www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
 All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 Moje akce:

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

* HTML is OFF
* Forum Code is ON
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

T O P I C    R E V I E W
Skunkless Posted - 18/10/2010 : 01:13:23
..tento topic naváže na můj poslední příspěvek http://filosofie.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1408 ..

..pojďme se vzájemně povzbudit a vyhecovat v činnosti pro přežití!

Každý má své pojetí toho, co je správné. Co je to pro Tebe? Jak to realizuješ? Inspirujme se příběhy druhých a podělme se o ty své...

Život je fascinující!

Skunkless..
15   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Miloslav Bažant Posted - 28/11/2010 : 08:00:38
LG.
Je rozdíl mezi "leností" mladých a zdravých a leností starých a nemocných.Ti staří a nemocní toho příliš na výběr nemají.Takže O těch mladých. Pokud si vzpomínám, také jsem vysedával v hospodách a barech, také jsem vysedával u telky i když byla černobílá a stejně jako ty jsem mohl přemýšlet o tom, že telka a hospoda krade mladým lidem drahocený čas. Jenže ono toho času bylo tak nějak hodně a člověk vlastně nevěděl co s ním a tak se díval na bednu pomalu i tehdy, když tam byl monoskop.Jenže pak jsem se oženil, musel se starat o to, aby rodina byla zabezpečena a tak jsem si postavil dílnu a opravoval lidem auta. Protože se rozhlásilo, že to dělám dobře a laciněji, zařaly se hromadit objednávky a tehdy nebylo možné přijmout zaměstnance. A tak jsem pracoval dlouho do noci a telku jsem téměř neviděl a bylo lhostejné co v ní bylo.Pak jsem začal s muzikou, malováním a psaním. Den měl stále jen 24 hodin a pro mne to bylo málo.
Takže shrnu.Telka ani počítač nedokáží krást čas, který jim sám nevěnuješ.Nemáš li zájmy vyžadující čas,pak si vybíráš na místo nudy telku, počítač nebo hospodu. Pokud sis to vybral, pak nad tím sám neběduj.To není vina telky, počítače, nebo hospody,ale toho, že nemáš nic co by tě skutečně zaujalo a mělo svou cenu. Až to najdeš, na telku zapomeneš a na hospodu nebudeš mít čas, pokud do té doby nedojde k závislosti na alkoholu.

Sláva
LG. Posted - 22/11/2010 : 00:22:22
panové musím vám zatleskat takle zaflamovat puvodni myšlenku...

neronisi místo toho aby jsi zaspamovaval forum double postem, zkus použít tlačitko edit a dat to pod svůj příspěvěk, je to taková zvyklost na fórech(dva příspěvky pod sebou nevypadají ani eticky), v ramci jednoho příspěvku máš i možnost oddělení od předchozího textu např pomocí HR

Skunklees
S tím odpadem je to krásná myšlenka kéž by jí mělo více lidí. Nicméně mě mrzí to že vím kam v mém městě tento odpad putuje. Víš kam putuje u vás?

Poslední dobou se zaobírám neustále myšlenkou jak je možná že taková spousta mladých nadějnych lidi (mezi které taky patřím) tak často tráví svůj čas v putykách, na zábavách u alkoholu, nebo na straně druhé u počítače a zahazují tak svůj čas který jim zde byl dán , k čemu jsou ty tísíce seriálů v televizi ? Fajn občas k relaxaci ale ne tak že příjdu domu sednu si na zadek udělam si něco k jidlu a koukam do 11 na bednu. Připada mi to cely nejak na hlavu. Degeneruje nás dnešní zábavní průmysl ? Ja myslím že tak trochu ano a že by jsme se měli tomu začít bránit např. dát si pro relaxaci určitý časový usek a podobně. Nicméně to ještě nemám domyšlené. Kde bychom všichni mohli být nebýt tak líní. Celkem obdivuji toho filozofa co se nechal vlastním sluhou budit v 6 ráno aby nestrávil příliž mnoho spaním. Řekl jsem co je podle mě "špatně" jak se toho vyvaruji doufam že za nějakou dobu zjistím a dopíšu tu sem později snad mi dáte i nějaké tipy. Nejsem moc televizní typ většinu času trávím u počítače a před nedávnem jsem si pořídil program kterej monitoruje co a jak dlouho to dělám. Jmeno programu kdyžtak pošlu v PM.
neronis Posted - 18/11/2010 : 15:34:09
http://www.southparkonline.eu/a4-seria/a4x06/
neronis Posted - 18/11/2010 : 14:52:58
To v podstatě dělám, když je umisťuju pod své příspěvky. Detailněji se o tom rozepisovat nechci, protože je podle mě dobře, když se to dá vykládat různým způsobem. Vypadá to potom jakobych věděl co dělám, protože to nutně nemusí znamenat, že znám odpovědi, jen jakousi schopnost porozumět dilematu. Normálně se lidé snaží vypadat jakoby všechno věděli, což je vždy slepá ulička.
Miloslav Bažant Posted - 18/11/2010 : 09:46:06
Neronisi.
Já bych to možná řešil jinak.Ty soutparkem odpovídáš na určité otázky a někdy je to dost na místě.Už jsme se takovým rozborem zabývali. Jenže pokud shlédnu ten díl a udělám si svůj závěr,pakbych odpovídal na cosi, co vyřčeno nebylo. Tobě bych odpovídal na to, co jsi neřekl,ale co vyplnyulo s toho soutparku. Samozřejmě bych tě tím vkládal cosi do úst a tak na to vůbec neodpovídám.Co kdybys napsal to své tvrzení,či svou odpověď na tvrzení druhého a dal k tomu jako přílohu ten link na daný Soutpark. Pak by bylo možné odpovídat. A taks třeba napsal "Sláva je debil" a soudpark by tu Slávovu blbost ukázal názorně. To by mělo vtip. Když odpovíš linkem bez vlastních slov,pak to ani neotvírám.

Sláva
neronis Posted - 16/11/2010 : 15:34:17
Mě to přijde vždycky tak zajímavé a srandovní, že mě subjektivně připadá, jakoby to žádný další komentář nepotřebovalo. Navíc jsme ve fóru, které není nijak moderované. Tedy udržovat si v něm pořádek je asi záležitostí jakési vzájemné benevolence jednotlivců. Proto můžu udělat minimálně to, že budu své odkazy umisťovat jen pod své příspěvky.
Sokrates Posted - 16/11/2010 : 14:27:45
quote:
Ten adsense sem dávám hlavně kvůli sobě, aby když si něco po sobě čtu nebo od někoho jiného na podobné téma, dost se pro mě celá myšlenka jaksi zjednoduší a "příjemněji" se mi zpracovává. Něco jako když se po zprávách dívám na šmouly.
Nese si to v sobě ještě jiné podstatnější věci, které se dají vystihnout hlavně tím příběhem. Myslím si, že by to mohlo být zajímavé i pro někoho dalšího, tak to sem dávám, snad to moc nevadí.

Abys mi rozuměl. Nemám nic proti Southparku. Sám jsem byl kdysi jeho velkým fanouškem a rád se na něj podívám i dnes. Ale i přes svůj obdiv k tomuto seriálu trvám na svém. Nelíbí se mi, že naši diskuzi zaplňuješ odkazy, které jsou jen tak pro tebe, protože se tě to líbí apod.
Už tak se kolikrát odchylujeme od původní otázky či myšlenky, která byla důvodem vzniku oného topicu, čímž se dle mého dopouštíme nesprávného. Témata jsou tu rozdělena proto, aby tu byl pořádek. Aby si každý, kdo sem zavítá, mohl najít svou otázku a tu lehce vyhledat díky rozdělenosti témat. Takže to je podstata témat a kdokoliv, kdo se snaží vytvořit v jednom tématu témat víc, by měl být usměrněn, ne v zájmu toho, kdo druhého napomíná, ale v zájmu všech.
Jestliže si v southparku objevil nějakou myšlenku, která podle tebe stojí za chvilku přemýšlení, nejsem vůbec proti. Ale problémem je, že si ještě nevytvořil žádné téma s tím související, ba dokonce ani u samotných odkazů svého názoru ani slůvka nepoužiješ, tak jak tomu mám rozumět?
Tvrdíš, že si to sem dáváš pro sebe, což je ještě horší. Když totiž uvážím, že bych sem taktéž začal dávat své líbivé odkazy, ke mně by se přidal Sláva a další ... Z filosofického fora by se stal sklad odkazů a dva lidé chtějíc vyměnit si své myšlenky a dojmy by byli druhými omezováni a původní účel fora by se ztratil.
Myslím, že toto místo je zde proto, abychom druhým, a nikoli sami sobě, mohli popisovat své myšlenky.
Tímto příspěvkem již nevybočuji od tématu, jelikož píšu o správném a nesprávném, což je původní téma, kterého bychom se měli myslím dále držet.
Pepeeeee Posted - 16/11/2010 : 13:22:44
Sokrate,
quote:
Já bych byl radši, kdyby si mi popsal, jak si toho pravého filosofa představuješ.

Definice filosofa je asi nemožná. Filosofa prokáže až čas, kritika, která se na něj snese, a myšlenky, které z jeho filozofie vzejdou. Jistě, můžeš (a asi i budeš) argumentovat tím, že třeba za 200 let se potvrdí nějaké Miloslavovy myšlenky a stane se uznávaným a bla bla bla... Stejně jako toto, celý tvůj příspěvěk se zakládá na velkém TŘEBA. Pravda, možné je všechno, ale tímto přístupem nikema nedojdeš, potřebuješ nějaké axiomy, od kterých se odpíchneš. Miloslav sám odpověděl na většinu tvých otázek (snad neřekneš, že nás stále může tahat za nos). Takových jako je on zde najdeš plno, není ničím výjimečný. Filosof naopak musí(v 99,9 %) být výjimečný oproti okolnímu stádu.

quote:
Dobře, ale co si Miloslav ve skutečnosti o sobě myslí nemůžeš vědět, je to tak? Jsou to jen tvé domněnky. To možná neví ani Sláva sám. Za druhé nějak nechápu, jak si to vlastně představuješ. Je třeba si uvědomit, že Sláva je už důchodce, tudíž má více času na podobné aktivity. Ale i kdyby důchodcem nebyl, je to vlastně jedno.

Samozřejmě nemůžu vědět, ale mohu tušit. Celá tato diskuze se vztahuje k jeho výroku o tom přemýšlení....(už se mi to nechce hledat). Tím se totiž staví do role učitele, který zná odpověď na otázky, a my jsme jeho žáci, kteří se na ty otázky jen snaží odpovědět. Sdělíme mu tedy svůj názor, on ho zamítne a řekne jak máme přemýšlet. To z jeho příspěvku jasně vyplývá. Takže jsem ho jen chtěl z tohoto bludu vyvést.
quote:
Kdyby si mu zakázal se vyjadřovat, tak by si mu upíral jeho právo vyjádřit svůj názor, což doufám, že nechceš.

Ach... ty demokrate...
quote:
To nechápu. Namyšlenost má vždy svůj důvod.

Namyšlenost, jakožto vyšší stupeň sebevědomí, může mít důvod v dosaženém vzdělání, poznání, společenském ocenění... Miloslavovy důvody jsou přeludy.

Položil si hodně otázek a odpovědi (a následné protiotázky...) by se mohly rovnat celému zvláštnímu topicu. Zkrátka kolik otázek tolik topiců. Určitě sem ti na všechny otázky neodpověděl, protože jsou zbytečné a odvádí nás od tématu. Kdyby si přece jen viděl v něčem zakopané jádro pudla, zdůrazni tu otázku a já se snad osmělím ti odpovědět.
neronis Posted - 15/11/2010 : 16:23:56
http://www.southparkonline.eu/a14-seria/a14x08/
neronis Posted - 15/11/2010 : 14:20:58
Taky si myslím, proto se snažím příliš nevměšovat do něčeho jako "takto bychom se k sobě měli chovat" nebo tak nějak. Nejenže to odvádí pozornost od vlastního problému, ale taky si tím můžeme vyčítat naše přirozené vlastnosti, které jsou jistým způsobem neměnné.
Miloslav Bažant Posted - 15/11/2010 : 13:21:50
Neronisi
Abych pravdu přiznal, na ty soutparky se nedívám a vůbec to neotvírám. Faktem je,že to ukazuje jak myslí lidé podobní tobě a pak je do jisté míry možné svůj projev na tuto úroveň přispůsobit,protože je pro podobně myslící lidi toto bližší.Mně vulgarita ,či doslova sprostota nepřináší nic příjemného,takže to prostě neotvírám,ale chápu čím je to blízké tobě.Jestli sis toho povšimnul nevím, ale je li někde to youtube, nereaguji a tak některé topicy končí soudparkem.Soudit to však nehodlám,proti gustu žádný dišputát.Že to může být někomu nepříjemné, to chápu také stejně jako mohou být někomu nepříjemná moje slova,či mně slova někoho jiného.O tom volná diskuse je a na člověku je aby našel mentální sílu tomu nepodlehnout a nepřikazovat druhému aby jednal tak, jak si přeji já aby se on choval.

Sláva
neronis Posted - 15/11/2010 : 10:33:01
Jeho příspěvky mají myšlenku a jsou k věci, na rozdíl třeba od některých příspěvků Neronise, kterého bych se rád tímto zeptal, co svými odkazy na southpark sleduje. Mám za to, že se jedná o SPAM! Je zajimavé, že na tohle nikdo neupozorní, ale vyslovovat své názory je dle druhých odsouzeníhodné.

Sokrate, na tohle možná nikdo neupozorní, protože je to sranda:). Ten adsense sem dávám hlavně kvůli sobě, aby když si něco po sobě čtu nebo od někoho jiného na podobné téma, dost se pro mě celá myšlenka jaksi zjednoduší a "příjemněji" se mi zpracovává. Něco jako když se po zprávách dívám na šmouly.
Nese si to v sobě ještě jiné podstatnější věci, které se dají vystihnout hlavně tím příběhem. Myslím si, že by to mohlo být zajímavé i pro někoho dalšího, tak to sem dávám, snad to moc nevadí.
Miloslav Bažant Posted - 15/11/2010 : 08:55:28
Vybavují se mi teď od něj určité příspěvky, které balancují na hranici namyšlenosti a sebevědomí. Ale i ty zůstanou navždy předmětem sporu, pokud by ovšem např. někdo z nás nezačal shromažďovat důkazy o jeho osobě, minulosti apod.
Sokrate.
A které to jsou? Bažanti mají dost zajímavou vlastnost,popelí se v prachu a tím se zbavují parazitů, čmelíků a podobně. Já to občas dělám prostřednictvím slov a tvrzení. Napadnu klidně třeba i teorii relativity a mluvím, jako by se většina světa mýlila a já jediný znal pravdu. Prdlajs vím,ale odeženu od sebe lidi,kteří pouze memorují a vlastních myšlenek se bojí. Většinou to však zaujme přemýšlivé lidi a ty to ke mně přivede, třeba jen proto, aby mne nějak opravili. A to je smysl toho popelení. O čem bych diskutoval třeba s Pepeeee? S tebou bych mohl,protože přemýšlíš,ale ať se popelím, jak se popelím, jsi nablízku,ale k plodné diskusi stále nedochází. Možná si to vykládám chybně,když si říkám, že potřebuješ čas a pak teprve na mne budeš připravený a k diskusi dojde.
Jinak je od tebe hezké,když připouětíš myšlenku,že bych klidně mohl být nějakým vysokoškolským kantorem vydávajícím se za zámečníka a kdybych jím byl,považoval bych takové jednání za velmi vtipné, protože v původní identitě by před ním lezli po kolenou a v této by mu klidně oponovali a třeba jej označili i za blbce bez intelektu. Toho by se asi za katedrou nedočkal a v té nudě by po něčem takovém mohl i toužit.
Musím tě však zklamat.Do svých třiceti let jsem byl pouze a jen strojní zámečník,občas i alkoholik, montér, bordelář a holkař.Kdyby se mně někdo zeptal na filosofii,označil by to slovo za neslušné.I řidičák jsem měl 7 měsíců pryč kvůlivá alkoholu.Jenže pak jsem se setkal s tím Buddhovo podobenstvím o stromu znaků, zaujalo mne to a jak říkají křesťané znovu jsem se narodil.Poznání rostlo a já jsem poznané ověřoval tak, že jsem poznání využil v praxi.A tak je zde jiný člověk a někdo by tě řekl,že muzikant, v USA by někteří lidé tvrdili, že jsem malíř a zde mohu být některými lidmi považován za spisovatele pohádek a sci fi. Jak je to možné? Měl jsem před třicítkou nižší IQ? Možné to je. Vliv genetiky? Jeden můj děda byl havíř, druhý inženýr chemik, výzkumník a německý šlechtic.(Heinrich von Höcke)Matka, jeho dcera měla tři školy,protože dokud chodila do škol, děda platil pěstounce.
Já bych genetiku sice nepodceňoval, ale také nepřecenil. Pro mne je podstatný ten obrat ve třiceti letech. Cosi se stalo a pokud to bude správně pochopeno, může to někomu ukázat cestu k růstu IQ. Jenže to se o tom se mnou někdo musí začít bavit. Já nevím, zda to funguje všeobecně,ale zdá se že ano a Pam toto podporuje logikou. Jsem tedy zámečník,ale došlo s určitých důvodů ke zmněně a výsledek je takový a takový.O to jde a očekával jsem původně, že by právě toto mohlo někoho zajímat a že by tím mohl cosi i získat. Jak říkají věřící. "Cesty prozřetelnosti boží jsou nevyzpytatelné." a já říkám, že nejen boží.Vše by mělo mít svůj smysl i to,že se jako zámečník deklaruji.Otázkou je, zda tato cesta bude někým pochopena.

Sláva
Sokrates Posted - 14/11/2010 : 22:58:32
Pepeeeee
quote:
Proč není mudrcem, filosofem, inteligentem? Proč by jím měl být? Jde o to, co si pod těmito názvy představíš ty a co já. Filosofů, pravých Filosofů se v dějinách lidstva objevilo méně jak 10.

Já bych byl radši, kdyby si mi popsal, jak si toho pravého filosofa představuješ. Samotné číslo mně nic moc neřekne, ale o co víc je ono číslo menší, tím více mě to zajímá. Vím, že jedno jediné slovo dokáže v lidech evokovat nejrůznější představy. Proto jsem se tě na toto taky ptal. Např. nevím, co si mám představit pod pojmem inteligent. Člověk disponující inteligencí? Ale který člověk inteligenci nemá? I kdybychom vzali v úvahu, že Sláva patří do skupiny hluboce mentálně retardovaných, nemůže to být pravda. Protože to by nebyl schopen napsat či dokonce přečíst jediný příspěvek. Beru tedy inteligenta za člověka, jemuž bylo naměřeno nadprůměrné IQ.
quote:
Vzdělancem není, sám to tu několikrát potvrdil, je vyučený zámečník.

Ale to, že to zde píše, ještě nemusí být pravda. Může to být vysokoškolský kantor, který se na internetu vydává za zámečníka. Přeci jen, kolik lidí se chlubí tím, že jsou vyučení? Na jednu stranu považuješ Slávu za pyšného člověka, který se vychloubá tím, co nemá (rozum), ale na druhou stranu jestliže takový Sláva je, proč se nevydává za vysokoškolského kantora?

quote:
že inteligentem není. Lze to částečně poznat z jeho nesčetných příspěvků, částečně ze vzdělání (protože často inteligence jde ruku v ruce se vzděláním).

Sám moc dobře jistě víš, že výše inteligence ještě nezaručuje vzdělání, protože mnohem důležitější roli hrají okolnosti a to nemožnost se na danou školu přihlásit počínaje a celkovou motivací učení jedince konče. Proto si užil slova (často). Jenomže co když je zrovna Sláva ona výjimka? Dále si všimni, že z části vycházíš ve své tezi o inteligenci Slávka z jeho deklarace vzdělání. Protože pokud nás Sláva ve své věci vzdělání tahá za nos, tak se tvá hypotéza začíná zevnitř rozpadat.
quote:
Není-li tedy studovaný, nechápu, kde by měl svou inteligenci získat, vrozená nebude.

Tak např. A.R.Jensen odhaduje podíl dědičnosti v inteligenci na 70-80%, C.Burt na 77-88% a H.Snyderman a S.Rothman na 50-80%. Burtovy odhady však byly zpochybněny jako úmyslně nadnesené. T.J.Bouchard a M.McGue prostudovali veškerou reprezentativní literaturu o vlivu dědičnosti a prostředí na inteligenci, zahrnující skoro čtvrt milionu případů, a zjistili, že čím vyšší je úroveň příbuznosti, tím vyšší je i průměrná korelace inteligence mezi těmito příbuznými.
Nakonečný, Milan. Základy psychologie. Praha: Akademie věd České republiky, 1998. ISBN: 80-200-0689-3, s.126
Korelace inteligence u jednovaječných dvojčat vychovávaných odděleně činí 0,72 (podle L.E.Bornea a B.R.Ekstrans, 1992, s.66)
quote:
Takže pověz ty, proč by měl být filosofem, mudrcem, vzdělancem či inteligentem?

Vše podstatné jsem již napsal. Vysvětlovat ti, jak se může Sláva jinému člověku jevit jinak, ti snad nemusím. Jsou to pouhá slova, za kterými se skrývají významy, které se nemusejí mezi lidmi shodovat.
quote:
Přistupuje totiž ke každé diskuzi stejně. Myslí si asi, že zakladatel topiku daný článek založil za účelem získat radu od Miloslava. Jakoby někoho napadlo jaký je smysl bytí, založil by topik a čekal na odpověď od někoho, kdo jí určitě zná, a tím člověkem by byl vždy Miloslav.

Dobře, ale co si Miloslav ve skutečnosti o sobě myslí nemůžeš vědět, je to tak? Jsou to jen tvé domněnky. To možná neví ani Sláva sám. Za druhé nějak nechápu, jak si to vlastně představuješ. Je třeba si uvědomit, že Sláva je už důchodce, tudíž má více času na podobné aktivity. Ale i kdyby důchodcem nebyl, je to vlastně jedno. Kdyby si mu zakázal se vyjadřovat, tak by si mu upíral jeho právo vyjádřit svůj názor, což doufám, že nechceš.
Jeho příspěvky mají myšlenku a jsou k věci, na rozdíl třeba od některých příspěvků Neronise, kterého bych se rád tímto zeptal, co svými odkazy na southpark sleduje. Mám za to, že se jedná o SPAM! Je zajimavé, že na tohle nikdo neupozorní, ale vyslovovat své názory je dle druhých odsouzeníhodné.
quote:
by se měl začít psát do slovníků jako příklad namyšlenosti. Kdyby jeho namyšlenost byla oprávněná, dala by se ještě přejít, ale bezdůvodná je ohavná.

To nechápu. Namyšlenost má vždy svůj důvod.
Nicméně já dokážu pochopit, že se Sláva leckomu může jevit jako namyšlený člověk. Vybavují se mi teď od něj určité příspěvky, které balancují na hranici namyšlenosti a sebevědomí. Ale i ty zůstanou navždy předmětem sporu, pokud by ovšem např. někdo z nás nezačal shromažďovat důkazy o jeho osobě, minulosti apod.
quote:
Logický klam by to byl, kdybych napadal jeho argumenty prostřednictvím napadání jeho vlastností. Ale v tuto chvíli ,,napadám" jeho postoj jako takový.

Napadl si jednu z jeho údajných vlastností. To jest namyšlenost. Ačkoli Sláva neuvedl argument, projevil určitý názor a ty místo toho, abys ho vyzval k argumentaci a případně vyvrátil jeho tezi, si zaútočil na jeho osobu. Ale i samotný útok nebyl moc dobře promyšlený. Za prvé neznáš pro tebe důležité skutečnosti, o které se opírá tvá teze(výše IQ, vzdělání Miloslava). A navíc i kdyby Sláva v rozumových schopnostech nijak nevynikal, může vybízet lidi k přemýšlení. Tak jako kuřák může vybízet druhé lidi, aby nekouřili.
quote:
Raději bez komentáře... XDD

To je škoda. Protože tímto příspěvkem Sláva právě prokazuje určitou pokoru.
neronis Posted - 09/11/2010 : 14:23:13
http://www.southparkonline.eu/a13-seria/a13x02/

www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000