T O P I C R E V I E W |
jrf |
Posted - 12/04/2011 : 23:25:01 Kuře-brojler, Jack, zmražení Dalibora Grůzy, Dalibor Grůza v mrazáku, Funkce slova jako příčina a následek, 43 gramů z Dalibora Grůzy zachránilo svět před alergickým šokem. Jack. Vakuovaný Jack. Miloslav Bažant střídá ve funkci Klekí-Petru. Kuře. Děkuji za pozornost. |
15 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
jrf |
Posted - 18/05/2011 : 11:24:28 Hudry hudry hudry! Odnesu vás do pekla! |
Miloslav Bažant |
Posted - 02/05/2011 : 08:41:44 Axel. Skus vyměnit MBčko za Slávu. Takže se jedná o nějkou technickou závadu,ale já tě na FB nemohu ani napsat Dobrý den a když mne oslovíš, nemohu odpovědět a pak vypadám jako bych o diskusi s tebou neměl zájem.Já prostě odpovědět nemohu a tak to ber.Těchnika je těchnika s tím nic nenaděláš.
Sláva |
axel01 |
Posted - 30/04/2011 : 23:29:55 Ahoj MB, nikoho neblokuju. Axel |
Miloslav Bažant |
Posted - 30/04/2011 : 08:43:51 Axel. Nepatří to sem,ale rád bych se zeptal zda mne FB blokuješ, či ne.Pokouším li se tě odpovědet a chci to odeslat, objeví se mně tabulka, že nejsem oprávněný.Proto se tě ptám zde. Tam to prostě nejde.
Sláva |
axel01 |
Posted - 29/04/2011 : 19:50:45 quote: Originally posted by Miloslav Bažant
Neronisi. Tomu moc nerozumím. Nač mám vzpomínat, když bydlím na jednom místě do narození? Jestli máš na mysli před narozením pak mám problém, protože si na to nedokážu vzpomenout.Každý jsme zde pouze na návštěvě a to že si mám užívat má své problémy. Dát si do nosu mohu tak akorát malíček.Pít nesmím, jíst musím dietně,koukání na filmy mne nudí. Tělo už mne dávno zradilo ,ale zatím mám zdravé ledviny,čili se mohu radovat, že nemusím na dializy. Jinak žiji jako by se nic nedělo, dokud to jde.Pak to nějak přečkám a ještě později na všechno zapomenu.Dokonce nebudu vědět,že existuje nějaký svět, natož že mně něco bolelo.Všechno má svůj konec- hovno dva.Zajímavé na tom je, že mne přestala zajímat politika a spory pravd.Kašlu na výzkum vnímání času v závislosti na frekvenci biorytmů, protože jsem se naučil konečně ty biorytmy spomalovat.Dokáži zpomalit i tep a vytočit tím doktory a po chvíli ho pouhou vůlí zrychlit na normál a doktoři jsou zase na větvi,protože jejich diagnozy jsou v pr... Být doktor, takového pacienta jakým jsem já bych vůbec nechtěl.Nerespektuji jejich názory a dokazuji jim úspěšně, že jsou chybné či nedomyšlené , což musí v zápětí uznat za správné a logické. Nic doktory víc nevytočí a tak se mne snaží alespoň obelhat,či vystrašit. Jenže já jim tu lež okamžitě popíši a popíši jim i to, k čemu mne chtějí dovést,což ač neradi přiznávají a nakonec uznávají i to,že kdyby mne k tomu přivedli a přinutili, zjistili by, že to vlastně vůbec nemohou provést,přesně jak jsem jim říkal.Zjistil jsem, že většina doktorů přemýšlí v rozměru prvního algoritmického kroku a ty další návazné kroky přezírají.Když jim vysvětlíš logiku dalšího kroku, poznají že ten jejich první byl chybný.Ten vůl jsem ale vždy já.Schopnost myslet logicky je někdy na prd.Kdybych to nedokázal, už bych byl bez problémů a někde bych se popelil v urně.Takto ještě žiju a stále se něco děje.Ještě hraji a zpívám. Mno a aby byla nějaká legrace, začali se lidi křížovat, když mne vidí,protože dle fámy jsem už dávno po smrti. Dokud žije Sláva, někteří muzikanti jsou bez šance a tak mne označí za mrtvého a hned získají možnost hrát. Něco lepší než nic.Kšeft je kšeft a dnešní morálka to dovoluje.Tak ani nevím, co se mně na tom světě ještě líbí. Možná je to tak, že něco je lepší než nic.
Sláva
Aspoň jedna spřízněná duše v názorech na doktůrky. A to ostatní taky. Nevím, co k tomu říct, ale rozumím.. |
Miloslav Bažant |
Posted - 28/04/2011 : 07:52:58 Neronisi.
Tak s tebou zo mají doktoři jednoduché.Mně řeknou, že mně strčí šlaufek do plic a odeberou si vzorek napadené tkáně. Já se zeptám zde to odebrání vzorku nespůsobí zrychlení procesu růstu. Oni odpoví že se to může stát,ale vlastně se nic neděje, protože to pak ihned vyoperují.Já se ptám, jestli to pak mohou vyoperovat, zda jsem při těch mých diagnozách operabilní. Nahlédnou do papírů a odpoví že ne, že by mně nemohli dát ani narkozu,ale že by mně mohli dát injekci do páteře a dělat to při vědomí a tak je nakonec dovedu k tomu, že mně nabízeli pěknou blbinu a vlastně nedostatečněě přemýšleli. Když to nechají v klidu mohu ještě nějaký čas vegetovat a dokonce zatím i vytupovat. Ten tumor již našli před třemi roky,jenže pak zmizel a doktor tvrdil, že to bylo nejspíše ložisko vody.Možná kdyby tehdy brali ty vzorky a rojeli to, dnes jsem zde nebyl.Prostě a krátce já jim nevěřím ani dobrý den a moje papíry z nemocnice jsou dokladem jejich blbosti. Řekneš jim, že jsi měl čtyry sestry a doposud žijí dvě. Oni napíší,že dvě sestry jsou po smrti a dva bratři doposud žijí. Možná že je nevýhodou umět myslet logicky,protože pak vnímáš souhrn jejich nelogičností a ztratíš k nim důvěru.Pak hlídáš každé jejich slovo a myslíš za ně.Kdybych myslel jako ty a věřil jim jako ty, mohli by si se mnou dělat co by chtěli včetně toho, co by zabilo.Jsme prostě každý jiný a navíc jsme každý v jiné situaci.Já o tom mluvím pouze proto, že se potřebuji s toho vykecat a urovnat si myšlenky.Nikde jinde než zde to prostě nejde.Jo a navíc to má výhodu. Dříve jsem nevěděl na co dojedu, nyní již to vím.-Přejede mne autobus protože rána nikdy nepřijde odkud ji čekáš,ale většinou přijde docela odjinud.
Sláva |
neronis |
Posted - 27/04/2011 : 18:23:29 http://www.youtube.com/watch?v=tUjEJaWbUec |
neronis |
Posted - 27/04/2011 : 18:14:38 To máš blbé (nebo dobré?). Já se nechám vždycky vést celou procedurou tak jak mi to doktor naordinuje a moc mu do toho nekecám. Spíš se ho jen zeptám jestli je normální když bolí tohle nebo tohle a tak.
Nevím, přemýšlel jsem čím ti zvednout náladu, protože tohle jsou vážné věci, ale nějak mě nic nenapadá. Možná by to chtělo nějakou omlazovací kůru, koupel ve vajíčkách, okurky na obličej ať máš zdravou aspoň pleť. |
Miloslav Bažant |
Posted - 26/04/2011 : 09:51:55 Neronisi. Tomu moc nerozumím. Nač mám vzpomínat, když bydlím na jednom místě do narození? Jestli máš na mysli před narozením pak mám problém, protože si na to nedokážu vzpomenout.Každý jsme zde pouze na návštěvě a to že si mám užívat má své problémy. Dát si do nosu mohu tak akorát malíček.Pít nesmím, jíst musím dietně,koukání na filmy mne nudí. Tělo už mne dávno zradilo ,ale zatím mám zdravé ledviny,čili se mohu radovat, že nemusím na dializy. Jinak žiji jako by se nic nedělo, dokud to jde.Pak to nějak přečkám a ještě později na všechno zapomenu.Dokonce nebudu vědět,že existuje nějaký svět, natož že mně něco bolelo.Všechno má svůj konec- hovno dva.Zajímavé na tom je, že mne přestala zajímat politika a spory pravd.Kašlu na výzkum vnímání času v závislosti na frekvenci biorytmů, protože jsem se naučil konečně ty biorytmy spomalovat.Dokáži zpomalit i tep a vytočit tím doktory a po chvíli ho pouhou vůlí zrychlit na normál a doktoři jsou zase na větvi,protože jejich diagnozy jsou v pr... Být doktor, takového pacienta jakým jsem já bych vůbec nechtěl.Nerespektuji jejich názory a dokazuji jim úspěšně, že jsou chybné či nedomyšlené , což musí v zápětí uznat za správné a logické. Nic doktory víc nevytočí a tak se mne snaží alespoň obelhat,či vystrašit. Jenže já jim tu lež okamžitě popíši a popíši jim i to, k čemu mne chtějí dovést,což ač neradi přiznávají a nakonec uznávají i to,že kdyby mne k tomu přivedli a přinutili, zjistili by, že to vlastně vůbec nemohou provést,přesně jak jsem jim říkal.Zjistil jsem, že většina doktorů přemýšlí v rozměru prvního algoritmického kroku a ty další návazné kroky přezírají.Když jim vysvětlíš logiku dalšího kroku, poznají že ten jejich první byl chybný.Ten vůl jsem ale vždy já.Schopnost myslet logicky je někdy na prd.Kdybych to nedokázal, už bych byl bez problémů a někde bych se popelil v urně.Takto ještě žiju a stále se něco děje.Ještě hraji a zpívám. Mno a aby byla nějaká legrace, začali se lidi křížovat, když mne vidí,protože dle fámy jsem už dávno po smrti. Dokud žije Sláva, někteří muzikanti jsou bez šance a tak mne označí za mrtvého a hned získají možnost hrát. Něco lepší než nic.Kšeft je kšeft a dnešní morálka to dovoluje.Tak ani nevím, co se mně na tom světě ještě líbí. Možná je to tak, že něco je lepší než nic.
Sláva |
neronis |
Posted - 25/04/2011 : 17:43:10 http://www.youtube.com/watch?v=yx59gwjXmXA&feature=related |
neronis |
Posted - 25/04/2011 : 17:34:27 Nevím, tak si zkus vzpomenout jak ses měl a cítil ještě něž ses nastěhoval tam kde teď bydlíš a potom si zkus představit že tam kde jsi teď si jen na návštěvě. Víš, že ti časem bude odcházet tělo a víc to bude bolet, ale můžeš mezitím využít příležitost se nějak zabavit. Jako dát si do nosu nebo kouknout na film a tak... |
Miloslav Bažant |
Posted - 25/04/2011 : 16:07:08 Nad něčím kontrola není tak docela možná a přetransponovat rakovinu do polarity plus?Ve čtvrtek jsem byl na kontrole a bylo to potvrzeno.Operabilní díky silné cukrovce nejsem.Takže je vše jasné. Mohu to přehlížet dokud to ještě jde a to je asi tak všechno co mohu.Nejprve se s tím však musím nějak vyrovnat,což se mně zatím tak docela nedaří.Ze smrti strach nemám, ale s toho, co jí předchází trošku ano.Stále jsem chtěl lidi vodit k přemýšlení a nyní jsem zjistil, že to ani doktoři neumí. Nadávají člověku,že odmítá operaci a tvrdí, že je sám proti sobě.Když se jich drze zeptám zda jsem při silném diabetu a problémech ze srdcem operabilní, nahlédnou do papírů a přiznávají, že nikoliv, že by mně nemohli dát ani narkozu.Proč je na to co by měli sami vědět musí upozorňovat zámečník? Jak jim mám důvěřovat? Nakonec se ukázalo, že všechny moje argumenty jsou správné a to co mně nucovali je pro mne smrtící.Když se potvrdí, že se mýlili a já měl pravdu, jsou naštvaní na mne a nikoliv na sebe.Mohl jsem být živým materiálem pro studenty a měli by operaci i pitvu v jednom.Psychicky se s tím musím vyrovnat,ale zatím se mně daří pouze to ignorovat a žít jako bych byl zdravý i když to stojí trochu víc energie.Zatím chodím i na vystoupení a lidi na mně nesmí nic poznat. To je asi tak největší stupeň transformace,čili zapomenout a kašlat na to, dokud je to alespoň trošku možné.
Sláva |
neronis |
Posted - 25/04/2011 : 09:39:39 http://www.youtube.com/watch?v=3wSQd2g0x0Q |
neronis |
Posted - 25/04/2011 : 09:35:50 Jak si přišel na to, že bude čímdál hůř. V čem, pro koho?
Je celkem běžné když se stane, že je jakoby mínusový vjem přetransformovaný v mysli na plusový. Takže když třeba někdo někoho odpráskne, zasměješ se tomu, protože je to děsná sranda. Takže možná jediné dilema, které člověk má, je to jak jakoukoli situaci transformovat do přijatelné podoby. A to myslím není o hledání stavu příjemna, ale prostě o tom chtít mít nad některými záležitostmi určitou kontrolu. |
Miloslav Bažant |
Posted - 24/04/2011 : 16:23:21 U mne to také nefungovalo,ale když se dozvíš,že to brzy ztratíš, najednou je to jiné.A navíc ono tě toho tak nějak víc nezbude i kdybys měl paláce. Když je tě blbě,tak si říkáš, že to nějak přečkáš a zase bude dobře.Jenže ono prý bude čím dál hůř,takže i když je tě blbě, tak je tě vlastně ještě relativně dobře.Pak už tě na ničem,co jsi považoval za důležité připadá bezcenné a raduješ se třeba s toho, že se zatím dokážeš nadechnout.Takže jak praví filosof,"stojí to za hovno a bude hůř". Život začíná vjemem mínus a celý je zasvěcen hledání příjemna.Chybí li zdánlivě, nebo skutečně cestaa ke stavu plus, ztrácí každý živý organismus zájem o život.
Sláva |
|
|