T O P I C R E V I E W |
navi |
Posted - 31/10/2007 : 00:06:20 Práve som dopozeral dokumentárny film o jasnovidcoch, ktorí dokázali objasniť prípady, z ktorými si nevedela polícia poradiť.Tento seriál beží na kanály Discovery. Jedna jasnovidka sa dokázala vcítiť do do tela obeti a prežívať a a registrovať presne to, čo zavražená obeť. To znamená, že aj vnímať zmyslovými orgánmi. Ako by si charakterizoval z hľadiska hmoty takéto situácie? |
15 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
navi |
Posted - 09/11/2007 : 00:03:59 http://www.google.com/search?hl=cs&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Acs%3Aofficial&q=Psychic+Witness%3A+Killers+in+Their+Midst&btnG=Hledat&lr= |
DavidPraha |
Posted - 08/11/2007 : 16:35:55 quote: Originally posted by Miloslav Bažant
Vážený Praho Už i cizí lidi, kteří nejsou ve fóru mně píší E maily a říkají, že je pod mojí úroveň se s Vámi bavit a někteří členové fóra mne vybízejí, abych Vás ignoroval jako oni. A tak uposlechnu hlas lidu, neboť hlas ldu hlas boží.Můžete nadále diskutovat sám ze sebou.
MB
Napodobne... Chvat se neumite... Kdyz necemu nerozumite, je to blbost, predpojatost do folosofie nepatri... Navoic jste jiz davno prohlasil, ze se semnou bavit nebudu a stale tak cinite... Takze si ani za svym nestojite |
Miloslav Bažant |
Posted - 08/11/2007 : 16:05:36 Vážený Praho Už i cizí lidi, kteří nejsou ve fóru mně píší E maily a říkají, že je pod mojí úroveň se s Vámi bavit a někteří členové fóra mne vybízejí, abych Vás ignoroval jako oni. A tak uposlechnu hlas lidu, neboť hlas ldu hlas boží.Můžete nadále diskutovat sám ze sebou.
MB |
DavidPraha |
Posted - 08/11/2007 : 13:56:46 quote: Originally posted by Miloslav Bažant
Navi. Za prvé se za vědce nepovažuji a za druhé to není hádky, alespoň z mojí strany. Spíše jen sklamání nad úrovní, kterou zde nabízí. V ty věštce ať si věří kdo věřit chce, ale přemis%tovat myšlení kamsi do hrudi, to je středověk. Já sice o tom mlčel, ale když si nedá říci,pak říkám. Já o tom vím, že učení jogy hovoří o přesunutí vědomí do hrudi,ale to má zcela jiný smysl. Jde o to soustředit se na toto místo a nikoliv skutečně myslet čímsi v hrudi. To soustředění na určité místo v hrudi má svůj význam,ale to myšlení je stále v hlavě a mozku. Když tohle jogín nechápe, pak nemá právo si říkat jogín i kdyby dokázal strčit celou nohu do vlastního zadku.
MB
Vazeny Bazante, je likoz nelze dokazat existenci sveta, pak muze byt mysleni treba v zadni casti, napriklad Japonsci maji mysleni v brise...v oblasti hara... V principu zavisi spise na tom, kam se soustreedim.... Nebot mysleni nema pevne sidlo... Nebot nema telo... |
DavidPraha |
Posted - 08/11/2007 : 13:53:38 quote: Originally posted by Gato
Arogantní pane Bažante, v životě jsi mnohému neporozuměl a těm, kteří chtějí sdělit své vědění se posmíváš. Jsi nevychovaný zmetek, který už navíc nemá dostatek času, aby své jednání opravil.
Podivej se, pan Bazant, uz to jmeno, na co se v nemocnicich pouziva bazant))) Hlavne nama dost inteligence na to, aby byl schopen protiargumentace... coz je jeste smutnejsi |
DavidPraha |
Posted - 08/11/2007 : 13:52:03 quote: Originally posted by Oldow
Navi Dlouho jsme se neviděli, co? Já bych to řekl asi takhle. Mě vůbec nezajímá, jestli opravdu lidé tyhle schopnosti mají, nebo ne. tady jde o přístup. Neexistuje z principu nic, co by nebyo vysvětlitelné, pouze věci, které zatím vysvětlit nejde. Pokud někoho takového znáš, dotáhni ho do laborky, zjisti jak to dokáže a běž si pro nobelovku. Vem ale taky v potaz, jak média zachází s informacemi a že ne vše, co jsi viděl v televizi musí být pravda, stejně jako že pro mnoho zvláštních událostí je naprosto přirozené vysvětlení.
To uz je chyba... Podstata byti je v principu nevysvetlitelna... Neni mozne prokazat existenci sveta... atd...
|
Miloslav Bažant |
Posted - 07/11/2007 : 09:29:23 Gato.
Nela přišla, uviděla tvé vulgarismy,ale doufám, že kvůli tomu neodešla. Já jsem přiznal,že tyto vulgarismy jsem před tebou použil já a omluvil jsem se jí.Kdyby ji to nepohoršovalo a nebralo dojem, že je zde mezi slušnými lidmi,pak by o tom nikdy nehovořila. Protože ji pohoršili tvoje vulgarismy, bylo na tobě aby ses jí omluvil,ale to jsi neučinil ty, ale já. Já si žen vážím a mám k nim ůctu. Ty ne?
MB |
Gato |
Posted - 07/11/2007 : 09:11:01 Slávo, Nelu. Přišla, uviděla ty vulgarismy, pohoršila se nad nimi, pak řekla, že se nad ničím nepohoršila a odešla.
|
Miloslav Bažant |
Posted - 07/11/2007 : 08:54:52 Gato
Nerozumím. Koho jsi označil za potrefenou husu? Mne, nebo Nelu? Jestli Nelu, pak jsi to, čím jsi označil mne,čili nevychovaný......
MB |
Gato |
Posted - 07/11/2007 : 08:46:09 Slávo, já jsem reagoval na Nelu nikoli na tebe... |
Miloslav Bažant |
Posted - 07/11/2007 : 08:29:45 Gato. Jsem li potrefená husa to nevím,ale myslím, že jsem se na rozdíl od tebe zachoval slušně a poctivě. Tys to zatím neudělal.
MB |
Gato |
Posted - 06/11/2007 : 18:20:20 Nelo, potrefená husa se ozvala. |
nela |
Posted - 06/11/2007 : 17:20:51 Miloslave, nic me nepohorsuje. Pouze me ro prekvapilo tot vse.. Hezky den |
Miloslav Bažant |
Posted - 06/11/2007 : 13:15:47 Nelinko. (doufám že tě smím takto oslovit)
Ten výraz jsem použil první já, k tomu se přiznávám. On mně ho pouze vrátil i když nebyl ode mne určen jemu, ale Davidovi,který každého kdo s ním nesouhlasil označil za blbce ,ignoranta a podobně. To jemu jsem tím říkal, že se chová nevychovaně a nekulturně. Jak se říká." Na hrubý pytel hrubá záplata". A tak je omluva na mně.Já se tě tedy omlouvám, že jsem užil slov, které tě pohoršují. Na omluvu mohu říci pouze to, že jsi zde v té době nebyla a mezi chlapy se někdy ostřejší slovo snese.
MB |
navi |
Posted - 06/11/2007 : 00:24:35 quote: Originally posted by rajis
K té mojí hrozné urážce. Prostě mě naštvalo co se to tady zase hromadí za nesmysly a já nemám sílu je pracně vyvracet. Protože vyvracet hluboce zakořeněné nesmysly je kolikrát i nad síly génia. Zakládat nějaké své tvrzení na televizním pořadu (sic dokumentárním) a brát to jako důkaz mi přijde prostě směšné.
Neodmítám paranormální jevy, sám jsem o tom něco četl, nicméně sami autoři této literatury zdůražnují, že žádná fakta, důkazy či cokoliv pro doložení svých hypotéz nemají a stále se jedná spíš o spekulace.
Rajisi, dokument nie je dôkaz, ale môže dávať podnet na preskúmanie záležitosti.Dôkaz o pravosti, alebo nepravosti daného dokumentu by si mohol získať len preskúmaním podkladov vedúcich k takýmto dokumentom. Nieje to nereálne, ale musí byť motivácia. Ak nieje, tak nieje čo riešiť. To ale nevylučuje, že by to pravda mohla byť. |
|
|