www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
 All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 všechno co jste chtěli vědět o matematice a fyzice

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

* HTML is OFF
* Forum Code is ON
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

T O P I C    R E V I E W
noemus Posted - 11/12/2006 : 14:53:20
... a báli jste se zeptat.

Tohle fórum jsem založil jako platformu pro uvedení na pravou míru mnoha omylů a nedorozumnění pramenících z neznalosti nejmodernějších fyzikálních teorií, či komplikovaných matematických pojmů.

Ptejte se a já vám odpovím na cokoliv. A udělám vše proto, abych pochopil na co se tazatel ptá a aby on(a) zase pochopil(a) moji odpověď.
15   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
noemus Posted - 06/01/2007 : 17:46:39
quote:
Originally posted by Ace Rimmer
Klobouk dolů před tvým vzděláním , ale stále si do jisté míry stojím za tím , že tak jak jses tady prezentoval (možná to tak působilo jen na mě) , jsi působil dojmem , že jsi se jistou dobu zabýval jen fyzikou a to velmi důkladně .

Dobrý, mě se tvá kritika také nedotkla. Jen bych rád připomněl, že hned na začátku topicu říkám, že nejsem ani fyzik ani matematik a že tu mohou být povolanější.
Ve skotečnosti jsem si to představoval tak, že když něco nebudu vědět, že se pokusím to zjistit a společně s ostatními nalézt správné odpovědi. Vždyť jediné o co mělo jít jsou již vyřešené fyzikální a matematické problémy. Či vysvětlení některých pojmů. Nebylo cílem objevovat nové teorie.
Ace Rimmer Posted - 06/01/2007 : 02:23:58
quote:
Originally posted by noemus

Neoznačuji ostatní za sobě nerovné. Neházím také všechny do jednoho pytle. Jen jsem vyjádřil zbožné přání, jak bych si diskuzi představoval. Sám sebe za filosofa považuji, ne proto, že bych se chtěl vyvyšovat. Ale proto, že pro mne je filosofe způsobem života.

Jak už jsem napsal tvé příspěvky mají hlavu a patu a je z nich poznat , že jsi člověk sečtělý a inteligentní , ale za filosofa tě nepovažuju a to z toho důvodu (těžko někoho soudit z pár napsaných příspěvků ,ale víc o tobě nevím ) , že se nejsi schopen odpoutat od svých znalostí , které tě do jisté míry svazují . Soudím podle toho , kdy jsem zde sám dal pár příspěvků (možná až na hranici absurdity) a z tvé reakce byly téměř jako z učebnice fyziky (matematiky) , tedy bez špetky fantazie .
Fantazie , ale není samozdřejně jediným kritériem toho jak se stát filosofem (jinak by asi Navi byl největším filosofem všech dob) .

quote:
Myslím, že mi vkládáš do úst mnohem více než jsem řekl.

Máš pravdu omlouvám se . Na svou obhajobu musím ovšem uvést , že jsem měl v době , kdy jsem psal ten příspěvek opravdu mizernou náladu a tvá sebechvála si zasloužila krutý trest :) .

quote:
Máš pravdu promluvilo mé ego. Nicméně jsem se v době založení tohoto topicu, skutečně cítil osamocen. Sám navíc píšu, že to ode mne byla více méně drzost, čímž trochu své vyvyšování snižuji. Co je ale nejdůležitější, výše uvedené jsem napsal ne kvůli sobě, ale spíše jako radostné zvolání, že je tu někdo s kým si rozumím, na to jak se to dotkne ostatních jsem v dané chvíli nemyslel.
Ad mé vzdělání: MFF obor informatika, umělé inteligence a vedle toho jsem navštěvoval přenášky z fyziky. Dále PřF, obor teoretická biologie, epistemologie. Důvody proč se oboru profesionálně nevěnuji si nechám pro sebe.

Abych to shrnul. Ač ze mne v některých větách mluvilo mé ego. Nemyslím si, že by to co jsem napsal jako celek vyznívalo jako vyvyšování, nebo shazování ostatních, o tom jsem přeci vůbec nepsal. Tak si to podle mne jen vykládáš, což mne mrzí, protože jsem se rozhodně nechtěl nikoho dotknout. Jak jsi sám napsal, jsme tady především kvůli relaxaci, a tak bylo trochu divné kdybych musel u každé věty hluboce přemýšlet jestli je vhodné ji napsat. A přesně tak beru i tvoji reakci.

Přesto si myslím, že pro mnoho účastníků tohoto fóra je diskuze něčím víc než jen zábavou.

Klobouk dolů před tvým vzděláním , ale stále si do jisté míry stojím za tím , že tak jak jses tady prezentoval (možná to tak působilo jen na mě) , jsi působil dojmem , že jsi se jistou dobu zabýval jen fyzikou a to velmi důkladně .
Urazit jsem se rozhodně neurazil a jak již jsem napsal výše , tak v době psaní toho příspěvku jsem měl náladu celkem mizernou a jistá dvojsmyslnost tvého příspěvku byla tou poslední kapkou benzínu do ohně . Tím ovšem nechci řící , že jsem si na tobě chtěl vybít zlost , zkrátka napsal jsem to tak jak jsem to cítil , akorát docela radikálně .
Miloslav Bažant Posted - 05/01/2007 : 18:51:19
Ace Rimmere.

Nevím nic o tom, že by se tou tématikou zabývala seriozní věda. Jestli ano, pak je to dobře,protože takové poznání lidé potřebují. Další otázkou by mohlo být v čem se to jejich od mého liší, či v čem se stýká. Na to mně však asi nemůžeš odpovědět, viď?
Mám na mysli věcně, nikoliv kvalitou, vědeckou propracovaností či jejich sdělovací schopností.

MB
ftarflon Posted - 05/01/2007 : 17:39:58
Ahoj ace,

súhlasím s týmto
quote:
Ahoj Miloslave
Největší problém bych viděl v tom ,že každý má na to co ještě je a co už není filosofie odlišný názor . Filosofie totiž nemá pevně dané hranice , což má své klady i zápory (asi největší zápor je ten , když se najde někdo , kdo nerozumí ničemu ,ale mluví do všeho -stačí se podívat do parlamentu , kde je koncentrace takových filosofů značná :)) .
Možná by stálo za to založit topic o tom co si kdo představuje pod pojmem filosogie .
Teď k tvé analýze procesu myšlení .Já osobně tohle téma nevnímám o nic více nebo méně filosofické než třeba teorii relativity (filosofická z toho důvodu , že se snaží zjistit podstatu vesmíru) . Především z toho důvodu , že tím co tady popisuješ se věda seriózně zabývá a navíc to je jedna z klíčových otázek existence myšlení (tedy i filozofická otázka).

tvojim názorom.

f.
Miloslav Bažant Posted - 05/01/2007 : 11:53:31
Výborně Oldow a jsem tě vděčný, že to tak bereš. Ono je to všechno tak trošku k pemýšlení a o jakousi skutečnost se zde vůbec nejedná. Někdo věci konstatuje a považuje to za filosofii. Někdo vytváří podmínky pro to aby to ostatní si kladli otázky a o čemsi přemýšleli a je to myslím také filosofie.

MB
Oldow Posted - 05/01/2007 : 11:35:50
Miloslav
Dobre, v zajmu vseobecneho klidu povazujme co bylo receno za lez. Asi to bude pro nas nejlepsi.

Miloslav Bažant Posted - 05/01/2007 : 11:26:47
Oldow.
Zapomeň na všechno. Někdy je záchrana života víc než peníze. Na ufony zapomeň. Nikdy jsem žádné nepotkal a dokonce vím, že na Zemi, nebo v její blízkosti nejsou. Jak to vím? Prostě s pozice ducha. Stačí? Když jsem někoho potkal, byli to lidé jako ty nebo já. Budu nyní mluvit s pozice sci fi. Ten Standa udělal několik hloupostí díky své upovídanosti a dostal se se mimo dění. Ten Standa už nemá spojení ani poslání,protože se stal nebezpečným. Tohle není možné napsat do románu,dokonce ani sci fi. Ten Standa se stydí a snaží se zachránit co se dá,ale prostě na to nemá.On to věděl od začátku, ale oni mu nevěřili a mysleli, že čistota je dostatečným kreditem. Toho Standu peklo jako vhodného člověka zavrhlo.Snad se na něj ani nezlobí,ale jako člověka vhodného jej již nepovažují. Bylo by to téma na nový román, ale ten by nebyl tak veselý. Hrozně lžu, co???

Tu rostlinu o které mluvíš ani neznám. Jedná se o obyčejnou aloe lékařskou. Kdybych byl biolog a uměl to co neumím, asi bych v balíku byl. Hlavně bych už nemusel odpočítávat čas.

MB
Oldow Posted - 05/01/2007 : 11:02:43
Miloslave
No touhle odpovedi jsi uz rekl. Takze tys ty ufony opravdu potkal a ted se snazis za jejich zady, aniz bys splnil ukol odvest lidstvo z algorytmu smrti vynalezt aloin, nejspis aby ses napakoval, vid?
To bys ale nemel, vis ze vsechny pocitace jsou monitorovany.
A s tou rostlinou - nemyslis ciste nahodou Orchis Morio?

Miloslav Bažant Posted - 05/01/2007 : 10:45:08
Oldowe.

Kdybych tě toto prozradil,pak by přestalo být otázkou,zda je můj román sci fi, nebo popisem skutečnosti. Toto však musí být stále jen otázkou bez odpovědi. Popis výroby té látky neznám, jen to co jsem už sdělil. Ta látka je de fakto ve všech , nebo téměř všech rostlinách,ale v jedné rostlině je jí větší množství a proto tuto rostlinu používá mnoho lidí k domácímu léčení. Ty dvě látky s protichůdnými vlastnostmi jsou pro takové léčení výhodné, ale při oddělení, jsou účinky té jedné přímo zázračné. Víc ti nemohu a nesmím říci.

MB
Oldow Posted - 05/01/2007 : 10:34:25
Milslave
No pockej, ted jsi nabudil nasi zvedavost a nemuzes jen tak couvnout, me to zajima.
Pokud potrebujes ty latky oddelit, nejde to jinak? Jake vlastnosti maji odlisne? Daly by se separovat rozpustenim jedne, filtrovanim, odstredenim... nejsem chemik, ale zajima me to. O jakou rostlinu se vlastne jedna? Vetsina prirodni mediciny ma, co ja vim, dost mirne ucinky. Tak jestli jsi smireny s tim, ze slavu v oboru mediciny netrhnes, prozrad o cem je vlstne rec.

Miloslav Bažant Posted - 05/01/2007 : 10:19:59
Ace Rimmere.

Já myslím, že to zde nebudeme řešit. Já jsem jen chtěl Richardovi ukázat, že jsem s poznáváním neskončil,akorát se zabývám něčím zcela jiným o čem zatím nemá význam mluvit.

S tou destilací je to složité. Jedná se o biologickou látku obsahující dvě podobné látky, které mají však naprosto k sobě opačné vlastnosti. To rozmezí teplot je skutečně malé. Ta druhá látka se ve stejných podmínkách odpařuje o pouhé 2°C výše. Při této teplotě však již dochází ke zmněnám v v látce první a ta ztrácí své účinky. Takže to zde také nebudeme řešit a je možné, že toto vůbec nevyřeším. Kdyby se to však povedlo, byla by to bomba jako hrom a mnoha lidem by ta látka pomohla. Venkoncem pomáhá i dnes ,protože ta výhodná látka má v určité rostlině převahu. Jen jednou v životě jsem poznal účinky té látky koncentrované a oddělené a stálo to za to. Nyní již cesta k zisku není a já vím příliš málo o její výrobě. No nechme to být.

MB
Ace Rimmer Posted - 05/01/2007 : 09:55:59
Ahoj Miloslave
Největší problém bych viděl v tom ,že každý má na to co ještě je a co už není filosofie odlišný názor . Filosofie totiž nemá pevně dané hranice , což má své klady i zápory (asi největší zápor je ten , když se najde někdo , kdo nerozumí ničemu ,ale mluví do všeho -stačí se podívat do parlamentu , kde je koncentrace takových filosofů značná :)) .
Možná by stálo za to založit topic o tom co si kdo představuje pod pojmem filosogie .
Teď k tvé analýze procesu myšlení .Já osobně tohle téma nevnímám o nic více nebo méně filosofické než třeba teorii relativity (filosofická z toho důvodu , že se snaží zjistit podstatu vesmíru) . Především z toho důvodu , že tím co tady popisuješ se věda seriózně zabývá a navíc to je jedna z klíčových otázek existence myšlení (tedy i filozofická otázka).

Ps. K té destilaci . Docela podstatné je vědět i bod varu té druhé látky . Čím bude vyšší tím líp . Nevím proč chceš snižovat tlak , to o kolik se důsledkem toho posune bod varu jednotlivých kapalin a zda to bude mít vyšší klady než zápory(složitější zařízení) .
Já bych to viděl stejně jako u pálení alkoholu s tím rozdílem , že původní směs budeš zahřívat na 32 stupnů a patrně budeš muset líp vyřešit to co se vypaří .
noemus Posted - 05/01/2007 : 09:51:41
quote:
Nechci popírat pracnost a ve většině případů i kvalitu tvých příspěvků , ale to z tebe v žádném případě nedělá filosofa o nic většího něž kohokoliv jiného tady . Filosofem (tím opavdovým ) se člověk nestává ten se rodí . A jsem přesvědčený , že se tady nikdo takový nevyskytuje . Proto mi tvá sebejistota , kdy tady ostatní označuješ za sobě diskuze nerovné (sice implicitně ,ale přesto) připadá jako by jsi machroval , že jsi v nějakém závodu o mnoha soutěžících skončil na předposledním místě a říkal , že ten poslední je úplná troska .
Nevím jak si představuješ vývoj diskutujících ,ale vzhledem k tomu , že tady je fórum filosofické a né matematické , tak tě asi zklamu svým předpokladem v tom , že diferenciální rovnice tady po večerech moc lidí počítat nebude a troufám si tvrdit ,že pro většinu lidí bude a je přispívání zde jen jistá forma relaxace .
K tomu plácání :
Filosofie sice často řeší otázky zásadní , ale nikdy nedokáže dát 100% nevyvratitelné odpovědi na tyto otázky , čož z ní ve srovnání s jakýmkoliv vědním či technickým oborem dělá pouze to plácání vět a to až na pár vyjímek , kdy někdo opravdu nadaný ze sebe vyplodí myšlenku vskutku geniální .

Neoznačuji ostatní za sobě nerovné. Neházím také všechny do jednoho pytle. Jen jsem vyjádřil zbožné přání, jak bych si diskuzi představoval. Sám sebe za filosofa považuji, ne proto, že bych se chtěl vyvyšovat. Ale proto, že pro mne je filosofe způsobem života. Myslím, že mi vkládáš do úst mnohem více než jsem řekl.

quote:

quote:
Tenhle topic jsem založil v době, kdy jsem tu byl, zřejmě jediný, který něco z fyziky a matematiky věděl. Teď to vypadá, že jsme dva. Nejsem povoláním ani vzděláním fyzik ani matematik, ale umím celkem rychle vniknout do problému a zakousnout se do něj (do paradoxu dvojčat jsem se zakusoval až do půl třetí ráno). Myslím si, že se dokážu do jisté míry přizpůsobit úrovni vdělání spoludiskutéra, a proto jsem měl tu drzost, že jsem sám postavil do role advokáta vědy, i když by se možná našli povolanější jedinci.

Tak tohle prohlášení je opravdu kouzelné . Tím jak jsi tady velmi sebejistě vystupoval jsem tě odhadoval minimálně na absolventa posgraduálního studia matfyzu , který se poté z nějakého důvodu vrhl na IT . Tím nechci shazovat tvé znalosti , protože je neznám , ale bez zázemí vzdělání či praxe , bych ti opravdu doporučil krotit tvé sebevědomí , protože jednou by ses mohl někde výtečně ztrapnit .
Prohlásit sám o sobě , že jsi zřejmě jediný (tedy teď jste prý 2)kdo tu co něco ví o matematice či fyzice netřeba komentovat . VŠ matiku a fyziku už mám taky za sebou a něco z ní opravdu vím jen zkrátka nemám nutkání se jimi zabývat podrobně , neboť mám dost jiných starostí , což ovšem neznamená ,že jsem zcela mimo .
Ps. Možná je má kritika zbytečně tvrdá a částečně snad i nepodložená , ale jednoduše sis o ní koledoval .

Máš pravdu promluvilo mé ego. Nicméně jsem se v době založení tohoto topicu, skutečně cítil osamocen. Sám navíc píšu, že to ode mne byla více méně drzost, čímž trochu své vyvyšování snižuji. Co je ale nejdůležitější, výše uvedené jsem napsal ne kvůli sobě, ale spíše jako radostné zvolání, že je tu někdo s kým si rozumím, na to jak se to dotkne ostatních jsem v dané chvíli nemyslel.
Ad mé vzdělání: MFF obor informatika, umělé inteligence a vedle toho jsem navštěvoval přenášky z fyziky. Dále PřF, obor teoretická biologie, epistemologie. Důvody proč se oboru profesionálně nevěnuji si nechám pro sebe.

Abych to shrnul. Ač ze mne v některých větách mluvilo mé ego. Nemyslím si, že by to co jsem napsal jako celek vyznívalo jako vyvyšování, nebo shazování ostatních, o tom jsem přeci vůbec nepsal. Tak si to podle mne jen vykládáš, což mne mrzí, protože jsem se rozhodně nechtěl nikoho dotknout. Jak jsi sám napsal, jsme tady především kvůli relaxaci, a tak bylo trochu divné kdybych musel u každé věty hluboce přemýšlet jestli je vhodné ji napsat. A přesně tak beru i tvoji reakci.

Přesto si myslím, že pro mnoho účastníků tohoto fóra je diskuze něčím víc než jen zábavou.
Miloslav Bažant Posted - 05/01/2007 : 09:09:30
Pánové.

Hlásí se úplná troska. Sleduji váš rozhovor pozorně a tiše. Nemá význam se do tohoto rozhovoru vměšovat. Mél bych sice pár otázek, které by to vše trochu spochybnily,ale nechám si je pro sebe, Vím, že by nebyly brány jako otázky, ale tvrzení a tak by byly posuzovány.

S mnohým, co řekl Ace Rimmer souhlasím. Filosofie není matematika. Mně to připadá jako by se cyklista chlubil před chodci, že je rychlejší. Zde je to o chodcích. Má li někdo představu o tom, že filosofie je pouze odtud potud, nejspíše se mýlí.Chce li někdo soudit ve filosofii kvalitu diskutujících s hlediska jejich znalostí matematiky,či fyziky,pak je úplně někde jinde, než nočník na který si chtěl sednout.Je to naprosto totéž jako když Navi posuzuje myšlenky ostatních z hlediska ducha a vše co do tohoto nezapadá je pseudo. Začínám mít stále silnější dojem, že toto fórum slouží většině lidí pouze pro masturbaci jejich ega a o filosofii zde vůbec nejde. Když se někdo snaží k filosofii se třeba jen přiblížit, už je zde z jedné strany víra, z druhé matematika ze třetí bůh ví co a filosofie zmizí do nenávratna a ten kdo měl snahu se k filosofii přiblížit vypadá jako blbec.

Já se snažím ukázat, že je možné užít poznání k analýze jevů majících svou podstatu v procesu myšlení,čili aplikuji toto na spřesnění filosofie. Je to pokus, nic víc. V tu ránu jsem vybídnut abych toto opustil a díval se na věc z jiného pohledu. No pání, to je výška ze které dopadám na pozadí a ještě mne někdo přišlápnebtvrzením, že nemám jeho úroveň. Nikdo z vás neřekne, že mé závěry jsou chybné,či správné,ale rovnou soudí místo odkud vycházím.Stejně tak je tomu ohledně platnosti, či neplatnosti dvou vět a stejně je tomu ohledně tématu strom znaků. To vše směřuje do filosofie,ale jak jsem poznal, o tu zde vůbec nejde. Páni inženýři, toto fórum je skutečně filosofické, nikoliv matematické,to je někde docela jinde.

Jste ochotni diskutovat o filosofických tématech? Nemyslím tím ty staré zaprášené pravdy filosfických celebrit,ale o tom co je soudobé a aktuální?

Jinak Richarde toto reply považuji za docela dobrý nápad. Leckdo z nás potřebuje v něčem poradit a nejen s matematiky, ale třeba s programování, či spíše ovládání problematiky internetu a podobně.
Ty říkáš, že mé poznávání nepokračuje,ale je tomu jinak i když o tom zatím nemluvím. Třeba nyní bych potřeboval něco vědět o vakuové destilaci.Potřebuji od sebe oddělit dvě látky při 32°C, ne víc, to by se odpařila i ta druhá látka.Další otázkou je jak to skondenzovat.V tom vakuu, nebo mimo ně. No nic. V tom mně zřejmě neporadíš a ani nevím jakou formou bys mně poradit mohl. Jak vidíš, mé poznání pokračuje, a pokračuje tam kde já chci a ne tam kam se mne kdosi snaží dotlačit.

MB
Ace Rimmer Posted - 04/01/2007 : 19:35:09
quote:
.....Jen škoda, že mnoho jiných nechápe, kolik práce za tím je a myslí si, že prostě stačí plácat a plácat stále nové věty a to z nich dělá filosofy. Nechci ostatní shazovat, ale myslím si, že k tomu aby diskuze k něčemu byla, je nutný vývoj jejich účastníků, měli by si pamatovat důležité body. Měli by umět stavět na tom co se už naučili. Vím, že je to těžké, ale i ve fóru, a tím více filosofickém, je podle mne možné vést diskuzi, která není planá....

Nechci popírat pracnost a ve většině případů i kvalitu tvých příspěvků , ale to z tebe v žádném případě nedělá filosofa o nic většího něž kohokoliv jiného tady . Filosofem (tím opavdovým ) se člověk nestává ten se rodí . A jsem přesvědčený , že se tady nikdo takový nevyskytuje . Proto mi tvá sebejistota , kdy tady ostatní označuješ za sobě diskuze nerovné (sice implicitně ,ale přesto) připadá jako by jsi machroval , že jsi v nějakém závodu o mnoha soutěžících skončil na předposledním místě a říkal , že ten poslední je úplná troska .
Nevím jak si představuješ vývoj diskutujících ,ale vzhledem k tomu , že tady je fórum filosofické a né matematické , tak tě asi zklamu svým předpokladem v tom , že diferenciální rovnice tady po večerech moc lidí počítat nebude a troufám si tvrdit ,že pro většinu lidí bude a je přispívání zde jen jistá forma relaxace .
K tomu plácání :
Filosofie sice často řeší otázky zásadní , ale nikdy nedokáže dát 100% nevyvratitelné odpovědi na tyto otázky , čož z ní ve srovnání s jakýmkoliv vědním či technickým oborem dělá pouze to plácání vět a to až na pár vyjímek , kdy někdo opravdu nadaný ze sebe vyplodí myšlenku vskutku geniální .

quote:
Tenhle topic jsem založil v době, kdy jsem tu byl, zřejmě jediný, který něco z fyziky a matematiky věděl. Teď to vypadá, že jsme dva. Nejsem povoláním ani vzděláním fyzik ani matematik, ale umím celkem rychle vniknout do problému a zakousnout se do něj (do paradoxu dvojčat jsem se zakusoval až do půl třetí ráno). Myslím si, že se dokážu do jisté míry přizpůsobit úrovni vdělání spoludiskutéra, a proto jsem měl tu drzost, že jsem sám postavil do role advokáta vědy, i když by se možná našli povolanější jedinci.

Tak tohle prohlášení je opravdu kouzelné . Tím jak jsi tady velmi sebejistě vystupoval jsem tě odhadoval minimálně na absolventa posgraduálního studia matfyzu , který se poté z nějakého důvodu vrhl na IT . Tím nechci shazovat tvé znalosti , protože je neznám , ale bez zázemí vzdělání či praxe , bych ti opravdu doporučil krotit tvé sebevědomí , protože jednou by ses mohl někde výtečně ztrapnit .
Prohlásit sám o sobě , že jsi zřejmě jediný (tedy teď jste prý 2)kdo tu co něco ví o matematice či fyzice netřeba komentovat . VŠ matiku a fyziku už mám taky za sebou a něco z ní opravdu vím jen zkrátka nemám nutkání se jimi zabývat podrobně , neboť mám dost jiných starostí , což ovšem neznamená ,že jsem zcela mimo .
Ps. Možná je má kritika zbytečně tvrdá a částečně snad i nepodložená , ale jednoduše sis o ní koledoval .

www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000