T O P I C R E V I E W |
Miloslav Bažant |
Posted - 16/02/2008 : 16:43:23 Pánové.
Je na čase probudit se s ospalosti a trošku rozvířit hladinu tohoto bahňáku. Nevím kolik z vás četlo mou sci fi povídku.Psal jsem zde o lidech, kteří navštívili planetu Zemi před mnoha tisíci lety a lidé jim říkali bohové s nabe. Jeden s těchto bohů se provinil proti řádu platnému ve spojeném vesmíru a vložil mezi lidi Země velké pravdy, čím lidi rozdělil a vyplynulo s toho velké utrpení,které trvá dodnes.Psal jsem o čtyřech mladých lidech, kteří se nešťastnou náhodou dostali do základny která je hluboko pod povrchem Země a které se říká peklo. Ptali ste se mně, zda je výmysl, nebo pravda a já jsem odpověděl, že to nikdo z vás nikdy nebude vědět.Řekl jsem i to, že k naší planetě směřuje kosmická loď spojeného vesmíru aby její posádka pomohla životu Země v kritické době, kdy lidé našli dostatek schopností ke zničení všeho živého na planetě při současné platnosti sporu pravd a zneužití schopností v jejich prospěch. Nyní přichází tvrzení nové i když vše ostatní zůstává. Jsou zde v naší sluneční soustavě a je otázkou velmi krátkého času, kdy nepozorovaně přistanou zde u nás. Přistanou hluboko pod hladinou oceánu a vstoupí do prostor základny. Nebezpečí které Zemi doposud hrozilo tím bude o maličko menší,protože dokáží zablokovat počítače ovládající reketové systémy.Sami však budou čekat až my lidé Země sami najdeme cestu k tomu, čemu oni říkají dům květ,čili instituci spojení cest k životu zástupci všech pravd světa. Teprve potom smí vystoupit na povrch a nastane nový věk. Tehdy dostanou lidé Země darem všechny schopnosti spojeného vesmíru,protože už nebude hrozit jejich zneužití ve prospěch pravd. Tehdy budou létat lidé ze Země daleko do kosmu a budou navštěvovat planety spojeného vesmíru jako jejich občané, čili s plnými právy.
A nyní mně řekněte.Je tohle prostý i když možná neuvěřitelný fakt, nebo jsem si to vymyslel a posunul děj sci fi do budoucnosti? Pravděpodobnější je to druhé,ale to první se velmi brzy může ukázat jako skutečnost, pokud jsem si to nevymyslel. Přemýšlejte a nezapomeňte se podívat do historie planety.Mnohé co se zdálo být zázrakem se může brzy ukázat jako dílo těchto "bohů" a jejich znalostí jevů, které my zatím ještě neznáme.
MB |
1 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Dalibor Grůza |
Posted - 16/02/2008 : 18:40:42 Miloslave,
věřím pouze tomu, co mohu vidět, ukaž mi mimozemšťana a uvěřím v něj. Zároveň věřím tomu, že evoluce přírody směřuje k tomu, abychom v budoucnu mohli vidět všechny případně dosud neviditelné avšak skutečné věci (např. možné mimozemšťany, Boha, nebe apod.) na vlastní oči.
Evoluce přírody podle mne (jde o hypotézu) směřuje k dokonalému souladu a shodě modelu světa, obsaženému v naší duši, resp. mozku, a skutečného světa, který je podle mne tvořen výlučně pohybem mikročástic z pohledu fyziky mikrosvěta, a to jak, co se týká duše (tj. subjektivní skutečnosti), tak, co se týká předmětné (objektivní) skutečnosti. (Teorii podstaty evoluce z hlediska pohybu mikročástic z hlediska fyziky mikrosvěta obsahuje např. můj text viz.: http://www.filosofie.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51&whichpage=6 ) |
|
|