Author |
Topic  |
Oldow
Grafoman

1125 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 09:46:23
|
Navi Jde o to, ze zivot je tezky. Z ciste osobniho hlediska daleko vic prace nez zabavy. Ale jako abstraktum je zivot a hlavne clovek neuveritelne nadherna vec. Ovsem pouze jako abstraktum. Vetsinou.
|
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 10:48:46
|
quote: Originally posted by Oldow
Navi Jde o to, ze zivot je tezky. Z ciste osobniho hlediska daleko vic prace nez zabavy. Ale jako abstraktum je zivot a hlavne clovek neuveritelne nadherna vec. Ovsem pouze jako abstraktum. Vetsinou.
Pre mňa nieje ťažký, aj keď v minulosti bol... ale naučil som sa z neho robiť ľahký a zábavný...Abstraktum sa môže stať konkrétnym... |
 |
|
Oldow
Grafoman

1125 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 11:17:19
|
Navi Jiste, ale pokud si myslis, ze jsi jen ziskal, jsi na omylu, rikal jsem to nekolikrad a rad to zopakuji, je to temer me heslo - dycky je to neco za neco.
|
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 11:21:59
|
Navi Jiste, ale pokud si myslis, ze jsi jen ziskal, jsi na omylu, rikal jsem to nekolikrad a rad to zopakuji, je to temer me heslo - dycky je to neco za neco.
Ja som získal samé pozitívne veci, nič negatívneho... |
 |
|
Oldow
Grafoman

1125 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 11:35:34
|
Navi To jednoduse nejde, je to klam a tim prave za svoji jistotu platis. Je to tvoje volba, ale nesnaz se ji delat reklamu u jinych. Neni ani lepsi, ani horsi nez ostatni cesty.
|
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 18:32:42
|
Navi To jednoduse nejde, je to klam a tim prave za svoji jistotu platis. Je to tvoje volba, ale nesnaz se ji delat reklamu u jinych. Neni ani lepsi, ani horsi nez ostatni cesty.
Reklamu nerobím...Tie sa robia sofistikovanejším spôsobom... Zaujímalo by ma, čím platím za svoju istotu?... |
 |
|
Oldow
Grafoman

1125 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 18:40:50
|
Navi Za svoji jistotu platis tim, ze se mylis a tim, ze ti kdo maji realnejsi predstavu o svete to vi.
|
 |
|
Oldow
Grafoman

1125 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 18:42:54
|
Navi, jeste dodatek. To co nam predstavujes neni diskuse, nikdo ti nemuze rozumet, abychom mohli diskutovat, musel bys mluvit z hlediska hmoty, at uz to znamena cokoli. Ty nas proste presvedcujes. Bez srozumitelnych argumentu. To je v podstate reklama.
|
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 18:56:44
|
Navi Za svoji jistotu platis tim, ze se mylis a tim, ze ti kdo maji realnejsi predstavu o svete to vi.
Takúto cenu veľmi rád zaplatím... |
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 19:01:38
|
Navi, jeste dodatek. To co nam predstavujes neni diskuse, nikdo ti nemuze rozumet, abychom mohli diskutovat, musel bys mluvit z hlediska hmoty, at uz to znamena cokoli. Ty nas proste presvedcujes. Bez srozumitelnych argumentu. To je v podstate reklama.
Chápeš to opačne...Ja vás nepresvedčujem...Ani vás nechcem presvedčiť...To by som od vás požadoval slepú vieru a o to nemám záujem... A že tu nediskutujeme? A čo tu potom robíme?... |
 |
|
Oldow
Grafoman

1125 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 20:02:55
|
Navi Snazime se te primet k rozumne diskusi. Kdyz vypravis veci z pohledu, ktery nevidim, co ti na to muzu rict jineho, nez nerozumim?
|
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 21:28:25
|
Navi Snazime se te primet k rozumne diskusi. Kdyz vypravis veci z pohledu, ktery nevidim, co ti na to muzu rict jineho, nez nerozumim?
U mňa je rozum až na poslednom mieste vo vedomí...Ako ho chceš dostať na prvé miesto, keď ja som sa rozhodol ho nechať na poslednom?... Veci ktoré nevidíš a rozprávam nemôžeš pochopiť z pozície rozumu na prvom mieste, pretože sú to informácie z ducha...Postup informatického toku....Rozprávam z pohľadu ducha a nie rozumu...Pohľad z ducha je cez intuíciu...Pochopiť ma môžeš len cez intuíciu, nie cez rozum... |
 |
|
Ace Rimmer
Aktivní uživatel

318 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 21:35:37
|
quote: Originally posted by navi
U mňa je rozum až na poslednom mieste vo vedomí...Ako ho chceš dostať na prvé miesto, keď ja som sa rozhodol ho nechať na poslednom?... Veci ktoré nevidíš a rozprávam nemôžeš pochopiť z pozície rozumu na prvom mieste, pretože sú to informácie z ducha...Postup informatického toku....Rozprávam z pohľadu ducha a nie rozumu...Pohľad z ducha je cez intuíciu...Pochopiť ma môžeš len cez intuíciu, nie cez rozum...
Nevím jak ti to vysvětlit , ale rozum je nedílnou součástí tvé osobnosti (resp. tvá osobnost ) i ta intuice , kterou se tady oháníš je součást rozumu (daná zkušenostmi ) .
________________ Všechno je jinak |
 |
|
Oldow
Grafoman

1125 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 21:45:12
|
Navi Debata je vetsinou o tom, ze se lide snazi poznat, kdo z nich se myli. Ty se mylis naprosto planovite a vubec ti to nevadi. Navic to jeste povysujes na novou metodu poznani. To tady neplati. Nikdo ti to nezere a kazdeho to otravuje.
|
 |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 13/01/2007 : 21:57:31
|
quote: Originally posted by Ace Rimmer
[quote]Originally posted by navi
[quote]Originally posted by Oldow
U mňa je rozum až na poslednom mieste vo vedomí...Ako ho chceš dostať na prvé miesto, keď ja som sa rozhodol ho nechať na poslednom?... Veci ktoré nevidíš a rozprávam nemôžeš pochopiť z pozície rozumu na prvom mieste, pretože sú to informácie z ducha...Postup informatického toku....Rozprávam z pohľadu ducha a nie rozumu...Pohľad z ducha je cez intuíciu...Pochopiť ma môžeš len cez intuíciu, nie cez rozum...
Nevím jak ti to vysvětlit , ale rozum je nedílnou součástí tvé osobnosti (resp. tvá osobnost ) i ta intuice , kterou se tady oháníš je součást rozumu (daná zkušenostmi ) .
________________ Všechno je jinak
Rozum je súčasťou mojej osobnosti, ale mám ho stíšení na minimum...Intuícia nieje súčasťou rozumu...Intuícia je na opačnej strane ako rozum... |
 |
|
Topic  |
|