www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 Darvin
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

Oldow
Grafoman

1125 Posts

Posted - 11/01/2007 :  09:46:23  Show Profile  Send Oldow an ICQ Message  Reply with Quote
Navi
Jde o to, ze zivot je tezky. Z ciste osobniho hlediska daleko vic prace nez zabavy. Ale jako abstraktum je zivot a hlavne clovek neuveritelne nadherna vec. Ovsem pouze jako abstraktum. Vetsinou.

Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 11/01/2007 :  10:48:46  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oldow

Navi
Jde o to, ze zivot je tezky. Z ciste osobniho hlediska daleko vic prace nez zabavy. Ale jako abstraktum je zivot a hlavne clovek neuveritelne nadherna vec. Ovsem pouze jako abstraktum. Vetsinou.

Pre mňa nieje ťažký, aj keď v minulosti bol... ale naučil som sa z neho robiť ľahký a zábavný...Abstraktum sa môže stať konkrétnym...
Go to Top of Page

Oldow
Grafoman

1125 Posts

Posted - 11/01/2007 :  11:17:19  Show Profile  Send Oldow an ICQ Message  Reply with Quote
Navi
Jiste, ale pokud si myslis, ze jsi jen ziskal, jsi na omylu, rikal jsem to nekolikrad a rad to zopakuji, je to temer me heslo - dycky je to neco za neco.

Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 11/01/2007 :  11:21:59  Show Profile  Reply with Quote
quote:

Navi
Jiste, ale pokud si myslis, ze jsi jen ziskal, jsi na omylu, rikal jsem to nekolikrad a rad to zopakuji, je to temer me heslo - dycky je to neco za neco.

Ja som získal samé pozitívne veci, nič negatívneho...
Go to Top of Page

Oldow
Grafoman

1125 Posts

Posted - 11/01/2007 :  11:35:34  Show Profile  Send Oldow an ICQ Message  Reply with Quote
Navi
To jednoduse nejde, je to klam a tim prave za svoji jistotu platis. Je to tvoje volba, ale nesnaz se ji delat reklamu u jinych. Neni ani lepsi, ani horsi nez ostatni cesty.

Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 13/01/2007 :  18:32:42  Show Profile  Reply with Quote
quote:

Navi
To jednoduse nejde, je to klam a tim prave za svoji jistotu platis. Je to tvoje volba, ale nesnaz se ji delat reklamu u jinych. Neni ani lepsi, ani horsi nez ostatni cesty.

Reklamu nerobím...Tie sa robia sofistikovanejším spôsobom...
Zaujímalo by ma, čím platím za svoju istotu?...
Go to Top of Page

Oldow
Grafoman

1125 Posts

Posted - 13/01/2007 :  18:40:50  Show Profile  Send Oldow an ICQ Message  Reply with Quote
Navi
Za svoji jistotu platis tim, ze se mylis a tim, ze ti kdo maji realnejsi predstavu o svete to vi.

Go to Top of Page

Oldow
Grafoman

1125 Posts

Posted - 13/01/2007 :  18:42:54  Show Profile  Send Oldow an ICQ Message  Reply with Quote
Navi, jeste dodatek.
To co nam predstavujes neni diskuse, nikdo ti nemuze rozumet, abychom mohli diskutovat, musel bys mluvit z hlediska hmoty, at uz to znamena cokoli. Ty nas proste presvedcujes. Bez srozumitelnych argumentu. To je v podstate reklama.

Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 13/01/2007 :  18:56:44  Show Profile  Reply with Quote
quote:

Navi
Za svoji jistotu platis tim, ze se mylis a tim, ze ti kdo maji realnejsi predstavu o svete to vi.

Takúto cenu veľmi rád zaplatím...
Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 13/01/2007 :  19:01:38  Show Profile  Reply with Quote
quote:

Navi, jeste dodatek.
To co nam predstavujes neni diskuse, nikdo ti nemuze rozumet, abychom mohli diskutovat, musel bys mluvit z hlediska hmoty, at uz to znamena cokoli. Ty nas proste presvedcujes. Bez srozumitelnych argumentu. To je v podstate reklama.

Chápeš to opačne...Ja vás nepresvedčujem...Ani vás nechcem presvedčiť...To by som od vás požadoval slepú vieru a o to nemám záujem... A že tu nediskutujeme? A čo tu potom robíme?...
Go to Top of Page

Oldow
Grafoman

1125 Posts

Posted - 13/01/2007 :  20:02:55  Show Profile  Send Oldow an ICQ Message  Reply with Quote
Navi
Snazime se te primet k rozumne diskusi. Kdyz vypravis veci z pohledu, ktery nevidim, co ti na to muzu rict jineho, nez nerozumim?

Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 13/01/2007 :  21:28:25  Show Profile  Reply with Quote
quote:

Navi
Snazime se te primet k rozumne diskusi. Kdyz vypravis veci z pohledu, ktery nevidim, co ti na to muzu rict jineho, nez nerozumim?

U mňa je rozum až na poslednom mieste vo vedomí...Ako ho chceš dostať na prvé miesto, keď ja som sa rozhodol ho nechať na poslednom?...
Veci ktoré nevidíš a rozprávam nemôžeš pochopiť z pozície rozumu na prvom mieste, pretože sú to informácie z ducha...Postup informatického toku....Rozprávam z pohľadu ducha a nie rozumu...Pohľad z ducha je cez intuíciu...Pochopiť ma môžeš len cez intuíciu, nie cez rozum...
Go to Top of Page

Ace Rimmer
Aktivní uživatel

318 Posts

Posted - 13/01/2007 :  21:35:37  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by navi

quote:

Navi

U mňa je rozum až na poslednom mieste vo vedomí...Ako ho chceš dostať na prvé miesto, keď ja som sa rozhodol ho nechať na poslednom?...
Veci ktoré nevidíš a rozprávam nemôžeš pochopiť z pozície rozumu na prvom mieste, pretože sú to informácie z ducha...Postup informatického toku....Rozprávam z pohľadu ducha a nie rozumu...Pohľad z ducha je cez intuíciu...Pochopiť ma môžeš len cez intuíciu, nie cez rozum...

Nevím jak ti to vysvětlit , ale rozum je nedílnou součástí tvé osobnosti (resp. tvá osobnost ) i ta intuice , kterou se tady oháníš je součást rozumu (daná zkušenostmi ) .

Oldow
Grafoman

1125 Posts

Posted - 13/01/2007 :  21:45:12  Show Profile  Send Oldow an ICQ Message  Reply with Quote
Navi
Debata je vetsinou o tom, ze se lide snazi poznat, kdo z nich se myli. Ty se mylis naprosto planovite a vubec ti to nevadi. Navic to jeste povysujes na novou metodu poznani. To tady neplati. Nikdo ti to nezere a kazdeho to otravuje.

Go to Top of Page

navi
Ultragrafoman

2839 Posts

Posted - 13/01/2007 :  21:57:31  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ace Rimmer

[quote]Originally posted by navi

[quote]Originally posted by Oldow

Navi

Nevím jak ti to vysvětlit , ale rozum je nedílnou součástí tvé osobnosti (resp. tvá osobnost ) i ta intuice , kterou se tady oháníš je součást rozumu (daná zkušenostmi ) .

Rozum je súčasťou mojej osobnosti, ale mám ho stíšení na minimum...Intuícia nieje súčasťou rozumu...Intuícia je na opačnej strane ako rozum...
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000