www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 Tvorba internetovej stránky.
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 13/10/2008 :  18:38:36  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Navi a Nernisi

Tak jsem si založil svou stránku. UFFF.Pojmenoval jsem ji Myslivna od slova mysleti, nikoliv myslivec.A jsem v koncích. Dokázal jsem si vybrat typ stránky, dát jí jméno a to je zhruba vše. Skoušel jsem editovat alespoň úvodní článek. Podařilo se mně ho napsat,ale do stránky ho nedostanu. Hry tam nechci a stahování programů či her už vůbec ne, pokud by tam byla muzika,čili Mp3,pak pouze moje abych se vyhnul potížím s autorskými právy. Galerii fotografií eventuelně i kreseb bych tam také chtěl, ale zatím vůbec nevím jak na to. Dokonce ani nevím, jak stránku uzavřít do doby než ji upravím a připravím k otevření.Zatím vypadá celkem ostudně a prázdně.

MB
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 13/10/2008 :  22:53:48  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by neronis

Ale ano. Pokud chceš vést lidi, musíš se naučit spoustu zákonitostí. Na ČT2 dávají například nový seriál "Office" ("Kancl" v překladu myslím). Zkus se podívat na to jaký je rozdíl mezi úkolem a řízením.
I když jde asi jen o pojmy. Kariéra znamená, že musíš s lidmi manipulovat aby tě poslouchali a profese znamená, že plníš stanovené úkoly. Tak to chápu i když jsem nad tím nikdy nepřemýšlel zda je to správně, není to důležité.
To moje bude asi napůl kariéra a napůl daná profese.

Kariera je rýchli postup v zamestnaní, ale nie profesia. Ale zas na druhej strane je pravda, že Ťa môže živiť. Takže sme sa dozvedeli, že Ťa živý kariera vedúceho oddelenia. A neživí Ťa náhodou práca vedúceho oddelenia? To, že táto práca môže mať karierny vzostup, zostup, alebo stabilitu, tak to Ťa neživý, živý Ťa práca. Alebo sa mýlim?
Kariera je priamoúmerná schopnosti manipulácie s ľuďmi. Tak to som ešte nepočul, ale v podstate to je pravda. Čím viac ľudí dokáže človek ohúriť, tak tým má väčšiu kariéru. Kam to chceš v kariernom postupe dosiahnúť? Vrcholom mojej kariéry bude, keď sa mi podarí vyzdravieť. To by som nemenil za žiadnu kariéru na svete.
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 13/10/2008 :  23:29:20  Show Profile  Reply with Quote
Miloslave. Keď si ja napríklad dávam nejaké cudzie fotky, alebo videa na blog, tak len s adresou na hlavného prevádkovateľa, ktorý dovoľuje sťahovanie fotiek, a má ich firemne označené. Je pravdepodobné,že na youtube su aj autorsky nevysporiadané zábery, ale zas na druhej strane, je to taký nekvalitný formát, že môže mať akurát tak reklamnú hodnotu na kvalitnejší formát. YOUTUBE má na svojej stránke uvedené toto:
Co se stane, pokud nahrajete obsah porušující autorská práva

Jakmile YouTube zjistí, že video umístěné na našem webu nebo jeho část poškozují autorská práva třetí strany, dojde ke stažení videa z webu. Přijetí tohoto opatření nám nařizuje zákon. Máte-li pocit, že video umístěné na webu poškozuje vaše autorská práva, zašlete nám informace o autorských právech a my toto video stáhneme. Máte-li pocit, že jsme omylem odstranili vámi nahrané video a jste-li vlastníkem autorských práv nebo máte povolení užívat autorská práva k tomuto videu, můžete podat odpor vůči oznámení. Účty, které opakovaně porušují autorská práva, mohou být ukončeny. Uživatelé s pozastavenými nebo ukončenými účty nesmí vytvářet nové účty ani využívat funkce komunity YouTube.

Ja videa na svoju stránku vlastne nesťahujem, len na ne dávam obrazový kontakt na stránku Youtube. To znamená, že keď ich youtube, zo svojej stránky odstráni, tak automaticky zmiznú aj z mojej stránky.

Edited by - navi on 13/10/2008 23:43:49
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 13/10/2008 :  23:39:34  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Miloslav Bažant

Navi a Nernisi

Tak jsem si založil svou stránku. UFFF.Pojmenoval jsem ji Myslivna od slova mysleti, nikoliv myslivec.A jsem v koncích. Dokázal jsem si vybrat typ stránky, dát jí jméno a to je zhruba vše. Skoušel jsem editovat alespoň úvodní článek. Podařilo se mně ho napsat,ale do stránky ho nedostanu. Hry tam nechci a stahování programů či her už vůbec ne, pokud by tam byla muzika,čili Mp3,pak pouze moje abych se vyhnul potížím s autorskými právy. Galerii fotografií eventuelně i kreseb bych tam také chtěl, ale zatím vůbec nevím jak na to. Dokonce ani nevím, jak stránku uzavřít do doby než ji upravím a připravím k otevření.Zatím vypadá celkem ostudně a prázdně.

MB

Tak som si dal do vyhľadávača myslivna, a našlo mi toto: http://myslivna.webgarden.cz/ . Podla množstva návštev to ake nieje evidentne Tvoj blog, takže predpokladám iný vtup do blogu, ktorý sa volá myslivna.
Takže help. Editáciu môžeš robiť len v administrácii. Do administrácie sa dostaneš cez prihlásenie sa tu: http://admin.webgarden.cz/ Daj si to do záložiek, aby si to mal k dispozícii, keď to budeš potrebovať. Keď budeš v administrácii, tak si klikni na obsah, a tam na rubriky. Zjavia sa Ti vytvorené rubriky. Klikni na obsah a môžeš editovať. Po editácii nezabudni uložiť zmeny.

Edited by - navi on 13/10/2008 23:40:42
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 14/10/2008 :  08:02:34  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Navi.
Skoušel jsem editovat vzhled stránky,záhlaví a úvodní článek.Chtěl jsem i změnit písmo,ale vychrlilo to na mne nějaké div div div a já se divil,protože jsem nevěděl co s tím. Nějaký výber písma jsem vůbec nenašel. Zřejmě to chce nějaké znalosti, které nemám a koukám na to jak husa do flašky.Navíc je tam něco o kreditech a tomu vůbec nerozumím.Abych pravdu řekl, nevím o editaci stránek a jejich možnostech vůbec nic.Nevím co stránka umožňuje a co ne, nevím jak založit témata, zda je možná diskuse v kterémkoliv s témat ani jak to udělat aby byla diskuse k tématu možná.Asi to vzdám a stránku odhlásím a dokonce nevím ani jak toto udělat.

MB
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 14/10/2008 :  12:48:28  Show Profile  Reply with Quote
Odhlásiť sa to nedá, ale nie je to také ťažké, ako sa zdá. Ja som na všetko prišiel sám. Ak by si chcel stránku s podrobným návodom, tak to skús trebárs tu:http://www.estranky.cz/

Edited by - navi on 14/10/2008 12:50:20
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 14/10/2008 :  12:56:32  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Navi.

Co tenhle nápad?? E mailem bych tě napsal jméno a heslo ,ty by ses tam přihlásil jako já,popsal bych co bych si tam představoval a ty skušený bys tu stránku upravil? Bylo by tě to proti mysli? Možná tě to baví? Mne tedy příliš ne.

MB
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 14/10/2008 :  15:35:19  Show Profile  Reply with Quote
quote:

Navi.

Co tenhle nápad?? E mailem bych tě napsal jméno a heslo ,ty by ses tam přihlásil jako já,popsal bych co bych si tam představoval a ty skušený bys tu stránku upravil? Bylo by tě to proti mysli? Možná tě to baví? Mne tedy příliš ne.

MB

To je ono
jeden@atlas.sk

Edited by - navi on 14/10/2008 15:49:26
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 15/10/2008 :  13:20:58  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Navi.

Jsem asi hloupý,ale co s tím? Měl jsem tam napsat to jméno a heslo? Pokud ano,pak to klidně udělám,ale odeslat to kamsi do neznáma se mně nechtělo. To je nějaká tvoje E mailová adresa?

MB
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 15/10/2008 :  14:30:21  Show Profile  Reply with Quote
quote:

Navi.

Jsem asi hloupý,ale co s tím? Měl jsem tam napsat to jméno a heslo? Pokud ano,pak to klidně udělám,ale odeslat to kamsi do neznáma se mně nechtělo. To je nějaká tvoje E mailová adresa?

MB

Jo.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000