www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
 All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 Pitva mimozemšťana

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

* HTML is OFF
* Forum Code is ON
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

T O P I C    R E V I E W
Alistor Posted - 10/03/2007 : 10:06:48
Roswell New Mexico - 1947 - something crashed - or was shot down - causing more controversy as to what really happened than most other UFO events in current history. We do know that something happened

Upozorňuju že je to pořád pitva ať už fiktyvní nebo skutečná,pokuď máte slabou povahu tak se na to nekoukejte ale zas tak děsný to není tak si myslim že to každej snese.

stačí kliknout na odkaz http://www.youtube.com/watch?v=QzmmlaZ9b9I
15   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Miloslav Bažant Posted - 26/03/2007 : 08:55:50
Rajisi.
Dostal jsem to, vše je v pořádku. Díky.

MB
rajis Posted - 25/03/2007 : 20:59:26
No jo jsem na tu funkci s tím mailem úplně zapomněl. Máš v počítači nainstalovaný Microsoft Office? Ten návod ti pošlu jako přílohu ve Wordu.
Miloslav Bažant Posted - 25/03/2007 : 19:00:27
Rajisi.

Pamatuj na to, že talent není čímsi daným,ale jde vytvořit a to kdykoliv. Stačí zvládnou polární ukládání informací.Vznikne li, pak to obtížné projdeš mnohem snáze a půjdeš stále dál aniž by tě k tomu někdo nutil.
Ten E mail tě ani nemusím posílat. Nestydím se za sebe ani svoje názory,proto jedu pod plnou identitou, čili stačí kliknout na mé jméno a najdeš tam i můj E mail.

Ta kapela se jmenovala a doposud jmenuje Ozvěny a z bývalých muzikantů je tam pouze Josef.

MB
rajis Posted - 25/03/2007 : 17:40:31
Fakt zajímavé jak jsi se k tomu dostal. Náhoda zapracovala. Jak se ta kapela jmenovala mimochodem? Já jsem se ke kytaře dostal celkem prostě. Můj otec si zamiloval takováta autíčka na ovládání, co jezdí buď na benzín anebo na baterky a na nějaký čas do toho stáhl i mého bratra. Koupil mu jedno autíčko, jehož cena se může vyšplhat až do desítek tisíc korun a mě chtěl taky koupit. Jenže mě to nic neříkalo, přišlo mi to strašně nudný, chodit na závody a jezdit pořád dokolečka ty samé tratě. Jednou jsem si ten závod vyzkoušel, ale absolutně mě to nenadchlo (navíc náš ,,vůz" odpadl pro technickou poruchu). Tak jsem řekl, že autíčko nechci! Chtěl jsem kytaru, abych si mohl skládat vlastní songy. Byl jsem pod vlivem jedné kapely a strašně jsem chtěl taky vymyslet si něco vlastního. Tak mi rodiče koupili kytáru. Pro začátečníka celkem luxisní westernku Ibanez performance, na kterou hraji dodnes. Jenže ouha, abych si mohl vymýšlet vlastní písničky musím na to umět taky hrát. Za půlrok jsem se naučil všehovšudy 2 akordy. Prostě jsem to vzdal. Vůbec mě to nebavilo, byl jsem z toho otrávený. Asi za další půlrok se za mnou stavil kamarád, že budou zakládat kapelu a jestli bych nechtěl s nima hrát. Věděl totiž, že mám doma akustiku a tak si myslel, že na to snad umím hrát (ačkoliv jsem se mu to snažil vyvrátit). No kapela vydržela jen na pár zkoušek, pak jsme se rozpadli, v podstatě rozpadli dřív než začali. Každopádně jsem objevil kouzlo elektrické kytary, kteru jsem si hned přál k Vánocům. Což rodiče nesli s nelibostí, poněvadž věděli moc dobře o mých úspěších na akustiku. Nakonec se však uvolili a já dostal svou elektriku s 15w kombem Marshall a já objevil kouzlo hry na kytaru, či vůbec na jakkýkoliv nástroj. Nikdy jsem teda moc necvičil, ani jsem neměl ambice být v nějaké kapele, bohatě mi stačí, že dokážu zahrát a vymyslet něco, co se mi líbí.
Jinak v klávesách se moc nevyznám, jenom vým že Yamaha je známá značka. Ale párkrát jsem si na ně zahrál a zjistil sem, že by mě to dost bavilo. Já hraji na Les Paul od Epiphone, ale chci si co nejdřív koupit novou kytaru.

P.s. - chtěl bys tedy ty internetový adresy apod.? Napiš tvůj mail a já ti tam něco pošlu
Miloslav Bažant Posted - 25/03/2007 : 15:17:10
Zdary Rajisi, kolego muzikante.

Odkdy hraji? Na to mohu odpovědět naprosto přesně a dokonce i říci okolnosti, za jakých se to stalo. Jestli existuje náhoda, pak toto je zářivý příklad náhody. Samý začátek byl na první svátek vánoční roku 1979. Tehdy jsem se jako obvykle nudil na návštěvě u manželčiných rodičů, když přišel soused a požádal mne, jestli bych se nepodíval jeho švagrovi na auto, že si s tím neví rady. A tak jsem šel a mohu přiznat, že s radostí. Bylo to jen pořádně rozštelované a tak jsem s tím byl celkem brzy hotov a už jsem jen ladil volnoběh. Majitel auta mne stále pozoroval až se zeptal." Copak tam pořád posloucháš?"
A tak jsem mu vysvětlil, že poslouchám ten hlubší zvuk a ty vyšší si musím odmyslet, protože ten hluboký ukazuje plynulost. Poslouchal chvilku se mnou a potom řekl. " Ty musíš mít sluch jako hrom." Já jsem jen odpověděl, že je to spíše skušenost, že jsem se to musel naučit poslouchat,ale on už u tématu zůstal." Sháníme varhaníka do kapely. Nevíš o někom?" Zeptal se konečně.Nabídle jsem mu bratrance Josefa (příjmení nebudu zveřejňovat) " Už někde hrál?" zeptal se a když jsem mu řekl, že je to učitel hudby, že má profi přehrávky pouze o jeden stupínek od Gota , chytil se za hlavu a řekl." Ten by s námi nehrál.My začínáme." Vzal mne nahoru a ukázal mně nástroj. Byly to 102 delicie, čili jak bych dnes řekl podřadné dudy. A tak jsem si je vyskoušel. Nic moc, jen tak pár jednoduchých písniček bez dvojhlasů, natož akordů. A bylo rozhodnuto." Tak si je nalož, v pátek je skouška." Prohlásil a já myslel na to, že si ty varhany alespoň týden užiji, stejně je budu muset vrátit, protože prd umím. V pátek jsem šel na skoušku bez varhan, ale s magnetofonem a nahrál jsem si to co hráli oni. Potom jsem šel za Josefem, jestli by mně nepomohl . Když to vyslechl, řekl jediné." Katastrofa. S těmi nehraj." A tak jsem se ho zeptal, jestli by s takovým materiálem dokázal něco udělat. Pokrčil rameny a řekl."Proč by né, ale muselo by se všechno předělat a naučit je ladit nástroje." A tak jsem ho vzal ke kapelníkovi (tomu majiteli auta) a kostky byly vrženy. Stal se uměleckým vedoucím a všichni museli začít stejně jako já od píky. A tak jsem získal čas na učení. A nyní pozor. To co se dělo není tak docela normální. Josef s námi začal pracovat v půli ledna a v Březnu jsme nastoupili k přehrávkám a získali základ, čili padesát bodů. Na podzim jsme byli povoláni k dalším přehrávkám a tam získali osumdesát bodů s konzertem. Za rok nato již jsme měli sto bodů a zůčastnili jsme se festivalu, kde jsme porazili nejznámější kapely a postoupili jako první do krajského kola, kde jsme získali zvláštní cenu. A tak to šlo dál a jméno kapely bylo čím dál známější a žádanější. Jenže to byl kámen úrazu. Najednou se stali z mnohých světové špičky a začaly debaty o tom, že bychom mohli být výš, kdyby se vyměnil kytarista.To byl výborný kluk držící partu i když ty ruce měl trošku pomalé. A tak se měnili muzikanti a rozpadala parta. Když není v muzice parta, je to jenom dřina. A tak jsem se osamostatnil a začal hrát aintet, čili v jednom člověku. Jinak řečeno sám si vařím, sám si peru, že se na to.... Ta parta mně někdy chybí,ale moje muzika se líbí a jezdím nejen po celé republice,ale byl jsem hrát i v Paříži a Německo mám celkem vzato sjeté ač neumím německy ani žblebtnout. Zkrátka, česká muzika se líbí i bez slov a když se muzikant dokáže na lidi usmát, je jejich i když jeho jazyku nerozumí. Nástroj mám výborný i když existují modernější a dražší. Já si vybírám dle toho,co nástroj umí a zda je to tím, co potřebuji a nikoliv dle toho, jak na něj budou740 ostatní koukat. Mám tedy Yamaha PSR 740 . Mají eqalizer, harmonizer, který mně umožňuje živě zpívat až pětihlasně a třeba dokáže převést můj hlas do hlasu ženského. Je to dobrá mašina.

Na jedno jsem v tom svém rozsáhlém kecání zapomněl. Před tím, než jsem se setkal s klávesami, dělal jsem pokus s umělou tvorbou talentu a to hudebního. Nevěděl jsem, že to budu někdy potřebovat a ejhle. Náhoda zapracovala a to dokonale. Když jsem začínal, cvičil jsem až osum hodin denně a to bych nevydržel, kdyby mne ten talent nepobízel.

A tak kdo ví? Třeba vám někomu budu někdy hrát na svatbě. Možná jsme se již někdy setkali a nevíme o tom.

MB
rajis Posted - 25/03/2007 : 14:20:06
Zdravím,

tak teda musím říct, že ten ,,ufounek" na začátku mě docela pobavil. Nic z toho co tam bylo mi nepřišlo moc věrohodné. I způsob jak to je natočené.

Jinak jestli by Miloslav chtěl využít svého připojení a stáhnoutt si hudbu nebo filmy, tak ti můžu na mail poslat adresy na weby, kde je možné si to stáhnout, případně i nějaký krátký ,,návod". Budeš si tedy muset stáhnout ještě jeden či dva programy. Ale je to software zcela zdarma. Bát se, že bys šel na ,,placené" a něco tam třeba omylem zaplatil, to vůbec nemusíš. Musel bys vědomě předtím vyplnit hodně informací a to je zcela nepravděpodobné.
Jak dlouho hraješ na klávesy? Já taky hraji na hudební nástroj, aspoň se teda o to snažím. Hraju na kytaru 5 let, ale jen tak pro zábavu a jako naprostý samouk. Mám jednu akustickou a dvě elektrické kytary. Co posloucháš za muziku? No jo s těmi syny je pech, jsi na tom v podstatě stejně jako můj táta (také měl své představy...).
Miloslav Bažant Posted - 15/03/2007 : 08:00:09
Oldow.

Všechno je v pořádku. Nic se vlastně nestalo, jen jsme si trošku nerozuměli. Hraji na klávesy, momentálně Yamaha PSR 740. . Pokud mluvíš o mé písničce,čili autorské, tu momentálně nemohu nabídnout. Ty staré již nehraji a na nové mně chybí texty. A tak sháním textaře, třeba amatéra. Nyní natáčím dvě CD ,ale to jsou písničky převzaté. Jedno Cd jsou country písničky a to druhé spíš popík. Je to spíš pro střední věk a na to jsem zaměřený i když na zábavách hraji i Kabáty,či písničky od Lucie a podobně. Zpívám i Con te partiro z repertoáru Bocceliho a to v originále, zkrátka od Vlacha po Bacha. Jsem rád že konečně ožilo moje malé studio. Stavěl jsem ho s nadějemi, že bude fungovat a když jsem ho postavil, ukázalo se, že synové o to nemají zájem.Udělali si kurs létání a docela je to pohltilo. A tak jsem byl nahraný. Když jsem hrál, nebyl nikdo u mixu a když jsem byl u mixu, neměl kdo hrát. Nyní je u mixu profík a prohání mne jako nadmutou kozu, ale já jsem spokojený.Dokonce se objednala na nahrávání rocková kapela. Jsou to sice staří kozáci, tak nějak v mých letech, ale byla to nejlepší rocková kapela s širokého okolí a stále umí moc. Jak stále říkám. Vše co jsem si kdy přál se splnilo, jen a to bohužel v nepravý čas. Abych to trošku upřesnil a odlehčil. Nejkrásnější holky vo člověka projeví zájem, když tajtrlík smutně kouká na ponožky. Když pak zjistí, že nejsem milionář, jdou naštvat dalšího dědka.

MB
Oldow Posted - 14/03/2007 : 16:20:54
Miloslave
Ja se omlovam, priste doporucim neco opravdu k veci. Me jenom malicko namichl ten argument, prekvapilo me to a tak jsem to smazal. Je mi jasne, ze doslo k drobnejsi dezinterpretaci. Jo a nemluvil jsem o tvem veku, mluvil jsem o tom, ze zacinas uvazovat jako starik a to je neco jineho. V zadnem pripade jsem to ale nemyslel natolik vazne, abych se o tom chtel nejak dal bavit. Jinak ten serial je perfektni, ale ja si proste neuvedomil, ze jsou problemy s titulkama. Diky stastnym okolnostem me to osobne nepali. Jo, mimochodem, mas k dispozici nejakou svoji pisnicku? Docela rad bych si to poslechl. Na co vubec hrajes?

Miloslav Bažant Posted - 14/03/2007 : 16:03:19
Oldow.
Mam problem s pocitacem. prestalo mne to psat pismena s hackama.Ale jenom tady ve foru,tak zatim nevim co s tim.

No mladej uz nejsem a asi uz nebudu. Myslel jsem, ze je tam neco k veci a tak jsem chtel byt v obraze. Vsechno se clovek musi nejprve naucit at je starej, nebo mladej. Nyni jsem se treba naucil prekladat cele stranky s anglictiny do cestiny translatorem. To je bezva.Porad se ucim,ale nekdy mne chybi takove to povidani s kamarady, kteri by mne upozornili na weby a jejich adresy. Moji vrstevnici by mne rekli tak nanejvys kde maji dobre pivo, nebo kde je picha,ci loupe.

MB
Oldow Posted - 14/03/2007 : 11:38:20
Miloslave
Nekdy se trochu mijime. Treba ted te vubec nechapu. Trikrat jsem rikal, ze do toho asi nesezenes titulky a pocital jsem, ze to nechame plavat. Stahl jsi, dobre, jestli se ti podarilo tam nacpat ty tajtle, jeste lepe. Al co s tim ma co spolecneho tve ocekavani? Boze chovas se jak starej clovek.

Miloslav Bažant Posted - 14/03/2007 : 10:28:50
Oldow.
Tak jsem to stáhnul a stáhnul jsem i Real Player a zase jsem to smazal. cekal jsem cosi jiného,

MB
Oldow Posted - 13/03/2007 : 12:24:18
Miloslave
Jsi inteligentni clovek. Me taky nikdo nic nevysvetloval, proste to chce zkouset, i kdyz je fakt, ze neznalost aj je obrovsky handicap.
Ale jak jsem rekl, nevim, jestli se do tohohle daji dostat titulky. Takze asi tak no.

Alistor Posted - 13/03/2007 : 09:10:55
Miloslave
Sosni znamená ať si to stáhneš na disk stačí tam kliknout na modře zvírazněnej text Serial Experiments Lain - 01 to je první díl potom už jen na Download from the Alpha server a začne samotný stahování .

Placený stránky po tobě budou chtít tvojí kreditku nebo číslo účtu jinak tě nepustěj na svůj opsah takže strach mít nemusíš, v internetovejch shopech (obchodech) zas musíš bejt většinou zaregistrovanej na nákup.
Miloslav Bažant Posted - 13/03/2007 : 08:16:46
Oldow.

Jak jsi jistě pochopil, mám problém s názvy a s internetovou hantýrkou vůbec.Nějaké to sosni a podobně mně nic neříká. Jak jistě chápeš, nežiji mezi mladými a tak nemám možnost nasosnout tu hantýrku.Na internetu jsem celkem krátce a navíc neumím anglicky. Najít tyhle adresy , které si vy mladí mezi sebou sdělíte, jsou pro mne neznámou zemí, kde jsou lvy.Navíc má tak trošku strach s placených stránek, do kterých bych mohl nevědomky zabrousit a potom mít problémy. A tak bych tě byl vděčný, kdybys , když už použiješ hantýrku,řekl, co znamená. Učím se rychle.

MB
Oldow Posted - 13/03/2007 : 06:00:21
Alistore
No, tak doufam, ze kdyz kvuli tomu projdes takovyma problemama, ze se ti to nakonec bude libit. Nastesti ty dily jsou pomerne male, maji jen 80Mb, a ted mi doslo neco, co by mohl byt trochu problem, do rvmb je sileny problem dostat titulky. Jsou tam anglicke, no, tak si to rozmyslete a kdyztak na to kaslete, me tohle predtim vubec nedoslo, omlouvam se.

www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000