T O P I C R E V I E W |
Skunkless |
Posted - 18/09/2008 : 15:11:54 Já jsem pro. Pravda, máte-li o někom vzrušující představy, jak dobře asi vypadá, nebo jaký je zajímavý, může Vám je jediné osobní setkání navždy rozmetat na kousíčky, tudíž si to dobře promyslete. Ale pro všechny odvážné navrhuji ať se neupejpaj a nevymlouvaj a sejdou se. Koneckonců snad nejste všichni nějací pošahaní magoři, kteří se zde prezentují jako myslící bytosti, ne? 
Takže Rzwaldovi dík za inspiraci a teď se ukažte, kdo byste se sešel a nejlépe rovnou navrhněte termín k diskuzi, případně místo srazu.(Na nějaké domácí seance rovnou zapomeňte, jsem cvok, ale ne tak velký, půjdeme hezky někam na veřejnost )
Život je fascinující!
Skunkless.. |
15 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Miloslav Bažant |
Posted - 09/01/2009 : 17:57:12 Rzwalde.
Tu službu mám zavedenou a nic tam není,takže nejspíše nikdo nevolal.Také je možné, že ten dotyčný ztratil papírek s číslem na mne.Mně totiž došly navštívenky a pouze jsem mu nadiktoval svoje číslo,které si psal na účtenku z restaurace.Nějak mně to nejde dohromady s tím jak mne přemlouval abych tam hrát přijel a s tím, že vypadal velmi solidně. Nevím co se stalo a nevím, zda to není mojí vinou.
MB |
Rzwald |
Posted - 09/01/2009 : 16:31:17 quote: Originally posted by Miloslav Bažant jsem neohlídal telefon a on byl vypnutý,protože byl prázdný akumulátor. Jestli volal ten zákazník, pak se nedovolal. Kruci Pokud ještě zavolá, ihned to sem napíši.
jen pozn.: pokud chceš vidět, zda ti někdo volal když máš vyplý telefon, stačí si zdarma aktivovat službu zmeškané hovory (http://www.cz.o2.com/soho/cz/sluzby/abecedni_seznam/w_z-zmeskane_hovory.html) ...předpokládám, že T-mobile bude mít něco podobného |
Miloslav Bažant |
Posted - 09/01/2009 : 09:16:33 Rzwalde.
Zatím je ticho a dost mne to štve. Né že bych o hraní v Praze měl nějaký zvláštní zájem,ale proto,že jsem měl o tento termín jiného zájemce a Leden bývá dost chudý na počet vystoupení.Lidi jsou po vánocích a Silvestru vydaní s peněz a tak jsou maximálně oslavy narozenin a tak podobně (co nejde odložit).Proto je škoda každého takto zabraného dne, kdy odmítám zájemce s tím, že je obsazeno a nakonec sedím doma.Jsem naštvaný i na sebe,protože jsem neohlídal telefon a on byl vypnutý,protože byl prázdný akumulátor. Jestli volal ten zákazník, pak se nedovolal. Kruci Pokud ještě zavolá, ihned to sem napíši.
MB |
Rzwald |
Posted - 08/01/2009 : 17:29:13 quote: Originally posted by Miloslav Bažant
Rzwalde.
Je to nějaké divné. Zákazník zatím nezavolal a jestli nezavolá, jikam nejedu,protože nevím přesně kam.Číslo telefonu které mně dal dle T Mobilu neexistuje. Na vystoupení mne přemlouval a nabízel, že na mne bude někde čekat a zavede mne až na místo. Opilý nebyl ,tak nevím.Jediné co vím je, že by to mělo být v Praze 5 a od 18.oo hod,což je trošku málo informací.
MB
hmm...to je škoda :-( (...nicméně, ne že bych to nečekal -- celej týden jsem měl takovou neblahou předtuchu....ani nevím porádně proč)
ale tak kdyby ještě zavolal, tak sem určitě napiš
Kurte, ..hodně štěstí na zkoušce |
Kurt |
Posted - 08/01/2009 : 13:22:26 Copak o to, já bych rád přišel, ale v pondělí mám zkoušku ze specifických poruch učení, tak mám p. v kalupu. A ona je taková zlá, ta naše doktorka na SPU ! |
Miloslav Bažant |
Posted - 08/01/2009 : 08:10:47 Rzwalde.
Je to nějaké divné. Zákazník zatím nezavolal a jestli nezavolá, jikam nejedu,protože nevím přesně kam.Číslo telefonu které mně dal dle T Mobilu neexistuje. Na vystoupení mne přemlouval a nabízel, že na mne bude někde čekat a zavede mne až na místo. Opilý nebyl ,tak nevím.Jediné co vím je, že by to mělo být v Praze 5 a od 18.oo hod,což je trošku málo informací.
MB |
Rzwald |
Posted - 08/01/2009 : 02:04:10 quote: Originally posted by Miloslav Bažant
Vážení. 10 ledna mám vystoupení v Praze 5. Kde a od kolika hodin teprve bude upřesěno a jestli se jedná o uzavřenou společnost zatím nevím,ale myslím, že by bylo možné se tam setkat alespoň s pražáky.Takže až budou informace kompletní vše upřesním.
MB....bylo by už nějaké zpřesnění? |
Rzwald |
Posted - 31/12/2008 : 10:21:47 tak pokud máš vystoupení v Praze, tak to si nenechám ujít, MB :-) |
Miloslav Bažant |
Posted - 31/12/2008 : 08:42:22 Vážení. 10 ledna mám vystoupení v Praze 5. Kde a od kolika hodin teprve bude upřesěno a jestli se jedná o uzavřenou společnost zatím nevím,ale myslím, že by bylo možné se tam setkat alespoň s pražáky.Takže až budou informace kompletní vše upřesním.
MB |
Miloslav Bažant |
Posted - 26/10/2008 : 07:49:53 Co se mne týká,jsem zde pod plnou identitou,nikoliv pod anonymním nickem a tak mohu své foto připojit k ostatním aniž bych se tím vystavoval něčemu navíc. S těmi srazy je to pro mne trochu složité,protože pátky a soboty mám vystoupení, někdy i v týdnu a následující den se mnou většinou není rozumná řeč.protože jsem trošku utahaný a raději odpočívám. Dcela zajímavé by mohlo být,kdyby měl každý svůj portrét u svého jména,či nicku přímo zde ve vstupu,ale to by musel webmaster udělat úpravu programu a toto umožnit. MB |
Maftík |
Posted - 24/10/2008 : 22:24:37 Mám 3 fotky z uplynulého srazu. Z mobilu. Zájemcům je ale pošlu jen s výslovným svolením těch, kdo na těch fotkách jsou (Neronis, Skunkless, Noemus). Jinak ne ... |
neronis |
Posted - 22/10/2008 : 10:34:31 Skunkless je chytrá holka. Umí vaši prosbu a její nesouhlas transformovat na motivaci přijít na další sraz. Učte se, pánové.
 |
Skunkless |
Posted - 22/10/2008 : 10:31:45 Teď koukám asi vypadám jako děsná mrcha, že nechcu své fotky poslat cizím lidem po netu, ale právo na to mám a že to není nic ve zlém Ti chytří snad pochopí..jak jsem říkala, netajím se, kdo přijde příště uvidí.. 
Život je fascinující!
Skunkless.. |
Miloslav Bažant |
Posted - 21/10/2008 : 08:48:41 Skunkless.
Tu prosbu o fotky odvolávám,když je to pro tebe takový problém.. Moje zvědavost není tak velká a docela mně stačí vaše slova zde. Zde vidím mnohdy více, než by mně řekl portrét,zde vidím vaše duše.
MB |
Miloslav Bažant |
Posted - 21/10/2008 : 08:06:20 Rzwalde.
Neomlouvej se,protože právě s tím jsem ve svém vtipu počítal.Představoval jsem si vás,jak plazíte jazyk a šklebíte se na kžadého, kdo vezme do ruky telefon a tak budete v lidech vyvolávat dojem, že vás právě propustili z Bohnic. Na toho s tím kšiltem jste plazili jazyky zbytečně a já jsem byl od vás zhruby dvě stě kilometrů a vůbec mne to tam netěšilo. Byly to padesátiny a kromě dvou či třech mladých tam byla samá bílá hlava.Takže chtěli hlavně lidovky a ploužáky.Nakonec je jeden s těch mladých ožral jako prase a lehnul si mně do kláves,takže jsem řekl čau a jel jsem domů.Klávesy jsem tačil chytit a zachránit,ale uthnul jsem si při tom téměř polovinu nehtu a krve bylo jako s vola.A tak jsem myslel na to, že s vámi by mě bylo určitě lépe. Mluvil jsem s tím kamarádem a on mně řekl,že tam vůbec nedošli.Zastavili se v nějaké hospodě, ožrali se tam a potom hulákali v ulicích až je sebrali strážníci a vyspali se pěkně draho na záchytce.
MB |
|
|