T O P I C R E V I E W |
Oldow |
Posted - 20/12/2006 : 18:36:17 Co si myslite o evolucni teorii? Klicova otazka - vztahuje se i na mysleni? |
15 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
navi |
Posted - 13/01/2007 : 23:50:28 quote: Originally posted by Ace Rimmer
Intuice je součást rozumu .
_______________________ Motto: Všechno je jinak
Rozum môže intuícii pomáhať... |
Ace Rimmer |
Posted - 13/01/2007 : 23:42:02 Intuice je součást rozumu .
_______________________ Motto: Všechno je jinak |
navi |
Posted - 13/01/2007 : 23:35:31 quote: Originally posted by Ace Rimmer
[quote]Originally posted by navi
[quote]Originally posted by Ace Rimmer
[quote]Originally posted by Oldow
Navi Snazime se te primet k rozumne diskusi. Kdyz vypravis veci z pohledu, ktery nevidim, co ti na to muzu rict jineho, nez nerozumim?
U mňa je rozum až na poslednom mieste vo vedomí...Ako ho chceš dostať na prvé miesto, keď ja som sa rozhodol ho nechať na poslednom?... Veci ktoré nevidíš a rozprávam nemôžeš pochopiť z pozície rozumu na prvom mieste, pretože sú to informácie z ducha...Postup informatického toku....Rozprávam z pohľadu ducha a nie rozumu...Pohľad z ducha je cez intuíciu...Pochopiť ma môžeš len cez intuíciu, nie cez rozum...
Nevím jak ti to vysvětlit , ale rozum je nedílnou součástí tvé osobnosti (resp. tvá osobnost ) i ta intuice , kterou se tady oháníš je součást rozumu (daná zkušenostmi ) .
________________ Všechno je jinak
Rozum je súčasťou mojej osobnosti, ale mám ho stíšení na minimum...Intuícia nieje súčasťou rozumu...Intuícia je na opačnej strane ako rozum...
rozum = tvá osobnost
_______________________ Motto: Všechno je jinak
Intuícia= moja osobnosť... |
Ace Rimmer |
Posted - 13/01/2007 : 22:00:08 quote: Originally posted by navi
quote: Originally posted by Ace Rimmer
Navi Snazime se te primet k rozumne diskusi. Kdyz vypravis veci z pohledu, ktery nevidim, co ti na to muzu rict jineho, nez nerozumim?
U mňa je rozum až na poslednom mieste vo vedomí...Ako ho chceš dostať na prvé miesto, keď ja som sa rozhodol ho nechať na poslednom?... Veci ktoré nevidíš a rozprávam nemôžeš pochopiť z pozície rozumu na prvom mieste, pretože sú to informácie z ducha...Postup informatického toku....Rozprávam z pohľadu ducha a nie rozumu...Pohľad z ducha je cez intuíciu...Pochopiť ma môžeš len cez intuíciu, nie cez rozum...
Nevím jak ti to vysvětlit , ale rozum je nedílnou součástí tvé osobnosti (resp. tvá osobnost ) i ta intuice , kterou se tady oháníš je součást rozumu (daná zkušenostmi ) .
Rozum je súčasťou mojej osobnosti, ale mám ho stíšení na minimum...Intuícia nieje súčasťou rozumu...Intuícia je na opačnej strane ako rozum...
rozum = tvá osobnost
_______________________ Motto: Všechno je jinak |
navi |
Posted - 13/01/2007 : 21:57:31 quote: Originally posted by Ace Rimmer
Rozum je súčasťou mojej osobnosti, ale mám ho stíšení na minimum...Intuícia nieje súčasťou rozumu...Intuícia je na opačnej strane ako rozum... |
Oldow |
Posted - 13/01/2007 : 21:45:12 Navi Debata je vetsinou o tom, ze se lide snazi poznat, kdo z nich se myli. Ty se mylis naprosto planovite a vubec ti to nevadi. Navic to jeste povysujes na novou metodu poznani. To tady neplati. Nikdo ti to nezere a kazdeho to otravuje.
|
Ace Rimmer |
Posted - 13/01/2007 : 21:35:37 quote: Originally posted by navi
quote: Originally posted by Oldow
________________ Všechno je jinak |
navi |
Posted - 13/01/2007 : 21:28:25 quote: Originally posted by Oldow
U mňa je rozum až na poslednom mieste vo vedomí...Ako ho chceš dostať na prvé miesto, keď ja som sa rozhodol ho nechať na poslednom?... Veci ktoré nevidíš a rozprávam nemôžeš pochopiť z pozície rozumu na prvom mieste, pretože sú to informácie z ducha...Postup informatického toku....Rozprávam z pohľadu ducha a nie rozumu...Pohľad z ducha je cez intuíciu...Pochopiť ma môžeš len cez intuíciu, nie cez rozum... |
Oldow |
Posted - 13/01/2007 : 20:02:55 Navi Snazime se te primet k rozumne diskusi. Kdyz vypravis veci z pohledu, ktery nevidim, co ti na to muzu rict jineho, nez nerozumim?
|
navi |
Posted - 13/01/2007 : 19:01:38 quote: Originally posted by Oldow
Navi, jeste dodatek. To co nam predstavujes neni diskuse, nikdo ti nemuze rozumet, abychom mohli diskutovat, musel bys mluvit z hlediska hmoty, at uz to znamena cokoli. Ty nas proste presvedcujes. Bez srozumitelnych argumentu. To je v podstate reklama.
Chápeš to opačne...Ja vás nepresvedčujem...Ani vás nechcem presvedčiť...To by som od vás požadoval slepú vieru a o to nemám záujem... A že tu nediskutujeme? A čo tu potom robíme?... |
navi |
Posted - 13/01/2007 : 18:56:44 quote: Originally posted by Oldow
Navi Za svoji jistotu platis tim, ze se mylis a tim, ze ti kdo maji realnejsi predstavu o svete to vi.
Takúto cenu veľmi rád zaplatím... |
Oldow |
Posted - 13/01/2007 : 18:42:54 Navi, jeste dodatek. To co nam predstavujes neni diskuse, nikdo ti nemuze rozumet, abychom mohli diskutovat, musel bys mluvit z hlediska hmoty, at uz to znamena cokoli. Ty nas proste presvedcujes. Bez srozumitelnych argumentu. To je v podstate reklama.
|
Oldow |
Posted - 13/01/2007 : 18:40:50 Navi Za svoji jistotu platis tim, ze se mylis a tim, ze ti kdo maji realnejsi predstavu o svete to vi.
|
navi |
Posted - 13/01/2007 : 18:32:42 quote: Originally posted by Oldow
Navi To jednoduse nejde, je to klam a tim prave za svoji jistotu platis. Je to tvoje volba, ale nesnaz se ji delat reklamu u jinych. Neni ani lepsi, ani horsi nez ostatni cesty.
Reklamu nerobím...Tie sa robia sofistikovanejším spôsobom... Zaujímalo by ma, čím platím za svoju istotu?... |
Oldow |
Posted - 11/01/2007 : 11:35:34 Navi To jednoduse nejde, je to klam a tim prave za svoji jistotu platis. Je to tvoje volba, ale nesnaz se ji delat reklamu u jinych. Neni ani lepsi, ani horsi nez ostatni cesty.
|
|
|