| T O P I C R E V I E W |
| romik2 |
Posted - 21/12/2009 : 02:02:53 chcem poukazat na vinikajuceho mistika a cloveka, ktory za svojho zivota spravil tolko dobreho, tolko lasky dal kazdemu kto len trochu nacuval a otvoril si srdce. tolko mudrosti co dokazal krasnou formou predavat kazdemu kto mal zaujem. tolko uprimnosti, tolkej hlbky, s pokorou, laskou, ktora ziarila s jeho osoby. dokazal si ziskat moju dvoveru, moju najhlbsiu uctu, moje dakujem za vsetko co pre nas ktory mali to stastie, sa nejak dostat k jeho pritomnosti, jeho uceniu, rozpravaniu, jeho zivotu, jeho manzelke Míle, ktorej rovnako sklaniam poklonu a nekonecne dakujem za vsetko, i ked malo poznam, aka krasna je to zena a nestretnem sa na vlastne oci, ani s manzelom, co by som neskutocne rad, som ststny a za vsetko co som mal moznost od vas prijat, pochopit a este verim ze nieje koniec, za to vsetko vam dakujem. dakujem vam za vasho syna Miloša, s ktoreho citim ako vas miluje, kolko lasky ste mu daly, kolko sily ma,ze mudrost a lasku rozdava dalej a uči nas pokore najhlbsej a tym nam dava sancu nazriet od vlasntej sebeckosti, pychi a nenasilne nas vedie k najvissiemu ludskemu vrcholu, bez toho aby za to nieco chcel.verim ze vsetky vase umysli su tie najcistsie a ze vas prinos je skutocne nesmierne cenny, tazko s niecim srovnatelny. dakujeme za vase zivoty, za vase zivotne dielo |
| 1 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
| romik2 |
Posted - 21/12/2009 : 02:12:02 kto rad cita, doporucujem akukolvek knizku ci nahravku so seminara inak podla nazvu, co vas oslovy moja najoblubenejsia je knizka ¨joga poznania¨ prave citam od syna Miloša Tomaša ¨O rozpusteni ega¨ a cita sa mi dobre este sa tesim na ostatne, co som necital. verim ze ma nesklamu este spomeniem rozpravkovy, krasny, uprimny usmev Eduarda Tomaša. nezapomenutelne |
|
|