Author |
Topic |
rajis
Velmi aktivní uživatel
Czech Republic
517 Posts |
Posted - 10/04/2007 : 20:02:29
|
Ahoj,
dík, já si to stahuji. Co je to za žánr (krom toho, že to je anime ;). |
|
|
Oldow
Grafoman
1125 Posts |
Posted - 10/04/2007 : 22:29:21
|
Rajisi Je to historicka romance. Ale uvidis sam, stazeny to je behem chvile, napis jak se libilo.
|
|
|
rajis
Velmi aktivní uživatel
Czech Republic
517 Posts |
Posted - 29/04/2007 : 15:15:51
|
Ahoj,
tak jsem si to konečně stáhl a podíval se na to...a co říct. Je to prostě famózní dílko, dík za tip a linky ke stažení, stálo to za to. Neviděl jsi v poslední době nějaké zajímavé anime z realitylapse? Rád bych se zase do anime trochu zavrtal, ale nevím co stáhnout. |
|
|
Oldow
Grafoman
1125 Posts |
Posted - 03/05/2007 : 00:25:55
|
Rajisi Jsem rad, ze se ti libil Kenshin, pri nem cloveka napadne, ze je skoda, ze soucasna filmova produkce zna jen lacinou romantiku. Zkus FLCL - furikuri, vyjimecny kulturni zazitek obecne, jedno z nejlepsich anime (v mych ocich), kdyz budes mit vic casu, registruj se na http://generation-ankoku.com/News.php a stahni Suzumia haruhyi no yuutsu (melancholy of suzumia haruhi) - velmi sympaticke dilo, lehciho kalibru, nebo jestli chces neco silnyho, pak zkus serial experiments: Lain, je to na realitylapse i tam a je to dost na premysleni, neco se snad ani pochopit neda, za shlidnuti urcite stoji.
|
|
|
Oldow
Grafoman
1125 Posts |
Posted - 05/05/2007 : 03:13:40
|
Hmm tak jsem prave dokoukal asi nejlepsi film vubec. Az se mi to rozlezi, bude jeden z nejlepsich, ale ted pod primym dojmem to nemuzu napsat jinak. Naprosto fenomenalni dilo. Bohuzel se strasne spatne shani. Jmenuje se Kino's journey, ja ho mam odsud http://www.animeupload.com/anime-downloads/kinos-journey-beautiful-world.html jsou tam anglicky titulky a cesky se tam nacpat poradne nedaj.
|
|
|
nela
Nový uživatel
Czech Republic
9 Posts |
Posted - 06/11/2007 : 17:32:53
|
Zdravim.. mohl by mi nekdo rict, o cem je tento film? Na jake myslence je zalozen? |
|
|
rajis
Velmi aktivní uživatel
Czech Republic
517 Posts |
Posted - 06/11/2007 : 18:08:50
|
Jaký film máš kontrétně na mysli? |
|
|
nela
Nový uživatel
Czech Republic
9 Posts |
Posted - 09/11/2007 : 19:22:36
|
vsechny vyse uvedene maji asi stejnou pointu.. kterou je? |
|
|
Oldow
Grafoman
1125 Posts |
Posted - 02/12/2007 : 20:22:30
|
Vse uvedené věci se liší jak jen mohou a to i formou i obsahem. Rurouni Kenshin je historická romance, bravurně provedené milostné drama, ale nic víc. Citově poutavé, mozek si odpočine.
Kino's Journey je zvláštní poetické podobenství o lidské povaze, vyjadřující postoj režiséra, který se těžko vyjadřuje, ale je výborně ztvárněn. Něco jako - věci se dějou, není co dodat.
FLCL je zajímavý když má člověk chuť se zamyslet nad tím, co musí film mít, aby zaujal. Příběh totiž není nezbytný. Seriál stojí na charakterizaci postav a na estetickém dojmu z jejich stylyzovaného chování, což jsou dvě střídající se a v podstatě velmi se lišící roviny, které se překvapivě dobře doplňují.
Jeden každý z nich stojí za čas u nich strávený, ale podobné nejsou v nejmenším.
|
|
|
jurekzjurczyc
Nový uživatel
Poland
1 Posts |
|
Topic |
|