Author |
Topic |
|
Falco
Nový uživatel
Czech Republic
32 Posts |
Posted - 10/04/2006 : 13:58:47
|
... o velkých Zákonech
Nádherné pohádky a příběhy nejen pro děti, které působí navíc velmi výchovně. Knihy jsou výjimečné v dnešní době tím, že nezasypávají děti hloupostmi, výmysly a nesmysly, které, podle mínění dospělých, děti potřebují. Naopak. Tyto příběhy a pohádky ukazují život jaký je ve skutečnosti, ale tak, aby mu rozuměly děti, aby se podle toho mohly řídit. Aby již od útlého věku věděly, co je správné a co ne.
Tyto knihy se nedají volně koupit, ale je možné je objednat. Kontaktní místa jsou: www.ao-institut.cz www.os-obroda.cz
Falco |
Edited by - Falco on 10/04/2006 13:59:27 |
|
Skunkless
Aktivní uživatel
Czech Republic
216 Posts |
Posted - 10/04/2006 : 22:14:53
|
Mila Falco! Trebas nejsem presvedcena, ze Jezis je nase jedina mozna cesta a ani, ze ve skutecnosti existuji jine nez prirodni zakony, rada si Vami doporucene knihy prectu (asi pockam az se vratim do CR, takze zadnou rychlou reakci necekejte ). Rada se dozvidam nove veci.
A hlavne GRATULUJI, ze jste prispela - konecne nekdo! - do casti o knihach, myslim, ze by mnoho lidi mohlo pripojit ukazky ci alespon odkazy na sve oblibene lidi, ale zatim se to nedeje..snad Vas prispevek inspiruje dalsi - at uz k reakci ci k akci.
Krasny den! |
Edited by - Skunkless on 10/04/2006 22:18:56 |
|
|
Falco
Nový uživatel
Czech Republic
32 Posts |
Posted - 11/04/2006 : 08:02:08
|
Mila Skunkless, moc tomu nerozumim, ty knihy jsou prave o prorodnich zakonech. Co se tyka zivotopisu Jezise, mohu skutecne doporucit. Je to napsane moc krasne. Take zalezi na tom, jak kdo vnima Jezise. Ja napriklad nemam vubec rada kdyz krestani rikaji Pan Jezis, je to zmekcile. Take jej prezentuji jako vsemilujiciho zmekcilce, coz On nebyl a neni. Je Laska a Laska neni zmekcilost (ostatne na toto tema jsme si jiz psaly ) Prave proto se mi ty knihy velmi libi, ze se tam snoubi laska a spravedlnost. Ze Jezis prinasel lidem to, co potrebovali (a potrebuji) pro zivot, ne to co nam je prijemne. Na to nehledel.
Falco
|
|
|
Pavel
Nový uživatel
3 Posts |
Posted - 17/04/2006 : 09:19:26
|
quote: Originally posted by Falco
Mila Skunkless, moc tomu nerozumim, ty knihy jsou prave o prorodnich zakonech. Co se tyka zivotopisu Jezise, mohu skutecne doporucit. Je to napsane moc krasne. Take zalezi na tom, jak kdo vnima Jezise. Ja napriklad nemam vubec rada kdyz krestani rikaji Pan Jezis, je to zmekcile. Take jej prezentuji jako vsemilujiciho zmekcilce, coz On nebyl a neni. Je Laska a Laska neni zmekcilost (ostatne na toto tema jsme si jiz psaly ) Prave proto se mi ty knihy velmi libi, ze se tam snoubi laska a spravedlnost. Ze Jezis prinasel lidem to, co potrebovali (a potrebuji) pro zivot, ne to co nam je prijemne. Na to nehledel.
Falco
Ahoj Falco, koukal jsem na ty odkazy, které jsi tam uvedla a vidím to prvně. Vypadá to velmi zajímavě a tak díky, jak dočtu knihu co mám podívám se i na tohle. Ahojík |
|
|
|
Topic |
|
|
|