www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
 All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 Srandičky a pitomosti

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

* HTML is OFF
* Forum Code is ON
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

T O P I C    R E V I E W
ADC Posted - 15/10/2009 : 16:36:00
Nemůžu si pomoct...

agshpak, Dalibor, m.s.

15   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
neronis Posted - 23/12/2009 : 16:51:33
Nic ti do toho není.
Miloslav Bažant Posted - 23/12/2009 : 16:31:54
Neronisi.
Tady nejde o slámu,ale ta slova a slabiky mají rytmus, který sám ukazuje cestu k melodii. Skus si to třeba jen rytmicky zamumlat beze slov, ale v rytmu těch slov a slabik , možná to sám poznáš.
Jinak není li to tvoje tajemství, povyprávěj co s tebou bylo, třeba napiš mail.Ozvala se mně totiž tvoje máti s tím, že jsi pohřešovaný a měla dost velkou starost. Já potom také. Klidně mně však můžeš odpovědět, že mně do toho nic není a vše bude v pořádku,protože bys měl pravdu.

MB
neronis Posted - 23/12/2009 : 15:40:00
Mě musíš dát čas až se aklimatizuju, jsem teď tupej jak poleno. Měl jsem rušný rok. Možná mám zkreslenou představu a to mlácení slámy by hitovka být mohla, kdoví.
Miloslav Bažant Posted - 23/12/2009 : 15:28:12
To není o vkusu.Já bych získal raději nějaký pěkný text, třeba na polaláč. Na tom bych se vyřádil. Ty nic neposíláš. Zatím jsem nic nedostal ani od Pepy Fouska,který mně nějaké texty slíbil.(je to autor písničky Až mně andělé)A tak bych docela bral i cosi takového vhodného na rockovou vypalovačku.Prostě nemám do čeho píchnout a potřeboval bych písničky na své CD. V nouzi čert i mouchy lapá.Možná si ten text dokončím sám, udělám na něj muziku a tu pošlu textaři, Na versi mně stačí jedna sloka. Melodie mne napadá přímo super a mohl by to být i hit. Ten text už bych pak nepotřeboval, když ho nechce sám dokončit.

MB
neronis Posted - 23/12/2009 : 11:24:38
Měl by jsi něco dělat se svým vkusem.
Miloslav Bažant Posted - 23/12/2009 : 10:09:16
Neronisi
Škoda. Má to rytmus, stejný počet slabik v rýmu a má to i filosofický podtext. Je to sice hard a tak trošku jako od Kabátů, ale to není na škodu. Možná že je to náhoda ,třeba by ty sloky verse nedokázal vytvořit,ale možná je to talent o kterém ani neví.Dobrých textařů je jako šafránu a jestli tohle nebyla náhoda a nechce to skusit,je to škoda.
Ondřeji Vomáčko.
Text pro písničku je vždy říkanka a nikoliv báseň. To je dáno pravidelným rytmem typickým pro říkanky.Básníci většinou nebývají dobrými textaři,ale ti kdo dokáží tvořit říkanky, ti ano. Báseň může být vhodná tak pro chanson,ale hodně lidí se nedokáže k chansonu přiblížit díky těm nepravidelnostem a s toho plynoucí složitosti a těžké zapamatovanosti.Tobě se navíc povedla dost pěkná metafora. která sama nabízí rozvinutí,protože to je o něčem. Pokud však nemáš nápad na sloky verse, pak sorry.K ničemu tě nenutím.

MB
neronis Posted - 22/12/2009 : 18:52:55
"Ten musí mít v hlavě nasráno." Mě napadlo, když jsem si přečetl co jsi napsal ty.
Miloslav Bažant Posted - 22/12/2009 : 15:54:26
Ondřeji Vomáčko.
Nemáš něco společného s textařem Vomáčkou? Tohle je refren jaký má být a okamžitě mně naskočila melodie a dokonce i styl. Tento text má rockový,či rockenrollový rytmus. Co tak zplodit ještě nějaké slokyverzí? Řemeslo v tom je a nápad také. Makej a já s toho udělám super písničku a bude to hit.Ta sláma může vyjít jako podobenství a s toho bys mohl při tvorbě slok vycházet. Tlučem tlučem hloupost a je jí celý stoh. Rozumíš co tím chci říci??? Ta sláma se může bránit, ale nechci tě příliš svazovat.Čekám, čekám a čekám,ale výsledek pokud bude neposílej sem, protože by jej mohl zpracovat někdo jiný dříve než já. Pošli to na mojí mailovou adresu a stejnou cestou dostaneš nahrávku té písničky v MP3 a pkud bys to žádal, pak i notový záznam, třeba partituru pro nástroje, které si určíš.Adresu získáš, když klikneš na moje jméno.Tohle není sranda,ale kumšt.

MB
Miloslav Bažant Posted - 30/11/2009 : 18:01:18
.a každééj den a každýý rááno hrajem si spolu na piány hrajem spolu na pijany já a Black-jack...je to jack...
každej den a každý rááno hrajem s jackem na piány každej den je táákto na-ča-týý....
každej den a každý rááno (a bim bim bam bam bimbiáááno) takto hrajem spolu celéé dny.....celičké dny a večer jsme už pěkně napitý..

MB
axel01 Posted - 30/11/2009 : 17:44:56
...a každééj den a každýý rááno hrajem spolu na piáááno hrajem spolu na pijááno já a jack...je to jack...
každej den a každý rááno hrajem s jackem na piáááno každej den je táákto na-ča-týý....
každej den a každý rááno (a bim bim bam bam bimbiáááno) takto hrajem spolu celéé dny.....celičké dny.
Miloslav Bažant Posted - 19/10/2009 : 12:07:14
ADC.

Mohu tě odpovědět pouze na ten čudlík. Pokud jsou v Topicu reakce jiných lidí,pak Topic nejde smazat a ten čudlík tam prostě není. Pokud by ostatní odmazali své příspěvky a ty jsi smazal ty své, zmizí celý Topic aniž bys nějaký čudlík potřeboval. Já jsem toto provedl v duálním topicu kecárna. Na to ostatní jsem již odpověděl.Na nikoho se nezlobím a nikoho k ničemu nenutím. Pokud se někdo rozhodně přejít pak mu jen pomáhám. Takže ani toto znění není právné.

MB
ADC Posted - 19/10/2009 : 09:42:26
OK Slávo,

je to takhle lepší?

Ono to stejně ani nejde, nemám na to tady čudlík. Tvůj přístup k D, m i S i ostatním jsem pochopil už dřív. Snažíš se udržet ostatní na úzkém mostu bez zábradlí s nadějí, že až přejdou odkývou Ti funkčnost tvého perpetuum mobile, co jsem tak zaslechl. ;) Na m.s. a Dalibora se zlobíš, protože na ten most vůbec nechtějí vkročit.
Miloslav Bažant Posted - 18/10/2009 : 09:31:11
ADC.

Ale vyznělo to jako naprosté nepochopení. Ono je totiž hodně důležité co napíšeš a nikoliv to, co si při psaníš myslíš.

MB
ADC Posted - 18/10/2009 : 00:50:18
Slávo já to myslel jako kompliment a jen takové pošťouchnutí.
Miloslav Bažant Posted - 17/10/2009 : 11:18:59
Ono to stejně ani nejde, nemám na to tady čudlík. Tvůj přístup k D, m i S i ostatním jsem pochopil už dřív. Snažíš se udržet ostatní na úzkém mostu bez zábradlí s nadějí, že až přejdou odkývou Ti funkčnost tvého perpetuum mobile, co jsem tak zaslechl. :) Na m.s. a Dalibora se zlobíš, protože na ten most vůbec nechtějí vkročit.
ADC.

Co to pleteš??? Já nikoho na svůj most vstoupit nenutím ,natož baych je na tom mostu udržoval. Vstoupí li někdo na něj,pak jej musí přejít on sám a z vlastní vůle. Ten kdo označí moje poznání za Perpetuum mobile,by měl toto dokázat, čili označit chyby a dokázat, že je tomu jinak. Já mám o tomto dostatečné množství informací potvrzujících správnost a funkčnost,ale většinou se jedná o skušenosti nepřenosné. Ten kdo by tuto teorii třeba jen pokusně přijal, došel by k těm důkazů stejně jako já a klidně by mohl zůstat na svém břehu. Až by tyto důkazy poznal, by by na stejném břehu jako já. Jenže to vyžaduje určité schopnosti takového člověka a ty každý nemá. Tahat na svůj břeh někoho, kdo na něj vstoupit nemůže se nesnažím, protože by to byla marná snaha. Proto se také na nikoho kdo na můj břeh vstoupit nemůže, nebo nechce nezlobím a čekám stále na toho, kdo ty potřebné schopnosti má.Tedy se nezlobím na Dalibora u terého bych ty schopnosti dokázal vidět,či na Noema, který je sice má, ale nemá zájem, natož abych se zlobil na M.S. který je zapikolovaný na zcela jiném břehu. Já se na všechny dívám nezaujatě a s pohledu své logiky.Zlobí mne jen bezůčelné napadání eventuelně hulvátství,ale jen trošku,protože respektuji fakt, že není všem stejně shůry dáno a jsou i lidé zlostní, kteří se radují jen tehdy, když druhého poníží.Lidé jsou od A až do Zet.
Zlobit se znamená mstít se svému zdraví za hloupost druhých. Švejk to říkal správně. " To chce klid" Já se nezlobí, jen pozoruji a když se někdo rád zlobí,tak mu dám k tomu důvod.Proč mu nevyjít vstříc a neumožnit tu trošku zvrácené radosti??

MB

www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000