T O P I C R E V I E W |
navi |
Posted - 28/09/2007 : 12:54:29 ho prežívame. |
3 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Miloslav Bažant |
Posted - 29/10/2007 : 07:17:20 Navi.
Stále mně tam chybí to jediné slovo. Nikoliv život, ale kvalita života. Pokud bys chtěl mluvit o životu jako takovém, pak si uvědom, že je to množina všech informací o životě. Kvalita života je podmnožina a potom je možno se tvými slovy souhlasit.
MB |
navi |
Posted - 28/10/2007 : 23:07:22 Má to byť takto: Život nespočíva len v tom, že sme pri vedomí, ale aj ako ho vnímame a pežívame. Ale celá táto veta je dosť nedokonalá.
|
Miloslav Bažant |
Posted - 27/10/2007 : 08:13:10 Navi.
Pokud tvou větu rozdělím na dvě části,pak mohu souhlasit. Život skutečně nespočívá v tom, že jsme při vědomí,ale v tom, že nám fungují všechny orgány pro život nutné. Ani to však není přesné.Znovu mohu uporoznit na klinickou smrt, kterou jsem třikrát prošel.Srdce nefungovalo, dech chyběl a přesto jsem žil, protože žil mozek a to je důležité, Dokud je živý mozek, pak žijem a jsme. Ke druhé části musím připojit další slova aby měla smysl. To jak život prožíváme dává určitou kvalitu našemu životu.Žijeme li jen pro sebe a od ostatních chceme jen přijímat,pak prožijeme život plný sklamání a neštěstí. Chceme li druhým dávat a činí nám to radost,pak dostáváme mnohem víc, než bychom mohli žádat a náš život je plný lásky a štěstí. Zakže k tomu aby tvoje slova byla moudrá, stačila jedna tečka, která udělala z jedné věty dvě a slovní obrat kvalita života.
MB |
|
|