www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 Šťastie...
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 27/12/2006 :  20:28:12  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Miloslav Bažant

Ace Rimmere,

Máš to marné. Z jeho slov je poznat, že sebe sama pokládá za anděla a nás ostatní za děti s pomocné školy,neschopné pochopit cosi tak jednoduchého, uznat jej za anděla a klanět se mu.Víc od nás nechce. Jeho komplex méněcennosti kompenzuje snahou o povýšení vlastního já. Že si vybral špatnou cestu k tomuto výsledku není schopen pochopit.

MB

Pozitívny anjel má opačné vlastnosti, ako si vymenoval...Tie, čo si vymenoval má negatívny anjel, ktorému nevedome slúžiš, preto chápeš jeho reč a pozitívnu alternatívu si nevieš predstaviť...
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 27/12/2006 :  20:31:31  Show Profile  Reply with Quote
Pre vás je prospešné aj to, keď nepríjmete to čo hovorím...To pochopíte po fyzickej smrti...
Go to Top of Page

Ace Rimmer
Aktivní uživatel

318 Posts

Posted - 27/12/2006 :  20:34:53  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by navi

Dobre Ace Rimmer, čomu nerozumieš...

Jak už jsem napsal , nerozumím téměř všemu co jsi napsal .
Pro začátek by mi bohatě stačilo , kdy by si mi objasnil kde bereš tu jistotu , že zrovna ty jsi ten jeden z mála šťastných co to dotáhli tak daleko . Nebo alespoň jak si k tomu přesvědčení dospěl (určitě si se s ním nenarodil ). Ale používej prosím pojmy z tohoto světa .
Případně by mě zajímalo co si představuješ pod pojmem bůh ??
O tom ses tady pokud si nepletu taky moc nerozepisoval .
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 27/12/2006 :  20:44:34  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ace Rimmer

quote:

Dobre Ace Rimmer, čomu nerozumieš...

Jak už jsem napsal , nerozumím téměř všemu co jsi napsal .
Pro začátek by mi bohatě stačilo , kdy by si mi objasnil kde bereš tu jistotu , že zrovna ty jsi ten jeden z mála šťastných co to dotáhli tak daleko . Nebo alespoň jak si k tomu přesvědčení dospěl (určitě si se s ním nenarodil ). Ale používej prosím pojmy z tohoto světa .
Případně by mě zajímalo co si představuješ pod pojmem bůh ??
O tom ses tady pokud si nepletu taky moc nerozepisoval .

Tu vôbec neide o to, že som to dokázal...V podstate si plním le n svoj záväzok, s ktorým som prišiel na túto zem...Nie som o nič výnimočnejší ako ty, len mám inú úlohu... S touto úlohou som sa narodil na tomto svete...Boh je Život a my sme život...Bez Života nemôže existovať život, preto by sme si mali Život viacej vážiť a nezatracovať ho, pretože bez Života by sme neexistovali...
Go to Top of Page

Ace Rimmer
Aktivní uživatel

318 Posts

Posted - 27/12/2006 :  20:51:27  Show Profile  Reply with Quote
quote:

.Bez Života nemôže existovať život, preto by sme si mali Život viacej vážiť a nezatracovať ho, pretože bez Života by sme neexistovali...
[/quote]
Já bych v neexistenci neviděl nic tak špatného , zkrátka nejsi .
Třeba je jediná věc co "bůh" nedokáže neexistovat . Třeba se o neexistenci pokouší po dobu celé své existence . Co ty na to ?
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 27/12/2006 :  21:02:10  Show Profile  Reply with Quote
quote:

quote:

.Bez Života nemôže existovať život, preto by sme si mali Život viacej vážiť a nezatracovať ho, pretože bez Života by sme neexistovali...

Já bych v neexistenci neviděl nic tak špatného , zkrátka nejsi .
Třeba je jediná věc co "bůh" nedokáže neexistovat . Třeba se o neexistenci pokouší po dobu celé své existence . Co ty na to ?

[/quote]
Z pohľadu hmoty sa môže neexistencia javiť ako niečo, čo nieje špatné, pretože z pohľadu hmoty život na tomto svete nemusí byť príliš šťastný...Boh nedokáže neexistovať, pretože Boh je Život...To čo ale ľudia žijú na tomto svete nieje život, ale pseudoživot, preto neexistencia pripadá ako prijateľná varianta...Skutočný život je však omnoho krajší ako pseudoživot, preto Boh po neexistencii vôbec netúži...
Go to Top of Page

Ace Rimmer
Aktivní uživatel

318 Posts

Posted - 27/12/2006 :  21:11:12  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Skutočný život je však omnoho krajší ako pseudoživot, preto Boh po neexistencii vôbec netúži...

Máš zmatek v pojmech . Aby se mezi sebou dorozoměli vymysleli si řeč a nazvali to co popisuješ "pseudoživotem" život. Slovo život tedy nelze použít ve smyslu tak jak to používáš ty , mluvíš li slovensky ( česky ....). Pokud chceš definovat něco čehož je život součástí nemůžeš použít slovo život ,ale třeba "nadžívot" nebo si klidne vymysli celé jiné slovo .
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 27/12/2006 :  21:20:27  Show Profile  Reply with Quote
quote:

quote:
Skutočný život je však omnoho krajší ako pseudoživot, preto Boh po neexistencii vôbec netúži...

Máš zmatek v pojmech . Aby se mezi sebou dorozoměli vymysleli si řeč a nazvali to co popisuješ "pseudoživotem" život. Slovo život tedy nelze použít ve smyslu tak jak to používáš ty , mluvíš li slovensky ( česky ....). Pokud chceš definovat něco čehož je život součástí nemůžeš použít slovo život ,ale třeba "nadžívot" nebo si klidne vymysli celé jiné slovo .

Ľudia si reč nevymysleli...Tú dostali...Nadživot je pojem z pohľadu hmoty...Z pohľadu ducha je to život...
Go to Top of Page

Ace Rimmer
Aktivní uživatel

318 Posts

Posted - 27/12/2006 :  21:49:23  Show Profile  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ľudia si reč nevymysleli...Tú dostali...Nadživot je pojem z pohľadu hmoty...Z pohľadu ducha je to život...

Zajímavé . Jak ted vysvětlíš vznik nových slov ? Případně , že je řečí mnoho . Babylonskou věž neberu .
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000