T O P I C R E V I E W |
Miloslav Bažant |
Posted - 21/12/2007 : 19:13:55 Přeji vám šťastné a veselé vánoce a vše nejlepší k Novému roku. Hodně zdraví a štěstí, hlavně štěstí, protože kdo má štěstí má i zdraví. Na Titaniku byli zdraví,ale chybělo jim štěstí a tak ať vám to štěstí nechybí.
MB |
7 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Miloslav Bažant |
Posted - 03/12/2008 : 09:48:48 Sakra. Kde jste ten topic vyhrabali? Samozřejmě vám opět přeji vše nejlepší a aby k vám přišel Ježíšek bohatý a odešl chudý. Jinak s dárky je to jako každý rok. Obvykle přijdu s vystoupení a než se převléknu, tak vyklopím peníze na stůl. V prosinci to jedenkrát udělat nemusím a tak mám na dárky. Co koupím nevím, to se rozhodne až někde v obchoďáku. Určitě to bude nějaká blbost pro každého. On je vlastně problém vybrat,když člověk neví co. Skouším zatím sondovat po čem kdo touží,ale asi se to stejně nedozvím. Nemám rád vánoce a nemám rád Prosinec.Nejkrásnějším měsícem je pro mne Leden. To jsou lidi vydaní s peněz, takže je nejméně akcí a já si mohu trochu odpočinout. Nyní a platí to pro celý prosinec mám akci téměř každý druhý den a ke konci roku mám obsazený dokonce celý týden, takže si říkám."Hlavně ten prosinec a vánoce přežít a potom již bude zase dobře."
MB |
neronis |
Posted - 02/12/2008 : 20:55:48 Já jsem zase rozházel všechny prachy, ale udělal jsem v práci dojem, tak snad budou prémie a bohatý ježíšek. Loni to bylo tak bídné, že jsem musel vydat do spotřeby (kancelářský žargon) jeden přístroj (pšššt) aby bylo pod stromečkem aspoň něco . |
Rzwald |
Posted - 02/12/2008 : 20:45:19 jj, hezký Vánoce :-)
...btw --- máte už dárky? :-) co budete kupovat? (já zatím netuším...) |
neronis |
Posted - 02/12/2008 : 20:29:22 rofl

Podle mě jsou vánoce moc fajn, protože je všechno vyzdobené, veselejší a lidé se více soustředí na své okolí. |
Gato |
Posted - 22/12/2007 : 16:30:31 Vám všem, více Krista a jeho moudrosti, protože o tom ta filosofie je! |
Ondra |
Posted - 22/12/2007 : 09:53:09 Totéž Vám přeji, Slávku a noeme, i já. A stejně tak i všem ostatním účastníkům tohoto fóra, kteří se nebojí zamýšlet se nad věcmi ohledně života. |
noemus |
Posted - 21/12/2007 : 21:04:55 Přidávám se ke Slávkovi a přeji rovněž šťastné prožití Vánoc, navíc přidávám výzvu:
Méně Santy více Ježíška!! |