www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
 All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 Neronis

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

* HTML is OFF
* Forum Code is ON
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

T O P I C    R E V I E W
Miloslav Bažant Posted - 20/06/2009 : 11:08:40
Tomášova matka mně oznámila,že se Tomáš (neronis) ztratil,že je pohřešovaný. Proto jsem založil tento Topic s nadějí,že snad navštíví toto forum. Kdyby někdo z fora o Neronisovi věděl,nebo jej Tomáš kontaktoval oznamte to zde.

Tomáši. Je li to možné, ozvi se matce, nebo třeba i zde. Klidně můžeš i zavolat, moje číslo mobilu znáš.

MB
15   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Miloslav Bažant Posted - 03/07/2009 : 07:21:37
Okrefe.

Máš pravdu.

MB
okref Posted - 02/07/2009 : 19:13:21
No jo, jenže když se tady nebude diskutovat, topic zestárne a zapadne. To pak bude menší šance, že si ho ... dotyčný ... všimne, což je v rozporu s tvým záměrem. Takže já bych na tvém místě byl naopak rád, že se tady pořád něco mele.
Miloslav Bažant Posted - 02/07/2009 : 08:44:42
Rzwalde.

Nestačím se divit.Původně jsem myslél,že tento topic zůstane be odezvy a bude sloužit jen tomu,aby Neronis věděl, že je po něm shoňka a eventuelně se ozval. Místo toho je toto téma stále na začátku a o ničem jiném se téměř nediskutuje. To mne uvádí do rozpaků a začíná mne mrzet, že jsem je založil. Neronis by se asi cítil dost nepříjemně, kdyby sem nahlédl. Tím neříkám, že by někdo o něm mluvil nějak špatně,ale vím, že nemá rád, když se o něm mnoho hovoří.

MB
Rzwald Posted - 29/06/2009 : 02:04:33
quote:
Originally posted by Skunkless

[font=Lucida Console]a z nějakého důvodu "zmizel"

mně je jenom divné, že před tím než "zmizel" tak tady na fóru
ohlašoval, že jede na dovolenou...

(taky říkal, že jeslti se sem vrátí, tak se podívá jenom do http://www.filosofie.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=993&whichpage=1)
Miloslav Bažant Posted - 28/06/2009 : 13:42:33
Skunkless.

Právě tak.Poslal jsem ´mail Neronisovi a dostal odpověď od jeho matky. Dostal jsem i další, ale ty zveřejňovat nebudu. Mohu jen říci,že má jeho matka dost velký strach o jeho život.Jinak dle vyjádření jeho matky mezi nimi žádný problém nebyl. S práce jej nevyhodili, ale on sám přestal do práce docházet a zmizel.Proč, to je otázka i pro jeho matku,která zjevně toto vůbec nechápe a nevidí žádný důvod pro jeho útěk. Já však vím,že se Neronis ošklivě porval a skončil v nemocnici,ale to bylo předtím a nevím, zda zde je nebo není nějaká souvislost. (Bránil se při přepadení) Jeho poslední E maily ukazují, že byl na tom celkově dost špatně a neviděl východiska. Proto si dělám ty starosti. S tím významem fora máš zcela pravdu. Je to však to jediné, co mohu udělat a kdyby se ozval, byl bych rád.

MB
Skunkless Posted - 28/06/2009 : 13:01:03
Hmmm...

..já Ti nevím, ale pokud je Neronis v pohodě a z nějakého důvodu "zmizel" pak asi nebude mít potřebu psát nám na fórum, že je ok. A pokud by nedej Bože ok nebyl, tak mu fórum bude na prd. Chápu, že se snažíš udělat alespoň něco..

Takže jestli tomu dobře rozumím, Neronisova maminka Tě sama kontaktovala na email, který jsi uvedl tady v diskuzi?

Život je fascinující!

Skunkless..
Miloslav Bažant Posted - 26/06/2009 : 06:35:39
Skunkless.

Spolupracuji s Neronisem na písničkách,on píše texty , já muziku a měl jsem nějaké texty slíbené a tak jsem se připomněl. Na místo Neronise odpověděla jeho matka a to mailem,který jsem do fora skopíroval. Toť vše. Snad to vše dobře dopadne.Jinak toto téma není zde proto,abychom o něm diskutovali, ale proto,že by on mohl navštívit forum ,najít toto a přihlásit se.

MB
Skunkless Posted - 25/06/2009 : 23:44:36
Ať je to jak chce, neronisovi jen to dobré

M.B. a jak jsi získal kontakt na jeho mámu?

Život je fascinující!

Skunkless..
axel01 Posted - 24/06/2009 : 04:52:28
Také se mi občas stává, že se v Síti ztratím, zabrouzdám do internetového undergroundu, kde jen poblikávají rozbité neóny a za oprýskaným rohem skinheadi mlátí černocha. Rád se v těchto místech kochám magalomalstvím Sítě, které je zcela neovladatelné až hrůzyplné. Ale vždy se dovedu vrátit zpět. Bohužel Neronisovi se to zřejmě nepovedlo - chudák.

Ty bys mohl taky začít psát sci-fi.
Miloslav Bažant Posted - 22/06/2009 : 11:54:36
Okrefe.

Dokud jsme naživu,dá se mnohé změnit.To co se stalo, to je minulost a tu změnit možné není,ale budoucnost ano,jsme li živí. Je li mnoho maličkostí pohromadě, mohou se jevit jako velký problém a ne každý je schopen jej unést. Proto mám o něj starost. Možná zbytečnou,ale to by bylo jen dobře.

MB
Maftík Posted - 22/06/2009 : 11:51:10
quote:
Originally posted by okref

quote:

...že jej nenapadla nějaká pitomost, která nejde vrátit.

Nic nejde vrátit. Všechno, co se stane, nedá se odestát.

Petr Damiani by nesouhlasil ...
okref Posted - 22/06/2009 : 10:59:46
quote:

...že jej nenapadla nějaká pitomost, která nejde vrátit.

Nic nejde vrátit. Všechno, co se stane, nedá se odestát.
Miloslav Bažant Posted - 21/06/2009 : 11:35:22
Okrefe a ostatní.

Ani v nejmenším to není nějaký výmysl. Ty to však nevyřešíš,jedině bys věděl, kde je a co se s ním děje. Tento topic jsem založil proto,aby jej Tomáš (Neronis) našel,kdyby sem náhodou nahlédl a eventuelně se přihlásil. O víc zde nejde a nikdo z nás to nemůže vyřešit. Faktem je,že měl Tomáš dost blbé období a to jsem nevěděl, že jej propustili s práce (jak jistě víte, dost si na tom zaměstnání zakládal). Jen doufám, že jej nenapadla nějaká pitomost, která nejde vrátit. Opakuji. Není to výmysl a Email který mně poslala jako matka jsem pouze okopíroval. Byla to odpověď na můj Email ve kterém jsem se ptal, proč se nehlásí.(slíbil nějaké texty na písničky).

MB
okref Posted - 21/06/2009 : 09:58:40
Jasně, že nevěřím, že je Neronis pohřešovaný. Miloslav vždycky vymyslí nějakou ptákovinu.
Tohle pravděpodobně bude jeho další výplod fantasie. Tyhle tendence se v jeho řečech objevují pořád - jako, že by chtěl pomáhat někomu, kdo jeví známky alespoň malé potřeby pomoci. Prostě si vzpomněl na Neronise a jeho melancholické příspěvky a jeho fantasie se rozjela po svém.
Evžen Posted - 20/06/2009 : 22:33:57
quote:
Originally posted by Rzwald
pro neronisovo blaho doufám, že policie ho nehledá pouze přes internet...

Třeba policie zvolila tento obskurní vyšetřevací plán kvůli tomu, že se Neronis ztratil ve spleti Sítě, ze které není schopen úniku. Také se mi občas stává, že se v Síti ztratím, zabrouzdám do internetového undergroundu, kde jen poblikávají rozbité neóny a za oprýskaným rohem skinheadi mlátí černocha. Rád se v těchto místech kochám magalomalstvím Sítě, které je zcela neovladatelné až hrůzyplné. Ale vždy se dovedu vrátit zpět. Bohužel Neronisovi se to zřejmě nepovedlo - chudák. Moc bych policejní postupy, Rzwalde, nepodceňoval, jelikož sám nevíš, kde a jak se Neronis ztratil. Jen si můžem přát, aby se znova objevil mezi námi.

www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000