Note: You must be registered in order to post a reply. To register, click here. Registration is FREE!
T O P I C R E V I E W
brotherrr
Posted - 21/04/2012 : 16:56:12 Ano i takové informace zazněly v poselstvích, které dostává vizionář Jozef od Pána Ježíše. Jsou to příliš vysoká čísla, pokud si plně uvědomíme, co je to peklo. V pekle se neskutečně ukrutně trpí a na věky věčné. Stačí si jen napsat do prohlížeče např. klinická smrt a pustit si videa v nichž mnozí lidé také o něm svědčí. I například sv. Faustina byla v pekle, aby vydala svědectví o něm.
Posuďte sami:
Ježíš Kristus říká: "Každý třetí člověk světa padá do pekelného ohně, každý třetí člověk se nenávratně ztrácí v plamenech, které jsou plameny prokletí. Každé sedmé dítě kráčí vstříc pekelnému ohni. Každý dvacátý můj služebník-kněz) kráčí do pekelného ohně, každý osmnáctý řeholník kráčí do pekelného ohně. A mládež světa - každý druhý, každý druhý z vás kráčí do pekelného ohně! Takový je tento svět zrádný a život je ve velkém nebezpečí, protože odmítáte moji pomoc, odmítáte mou přítomnost, odmítáte vše, co je se mnou spojené. Odmítáte andělů strážných, což je velmi špatné pro vaše žití. "
"V pekle je mnoho duší jen proto, že nepřijali Boží milosrdenství a odmítli tento dar, když odcházeli ze světa. Tak se sami odsoudili na věčné zatracení. "
"Peklo je ukrutné a strašné místo. Kdyby ho smrtelný člověk viděl, od strašlivé hrůzy by zemřel. Je velmi nerozvážně, když člověk 20. století přestal věřit v peklo, protože kdyby ho jednou člověk viděl, už nikdy by nezhřešil. Ale každý člověk má svobodnou vůli a svůj rozum. Sám se musí rozhodnout, zda bude žít pro Pána Boha nebo pro satana a nakonec pro věčnou bolest a utrpení, které se nebude zmenšovat, ale naopak zvětšovat navěky."
"Vyzývám vás, moji bratři a sestry, vyzývám vás, věřte v peklo, neboť peklo je blíž, než si myslíte. Do pekla se dostávají duše, které v peklo nevěřili. To jsem už řekl své služebnice Faustyně, která byla svým duchem v pekle a viděla utrpení, které tam vládne. Upozorňuji vás, dělejte dobré skutky, milujte se, milujte lásku, milujte nebe, milujte moje Srdce a Srdce mé drahé Matky, aby vás chránilo před peklem. Říkám vám - v pekle je mnoho duší boháčů, kteří během svého života měli vše, ale v duchovním světě neměli nic. "
Panna Mária: "Velmi mnoho lidí zaměnilo lásku a štěstí svého Pána Boha za hříšnosti tohoto sveta.Veľmi mnoho mých dětí, které jsem objímala, když jejich můj drahý Syn Ježíš křtil a očistil od dědičného hříchu, opustilo Hospodinovy cesty.