www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Filosofie
 Filosofie náboženství
 Víš Kolik lidí svým životem kráčí do pekla? Statis
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

brotherrr
Uživatel

75 Posts

Posted - 21/04/2012 :  16:56:12  Show Profile  Reply with Quote
Ano i takové informace zazněly v poselstvích, které dostává vizionář Jozef od Pána Ježíše. Jsou to příliš vysoká čísla, pokud si plně uvědomíme, co je to peklo. V pekle se neskutečně ukrutně trpí a na věky věčné. Stačí si jen napsat do prohlížeče např. klinická smrt a pustit si videa v nichž mnozí lidé také o něm svědčí. I například sv. Faustina byla v pekle, aby vydala svědectví o něm.

Posuďte sami:

Ježíš Kristus říká: "Každý třetí člověk světa padá do pekelného ohně, každý třetí člověk se nenávratně ztrácí v plamenech, které jsou plameny prokletí. Každé sedmé dítě kráčí vstříc pekelnému ohni. Každý dvacátý můj služebník-kněz) kráčí do pekelného ohně, každý osmnáctý řeholník kráčí do pekelného ohně. A mládež světa - každý druhý, každý druhý z vás kráčí do pekelného ohně! Takový je tento svět zrádný a život je ve velkém nebezpečí, protože odmítáte moji pomoc, odmítáte mou přítomnost, odmítáte vše, co je se mnou spojené. Odmítáte andělů strážných, což je velmi špatné pro vaše žití. "

"V pekle je mnoho duší jen proto, že nepřijali Boží milosrdenství a odmítli tento dar, když odcházeli ze světa. Tak se sami odsoudili na věčné zatracení. "

"Peklo je ukrutné a strašné místo. Kdyby ho smrtelný člověk viděl, od strašlivé hrůzy by zemřel. Je velmi nerozvážně, když člověk 20. století přestal věřit v peklo, protože kdyby ho jednou člověk viděl, už nikdy by nezhřešil. Ale každý člověk má svobodnou vůli a svůj rozum. Sám se musí rozhodnout, zda bude žít pro Pána Boha nebo pro satana a nakonec pro věčnou bolest a utrpení, které se nebude zmenšovat, ale naopak zvětšovat navěky."

"Vyzývám vás, moji bratři a sestry, vyzývám vás, věřte v peklo, neboť peklo je blíž, než si myslíte. Do pekla se dostávají duše, které v peklo nevěřili. To jsem už řekl své služebnice Faustyně, která byla svým duchem v pekle a viděla utrpení, které tam vládne. Upozorňuji vás, dělejte dobré skutky, milujte se, milujte lásku, milujte nebe, milujte moje Srdce a Srdce mé drahé Matky, aby vás chránilo před peklem. Říkám vám - v pekle je mnoho duší boháčů, kteří během svého života měli vše, ale v duchovním světě neměli nic. "

Panna Mária:
"Velmi mnoho lidí zaměnilo lásku a štěstí svého Pána Boha za hříšnosti tohoto sveta.Veľmi mnoho mých dětí, které jsem objímala, když jejich můj drahý Syn Ježíš křtil a očistil od dědičného hříchu, opustilo Hospodinovy cesty.

Co na to poselství a statistiky říkáš?
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000