitomosti a přitom sám píše,že napadání lidí je komplex malých lidí.Tak to se teda předvedl na celém serveru.Stačilo by mu kdyby se jen více poslouchal a velice by mu to prospělo.Ostatně normální lidé si dokáží vyhledat,že vše co jsem psal je dokázáno,o čemž se on teda rozhodně nechce přesvědčit,proto nic nevyhledával,nic nezjišťoval,jen pátral ve svém mozku,plném thimerosalu z očkování a jiných jedů, "léků" na srdce a proti diabetu,má strach,že by se třeba musel namáhat aby se vyléčil,protože to vyžaduje energii,která se ovšem mnohonásobně vrací,jenomže on raději je lenivý a místo aby začal na sobě pracovat-začít chelataci,pomaličku snižovat dávky léků-jedů z domečku rockefelera,vyhodit cukr bílou mouku a rýži kvůli alloxanu,začít silně pojídat přírodní vit.E,což dokáže vyléčit diabetes,tak je lenivý,nechce nic zkusit nového a radši sedí doma na zadku a píše na internet,protože je to jeho spojení se světem,s lidma,se společností,je starý takže vzpomíná a "předává" své "zkušenosti",jenomže dílem své povahy a dílem své nemoci se mu to vždy zvrhne do protiargumentací v jakékoliv podobě,tedy z toho vzniká jen napadání nic víc.Tohle není pomoc.Tady vidím jací lidé zde používají internet-komunikace s neznámými lidmi-ti kteří se chtějí skrývat,protože mají čas sedět dlouze u počítače,protože nikdo jiný by se s nimi nevybavoval,protože se za sebe musejí stydět.Ale já jsem zde psal jen proto,abych poskytl lidem,kterým to může pomoci informace.Pak je tu pár psychopatických historiků,kteří ví o historii úplné velké prd a k tomu nic jiného je nezajímá,tedy o nich se již nemíním zmiňovat,nechci si kazit náladu,zdroje informací s důkazy jsem jim také uvedl.Pak je tu navi tomu jsem psal jako prvnímu a ten to asi pochopil,protože musel,trpěl značně,neměl jen trochu rtuti,měl jí hodně,takže pochopit musel.Dále pár desítek lidí kteří jen čtou,asi souhlasí,hlavně pro ně jsem psal a tohle píšu.Pak Dalibor-je pravděpodobné,že má problém se svou prací,chránil špatné lidi-otrávené rtutí, a nyní je možné,že oběti vrahů,které chránil ho stiskly pod krkem tak,že se začal bát i stínu,vytvořili mu v životě takový strach,že 4 roky v kuse pojídal jen semínka rostlin a nemohl pomyslet ani na maso baktérie.Tím u něho vytvořily naprostý nedostatek aminokyselin,tím pádem nedostatečnou ochranu proti rtuti a tím pádem mají silný vliv na jeho myšlenky.Ovládnutím jeho života sledovaly šíření teoretické "papírové" lásky.Jako pomstu za ochranu vrahů je jeho strach a jako odčinění je jeho "teorie".Co bych mu tak napsal.Asi toto:myslel jsem,podle toho co jsi psal,že jsi borec,proto jsem ti napsal plno konstruktivních řešení společenských krizí,ale kdepak,později se ukázalo ,že jsi oběť rtutí vrahů a vlastní rtuti.To se ale budeš takhle kroutit věčně protože ty oběti jsou na věčnosti jestli ti to jěště nedošlo.Třeba se bude těm dotyčným mrtvým obětem,kteří ti stahují hrdlo líbit více,když se místo šíření papírových blud vrhneš na boj proti rtuti-příčině zvýšené popudlivosti vrahů a zabití těch obětí,třeba pak stisk tvého krku povolí,protože rtuť má opravdu satanskou moc,takže rozhodně bys to měl zkusit a začít bojovat proti rtuti.A pochopitelně nejlépe u sebe.Zkusit to můžeš přece.Dále tu máme jakéhosi řvalda.To je zajímavý človíček-v době,přesně v té době kdy se chtěl zabít a v depce psal v noci tady co má dělat,když se mu zdá že všichni jsou jako běhající křečci,tak já jsem psal daliborovi začátek tohoto topicu.Velice zajímavé.Pochopitelně že později tvrdil,že se zabít nechtěl a žádnou depku neměl,protože by byl zdiskreditován.To je jedno,je to i tlakem společnosti,o to nejde,jeho problém je,že se mu zdá,že si ho rodiče udělali bez lásky.Tak teď trpí,cítí se blbě a beze smyslu života.Co mu mám na to říci?Snad jen to že když jsem dopsal první příspěvek tohoto topicu,dal ho zde a tím ho založil,byl jsem rád,že to byla taková náhoda,že tu námahu kterou jsem si dal do dopisu pro dalibora,třeba použije pro sebe a nezabije se.Ano tam jsou odpovědi na jeho otázky,a v topicu ráj,ale ten si to musí přečíst aspoň 10krát a každý musí použít chelataci pokud chce použít cokoliv dalšího z topicu ráj,tedy ke stavbě ráje.Ovšem pokud je to zase lenivec,tak bude dál neustále planě filosofovat,myslet si že se tímto k něčemu dobere,zůstane "staticky filosofický",nezkusí chelataci,která má prokazatelně příznivý vliv na každého,případně si bude myslet že si dělám srandu,protože raději má komplex méněcennosti z toho jaký mám informační záběr v porovnání s ním,než by se měl pohnout,ale ať raději nemyslí a přijme jako fakt to,že všichni z miliónů zchelátovaných lidí změnili povahu resp. získali zpět svoji vlastní nezkaženou.A jasně se prokázalo,že největší %sebevražd měli zubaři čichající kouřící amalgám.O tom jsou stohy důkazů.No jo,je to pohodlné si sedět ve své ulitě,vím na čem leží filosofie,zdá se vám že jdete do detailu,ale vzpamatujte se,argumentačně jste k smíchu.Je to jen rtuť,je to nemoc,omezení intuitivnosti,pocitové svobody,síly "plavat" tj. proti proudu.Vše je řízeno množstvím rtuti.Rozumíte?Ne tomu nerozumíte,protože tomu se dá jedině uvěřit když máte kovovou rtuťovou hlavu,ale každý by měl být schopný uvěřit,že když mu po narození vstříknou rtuťový konzervant thimerosal,formaldehyd a etylenglykol v očkování do krve,případně má amalgám,tak se mění jeho myšlení i city.Když ti vleze kovový rezavý hřebík do pr..le,tak se ti taky změní myšlení,budeš myslet jen na jednu věc-jak si ulevit,jak si ho z pr..le vyndat a teď si představ,že rtuť je takový hřebík, který je tekutý,dostals ho jako novorozenec do nerozvinuté imunity a tím pádem se super rychle rozptýlil do celého tvého organismu,většinou do hlavy,takže máš přesně ten pocit,že nevíš co by kdyby jakby kde kdy jak a proč.Jěště snad tohle bych připojil těmto lidem,vytvořeným navíc rtutí otrávenými rodiči,tedy bez lásky-neřeknu ti ty oficiální lži kterými tě mažou všichni kolem tebe,řeknu ti pravdu,syrovou,krutou a tvrdou pravdu,ale takovou kterou si nekoupíš-ty musíš na sobě začít pracovat,chelátovat,ale tak tvrdě,že až když přestaneš věřit že se něco zlepší a nepovolíš pak se to zlepší.To je vše,víc na filosofii nenapíši,protože vrána k vráně sedá a já mezi vás nepatřím,mám dostatek přirozenosti,takže těšilo mě čau |
|
|
Miloslav Bažant
Ultragrafoman
Czech Republic
6254 Posts |
Posted - 25/02/2009 : 15:35:35
|
Tak jsme to dostali. Jediný inteligent nás opouští a vylíčil nám jací jsme špatní, líní a hloupí. Zbavil se rtuti a s jeho slov každý musí vidět, jak to prospělo jeho myšlení.Vidíte zde reálný cíl chelatace,takže chceme li být jako on, pak vzhůru a chelatovat. Já nevím jak vy, ale já se toho raději vyvaruji. Ovšem je otázkou v jakém bylo stavu jeho myšlení před chelatací,třeba je to i úspěch.
Takže mu můžeme popřát na cestu od nás hlupáků štěstí a zdraví.Takže sbohem AF17 a oblaž zase někoho jiného.
MB |
|
|
Pepeeeee
Aktivní uživatel
Czech Republic
155 Posts |
Posted - 25/02/2009 : 17:06:23
|
...................................................................§§§...§§§................................................................... .......................................................................§§§....................................................................... .................................................................................................................................................. .....§§§§§§§......§§§§§§§§§§§§§....§§§.....§§§...§§§§§§§§§§§....§§§§...........§§§§§§§§§.....§§§....§§§......... .....§§§..§§§§............§§§............§§§.....§§§.........§§§........§§§..§§§.........§§§..............§§§....§§§......... .....§§§.....§§§§.........§§§............§§§.....§§§.........§§§.......§§§....§§§........§§§..............§§§....§§§......... .....§§§.....§§§§.........§§§............§§§.....§§§.........§§§.......§§§....§§§........§§§..............§§§....§§§......... .....§§§...§§§§...........§§§............§§§.....§§§.........§§§.......§§§....§§§........§§§..............§§§....§§§......... .....§§§§§§§..............§§§............§§§.....§§§.........§§§.......§§§....§§§........§§§§§§.........§§§....§§§......... .....§§§§§§§§§...........§§§............§§§.....§§§.........§§§.......§§§....§§§........§§§§§§.........§§§....§§§......... .....§§§....§§§§..........§§§............§§§.....§§§.........§§§.......§§§....§§§........§§§..............§§§....§§§......... .....§§§.....§§§§.........§§§............§§§.....§§§.........§§§.......§§§....§§§........§§§..............§§§....§§§......... .....§§§......§§§..........§§§............§§§.....§§§.........§§§.......§§§....§§§........§§§..............§§§....§§§......... .....§§§......§§§..........§§§.............§§§...§§§..........§§§........§§§..§§§.........§§§..............§§§....§§§......... .....§§§......§§§..........§§§...............§§§§§............§§§...........§§§§............§§§..............§§§....§§§§§§§§§ .................................................................................................................................................. ..................................................................................................................................................
Doufám že sem tímto nemalým nápisem ukázal, jak velký je podle mě af17 idiot. |
|
|
Topic |
|
|
|